Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/06/2010 : 22:09:13
|
Dosadi mi više onaj topic o "knjigama".  Čim kliknem na njega počnu da lete svemirski brodovi, laseri mi zuje oko ušiju, a Zemlja je ionako odavno nenaseljena. Ima li neko da čita i nešto drugo?
Ja sam upravo na knjizi "Nigde u Africi" (Nirgendwo in Afrika), autobiografskom romanu nemačke spisateljice Stefanie Zweig. Iskreno, ne bi mi bio prvi izbor, ali imamo neki performans na ovu temu, pa sam prisiljen, i prijatno iznenađen.
Po knjizi je inače snimljen i film, koji je 2003. dobio Oskara za najbolji strani film.

Šta se još čita, a da nije SF?
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 08/06/2010 09:29:31
|
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 04/06/2010 : 22:11:23
|
jedna dama mi poklonila knjigu "IL GATTOPARDO" i uživam u njoja isto filmska kao prijatelja mi janjičara prije  |
Edited by - rommel on 04/06/2010 22:12:03 |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/06/2010 : 22:18:44
|
Zar postoje knjige koje nisu sf?
I to netko čita?   |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 22:22:49
|
quote: Originally posted by dessa
Priznaj da si otvorio ovu temu samo da bi se pohvalio kako imaš performans.
       Provalio si me...
Zezam se, voleo bih da vidim šta ljudi čitaju a da nije far,far away... |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 22:25:05
|
quote: Originally posted by rommel
jedna dama mi poklonila knjigu "IL GATTOPARDO" i uživam u njoja isto filmska kao prijatelja mi janjičara prije 
Koliko videh na wikipediji, zvuči baš zanimljivo. |
|
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 04/06/2010 : 22:27:49
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by rommel
jedna dama mi poklonila knjigu "IL GATTOPARDO" i uživam u njoja isto filmska kao prijatelja mi janjičara prije 
Koliko videh na wikipediji, zvuči baš zanimljivo.
knjiga odlična a film isto tako - vizualni spektakl kakav se rijetko sreće a odličan povrh svega pruži im šansu i knjizi i viscontijevu remek djelu |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/06/2010 : 22:50:24
|
ili još bolje -prenesi recenzije knjiga koje nisu sf iz onog topica ovamo a onaj nek bude za sf  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/06/2010 : 22:50:41
|
ne kapiram samo i dalje
mladjin topik je uvek bio definisan kao za sve ljubitelje knjiga svih vrsta. pa cak i za profesora inza i kafku   
to sto su najaktivniji akteri topika ljubitelji SFa, to valjda ne znaci da je topik prevashodno o tome mislim, evo, ja upravo zavrsih Robote i carstvo, pa cu se osvrnuti na nju veceras ili sutra  
ali odande se svi citaoci neSF knjiga povlace ko da ih teramo motkom i posle kazu, "ne mogu ja SF, i to" 
mislim....svasta.... iako meni ne smeta ovaj topik, bas me briga, da se ne lazemo nego mi je vise "zasmetalo" to sto se knjige&co tema karakterise samo kao okupljaliste neardova, Divlji tulum na FER   
a za "far, far away..." respect za ljudozdera da je jos stavio i 4 tacke, bio bi dupli respect, ovako  
  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 04/06/2010 : 22:51:58
|
quote: Originally posted by lwood
ili zaključajte sf topic 
Ako je to sf topic, nek se tako preimenuje i nek se to naznači u sticky topicu Gdje je što u svaštari. Ono je topic za SVE knjige, ja guštam tamo povirit jer nisu baš sve sf naslovi, pa i da jesu, šta onda, ni sf nikad nije čisti sf.
Ove novosti koje su već duže vrime prisutne i koje podržavaju određen red su mi super, i sad se to narušava i to ni manje ni više nego moderatorskom rukom. WTF? |
And like that... he's gone. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 22:56:36
|
quote: Originally posted by vice
Ove novosti koje su već duže vrime prisutne i koje podržavaju određen red su mi super, i sad se to narušava i to ni manje ni više nego moderatorskom rukom. WTF?
Nemoj isuviše da razbijaš svoju glavu kako i šta rade moderatori.
