forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/02/2014 : 12:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Za gambu ne znam, ali bure je bolji od nolitte na chicu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 23/02/2014 : 12:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Gamba je na Ciki bolji od Ferija.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 23/02/2014 : 17:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Uskoro počinjem sa ćitanjem:

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/02/2014 : 20:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Upravo poslao Zagorov zakon Deeju i sad se bacam na Ugašara...

Timber, Dee, KUCAK (brate, 'si živ?).. hajde da se angažujemo pa da što pre zatvorimo ZS period!

quote:
ZS 733-735 Timber Bil Timber Bil
ZS 787-788 Veribadovo oruzje DeeCay
ZS 805/809-810 Zagorov zakon PijaniPatak
ZS 972-974 Ugašarov ultimatum PijaniPatak
ZS 981-982 Pleme drvenih lica kucak

Ajmo raja, Patak lavz ju sve

P.S. Timber jbt, smanji ovu sliku, dobiću srčku

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 23/02/2014 20:03:12
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/02/2014 : 22:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ili batine od bolje polovice.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 24/02/2014 : 20:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Burattini stavio sliku moje žene na profil

https://www.facebook.com/170283783059315/photos/pb.170283783059315.-2207520000.1393271592./585645198189836/?type=3&theater
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/02/2014 : 21:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

E vidiš kako su ukusi različiti!

Meni su Buratinjevi puno puno slabiji u usporedbi sa Nollitinim.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/02/2014 : 23:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

To zato jer je Nollitine crtao Ferri.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/02/2014 : 13:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Upravo poslao Zagorov zakon Deeju i sad se bacam na Ugašara...

Timber, Dee, KUCAK (brate, 'si živ?).. hajde da se angažujemo pa da što pre zatvorimo ZS period!

quote:
ZS 733-735 Timber Bil Timber Bil
ZS 787-788 Veribadovo oruzje DeeCay
ZS 805/809-810 Zagorov zakon PijaniPatak
ZS 972-974 Ugašarov ultimatum PijaniPatak
ZS 981-982 Pleme drvenih lica kucak

Ajmo raja, Patak lavz ju sve

P.S.2

-Radim na nadogradnji Dnevnika citanja za "Teror seste planete" za kontrarecenziju na postojecu recenziju Darkwood Devila da bismo imali sluzbeni tekst na temu te epizode kakvog-takvog kvaliteta.

-Valja se angazovati i oko clanaka. Dugo vremena je proslo od objavljivanja poslednjeg konkretnog predstavljanja Zagorovog univerzuma, a ona dva nedavna clanka nisu bas...elem, za temu sam odabrao sedmicnu temu Gospodar poljuljanog trona i povređenog ponosa koju smo samo delimicno obradili. Clanak bi trebao da sadrzi interpretaciju Iron-Mana, Supermikea, Devil Maska, Obojenog Coveka, Entaka i Black Axea. Dovoljno smo leskarili

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 25/02/2014 13:10:42
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 25/02/2014 : 14:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nova tema

Sećanje na Hegela Von Axela

Kad smo već krenuli da razglabamo o Pezzinu, mogli smo koju i o njegovom liku i Burattinijevoj interpretaciji istoga. Kakvi su vaši utisci o ovom liku? Da li je zaslužio svoju drugu pojavu? Kakva je Burattinijeva verzija u odnosu na original? Živnimo, momci (i devojke)!

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 25/02/2014 14:10:08
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 25/02/2014 : 14:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Iskreno Burattini je uspeo da ga nadogradi pristojno, meni se svidela ta druga priča. Prva ima svoj kultni status jer je osvanula u onom takozvanom drugom zlatnom periodu.Jedan od zanimljivih likova, Teks nikada nije imao tako zanimljive likove, zato i ne prolazi kod nas.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 25/02/2014 : 16:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Meni je sasvim solidna ,najvise zalim za izbacenim stranicama i neobjavljenom naslovnicom,pa moram cekati extra period da dode do toga

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 25/02/2014 : 17:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Teks nikada nije imao tako zanimljive likove,

još jedna za zbirku profesorovih aforizama...ili za epitaf, vreme će pokazati.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 25/02/2014 : 22:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Kad vidim Gambin crtež odmah mi lik padne u očima.
Nije mi Von Axel u pretjerano dobrom sjećanju ostao....previše "trash".

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 26/02/2014 : 09:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Uh zadnjih dva meseca sam malo čitao zaostatak Zagora:

Trodelna priča sa Yleniom Vargom me nije oduševila, više sam očekivao od Crnih krila noći(jedna od najlepših naslovnica)i nastavaka.

Priča sa Gambit mi je više legla, Šerlokijanski Zagorov pristup me oduševio. Burattini će ga kasnije i kod Vukodlaka iskoristiti. Ali Bure je definitivno tata za Bosellija.

Cassarovi i Minnjako čist promašaj za Divlju hordu.

Onda oduševljenje sa Burattinijem i FerrijeM, lepa pričica Senke u šumi.

Vukodlak definitivno pun pogodak, Zagor kao Šerlok Holms, eto pravca u kome bi Zagor trebao da se razvija kao junak, dosta veranja po granama. Bure to moze...

Mene u potrazi za Zagorom nije oduševila, ali moze da prođe...

Ujed zmije promašaj

Povratak Digining Bila me nije oduševio i pored Vernijevog crteza..

Planine ludila prosek...

Selo ludaka malo bolje...

Veliki turnir prosek za sada...

