Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/09/2014 : 20:18:50
|
poznajem neke ljude s foruma i neki forumaši poznaju mene, nemam se razloga skrivati, to sam što sam. neki pojedinci vole biti u sjeni i glumiti fine momke, a ustvari liječe neke svoje komplekse. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 10/09/2014 : 20:23:17
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by Tintilinic
quote: Originally posted by mamlaz
zasto jedan topik? pa rijec svastara znaci da se o svacemu moze raspravljati. to bi bilo kao da u boneli podforumu smijes o zagoru pricati samo u jednom topiku.
Znao sam da će netko pitati...OVO JE FORUM O STRIPOVIMA i Zagor može imati toliko tema, i eventualno za raspravljati malo o nečemu drugom, a ne stalno neki novi retardirani topic. Imaš forum.hr i slične portale i vi pričajte tamo do mile volje i o prostituciji i marihuani sličnim glupostima koliko hoćete.
Mali prvo izbroji svoje orahe u njedrima...Ako ti je već toliko stalo štaš' koji penis u temi o prostituciji,glupsonskom topiću o ispijanju govnare itd da ne nabrajam,ima te svuda po svaštari...
Bagi, nemoj ga provocirati...osim toga, iako i ja ponekad lupetam po svaštari, činjenica je da je ovo forum o stripovima, stranica se ne zove svaštara.com 
Ama nije riječ kako se zove sajt ni kakve su teme u podforumima nego mi ide na živce ovo prozivanje a gdje god se otvori kakva provokativna tema u svaštari mali mora dati svoj glas...Ako si već tako principijelan onda ne pojavljuj se tamo gdje ti se ne ide i što smatraš glupostima...Tad imaš svo pravo prozivati te teme...Ovako gaziš sam sebe...
Pazi, rekao sam da mi svaštara ne smeta. Ali mislim da ona ne bi trebala biti dominantan dio foruma. I većina mojih postova nisu na svaštari. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:23:44
|
quote: Originally posted by Kruger
bagi ajd pusti Tintilinića na miru
Nikog ja ne uznemiravam,samo diskutujem...
ako ti je momak lijepo rekao da mu se ne sviđa što ga napadaš ( tebi možda i nije, ali nama ovdje jeste ) onda bi bilo pristojno pustiti ga na miru. ti nisi psihopat ( kao neki, vidim, voliš se za.ebavati i to je ok, ali s onim tko može prihvatiti tvoju za.ebanciju ). |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
Posted - 10/09/2014 : 20:26:21
|
Pa ja se ne javljam više na tim temama od murdoca, mamlaza i sl., jednom i više nikad. Wolfova tema je bila sasvim pristojna dok ti nisi počeo izazivati momka koji je očito puno pristojniji od tebe. Modovi očito ne znaju svoj posao, provocirao si i mene i Wolfa i to više puta pa mladjo opet ništa ne poduzima. I ja i on smo mogli izgubiti živce na tvoje provokacije i dobiti ban kao i josip2000, ali nismo (tj. ne znam za Wolfa) u nadi da će mladjo reagirati, a on opet ništa, gazi preko svoje riječi. Volio bih da se to objasni.
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/09/2014 : 20:31:20
|
Pa ja se ne javljam više na tim temama od murdoca, mamlaza i sl., jednom i više nikad. Wolfova tema je bila sasvim pristojna dok ti nisi počeo izazivati momka koji je očito puno pristojniji od tebe. Modovi očito ne znaju svoj posao, provocirao si i mene i Wolfa i to više puta pa mladjo opet ništa ne poduzima. I ja i on smo mogli izgubiti živce na tvoje provokacije i dobiti ban kao i josip2000, ali nismo (tj. ne znam za Wolfa) u nadi da će mladjo reagirati, a on opet ništa, gazi preko svoje riječi. Volio bih da se to objasni.
Ooo da,pristojna nema šta... http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45758&whichpage=10
|
Wtf?
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:31:56
|
Opet, nije stvar da su to loše teme same po sebi. Ali nije u redu provocirati. Evo ima sad tema o španjolskom građanskom ratu. I pristojna jer nema trolova. |
Edited by - Zoroasterixx on 10/09/2014 20:32:55 |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/09/2014 : 20:34:18
|
Opet, nije stvar da su to loše teme same po sebi. Ali nije u redu provocirati. Evo ima sad tema o španjolskom građanskom ratu. I pristojna jer nema trolova.
Što ne znači da ih neće biti  |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/09/2014 : 20:35:12
|
Ajmo Bagi i Tintilinić dosta sa međusobnim prozivkama. Bagi ti se smiri i ne spominji ga više (drugi put ti to velim)a ti Tintiliniću opusti se malo. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:40:17
|
quote: Originally posted by mladjo
Ajmo Bagi i Tintilinić dosta sa međusobnim prozivkama. Bagi ti se smiri i ne spominji ga više (drugi put ti to velim)a ti Tintiliniću opusti se malo.
 |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 10/09/2014 20:40:55 |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:41:27
|
Ok, smirit ću se...ja ne bih i dalje nastavljao da on stalno ne odgovara na moje komentare. Ja sam sad mogao poluditi na ove provokacije kao i josip2000 i dobiti ban, ali htio sam slušati tvoj savjet mladjo da ćeš ti riješiti problem. Neću više govoriti o ovome, još samo sada. bagi, ovdje taj topic nije bio više pristojan, na ovim slikama:

