forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2010 : 13:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dosada, tvoj komentar stvarno nije primjeren kako prema moderatorima tako i prema ostalim članovima i stoga te moram udaljiti sa foruma. Nadam se da ćeš pri povratku sudjelovati u radu foruma sa konstruktivnijim dijalozima

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2010 : 15:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by manhunter
- dosada(3)-politički postovi-21 dan-kazna ističe 12.09.2010.

globinjo ak si ogranicen i na vidis razliku između politickih i karakternih rasprava okani se moderatorskog posla.......
uostalom, cemu? pa ovaj forum je ionak izdrkavanje pojedinih forumaša koji nemaju nikaj pamentnog za napisat.......vidljivo i po sve češćem odlasku ili nepisanju kvalitetnijih forumaša (:

okiboki, oprosti kaj si zbog mene dobil ban ali nisam računal na ograničenost moderatora koji odmah po spominjanju određenih osoba vide politički karakter......kod nekih je stvarno krhko znanje!

Oprosteno ti je,nisam bio isprovociran vec nisam ni ja znao da se to racuna u prekrsaj.Jednostavno sam samo pricao o nekim istorijskim cinjenicama,ali nebitno je sad,razumemo se.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 17/09/2010 : 23:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

prijetio je da ce proganjati nekog tamo tipa, atakirao ga na recenzijama i u DD topicu. Poslije je pobrisao komentar na recki, kao i komentare u DD , tako da izgleda da se onaj obratio nekom drugom.
Nakon sto sam ga upozorio on me nazvao "plavi" ,boga pitaj da li je mislio na policajac ili glup kao plavusa
tu mu se opet obratim preko PMa, zamolim ga da pobrise to da ga ne bih morao izbaciti. On to i uradi, ali onda sastavi tamo neki citat gdje je izvukao rijec "kompleks" iz mog pisanja i izvrijedja me nonsalantno iz boga pitaj kojeg razloga. Procitaj to u DD topicu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36831&whichpage=44

poslije onog kada je udario po hrvtaskom jeziku, nekih tamo sovinistickih stvari sto je izvalio protiv grofice, napada na ovog momka i to najvjerovatnije samo zato sto je ovaj na recenziji koju je Bob napisao nije dao ocjenu koja se ovom svidjela itd...sve se moglo progledati kroz prste, ali nakon svega, ljudskog obracanja preko PMa i onda vrijedjanja u tom topicu, bilo je jednostavno previse.
Znas i sam da sam i prije pokusao sa njim razgovarati, nedavno u juznjackom topicu,ponistio mu jedan zasluzeni ban, ali on je sebi izgleda neke stvari stavio u glavu i ide svojim pravcem.
Mozda smo i mi krivi sto se nije prije reagovalo i sto se dopustilo da se dodje tako daleko.
Iskreno se nadam da nece poslije kazne nastaviti istim putem, pojaviti se sa nekim stihom ili citatom sa ,kako on misli "skrivenom porukom" i vrijedjanjima, nije jedini na forumu i nemam zivaca da se nesto zezam sa njim, ne vrti se sve oko njega kako on to mozda zamislja. Tu je radi stripa i druzenja a ne da provocira i proganja ljude, kako bi se moglo primjetiti u posljednjih nekoliko sedmica.
Sto je najgore on misli i dalje da je on jedini u pravu, svi ostali su ti koji grijese.
Neka sam odluci kako ce dalje. Moj savjet je neka se vec jednom kloni belaja i ljudski prikljuci forumu kao i svi ostali.

Znam, u pravu si bio sve vreme. Shvatio sam svoju gresku i tokom ovog odmora ukapirao sam koliko mudrosti imaju tvoje reci. Priznajem, mrzim hrvatski jezik, sovinista sam i mrzim Zagora zato sto sam iskompleksiran. A povrh svega sam konfuzan i pisem kojesvasta koje su samo foliraze. I volim da proganjam ljude, i zato hvala ti za ovo izbacivanje, jer sam shvatio mnoge stvari o sebi. Da tebe nema, trebalo bi te izmisliti, jer ti lecis ljudske duse. A to je danas retkost... U ovo doba kada niko nikog ne gleda i kada su ljudi otudjeni, ti si mi pomogao da spoznam sebe. HVALA TI!

