forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2012 : 18:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by lwood

nego ko je taj 50% ?

Ma sve ću ti reći.
Globinjo nije, on je 100%.

bolje i to,nego hercegovac

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/01/2012 : 18:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by lwood

nego ko je taj 50% ?

Ma sve ću ti reći.
Globinjo nije, on je 100%.

znači mlađo?? hiljadu mu sinagoga Darkwooda! nisan to očekiva od njega.
mislia san da je i on 100 %

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2012 : 18:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Ako je doca trajno banovan zbog politicarenja,stvarno ne razumem kako je dosada jos uvek tu.

Ima i tu razlike. ne moze se gledati sve kao ista"politika", i onda kazne su iste. Zar to treba objasnjavati?!
Daj mi neku sliku sto je Dosada postavio od nekog ustaskog poglavara, ima da leti zauvijek!
Koliko znam niko nikad na ovom forumu nije postavio ustasku sliku, a cetnika smo imali od avatara pa sve do slika u postovima.
Mislite da cetnici i ustase nisu isto, mislite da su cetnici bili bolji? E pa pitajte to Hrvate i muslimane(uzivo, ne na forumu), da vidimo sta oni misle o tome.
p.s. ovo nije poziv da se pokrene rasprava o tome.
Inace, ja ili sam slijep ili ne znam o cemu se radi, ali koliko znam Dosada je do sada uvijek pravio neke manje prekrsaje. Nedovoljno da se izbaci zauvijek. Ali, stvarno ih je dosta nakupio...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2012 : 18:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Ako je doca trajno banovan zbog politicarenja,stvarno ne razumem kako je dosada jos uvek tu.

Ima i tu razlike. ne moze se gledati sve kao ista"politika", i onda kazne su iste. Zar to treba objasnjavati?!
Daj mi neku sliku sto je Dosada postavio od nekog ustaskog poglavara, ima da leti zauvijek!
Koliko znam niko nikad na ovom forumu nije postavio ustasku sliku, a cetnika smo imali od avatara pa sve do slika u postovima.
Mislite da cetnici i ustase nisu isto, mislite da su cetnici bili bolji? E pa pitajte to Hrvate i muslimane(uzivo, ne na forumu), da vidimo sta oni misle o tome.
p.s. ovo nije poziv da se pokrene rasprava o tome.
Inace, ja ili sam slijep ili ne znam o cemu se radi, ali koliko znam Dosada je do sada uvijek pravio neke manje prekrsaje. Nedovoljno da se izbaci zauvijek. Ali, stvarno ih je dosta nakupio...

eto,kratko i jasno...a elfak,ti si bio 6 puta izbačen...a da pokrenemo raspravu šta ti još radiš na forumu...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29695 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/01/2012 : 18:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by Markos

Iz moje perspektive, sve što će mi sačuvati živce nije glupo.

A sve sto ce ti opustiti zivce i naterati te da se nasmejes? ;)
Markose,u duhu evropskih vrednosti i zapadu kojem toliko tezimo,slozices se da ga treba vratiti na forum.Pa tamo nije bitna velicina prestupa koliko predstava oko sudjenja.Slozices se da je sve ovo poprimilo oblik predstave izmedju odvjetnika,tuzioca i mase iz publike :D
Doca ima prijatelje na forumu jos uvek,prijatelje koji znaju da je stripofil i u biti,bez obzira na temperament,dobar prijatelj.
Daj da ga vratimo.
@Globinjo
Prihvatam rizik,hiljadu mu dobosa Darkwooda! :)

Čovječe, ja sam vratio stinkyja, marlowea i dveribeda i x ljudi koji su meni osobno nanijeli puno zla. Meni osobno. Što meni onda znači vratiti lika poput Doce koji mi je osobno bio skroz simpatičan? Ništa. Ako ništa drugo, ova će se rasprava prekinuti, što je već plus. Ali, jebi ga, nije u redu to kako se ponaša. 830 postova u sat vremena koje poslije ja moram čistiti. Konstantno pravljenje pizdarija i provociranje. Pa nije problem vratiti nekoga tko će se ponašati normalno, ali čemu vraćati nekoga tko (kako izgleda meni sa strane) samo želi raditi nered?

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2012 : 18:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Pretpostavljam zato sto pored naslova pise "Prozor u svijet stripa" a ne "Prozor u svet stripa".
Neka me neko razuveri.

Kakve to veze ima? I ja govorim "Prozor u svijet stripa".
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2012 : 18:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
pao je dogovor...vraćamo docu,izbacujemo elfaka

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/01/2012 : 18:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a sto ne bi doca sam se javio moderatorima i adminu kada bude osjetio da je opet onaj stari. vjerojatno ce on sam najbolje znati kada je onaj stari za zajebanciju i pricanje o stripovima. ako ga sada vrate vjerojatno ce mu uciniti samo medvjedju uslugu. elfak i pajtose sta sam doca misli o vracanju na forum?

