Author |
Topic |
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 27/04/2010 : 13:02:01
|
Od 28.04.10 u prodaji u strip knjižarama po cijeni od 39,00 kn po kom. Naklada 300 komada
Također, stripovi se mogu naručiti i direktno od izdavača na e-mail strip@vangogh.hr uz popust od 5% za naručenih svih 6 brojeva odjednom i besplatnu poštarinu.
Budući je naklada samo 300 komada očekujemo da će u vrlo kratkom roku svi brojevi biti rasprodani stoga bi bilo dobro da na vrijeme rezervirate svoj primjerak.
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27064 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 27/04/2010 : 13:29:47
|
a jel popust od 5% i besplatna poštarnina važi i kod Bucha?
Nego Hello jel si ti video ono šta sam ja napisao u bonneli forumu APEL IZDAVAČIMA? Jel se radi nešto na tome? Nitko se ne javlja ja mislim da bi to bilo sjajno da Van Gogh izda,možda po uzoru klasik izdanja,znaš nešto slično kao kod Ludensa ali Van Gogh klasik,....sve one stripove koj esam nabrojao to bi bilo sjajno i sigurno bi se to Van Goghu isplatilo,ili da ti to izdaš sa svojom firmom DANI,jesi li razmišljao o tome? |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/04/2010 : 13:41:29
|
quote: Originally posted by 1Euro
Nego Hello jel si ti video ono šta sam ja napisao u bonneli forumu APEL IZDAVAČIMA? Jel se radi nešto na tome? Nitko se ne javlja ja mislim da bi to bilo sjajno da Van Gogh izda,možda po uzoru klasik izdanja,znaš nešto slično kao kod Ludensa ali Van Gogh klasik,....sve one stripove koj esam nabrojao to bi bilo sjajno i sigurno bi se to Van Goghu isplatilo,ili da ti to izdaš sa svojom firmom DANI,jesi li razmišljao o tome?
Povratak rendžera je u planovima Van Gogha samo se čeka pravi trenutak za tako nešto. O planovima za ovu godinu je krajem godine nova runda po uobičajenom redosljedu, dakle od broja 48 pa nadalje, a za 2011 godinu postoje planovi da bi mogli usporedno objavljivati i starije epizode i neke malo novije. |
Edited by - hello on 27/04/2010 15:32:44 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 27/04/2010 : 14:14:15
|
quote: Originally posted by hello
Nego Hello jel si ti video ono šta sam ja napisao u bonneli forumu APEL IZDAVAČIMA? Jel se radi nešto na tome? Nitko se ne javlja ja mislim da bi to bilo sjajno da Van Gogh izda,možda po uzoru klasik izdanja,znaš nešto slično kao kod Ludensa ali Van Gogh klasik,....sve one stripove koj esam nabrojao to bi bilo sjajno i sigurno bi se to Van Goghu isplatilo,ili da ti to izdaš sa svojom firmom DANI,jesi li razmišljao o tome?
Povratak rendžera je u planovima Van Gogha samo se čeka pravi trenutak za tako nešto. O planovima za ovu godinu je krajem godine nova runda po uobičajenom redosljedu, dakle od broja 48 pa nadalje, a za 2010 godinu postoje planovi da bi mogli usporedno objavljivati i starije epizode i neke malo novije.
toooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAPOKON SO MOJe MOLITVE USLIŠANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To majstore,vidjet češ da nečete požaliti,taj če se specialac razgrabiti!!!!!!!!!!!!!!! Ali uradite to kako treba,OBAVEZNO treba da bude i ta knjižica koja ide uz to,cijena nije problem,ja sam siguran da čemo svi radije platiti koji euro više samo da to bude kako treba,... A za kasnije razmislite i o kolorcu,obavezno kolorac,pa i ona epizoda sa križevima,možda ove epizode nikada neobjavljene stavite kao klasik izdanje ili maksi ili bilo šta ili čete ih ionako dogurati ako idete redoslijedom,ipak je sada svaka epizoda bolja i bolja pa do kolorca možd astignemo normalnim putem kao i do epizoda ostalih,samo specialac obavezno sa knjižicom a i onaj iz 2006 taj isto morat eobjaviti i jel si video da ima neka knjiga o malome rendžeru na 242 strana??? To isto tako obavezno,možda da primate narudžbe za knjigu ili bilo šta da idete na sigurno,možda da organizujete neku nagradnu igru pa davate na poklon neke postere od maloga rendžera,... Još nij egotovo sa Van Goghom,svaki početak je težak i vi ste to izgurali pa sada idemo punom parom,KIT TELLER OPET JAŠE!!!!!!!!!!!!!! Ajde Hello sredi mi neku super cjenu i ja ti odmah kupujem komplet od broja jedan do sada jer ja sam zagora prodao pa imam love,ali mi treba neka super cjena onako rendžerska među rendžerima i vi čete se riješiti remitende.Mogu ja doči osobno u DUbrovnik da to pokupim ili u Zagreb,... |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/04/2010 : 14:28:03
|
Povratak rendžera je u planovima Van Gogha samo se čeka pravi trenutak za tako nešto. O planovima za ovu godinu je krajem godine nova runda po uobičajenom redosljedu, dakle od broja 48 pa nadalje, a za 2010 godinu postoje planovi da bi mogli usporedno objavljivati i starije epizode i neke malo novije.
toooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAPOKON SO MOJe MOLITVE USLIŠANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To majstore,vidjet češ da nečete požaliti,taj če se specialac razgrabiti!!!!!!!!!!!!!!! Ali uradite to kako treba,OBAVEZNO treba da bude i ta knjižica koja ide uz to,cijena nije problem,ja sam siguran da čemo svi radije platiti koji euro više samo da to bude kako treba,... A za kasnije razmislite i o kolorcu,obavezno kolorac,pa i ona epizoda sa križevima,možda ove epizode nikada neobjavljene stavite kao klasik izdanje ili maksi ili bilo šta ili čete ih ionako dogurati ako idete redoslijedom,ipak je sada svaka epizoda bolja i bolja pa do kolorca možd astignemo normalnim putem kao i do epizoda ostalih,samo specialac obavezno sa knjižicom a i onaj iz 2006 taj isto morat eobjaviti i jel si video da ima neka knjiga o malome rendžeru na 242 strana??? To isto tako obavezno,možda da primate narudžbe za knjigu ili bilo šta da idete na sigurno,možda da organizujete neku nagradnu igru pa davate na poklon neke postere od maloga rendžera,... Još nij egotovo sa Van Goghom,svaki početak je težak i vi ste to izgurali pa sada idemo punom parom,KIT TELLER OPET JAŠE!!!!!!!!!!!!!! Ajde Hello sredi mi neku super cjenu i ja ti odmah kupujem komplet od broja jedan do sada jer ja sam zagora prodao pa imam love,ali mi treba neka super cjena onako rendžerska među rendžerima i vi čete se riješiti remitende.Mogu ja doči osobno u DUbrovnik da to pokupim ili u Zagreb,...
Rendžeru mislim da si malo zakasnio budući da su neki brojevi rasprodani, ali pošalji e mail na strip@vangogh.hr |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 27/04/2010 : 14:31:12
|
toooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAPOKON SO MOJe MOLITVE USLIŠANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To majstore,vidjet češ da nečete požaliti,taj če se specialac razgrabiti!!!!!!!!!!!!!!! Ali uradite to kako treba,OBAVEZNO treba da bude i ta knjižica koja ide uz to,cijena nije problem,ja sam siguran da čemo svi radije platiti koji euro više samo da to bude kako treba,... A za kasnije razmislite i o kolorcu,obavezno kolorac,pa i ona epizoda sa križevima,možda ove epizode nikada neobjavljene stavite kao klasik izdanje ili maksi ili bilo šta ili čete ih ionako dogurati ako idete redoslijedom,ipak je sada svaka epizoda bolja i bolja pa do kolorca možd astignemo normalnim putem kao i do epizoda ostalih,samo specialac obavezno sa knjižicom a i onaj iz 2006 taj isto morat eobjaviti i jel si video da ima neka knjiga o malome rendžeru na 242 strana??? To isto tako obavezno,možda da primate narudžbe za knjigu ili bilo šta da idete na sigurno,možda da organizujete neku nagradnu igru pa davate na poklon neke postere od maloga rendžera,... Još nij egotovo sa Van Goghom,svaki početak je težak i vi ste to izgurali pa sada idemo punom parom,KIT TELLER OPET JAŠE!!!!!!!!!!!!!! Ajde Hello sredi mi neku super cjenu i ja ti odmah kupujem komplet od broja jedan do sada jer ja sam zagora prodao pa imam love,ali mi treba neka super cjena onako rendžerska među rendžerima i vi čete se riješiti remitende.Mogu ja doči osobno u DUbrovnik da to pokupim ili u Zagreb,...
ako te interesira javi mi na pm imam prvih 28 brojeva glanc za prodati |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
mijat
Starting Member
Serbia
9 Posts
Member since 28/01/2009 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 15:14:49
|
a sto planiraju 2009.? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 15:31:28
|
quote: Originally posted by 1Euro Ajde Hello sredi mi neku super cjenu i ja ti odmah kupujem komplet od broja jedan do sada jer ja sam zagora prodao pa imam love,ali mi treba neka super cjena onako rendžerska među rendžerima i vi čete se riješiti remitende.Mogu ja doči osobno u DUbrovnik da to pokupim ili u Zagreb,...
Rendžeru mislim da si malo zakasnio budući da su neki brojevi rasprodani, ali pošalji e mail na strip@vangogh.hr
hehe, pa nećete valjda uzeti 1eura zaozbiljno? Hello samo moraš dati super rendžersku cijenu, ali samo uz blagoslov Chucka Norrisa, da te ne opali rendžerskim "roundhouse kickom". |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/04/2010 : 15:57:07
|
znači smanjen je tiraž na 300? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
elsauto
New Member
Germany
164 Posts
Member since 08/07/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19035 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/04/2010 : 20:49:57
|
odlično,samo mi nešto mije jasno,naklada 300 brojeva i napomena da valja požurit jer če se brzo razprodati. Zašto nije ostala 500 kad se tako dobro prodaje? ali dobro,to je uređivaćka politika u koju se ne mešam, važno da sam ja u tih 300 sretnika. Stripovi ne idu na kioske,dakle Buch je najbolja opcija.I najbrža. I da ne zaboravim:odlično za Povratak...... TELLER PONOVO JAŠE!!!!! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4753 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 28/04/2010 : 07:48:43
|
quote: Originally posted by teller
odlično,samo mi nešto mije jasno,naklada 300 brojeva i napomena da valja požurit jer če se brzo razprodati. Zašto nije ostala 500 kad se tako dobro prodaje?
da, to je misterij |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/04/2010 : 16:37:08
|
ja pratin jer je izdanje dobro (iako presporo izlazi) a neman alternative da nabavin originale |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Topic |
|