Cak Norise, "ne diram te, ne diraj me"

P.S. Tebi, o gluposti ljudska, udaram himnu o bubanj...

Kraljevi ratnice, junace nocne straze,
Vucibatine i secikese tvrdjave traze
Tamo im je mesto i meni nekad bese
Sada vise nije, a ovi neka leze
Ratnice sa krunom, bez mane i straha,
Iz gulaga se vracam oslobodjen vraga.
Kazna mi je tvoja procistila um
Od sad bez spama pisem na forum
Smajlije sam izbriso, uklonio sasvim
Hvala ti ko bratu, Vorioru King.

Iz postovanja prema coveku koji je stvorio sajt i forum, kao i prema ljudima koje sam upoznao ili sa kojima sam komunicirao... Pozdrav!

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 17/09/2010 23:44:43
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2010 : 00:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Pozdrav i tebi, hvala na stihu i vidimo se na darkwoodu.
Sve najbolje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/09/2010 : 21:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dejane sta je bilo uvredljivo pa si Marka liferovao??? Ja bas mislio da se mozemo zajebavati kako hocemo i da se niko ne ljuti.. Onaj ko je pravio sranje medju nama vise nije tu... Trebao si onda i mene da banujes.. Ja vas konstantno zajebavam... Ali ne mislimo nista lose ni jedan ni drugi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/09/2010 : 21:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Dejane sta je bilo uvredljivo pa si Marka liferovao??? Ja bas mislio da se mozemo zajebavati kako hocemo i da se niko ne ljuti.. Onaj ko je pravio sranje medju nama vise nije tu... Trebao si onda i mene da banujes.. Ja vas konstantno zajebavam... Ali ne mislimo nista lose ni jedan ni drugi...

Yebanje i sranje po drugima ne tolerišem, i takav nivo konverzacije nam nije potreban. Drugo je kad se zezamo i prepucavamo, ali ovo drugo- ne.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 30/09/2010 21:53:22
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/09/2010 : 22:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne znam na sta mislis, majke mi...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/09/2010 : 22:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Kakve je slike postavio i mene zanima,verovatno ih je obrisao pa nam mozes reci bar.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/09/2010 : 22:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
782.stranica onog vašeg spamfesta. Malo sam zakasnio, ali to je to.

Kad smo već kod toga, ono pravilo jedan post-jedna slika još uvek važi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/09/2010 : 22:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Pa sad je 792.stranica,to je bilo pre par dana.Zbog Barta,te slike?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/09/2010 : 22:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
'ajme Dejane... To je brate teska sprdacina.. Pa toga imas na decjim soljama za caj, peskircicima itd... To ti i ja pricamo kada se vidimo...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/09/2010 : 23:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

... peskircicima ....

Sada sam pročitao desetak strana suvih gluposti o Zvezdi na tvom topiku . . .
Ono je nivo zabavišta, samo Zvezda i o Zvezdi...
Mogao bi topik da preimenuješ u "mrzim Zvezdu ceo život i našao sam mesto gde o tome mogu da pišem po ceo dan" jer zaista samo na to liči.
Radulović "kači" parolu "jebi Delije živećeš veselije", "serem ti se na Zvezdaše" a ti pitaš zbog čega je izbačen na 7 dana ?

Šta je sa tobom, alo ?!

Ovde na forumu je mnogo Delija, zvezdaša i baš je lepo da ste se izjasnili šta mislite o nama.

Ja sam srdjandj-a udaljio sa foruma 14 dana zbog:

(smatram da je ovo direktna uvreda upućena forumašima koji navijaju za Partizan).

Što se tada nisi javio zaštitniče izbačenih članova ???
Tada je to bilo OK, a ovo nije...
Non stop imaš neka pitanja zašto ovaj, zašto onaj... kako to da ti je ovo promaklo ???

I da . . . pesmu Beogradskog sindikata si copy/paste sa našeg topika uzeo za najavu protiv Tobdzija

quote:
Originally posted by okiboki

Pa sad je 792.stranica,to je bilo pre par dana.Zbog Barta,te slike?

Niko od moderatora ne čita taj topik redovno inače bi Radulović izleteo mnogo ranije.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 30/09/2010 : 23:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

'ajme Dejane... To je brate teska sprdacina.. Pa toga imas na decjim soljama za caj, peskircicima itd... To ti i ja pricamo kada se vidimo...