Ako tako hoćeš, i po tvojoj logici, odoh da zaključavam sve "nepodobne" topice u svaštari, pa će ih ostati taman da napune jednu stranicu u tom podforumu. Može tako??? |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 22:58:48
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ne kapiram samo i dalje
mladjin topik je uvek bio definisan kao za sve ljubitelje knjiga svih vrsta. pa cak i za profesora inza i kafku   
ali odande se svi citaoci neSF knjiga povlace ko da ih teramo motkom i posle kazu, "ne mogu ja SF, i to" 
Upravo zato sam i otvorio topic. 95% materijala tamo je SF, i ne smeta mi ni najmanje, ali mislio sam da onda o svemu ostalom u književnosti možemo ovde da diskkutujemo. Samo to. |
|
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 04/06/2010 : 23:01:49
|
quote: Originally posted by vice to šta se tamo nakupilo najviše sf geekova
sad sam i sf geek. dođavola, nema smajlija sa suzama. eto, napravih i oksimoron. ima li više smisla govoriti da ljudi, u najvećem procentu (u koji i sam spadam), nijesu ISKLJUČIVI, pogotovo ne sa knjigama? to što su mi knjige sa "nogama čvrsto na zemlji" uglavnom postale jako dosadne i neinspirativne i da mi sf predstavlja najiskrenije zadovoljstvo i interesovanje je valjda moja džada kojom grabim i ponekad skrenem na neki zemljani puteljak čisto da osjetim ukus prašine... putevima nebeskim volem da odim! |
... |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:03:53
|
Ove novosti koje su već duže vrime prisutne i koje podržavaju određen red su mi super, i sad se to narušava i to ni manje ni više nego moderatorskom rukom. WTF?
Nemoj isuviše da razbijaš svoju glavu kako i šta rade moderatori.
Ako tako hoćeš, i po tvojoj logici, odoh da zaključavam sve "nepodobne" topice u svaštari, pa će ih ostati taman da napune jednu stranicu u tom podforumu. Može tako???
Pogriješija si, i sad il to ne vidiš, il ne želiš priznat. Znaš dobro zašto je ovo suvišan topic, i nemoj mi vadit riči koje nisan reka (nepodoban), velika je razlika. I nije ovo moja logika, nego vaša, a ti je sam ne slijediš. Zato budi bar čovik pa normalno priznaj i ne vriđaj se ka malo dite, ovo sve kažen da se stvari modificiraju (preimenuje jedan topic, prebace neke recenzije ka šta Lwood kaže i slično) a ti ovo vidiš ka moj napad na tebe. Moderator triba bit šta objektivniji, a ti to nisi u ovom slučaju ni najmanje. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:04:11
|
Šta je sad ovo, ustanak SF fanova????    
Nemam ništa protiv tog žanra, ali volim da vidsim i šta drugo ljudi čitaju, zar je to toliki greh???
Mada, ne znam iz kog razloga,topic je sjeban pre nego sto je i krenuo, sad ionako nema veze... |
|
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:05:16
|
quote: Originally posted by vope
quote: Originally posted by vice to šta se tamo nakupilo najviše sf geekova
sad sam i sf geek. dođavola, nema smajlija sa suzama. eto, napravih i oksimoron. ima li više smisla govoriti da ljudi, u najvećem procentu (u koji i sam spadam), nijesu ISKLJUČIVI, pogotovo ne sa knjigama? to što su mi knjige sa "nogama čvrsto na zemlji" uglavnom postale jako dosadne i neinspirativne i da mi sf predstavlja najiskrenije zadovoljstvo i interesovanje je valjda moja džada kojom grabim i ponekad skrenem na neki zemljani puteljak čisto da osjetim ukus prašine... putevima nebeskim volem da odim!
Ma ne brini, to ja od dragosti, i sam volin sve i svašta, u tome i jest ljepota svega. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:09:45
|
aj nije red da hanteru pržimo topik, dajte osvrte
Ne, namjerno ovo radim jer se stvari ili tribaju odradit kako spada il nikako. Ovaj topic je već u neredu, triba otvorit NOVI koji će bit isključivo općenit, dok onaj ostaje SAMO za sf. ja kužin da se nije znalo pri otvaranju originalnog topica kako će sve bit pretrpano sf žanrom, i stoga je ovo logičan korak, ALI NE na ovaj način, koji je traljav i neozbiljan. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/06/2010 : 23:12:27
|
Nemam ništa protiv tog žanra, ali volim da vidsim i šta drugo ljudi čitaju, zar je to toliki greh???
svi negeekovi na lomacu!!!!!!!!!!!!!!!
kazem samo da su ljudi stekli utisak da se tamo izopstava svaki pokusaj da se osvrne na neku normalnu knjigu. ako se ne varam, ti si se osvrnuo samo na jednu (dve), i odustao ali zato se panzer osvrnuo barem na pedeset. mladjo je isto pisao o neSF knjigama, Mhejl, vope, profesor inz, a onaj kratki period kad je Stinky bio vracen, vodila se neprekidna diskusija na 5-6 strana bez ijedne reci o SFu.
