forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 576

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/07/2022 : 07:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
E danas ima da nabavim i NNi sirocad pa da idući tjedan odradim gradivo
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/07/2022 : 07:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Inače za ovaj krizanac se dvoumim, imena dvojice autora mi ne ulijevaju povjerenje, a drugu dvojicu ne znam.

Da se ne bi svelo na "skupo ali beskorisno" pa vjerojatno preskačem.

Čudi me cijena, ne znam kolika je naklada ali tu je više likova i pi 5oj logici trebalo bi biti više interesenata pa je i cijena valjda mogla biti prihvatljivija.

Edited by - Kerempir on 22/07/2022 07:10:20
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 23/07/2022 : 07:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Inače za ovaj krizanac se dvoumim, imena dvojice autora mi ne ulijevaju povjerenje, a drugu dvojicu ne znam.

Čudi me cijena, ne znam kolika je naklada ali tu je više likova i pi 5oj logici trebalo bi biti više interesenata pa je i cijena valjda mogla biti prihvatljivija.

moj komentar..boldano

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

494 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 23/07/2022 : 16:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Datum objave: 15.07.2022
Cijena: 140,00 kn
Komada: Nedostupno [0]

Izludjuje me ovo...mislio sam uzeti specijalca zajedno s novom turom fordova, ali ne, očito ću po 40 stupnjeva morati do centra...:/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/07/2022 : 08:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

Datum objave: 15.07.2022
Cijena: 140,00 kn
Komada: Nedostupno [0]

Izludjuje me ovo...mislio sam uzeti specijalca zajedno s novom turom fordova, ali ne, očito ću po 40 stupnjeva morati do centra...:/

Pa ne kužim zašto si ne napraviš neku trajnu rezervaciju ili kod samih LL ili u nekoj od striparnica i nemaš više brige.
Ja tako imam dog sa Zlatkom iz Babilona.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

494 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 24/07/2022 : 08:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Ma imam u B612 ali iskreno vise mi nije toliko usput ići do tamo...morat cu se prebaciti direktno na LL, obzirom da sad imam i AF rezervaciju.

U biti me najvise smeta sto ne mogu kupovati kad meni to odgovara, vec moram kad LL izda knjigu. No to je vec stara prica.

Edited by - Odoakar on 24/07/2022 09:02:44
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/07/2022 : 11:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
A što reći, imam rezervaciju u Skab a nisam iz zg, ali dugo cuvaju rezervaciju, a dobro mi doći u knjižaru da malo prolistam neka izdanja oko kojih se dvoumim. Primjerice spomenuti AF, prolistao i nije mi za pasti na dupe ( imam sc), pa neke fibrice itd
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7317 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/07/2022 : 19:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kupujem ovo po inerciji mada sam 100% uvjeren da je priča ništa posebno. Pogotovo kad Vigna počne baljezgat o eko forama.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17836 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2022 : 23:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
To mi lici na promo materijal po turistickim zajednicama

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/07/2022 : 06:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

To mi lici na promo materijal po turistickim zajednicama

+1

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 25/07/2022 : 08:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ma kupujem ovo po inerciji mada sam 100% uvjeren da je priča ništa posebno. Pogotovo kad Vigna počne baljezgat o eko forama.

Ovo je još i optimistično viđenje, vjerojatnije da je šrot. Ekološke teme ipnako su puno bolje obrađene u redovnoj seriji.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 26/07/2022 : 11:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Univerzum Alfa 7 ( Rat budućnosti) : Junaci sutrašnjice.

Ova epizoda u ovoj ediciji daje još širi kontekst, naime fokus radnje nije ( izuzev zadnjeg dijela ) na nekadašnjim ili sadašnjim agentima Alfe već na vojnicima zahvaćenim ratom Zemlje i orbitalnih postaja. Sve te priče lijepo upotpunjuju sliku rata koju smo pratili u redovnoj seriji i daju detalje o nekim bitkama koje su odredili tijek odnosno završetak ratatako da nije naodmet ponoviti gradivo.

Glavna mane su mi sljedeće:

- poveznica koja okuplja ratne priče - egzistencijalna kriza popularne tv voditeljice koja na nagovor šefa odlučuje pisati knjigu, uglavnom vrlo slabašno, te

- treća priča koja odudara od formule koju su slijedili prethodne priče. S druge strane, likovima koje smo izgubili u seriji daje priču i povezanost koju smo tek naslucivali.

Nathan Never specijal 20 - Nečovjek
Oba autora su mi imala neke dobre radove na Nathanu, ali ovaj specijal to nije.

Dobro je diskach rekao, lov na swamp thinga, moglo je to biti ok, svi sastojci koji se izmjenjuju (ogromno smetlište, antarctic city, genetski pokusi, nadolazeca pandemija itd) su dovoljno intrigantni, ali kao što znamo, džabe sastojaka ako kuhari nisu na nivou. Ovako radnja samo juri i juri, skače s jedne točku na drugu pa u svoj toj jurnjavi stvari koje se brzo izmjenjuju lako i padaju u zaborav.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/07/2022 : 05:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ovo je još i optimistično viđenje, vjerojatnije da je šrot. Ekološke teme ipnako su puno bolje obrađene u redovnoj seriji.