Kompleksi su cudo.....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/09/2010 : 23:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Ultras
1. Taj srdjandj je bio glavni uzrok svih svadja koje smo imali na forumu i sada kada ga nema mozemo da se zajebavamo pa i na nivou zabavista... Bitno da si ti na doktorskom nivou, akademik ili sta si vec, ne znam..
2. Mrzim Zvezdu i mrzecu je uvek, ali ne mrzim njene navijace, bar ne kao pojedince... A i ti znas da Marko nije REKAO nista vec preneo slike koje su drugi pravili kao zajebanciju... Bart Simpson i ostalo.. Smesno.. Imas iste takve slike i u obrnutim dresovima, i da si ih ti okacio nasmejao bih se...
3. Ja nisam zastitnik vec pokusavam da budem pravican onoliko koliko osecam... Ti to shvati kako hoces.
4. Beogradski sindikad video od tebe.. Ne bih da ti ispisem kako sam doziveo ovu tvoju recenicu... Shvatices sam... Ta pesma je napravljena kao himna vaterpolista ali se pusta pred svaku Partizanovu utakmicu.. Ali naravno, ti to ne znas jer derbi gledas na televizoru.. I ne, ne pokusavam da ti nabijam na nos to sto ja idem na utakmice a ti ne ides ili si isao pa ti je dosadilo, nebitno.. Necu ni ja vise ici... Samo hocu da ti kazem da se ne ponasas tako nadmeno... Idi nadji neki svoj post pre nego sto si postao moderator i uporedi ga sa sadasnjim... Covece, opet cu ti reci, procitaj Pokondirenu tikvu...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/10/2010 : 01:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

@Ultras
Taj srdjandj je bio glavni uzrok svih svadja koje smo imali na forumu i sada kada ga nema mozemo da se zajebavamo pa i na nivou zabavista...

To što ste se vas dvojica svađali i zatrovali sportski podforum - mi ostali nismo imali ništa sa tim, nadam se da ti je to jasno.
Mi ostali smo se i onda fino zezali... može se zezati i bez toga da vređaš nekoga konstantno

quote:
Bitno da si ti na doktorskom nivou, akademik ili sta si vec, ne znam..

?
Ako se ne ponašam prostački na forumu, onda zaslužujem da budem podjebavan ovakvim komentarom, jel da?
Pročitaj ponovo u mom predhodnom postu šta je Radulović poručio svojim sličicama...
Tebi su te uvrede zabavne, nama nisu
Na tvoju žalost, moderatori na PDF Sport nisu srednjoškolci gde te fore prolaze, već ozbiljni ljudi, roditelji

quote:
Mrzim Zvezdu i mrzecu je uvek...

Tako reci, biće ti lakše Jel te još nešto muči? Pehar Lige Šampiona? Pročetaj do Ljutice Bogdana 1 kada god budeš imao vremena - zauvek će stajati tamo

quote:
... A i ti znas da Marko nije REKAO nista vec preneo slike koje su drugi pravili kao zajebanciju... Bart Simpson i ostalo.. Smesno.. Imas iste takve slike i u obrnutim dresovima, i da si ih ti okacio nasmejao bih se...

Baš dobar primer. Ja sam sliku Barta u zvezdinom dresu video pre dve-tri godine i nije mi padalo na pamet da je negde okačim.

quote:
Beogradski sindikad video od tebe.. Ne bih da ti ispisem kako sam doziveo ovu tvoju recenicu... Shvatices sam...

Nisam nigde napisao da si video od mene, već da si je copy/paste sa našeg topika
Svidelo ti se kako sve to izgleda, priznaj

quote:
I ne, ne pokusavam da ti nabijam na nos to sto ja idem na utakmice a ti ne ides ili si isao pa ti je dosadilo, nebitno.. Necu ni ja vise ici...

Kada bi se ja sa nekim koga nisam upoznao, takmičio u broju odgledanih utakmica, trebao bi da se zapitam da li sam normalan
Spusti se na zemlju čoveče, ne doživljam te kao takmaca i možda jedan dan to i ukapiraš
100 puta sam ti rekao ali vidim da to još nisi shvatio.