dakle....nije bas skroz tako kao sto forum veruje  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:14:16
|
Ne, namjerno ovo radim jer se stvari ili tribaju odradit kako spada il nikako. Ovaj topic je već u neredu, triba otvorit NOVI koji će bit isključivo općenit, dok onaj ostaje SAMO za sf. ja kužin da se nije znalo pri otvaranju originalnog topica kako će sve bit pretrpano sf žanrom, i stoga je ovo logičan korak, ALI NE na ovaj način, koji je traljav i neozbiljan.
eto dokaza da na se balkanu najlakše primaju - podjele |
... |
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 04/06/2010 : 23:15:27
|
svi negeekovi na lomacu!!!!!!!!!!!!!!!
kazem samo da su ljudi stekli utisak da se tamo izopstava svaki pokusaj da se osvrne na neku normalnu knjigu. ako se ne varam, ti si se osvrnuo samo na jednu (dve), i odustao ali zato se panzer osvrnuo barem na pedeset. mladjo je isto pisao o neSF knjigama, Mhejl, vope, profesor inz, a onaj kratki period kad je Stinky bio vracen, vodila se neprekidna diskusija na 5-6 strana bez ijedne reci o SFu.
dakle....nije bas skroz tako kao sto forum veruje 
panzer je pisao samo o krimićima i avanturama. mladjo je pisao o klasicima. neko je vrijeme cijeli topic bio o filozofiji. Itd.
|
. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:16:37
|
Ne, namjerno ovo radim jer se stvari ili tribaju odradit kako spada il nikako. Ovaj topic je već u neredu, triba otvorit NOVI koji će bit isključivo općenit, dok onaj ostaje SAMO za sf. ja kužin da se nije znalo pri otvaranju originalnog topica kako će sve bit pretrpano sf žanrom, i stoga je ovo logičan korak, ALI NE na ovaj način, koji je traljav i neozbiljan.
eto dokaza da na se balkanu najlakše primaju - podjele
Pa koji je točno tvoj problem? Jesan li ja ovo pokrenija? Samo pokušavan nać najbolje rješenje, kad je već došlo do ovoga. Malo si previše osjetljiv. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 04/06/2010 : 23:28:56
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
ako se ne varam, ti si se osvrnuo samo na jednu (dve), i odustao ali zato se panzer osvrnuo barem na pedeset. mladjo je isto pisao o neSF knjigama, Mhejl, vope, profesor inz, a onaj kratki period kad je Stinky bio vracen, vodila se neprekidna diskusija na 5-6 strana bez ijedne reci o SFu.
dakle....nije bas skroz tako kao sto forum veruje 
panzer je pisao samo o krimićima i avanturama. mladjo je pisao o klasicima. neko je vrijeme cijeli topic bio o filozofiji. Itd.
Vernor Vinge: Jazbina na nebu str. 1 Vernor Vinge:Vatra nad dubinom str 1 William Gibsom:Neuromancer str. 1 William Gibson: Count zero str. 1 Runemarks – Joanne Harris str. 2 Orson Scott Card: Enderova igra str. 2 Richard Matheson: Ja sam legenda str. 2 Walter M. Miller, Jr. - "A canticle for Leibowitz" str.2 Arthur C. Clarke - ideje i dostignuća str. 3 Isac Asimov - lik i djelo str.3 Roboti - mali traktat str. 4 Restoran na kraju Vaseljene (The restaurant at the end of the Universe) str.4 Roboti - mali traktat vol. 2 str. 5 Daglas Adams - "Zivot, Vaseljena i sve ostalo"str. 5 Magle Avalona - Marion Zimmer Bradley str. 5 Phillip Jose Farmer:Dveri vremena str. 6 Louis M. Bujold: Vorkosigan saga str. 6 Lois M. Bujold - "Diplomatski imunitet" str. 8 Časopis Ubiq - kratki osvrt str. 9 'Crvena soba' od spisateljice Niki Frenč. str. 10 Leva ruka tame i Svijet se kaže šuma str. 11 Maks Bruks: Svetski rat