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 06/01/2012 18:49:41
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 18:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Markos
Pogresno si obavesten.Nije docA cepnuo 800 i kusur postova,vec Checee,ciju sam stranu drzao sve do ispada u topicu o homoseksualcima.Posle toga nisam imao ni pola reci podrske za njega.
Pa,'ocemo Docu nazad,a? :)
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/01/2012 : 18:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Daleko od ratnih trauma,hvala bogu.

Ok. Politicarenje,prema vasim argumentima nije glavni razlog trajnog bana. Sta je?

Vec vidjeno izivljavanje moderatora-to.ali dobro. "Marvi nema suda"

iživljavanje?aj se vrati malo nazad...zaboravi četničke slike...ja ne znam,ili sam ja lud,a ti glup,il sam ja glup,a ti lud...

Nisam na tebe mislio. kakve cetnicke slike? Da se razumemo,nisam ni gram nacionalista,kakvi cetnici i ustase,iskreno me stvarno maltretiraju takve teme.
Jednostavno smatram da docino politicarenje nije za trajni ban. Ako je to uopste razlog bana.
Jeste on otisao offtopic sto se samih stripova tice,ali pogledajte njegove ranije postove.Njemu ocigledno nije i nesto do foruma,ali trajni ban ne zasluzuje.a i to ga odvaja od aukcija.
Ostalo je na vama.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 18:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

Prihvatamo i tu opciju
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/01/2012 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

Prihvatamo i tu opciju

Pizdunu

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/01/2012 : 18:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Pretpostavljam zato sto pored naslova pise "Prozor u svijet stripa" a ne "Prozor u svet stripa".
Neka me neko razuveri.

Kakve to veze ima? I ja govorim "Prozor u svijet stripa".

I ja
Dosadini prekrsaji manji?Svaki drugi post mu je nacionalizam,mrznja i politika.Mislim da je to jedini lik na forumu koji ni jedan post nije ostavio koji se tice stripova.Prema tome,sto on radi na ovdje?
Koji to moderator je stao da ga brani,nisi ti,nije Globinjo,nije ni Ultras?
A koliko se sjecam vezano za tebe i Boba Roka,sve je pocelo kad si ga par puta izbacio bez ikakvog razloga
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 18:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

...elfak i pajtose sta sam doca misli o vracanju na forum?

Ko sto vec rekoh u par postova iznad,treba mu ovaj sajt zbog aukcija i povremenog javljanja na forumu.Nije svetac,ali ono vece je usao na JP da odgovori na visednevne prozivke.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 18:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@dosada
Citas sigurno.Sto se ova raja navrzala na tebe,bokte!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/01/2012 : 18:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
...u duhu evropskih vrednosti i zapadu kojem toliko tezimo,slozices se da ga treba vratiti na forum.Pa tamo nije bitna velicina prestupa koliko predstava oko sudjenja.Slozices se da je sve ovo poprimilo oblik predstave izmedju odvjetnika,tuzioca i mase iz publike :D
Doca ima prijatelje na forumu jos uvek,prijatelje koji znaju da je stripofil i u biti,bez obzira na temperament,dobar prijatelj.
Daj da ga vratimo.

"nije bitna velicina prestupa koliko predstava oko sudjenja"

Strašno, ali i istinito, na žalost.

Nego, što nisi savetovao docu da ne pravi duple nikove ?
Zašto mu ne reče i za one postove koji su doveli do raspada Južne pruge ?
A sve si znao...
kleOpatra, Inspektor Blok, Checee
marsupilami na Darkwoodu...

Nisam siguran za Inspektora Bloka, možda je to tvoj drugi nik....
Za ostale znam.
Kao što znam da si ti obrisao stotinak postova onda na Južnoj pruzi samo da bi nervirao/minirao ostale na tom topiku

I pređemo preko svega toga...
Šta dobijemo?

830 postova, četničke slike, napušavanje drugih forumaša,

quote:
Originally posted by docA
...BICE BELAJA DOK NE POPIJEM TRAJNI BAN.

Šta onda reći dalje...

Čoveče, tebi elfak donese stripove za dž a ti ga braniš svom snagom na forumu jer je banovan
Posle me docA me zove i izvinjava mi se jer je i njemu doneo pa ga mora i on braniti
I onda opletete po meni obojica ovde u Punisheru
Ja istrpim, nije frka - drugari smo.

A ceo forum - koma/nevera

Ako sam negde pogrešio ispravi me.