Da li ideš ili ne ideš na utakmice, stvarno me ne zanima.
Na Marakanu idem jer volim Zvezdu, a ne da bi tebi nešto dokazivao...
Uostalom te 1991. kada sam skinuo "navijački mrak" nisam ni slutio da ću nekome preko tastature dokazivati svoju "zaluđenost" Zvezdom.

Ti sebe smatraš navijačem, šta li ?
Navijač koji svoju grupu na svom topiku nazove govnima (i to bolduje - koliko se sećam) stvarno ne treba više da ide na utakmice.
Simpatizer kluba to može izjavljivati, ali navijač - ne. To bi trebao da znaš.

quote:
Samo hocu da ti kazem da se ne ponasas tako nadmeno... Idi nadji neki svoj post pre nego sto si postao moderator i uporedi ga sa sadasnjim...

Čini ti se da se nadmeno se ponašam jer te istina boli
To si mi "prišio" onda kada sam iskopao tvoje postove na Zvezdinom topiku i postavio ih da svi vide. Ima tu i postova drugih nezvezdaša koje sam našao, evo da okačim opet...

@ @ @ @ @

@ @ @ @ @

@ @ @ @ @

@ @ @ @ @

@ @ @ @ @

@ @ @

Nikada nisam napisao na vašem topiku slične stvari a ti me smatraj nadmenim koliko hoćeš.

quote:
... Covece, opet cu ti reci, procitaj Pokondirenu tikvu...

Gledao sam Petah Tikvu - to mi je dosta

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/10/2010 : 02:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras
To što ste se vas dvojica svađali i zatrovali sportski podforum - mi ostali nismo imali ništa sa tim, nadam se da ti je to jasno.
Mi ostali smo se i onda fino zezali... može se zezati i bez toga da vređaš nekoga konstantno

Zar ti ne vidis razliku sada kada njega nema?? Zar ne vidis sta se desava sada na Darkwood forumu, a nema mene?? Veoma su jasne stvari.. Kada decko kao sto je Okiboki poludi treba da ti je jasno koliko je sati ako sebe smatras pametnim...

quote:
?
Ako se ne ponašam prostački na forumu, onda zaslužujem da budem podjebavan ovakvim komentarom, jel da?
Pročitaj ponovo u mom predhodnom postu šta je Radulović poručio svojim sličicama...
Tebi su te uvrede zabavne, nama nisu
Na tvoju žalost, moderatori na PDF Sport nisu srednjoškolci gde te fore prolaze, već ozbiljni ljudi, roditelji

Zasto se nije javio Teks ili Carson mozda i rekao da ih Marko vredja, a oni citaju nas topic??? Nego si se javio TI i upotrebio mnozinu.. Manhuntera izuzimam... Ljudi znaju da je to zajebancija i da se svi cujemo telefonom ili se vidimo.. E to su prizemni ljudi a ti nosom paras oblake..

quote:
Tako reci, biće ti lakše Jel te još nešto muči? Pehar Lige Šampiona? Pročetaj do Ljutice Bogdana 1 kada god budeš imao vremena - zauvek će stajati tamo

Muci me samo sto jos uvek postojite.. Dugujete i Bogu i narodu ali jos ste tu i sikcete... Da je pravde pola rukovodstva bi bilo u zatvoru zbog tolikih zaduzivanja i loseg poslovanja a ne bi se busalo i pricalo o titulama... A vi nemate pehar Lige sampiona vec Kupa sampiona sto su dva sveta, ali to su zaboravili i ti sto su ga osvojili...

quote:
Baš dobar primer. Ja sam sliku Barta u zvezdinom dresu video pre dve-tri godine i nije mi padalo na pamet da je negde okačim.

Ti vidis te stvari na jedan nacin, a ja na drugi i kao sto nisam ja merodavan da ocenim tvoje vidjenje sigurno nisi ni ti tu da ocenis moje...

quote:
Nisam nigde napisao da si video od mene, već da si je copy/paste sa našeg topika
Svidelo ti se kako sve to izgleda, priznaj

Pitaj Markosa ako ti ne mozes da vidis da li sam u poslednjih godinu dana kliknuo na vas topic... NI JEDNOM!!! Procitam samo naslov topica i cesto se nasmejem...

quote:
Kada bi se ja sa nekim koga nisam upoznao, takmičio u broju odgledanih utakmica, trebao bi da se zapitam da li sam normalan
Spusti se na zemlju čoveče, ne doživljam te kao takmaca i možda jedan dan to i ukapiraš