str. 12 Ijan Mekdonald: Bespuće str. 12 Zoran Jakšić:Severnjak str. 13 Steven King:Dolores Clairbone i Gerald s game str. 13 Steven King: It str 13 Polarisova SF antologija/95 str. 13 Ilija Bakić: Jesen Skupljača str. 13 Kraj Večnosti'(Isak Asimov) str. 13 "Kratka povest vremena" profesora Stivena Hokinga. str. 14 Michael Chabon: Gospoda pustolovi str. 14 Asimov: The shortest story ever made str. 14 Klark:'Spuštanje noći'. str. 14 Makroskop, Pirs Entoni Pol Anderson:Krstaški pohod Monolith vol. 2 Dragoslav Mihailović: Kad su cvetale tikve str. 16 Filip K. Dik: Doktor Bladmani Polarisova SF antologija/97 str. 18 Dan Simmons:Hyperion str. 18 i 20 '2001:Odiseja u svemiru''. str. 20 Leva ruka tame LeGvin str. 20 Stephen King:Just after sunset str. 21 Tom Rimi:Slepi glasovi str. 22 Dejvid Gemel: Parmenion. str. 22 Kliford Simak:Svet - groblje str. 22 Dan Simmons:Pad Hyperiona str. 23 Donesite mi glavu Dražesnog Princa str. 23 Pol Anderson: Moždani talas str. 23 Filip K. Dik: Marsovsko vremensko iskliznuće str 24. Wells:Rat svijetova str. 25 E. C. Tubs:Zvijezdana smrt str. 25 Polarisova SF antologija/93 Kliford Simak: Izbor Bogova str. 26 Filip K. Dick: Galaktičarski iscjeljitelj keramike str. 26 Jared Diamond, Sva naša oružja: zarazne bolesti, čelik i puške Mirjana Novaković:Strah i njegov sluga str. 27 Robert Šekli:Savršena planeta str. 27 Pol Anderson: Biće vremena str. 28 Polarisova SF antologija/94 Artur Klark, Gregori Bedford:Sa one strane spuštanja noći Stephen King:Salemovo str. 28 Dan Simmons:Hyperion str. 28, 29 Richard Matheson:I am legend str. 28 Ursula LeGvin:Hainske priče str.29 Ursula LeGvin:Dvanaest četvrti vetra Philip K. Dick:A maze of death str 31 Piter Vajt:Prošlost je ljudska str. 31 Polarisova SF antologija/96 str. 32 Isak Asimov:Zadužbinska trilogija str. 33 Dejan Stoiljković:Konstantinovo raskršće str. 33 JOŠKO BELAMARIĆ:Freud u Splitu str. 36 Franc Kafka:Preobražaj str. 37 Roberto Saviano Gomora str. 37 Dan Simmons:Uspon Endymiona str. 39 EX - YU SF: edicija X - 100 str. 40 EX - YU SF: edicija Kentaur str. 41 Den Simons:Drud I. i II. deo str. 41 EX - YU SF:Biblioteka SIRIUS str. 42 EX - YU SF:edicija SUPERNOVA str. 42 ISAAC ASIMOV NA RAPIDSHAREU! (AUDIO KNJIGE )str. 45 Gordon N. Dickinson: Vojniče ne pitaj str. 45 EX - YU SF:Edicija POLARIS str. 47 EX - YU SF: SFera i SFeraKON str. 47 Polarisova SF antologija/99 str. 47 EX - YU SF:Furtinger, Pihač, Mikuličić str. 48 EX - YU SF: Povijest SFere i SIRIUSA I. - III. dio STR. 48 Filip Dik: Klanovi Alfinog mjeseca str. 48 Robert A. Henlein: Zvjezdani jurišnici str. 51 EX - YU SF:Irena Rašeta : Kako netko može ne voljeti znanstvenu fantastiku? str. 51 Robert Silverberg:Legende str. 51 Isaac Asimov: Zadužbina i zemlja str. 52 STEPHEN KING - snovolovka str. 53 Greg Ber, EON str. 53 kolebanje smrti str. 53 Niccolo Ammaniti: Ja se ne bojim, Pokupit ću te i odvesti, Kako Bog zapovijeda str. 54 Greg Bear: Legat str. 55 Clarke/Baxter: Oko vremena str. 55 Albert Camus: Stranac str. 56 Aleksandar Solženjicin: Jedan dan Ivana Denisoviča str. 56 JOHANES MARIO SIMMEL:Pustite cvijeće cvjetati str. 56 Greg Ber, PUT SVIH DUHOVA str. 56 R.A. Heinlein: Luna je okrutna ljubavnica str. 56 Riftwar saga str. 57 Charles Bukowski: Post - Office str. 57 Isaac Asimov:Čelične pećine i Golo sunce str. 57 Goran Skrobonja: Istinite laži str. 57 Stiven Presfild: ALEKSANDAR - vrline rata