Žestoko ste opijeni ovim forumom (što je dobro, znači da vam je stalo) ali mislim da je to i kontraproduktivno - ne razmišljate više gde terate.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2012 : 19:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by wele

A koliko se sjecam vezano za tebe i Boba Roka,sve je pocelo kad si ga par puta izbacio bez ikakvog razloga

Slabo ti sjecanje! Bio je onaj jedan neporazum oko srednjaka, ali mu je ban bio naknadno ponisten, jer se navodno zajebavao. To je sve, nema tu "par" puta. Pokusao sam neke stvari da razjasnim sa njim direktno na forumu i preko PM, kako se pokazalo bez uspjeha. Ostalo sam vec objasnio na jednoj od prethodnih stranica.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 19:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Ultras
Neverovatno.Sta si ti sve napisao,covece.Donosili mi stripove dzabe,dupli nik(Pajtosu,t.j.meni,ne treba dupli nik za forumisanje.Na desetine foruma sam jedan jedini i to mi je dovoljno),brisanje postova(da nije i to zabranjeno po novom forumskom poretku?)...
U ime starog prijateljstva,molio bih te da se ne blamiras dalje.Sad si ljut i pokusavas mi nesto napakovati u postu,ali sve izgleda sitno,bedno i "zadnjeslamkasto"...
Znas li zasto?Zato sto Pajtos nema mrlje.Uvek sam gledao da sa svima budem prijatelj.Stripovi me tome naucili,iako sam ih retko dobijao dzabe... ;)
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/01/2012 : 19:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Pantela pomesao neke stvari...
Misli da je jos u Ajaxu

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 19:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Markos
Ceka se tvoja rec.Hoce li docA dobiti kaznu koju je zasluzio po pravilima foruma?
P.S.Ne,nije mi skoro dao neki strip za dzabe ;)
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/01/2012 : 21:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
@Ultras
Neverovatno.Sta si ti sve napisao,covece.

Istinu. Ne misliš valjda da ću lagati na Badnje veče?

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12609 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/01/2012 : 21:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ako je doca trajno banovan zbog politicarenja,stvarno ne razumem kako je dosada jos uvek tu. Pretpostavljam zato sto pored naslova pise "Prozor u svijet stripa" a ne "Prozor u svet stripa".
Neka me neko razuveri.

Ako je zbog ranijih ispada,opet prica ne drzi vodu. Sto nije tada banovan na 7,14,30,koliko vec dana,nego da sada skupljate poene i objasnjenje njegovog proteravanja?Ili tada nije nikom smetao,tj gazio na zulj? Koja je razlika?

da vratimo docu,bi li onda pisao o dosadi...ne okrići temu...ja sam za to da se dosadu izbaci trajno,bez obzira na docu...nemam ja tebe šta razuvjeravat,nek te on razuvjeri...

Ti si za to,King je za to-ko nije,cim je vece zasedalo? zbog cega covek ima privilegiju sejati mrznju bez ikakvog ogranicenja?
Kako se njega niste setili kod nekog ispada da trajno banujete,a doce jeste?

zato što je ovo hrvatski forum...kad poizbacivamo sve srbe,onda ćemo crnogorce,slovence i ostale...u biti,nećemo slovence,skoro ćemo biti u istoj državidaj sinko,smiri se...imaš neke ratne traume?

zašto si stavio jel to znači da imaš ti nešto protiv Slovenaca, pa ne želiš s njima da budeš u istoj državi?
Ispada, da nisi ništa bolji od Dosade i ti imaš "problema sa nacionalnošču, politikom,..." a ovdje držiš predavanja, sram te bilo!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/01/2012 : 21:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
1Euro opet fulao ceo fudbal

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/01/2012 : 21:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

quote:

quote:

Ako je doca trajno banovan zbog politicarenja,stvarno ne razumem kako je dosada jos uvek tu. Pretpostavljam zato sto pored naslova pise "Prozor u svijet stripa" a ne "Prozor u svet stripa".
Neka me neko razuveri.

Ako je zbog ranijih ispada,opet prica ne drzi vodu. Sto nije tada banovan na 7,14,30,koliko vec dana,nego da sada skupljate poene i objasnjenje njegovog proteravanja?Ili tada nije nikom smetao,tj gazio na zulj? Koja je razlika?

da vratimo docu,bi li onda pisao o dosadi...ne okrići temu...ja sam za to da se dosadu izbaci trajno,bez obzira na docu...nemam ja tebe šta razuvjeravat,nek te on razuvjeri...

Ti si za to,King je za to-ko nije,cim je vece zasedalo? zbog cega covek ima privilegiju sejati mrznju bez ikakvog ogranicenja?
Kako se njega niste setili kod nekog ispada da trajno banujete,a doce jeste?

zato što je ovo hrvatski forum...kad poizbacivamo sve srbe,onda ćemo crnogorce,slovence i ostale...u biti,nećemo slovence,skoro ćemo biti u istoj državidaj sinko,smiri se...imaš neke ratne traume?

zašto si stavio jel to znači da imaš ti nešto protiv Slovenaca, pa ne želiš s njima da budeš u istoj državi?
Ispada, da nisi ništa bolji od Dosade i ti imaš "problema sa nacionalnošču, politikom,..." a ovdje držiš predavanja, sram te bilo!

Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 06/01/2012 : 22:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message
To bi bilo ono što se zove 'neočekivani obrat', a? :D
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000