A ko ti kaze da ja tebe dozivljavam kao takmaca??? Samo sam ti rekao da ne tripujes previse i da umisljas da sam nesto od tebe iskopirao... Hteo sam ti reci da idem na utakmice i da tamo redovno cujem tu pesmu i da mi najmanje treba kopiranje navijacke grupe koja je najmladja u regionu i nije los plagijat svih starijih..

quote:
Da li ideš ili ne ideš na utakmice, stvarno me ne zanima.
Na Marakanu idem jer volim Zvezdu, a ne da bi tebi nešto dokazivao...
Uostalom te 1991. kada sam skinuo "navijački mrak" nisam ni slutio da ću nekome preko tastature dokazivati svoju "zaluđenost" Zvezdom.

Ti sebe smatraš navijačem, šta li ?
Navijač koji svoju grupu na svom topiku nazove govnima (i to bolduje - koliko se sećam) stvarno ne treba više da ide na utakmice.
Simpatizer kluba to može izjavljivati, ali navijač - ne. To bi trebao da znaš.

Ti meni ne treba nista da dokazujes, ja sam tvoju ljubav za Zvezdom video jos odavno, jer se niko ne bi toliko trudio oko topica i ostalog da stvarno ne voli klub... I ja to postujem...

A ja jesam navijac.. I ja nisam napisao da je moja grupa govno vec da je placeni Alkatraz govno i to je velika razlika.. Ali posto sumnjam da se razumes u hijerarhiju i podelu Juga necu ti objasnjavati... Isto kao kada bi ti meni pricao o Severu.. Ne znam...

quote:
Čini ti se da se nadmeno se ponašam jer te istina boli
To si mi "prišio" onda kada sam iskopao tvoje postove na Zvezdinom topiku i postavio ih da svi vide. Ima tu i postova drugih nezvezdaša koje sam našao, evo da okačim opet...

Ti postovi su iz "ratnog" perioda i koristis ih protiv mene u doba "mira" Ali dobro, neka ti ih... Ja svoje nisam brisao za razliku od tebe i onog.. I uvek cu stajati iza sve i jednog.. Mislim da ce jasno biti uvek sta je bes i trenutna ljutnja a sta realnost...

quote:
Nikada nisam napisao na vašem topiku slične stvari a ti me smatraj nadmenim koliko hoćeš.

Nadmenost se ne ogleda u tome... I znas ti dobro sta sam mislio, ne vrdaj...

quote:
Gledao sam Petah Tikvu - to mi je dosta

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/10/2010 : 17:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Kad smo već kod toga, ono pravilo jedan post-jedna slika još uvek važi.

Ma kakvo je to pravilo? Razumije se da ni ja nisam za trpanje 5000 slika u jednu poruku (kulutra pisanja, jel'te), ali i ovo je pretjerano. Na drugim forumima ograničenje se kreće od pet do deset slika, što je sasvim razumno i dovoljno.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/10/2010 : 12:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Radulović "kači" parolu "jebi Delije živećeš veselije", "serem ti se na Zvezdaše" a ti pitaš zbog čega je izbačen na 7 dana ?

Evo, meni kao Partizanovcu su zasmetale te slike, a znam i koja bi reakcija bila na temi da sam to napisao.
To je vec vredjanje.

Zato podrzavama odluku.

Jos da izbacimo termin "stoka" i "cigani" sa foruma.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 02/10/2010 12:01:12
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 12:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ti si posebna prica... Tebi je kao Partizanovcu zasmetala ta slika.. 'ajde molim te prestani vec jednom da se proseravas... Ali stvarno... Gde zivis ti? Na Versaju ili u Srbiji??

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/10/2010 : 13:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
@ sawitch, mogao bi da prestaneš da popuješ svima na forumu.
Ne znam šta si umislio?
Calebovo mišljenje ti je proseravanje
Zašto ga osuđuješ? Tvoje mišljenje je nešto važnije od njegovog?

Stvarno dosta tog egotripa!
Gde je on tebi rekao da se "proseravaš" iako ne misli kao ti?

Čim ti neko ne ide "uz dlaku" odmah ga napadaš a gore kažeš kako ostalima nisu zasmetale te slike. Teksu, Karsonu... Pa jednostavno nisu čitali taj spamfest topik. Da jesu - sigurno bi bili oduševljeni porukama kako neko treba da ih "jebe" i "posere".