I ovdje: (što je najgore, drugi ljudi se smiju na ovakve jadne komentare i samo potiču da se tako nastavi)
 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:50:33
|
Ok, smirit ću se...ja ne bih i dalje nastavljao da on stalno ne odgovara na moje komentare. Ja sam sad mogao poluditi na ove provokacije kao i josip2000 i dobiti ban, ali htio sam slušati tvoj savjet mladjo da ćeš ti riješiti problem. Neću više govoriti o ovome, još samo sada. bagi, ovdje taj topic nije bio više pristojan, na ovim slikama:

I ovdje: (što je najgore, drugi ljudi se smiju na ovakve jadne komentare i samo potiču da se tako nastavi)

pa ajmo oživiti topic, samo koju temu započeti? ja sam s nekim temama pokušavao, ali nije baš išlo. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:54:23
|

gle, čovjek je upravo dao do znanja da više neće biti takvog načina komunikacije s tobom i ti sad izvlačiš postove od prije tjedan dana i započinješ raspravu?! daj molim te... |
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 10/09/2014 : 20:55:13
|
Stani i ti kao što je stao i on. jer više upozorenja neće biti ni za jednog od vas. |
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/09/2014 : 21:18:37
|
Ovo nije forum, ovo je dječji vrtić..a mladjo je jedina teta u vrtiću..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:22:13
|
quote: Originally posted by brni
Ovo nije forum, ovo je dječji vrtić..a mladjo je jedina teta u vrtiću.. 
Samo što su neka od te "djece" stara i po četiri, pet banki.  Što mislite o ideji da se uvede sistem lajkanja ili dislajkanja komentara forumaša? |
Edited by - Zoroasterixx on 10/09/2014 21:23:13 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:23:13
|
Samo što su neka od te "djece" stara i po četiri, pet banki. 
Ima tu mnogo sijedih glava..  |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:24:14
|
Živa jebena istina...Treba uzet' šibu i počet' mlacati po prstima...Nekad se stvarno ne mogu načuditi komentarima i svađama...Svojim,naravno... |
Wtf?
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:24:53
|
Što mislite o ideji da se uvede sistem lajkanja ili dislajkanja komentara forumaša?
Nisam bas za to..ono onda bi isto bilo ka na fejsu, svi bi se trudili napisati najcool komentar da se dobije sta vise lajkova..ili bi se namjerno nekog uvatilo u djir i dislajkalo.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:25:48
|
Živa jebena istina...Treba uzet' šibu i počet' mlacati po prstima...Nekad se stvarno ne mogu načuditi komentarima i svađama...Svojim,naravno...
Da, ono ides citati za par godina i vidis kakve si nebuloze pisa.. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 10/09/2014 : 21:29:54
|
quote: Originally posted by Poli
bila je vec i ta ideja, mislim da sawitcheva, marko said njet (pametno)
Onda samo "zahvalnicu" za konstruktivne postove. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/09/2014 : 21:31:14
|
Ooo da,pristojna nema šta... http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45758&whichpage=10
 Još ću na kraju ja ispasti nepristojni matori konj (kao što Timber voli reći).  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Topic  |
|