str. 57 Kliford Simak:Vreme je najednostavnija stvar str. 58 POLARISOVA SF ANTOLOGIJA 1998. g. str. 58 Den Simons:Pesme Boginje Kali str. 58 Den Simons: Ilion str. 58 STEAMPUNK str.59 Ursula Leguin: Pričanje str. 59 Stephen King:Cell str. 59 POLARISOVA sf antologija:2000 str. 60 Michael Swanwick - mali traktat str. 60 Filip Dik, UBIK str. 60 N. Calder: Magic Universe (Grand Tour of Modern Science) str. 60 S. Baxter: Dark Future str. 60 B. Knight: Figure of Hate str. 60 Val McDermid: A Place of Execution str. 61 J. Theorin: Echoes from the Dead str. 61 K. Maitland: Company of Liars str. 61 David Icke - Priče Iz Vremenske Omče str. 61 C. Palliser: Quincunx str. 61 C. J. Sansom: Dissolution str. 61 C. J. Sansom: Dark Fire str. 61 C. J. Sansom: Sovereign str. 61 C. J. Sansom: Revelation str. 61 Stanislav Lem:Fijasko str. 61 James Ellroy:Veliko ništavilo str. 61 L. Penny: A Fatal Grace str. 62 M. Crighton: 13. borac str. 62 L. Grosmann: Codex str.62 I. Banks: Excession str. 62 I. Banks: The Algebraist str. 62 A. Mathews: The Apotecary's House str. 62 S. Berry: The Templar Legacy str. 62 I. Pears: An Instance of the Fingerpost str. 62 White, Haft, White: The Key to the Name of the Rose str. 62 Bates: Liječenje oči bez pomoči naočala str. 62 Jefremov: Tajna tamne planete (Tumannost Andromedi) str. 62 Lem: Eden str. 62 Lem: Nepremagljiva str. 62 Christie: Misteriozni događaji u Stylesu str. 62 Christie: I poslije toga više nije bilo nikoga str. 62 Dexter: Misa za mrtve str. 62 Mankell: Muž, koji se je smijao str. 62 Gregory: Zavjera nasilja str. 62 Feynman: Ma sigurno se šalite, gospodine Feyman! str. 63 Petančič: Anor Kath - putevi magova str. 63 Verne: Tajnoviti otok str. 63 Jaroslav Hašek: Doživljaji dobrog vojnika Švejka str. 63 Jaroslav Hašek: Lik i djelo str. 63 Phillip K. Dick: Tamno skeniranje str. 63 Kod Kalicha - birtija koju je proslavio Švejk str. 64 Oscar Wilde: Slika Doriana Greya str. 64 Mark Nykannen: Search Angel str. 64 Lovecraft: Planine ludila str. 64 William Dietrich: Napoleonove piramide str. 65 Josef Škvorecky: Oklopni bataljon str. 65 Greg Bear: Premještanje Marsa (Vope) str. 65 Roberts: Kraj nafte (Panzer) str. 65 Taleb: Crni labud (Panzer) str. 65 Smith: Child 44 (Panzer) str. 65 Sigurdardottir: Poslednji rituali (Panzer) str. 66 Akunin: Ahilova smrt (Panzer) str. 66 Den Simons:Šuplji čovjek (Vope) str. 66 Pratchett: Barva magije (Panzer) str. 66 Khoury: Poslednji templar (Panzer) str. 66 Gibbins: Atlantida (Panzer) str. 66 Sussman: Kambizova zagonetka (Panzer) str. 66 Preston: Kodeks (Panzer) str. 67 Rollins: Karta kosti (Panzer) str. 67 Bourne: The righteous men (Panzer) str. 67 MacLean: Polarna postaja Zebra (Panzer) str. 67 Džef Vandermer:Zaljubljeni Dradin (Vope) str. 67 Balard:Četverodimenzionalni košmar (Vope) str. 67 MacDermid: Pjesma sirena (Panzer) str. 67 Clifford Simmak:Tranzitna stanica (Mladjo) str. 67 Hrvoje Kovačević: Putnikova smrt (Rock.BobRock.) str. 68 Guareschi: Don Camillo (Panzer) str. 68 Deutsch: Urota srebra (Panzer) str. 68 Goli otoci Jovo Kapičić (Osim) str. 68 Space - Opera (Mladjo) str. 68
Hajde ako nekoga ne mrzi, koliko je ovde ne-SF knjiga? I u čemu je problem ostaviti onaj topic koji je odlično posećen da se raspravlja o SF knjigama, i otvoriti ovaj u kome bi se raspravljalo o SVIM DRUGIM žanrovima. A mislim da poseta ne bi bila baš velika ovde... |
|
 |
|
Topic  |
|