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 14:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Da, proseravanje mi je kada se nekom TOLIKO smetaju psovke.. Pa idite i ti i Caleb na dvor pa zivite, iselite se iz Srbije gde je to normalna stvar... I da, naravno da cu da napadnem svakog ko mi ne ide "uz dlaku", i to cu radije da uradim nego da idem "UZ DLAKU" svima kao TI... Ako je tebi stalo da svi kazu "Ultras je super" meni nije... Ja sam ovakav kakav sam i nemam nameru da se prilagodjavam ni tebi ni Calebu niti forumu.. Ako me forum moze istrpeti takvog kakav jesam, super, ako ne, izbacice me i kraj price... Ovde sam jer imam dosta ljudi sa kojima mi je super da razglabam, spamujem ili se prepirem a ne da bih stavljao kao sto ti radis niti da bih pisao "prijatelju" nekome koga nikad nisam u zivotu video... Nastavi sa ulizivanjem i cepaj nosom oblake, ne interesuje me, ali mene zaobidji sa takvim "pametnim" postovima...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/10/2010 : 14:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
"Kisa pada bla,bla..serem ti se na zvezdase" "Kisa pada ja se klizam serem ti se na Partizan" ma dajte ljudi pa to su fore iz predskolskog uzrasta ko jos moze da se naljuti zbog toga.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/10/2010 : 14:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Pazi, ja mogu da razumem da ti smeta što neko kaže da je "Ultras super" jer vidim da tvojim kompleksima nema kraja.

Ne razumem samo što to otvoreno pričaš jer tako samo razotkrivaš koliko ti to smeta.
Sada i ostali mogu to da vide i da se čude.

Nemam ništa protiv tebe ali sam ti nabio toliki kompleks da to ne mogu da razumem.
Kako sam to uspeo - ne znam. Još ako ti iskreno kažem da mi to nikad nije bila namera - dolazimo do paradoksalne situacije

Žalosno

Jedan od prvih mojih postova na forumu je bio:

Mislim da imam još jedan post gde te pozivam da se vratiš na forum jer si se naljutio kao seka-persa zbog Globinjovog bana.
Ne mogu sada da ga nađem...
Poenta je u tome da je tebi, prijatelju moj CELA GLAVA U OBLACIMA i tripuješ stvari kojih nema.

P.S. Razlika između Kragujevca i Žitišta nas sprečava da koristimo iste termine.
"Prijatelju" koristim već 20 godina jer sam odrastao na Brejkersima i Rok muzici
Šta si ti slušao u Žitištu i koje termine vi tamo u komunikaciji sa drugima koristite - stvarno ne znam... verovatno su različiti od naših...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/10/2010 : 16:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Sawitch
Veruj mi da i Zvezdin topic citam vrlo retko a kamoli Partizanov
Od "sportskih" topica pratim jedino tipovanje zbog zajebancije

Sad opet, ako hoces veruj mi na rec, Ultras je skroz ok lik (i vise nego ok).
O tebi imam isto vrlo korektno misljenje.

@Sawitch & Ultras
Za Ultrasa znam da je dobar covek jer ga znam licno, za Sawitcha mislim da je ok jer se ne bi Culfis druzio sa svakakvima a i van sportskih topica je skroz normalan
Sacekajte neko druzenje, upoznajte se, pa onda donosite sudove jedan o drugom. Ovo je skroz bezveze jer mislim da ste obojica dobri likovi i nema potrebe da se prepucava oko ovakvih stvari.
Ja licno nisam opterecen onakvim slikama, ali kao i Caleb mislim da nije korektno, jer dovoljno je da jednom Zvezdasu smeta.

I da, ne dirajte mi Caleba - on je navijac Car Konstantina

Ko pljune na ovo sto sam napisao dabogda mu doktor zabranio alkohol (i Coca Colu)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/10/2010 : 17:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Tex Willer

Ko pljune na ovo sto sam napisao dabogda mu doktor zabranio alkohol (i Coca Colu)

kakva kletva

Kazi, a?
Ovu glupavu Coca Colu sam morao da dodam zbog Sawitcha
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.5 seconds. Snitz Forums 2000