Ja sam već negdje napisao da bi kupio vj i Nathanov prdac u bočici, pa sam uzeo i ovo, ali da, i ja sam uvjeren da će ovo biti loša epizoda i uz to jako skupa.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/07/2022 : 08:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Nije nathan ali kada vec spominjemo.. Evo pročitao i novi svijet. Sto jest, jest, za klasu bolji od ringa, s time da je drugi dio sezone podigao ocjenu. Jebeni završetak, evolucija rosiena lika uvjerljiva, stablo je pomalo smarajuce premda je jurickin san potvrdio moje misli kako se ne smatra zlom. Neki elementi su bili predvidljivi ( vincenzo) ali bogamu su me drugi jako iznenadili. Slutio sam da se balavica mijenja ali ovako...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/07/2022 : 10:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije nathan ali kada vec spominjemo.. Evo pročitao i novi svijet. Sto jest, jest, za klasu bolji od ringa, s time da je drugi dio sezone podigao ocjenu. Jebeni završetak, evolucija rosiena lika uvjerljiva, stablo je pomalo smarajuce premda je jurickin san potvrdio moje misli kako se ne smatra zlom. Neki elementi su bili predvidljivi ( vincenzo) ali bogamu su me drugi jako iznenadili. Slutio sam da se balavica mijenja ali ovako...

Ma meni je Siročad u samom vrhu SBE. BTW, bacio samo oko na wiki:
https://it.wikipedia.org/wiki/Albi_di_Orfani
Htio sam vidjet ima li igdje Paole Barabato; ima je!
Četvrta sezona, Jurić, od samo 3 epizode je cijela njena, moram priznat da jako puno očekujem i nadam se da me neće razočarati. DD Nekropolis i Golim Rukama su mi scenaristički odlični stripovi.

Edited by - DiSkAcH on 27/07/2022 10:23:08
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/07/2022 : 11:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se da je kolega guida stavio jurickinu sezonu uz bok prve, tako da ovaj put ne oklijevam sa kupnjom.
Go to Top of Page

tekumze
New Member

122 Posts

Member since 20/05/2012

Posted - 11/08/2022 : 13:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tekumze a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam odličnu priču Žrtve i krvnici (NN 212; Libellus 71), pa me zanima, ako ko zna, šta će biti u budučnosti sa Sarom McBain i Nathanom? Negdje na forumu sam pročitao, da u jednoj priči imaju troje djece, a u drugom postu, da će se raziči, i da će Nathan imati drugu curu? Da li mi može neko odgovoriti? Unaprijed zahvaljujem.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/08/2022 : 17:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tekumze

Pročitao sam odličnu priču Žrtve i krvnici (NN 212; Libellus 71), pa me zanima, ako ko zna, šta će biti u budučnosti sa Sarom McBain i Nathanom? Negdje na forumu sam pročitao, da u jednoj priči imaju troje djece, a u drugom postu, da će se raziči, i da će Nathan imati drugu curu? Da li mi može neko odgovoriti? Unaprijed zahvaljujem.

Ja znam ali ti neću reći jel ti ne bi bilo zanimljivo

Edited by - risbozg on 11/08/2022 17:48:52
Go to Top of Page

tekumze
New Member

122 Posts

Member since 20/05/2012

Posted - 12/08/2022 : 12:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tekumze a Private Message  Reply with Quote
Ha, ha, ha :) Ne, brini, svejedno će mi biti zanimljivo. Možeš napisati sa nevidnim pisalom. Nekako mi ide na živce što samo svi idu dalje od njega, od Ann, do Hadije, Sare...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 13/08/2022 : 16:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Stize mi pre neki dan paket stripova iz italije, medju njima i ovaj otuzni politicki uradak SBEa i Ministarstva ekologije Junajt, junajt, jurop. Strip je lose-osrednji, ali propratni tekstovi su otuzni, Gebles, pardon, Cano da im pozavidi. Takva kolicina umobolnosti skoncentrisana na tako malom prostoru ne srece se tako cesto van Pinka, Informera i slicnih splacina. Milslim da je deo o Vaterlou i Polidoriju dno dna, ako dno uopste postoji.
Sta je sledece, Uvod u Marksizam i Lenjinizam preko natana i mister noa? Pas mater!

Ubr, rezervisem ovo govno za seciranje, taman ce da dodje na red u cetvrtoj seriji recenzija, sa ostalim predvidjenim timapovima.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

yasmiel
Starting Member

87 Posts

Member since 07/05/2016

Posted - 13/08/2022 : 18:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send yasmiel a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 13/08/2022 : 18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka

Stize mi pre neki dan paket stripova iz italije, medju njima i ovaj otuzni politicki uradak SBEa i Ministarstva ekologije Junajt, junajt, jurop. Strip je lose-osrednji, ali propratni tekstovi su otuzni, Gebles, pardon, Cano da im pozavidi. Takva kolicina umobolnosti skoncentrisana na tako malom prostoru ne srece se tako cesto van Pinka, Informera i slicnih splacina. Milslim da je deo o Vaterlou i Polidoriju dno dna, ako dno uopste postoji.
Sta je sledece, Uvod u Marksizam i Lenjinizam preko natana i mister noa? Pas mater!

Ubr, rezervisem ovo govno za seciranje, taman ce da dodje na red u cetvrtoj seriji recenzija, sa ostalim predvidjenim timapovima.

O kojem ti to stripu pričaš?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/08/2022 : 18:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A pretpostavljam da priča o ovom zadnjem čušpajzu..Ujedinjeni za planetu. :D

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7317 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/08/2022 : 01:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka

Odlično. Ajde baš me zanima kakva će biti recenzija. Uskoro i ja ovo čitam.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7317 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/08/2022 : 01:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by yasmiel

Je li ova prva naslovnica zajebancija ili...

Ajde da se radi o nekom komičnom stripu, ali ovo je živi užas.
Go to Top of Page
Page: of 576 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.73 seconds. Snitz Forums 2000