Sada krećem sa Jsagom...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/02/2014 : 13:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by dcopic

quote:

To zato jer je Nollitine crtao Ferri.

Vjerojatno, ali nije samo to. Indijanac Čiko, Čiko šerif ili Fanta Čiko mi imaju pet puta zabavniji scenarij i priču od Buratinijevih priča.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 26/02/2014 : 14:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
ne mogu se složiti dcopic s tobom...nije 5 puta već 5005 puta zabavniji od buretovih gluposti....

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/02/2014 : 14:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Indijanac? Nasmijao me možda u dva navrata. Šerif? Ne znam jeli me iti jednom nasmijao. Fanta? Ne sijećam se.

Sad kad usporedim s Chico Tajni Agent i Chico Novinar onda Nolitta ne dolazi uopće u istu rečenicu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/02/2014 : 14:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Pitam se ili niste zabavni tipovi da vas bas nista ne nasmije ili chiko ne valja...serif je odlican,idijanac isto...odlican je kopac zlata,pa nasljednik,pa traper, pa vojnik...meni je buretov ciko isto zabavan ko nollitin...istona da je strip naivni humor ali namjenjen je klincima od 7-15 godina a ne starcima bez trunke humora u dusi...klinac (13godina) mi procitao sve cike i odusevljen njima...vazno da se on zabavio uz strip...najlosiji ciko je bolji 100% od novih extra alan fordova...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 26/02/2014 : 14:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Indijanac? Nasmijao me možda u dva navrata. Šerif? Ne znam jeli me iti jednom nasmijao. Fanta? Ne sijećam se.

Sad kad usporedim s Chico Tajni Agent i Chico Novinar onda Nolitta ne dolazi uopće u istu rečenicu.

Stvar ukusa, naravno...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2014 : 15:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Evo počeo čitati U potrazi za Zagorom, pa par natuknica (tek sam na desetoj strani:))

-Crtež je fakat ok ali nije sad baš toliko dobar niti je bolji od mnogih drugih (s tim da mi prva tabla izgleda kao da ju je crtao Segna:))
- scena kad onaj ribar prebije Chica - jeste primijetili kako često u tim situacijama Chico odmah ima flaste na licu? Mislim, otkud mu, pa ovaj ga je još prije sekunde mlatio? nije to prvi put:))
- plemenu nestaju pokrivači. Uzimajući u obzir i ostale epizode, pokrivači su najčešćaroba. Pa kaj im baš ništa ne ostene od prošle godine?
Eto Odoh sad dalje na čitanje

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2014 : 19:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ovih dana uhvatio se malo i Zlatne serije

Jeti- zaspravo smo ovdje u relativno kratkom razdoblju (dvije godine) imali tri priče sa poprilično sličnim čudovištima - Jeti, Zver iz Valoka i Hiljadu lica straha. Sve tri su zapravo odlične ali Jeti je na mene ipak ostavio najbolji utisak. Inače, šteta što ova priča nije u tri nastavka jer bi sigurno postigla kultni status.Također, šteta što priča nikada nije dobila nastavak jer materijala svakako ima.
Lov na čoveka- jedna od onih "popunjavajućih" epizoda ali nimalo loša. Dosta dobra priča sa povratkom (vrlo brzim) jedno (ne baš previše) starog Zagorovog neprijatelja, ubojstvo, optužbe...I klanac bele smrti. Nije loše. Inače, kad se malo pogleda, to je fakat bilo dobro razdboblje - Vordel, Hagot,Đavolja dolina, Vatreni bikovi, Jeti i Divovi dobra i zla. A uz njih dvije čist solidne popunjavajuće priče - Voz smrti i Lov na čoveka. Ma odlično razdoblje.
Zver iz Valoka- odlična Zagorova epizoda sa dobrom idejom transformacije Tonke u čudovište i ovdje mi je, kao i kod Jetija, žao što nije nikada došlo do nastavka jer mi zapravo ne znamo od kuda je čudovište došlo. Dalo bi se tu štošta još napisati i nacrtati...

Nastavak u slijedećem postu...:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12295 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/02/2014 : 23:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Ujed zmije promašaj

Povratak Digining Bila me nije oduševio i pored Vernijevog crteza..

Planine ludila prosek...

Selo ludaka malo bolje...

Ujed zmije potpuno nezanimljiva epizoda sa jos losnjikavim Manginatiem.

Povratak Diging Bila posle obecavajuce prve 2 price koje su bile odlicne, treci deo i objasnjenje potpuna glupost, moglo je to mnogo bolje!

Planina strave, prvi broj odlican, previse odlican! Toliko me je zaintrigirao da sam cak hteo i recenziju da napisem. Rauch je sve imao da napravi malo remek delo imao je misteriju, cudovista, zanimljivu plejadu putnika u vozu, zimsko vreme i voz! Odavno nisam tako zeljno iscekivao nastavak i u 9 ujutru sam se pojavio pred kiosk da ga kupim, a onda je u drugom delu toliku glupost Rauch napisao da nisam mogao da verujem kako je unistio onako odlican prvi deo!
Razocarenje maksimalno!

A sto se tice nedeljne teme o alhemicaru, nazalost nisam citao Burattinijev nastavak pa ne bih nista da komentarisem.

Edited by - going going on 26/02/2014 23:04:46
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/02/2014 : 00:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

A sto se tice nedeljne teme o alhemicaru, nazalost nisam citao Burattinijev nastavak pa ne bih nista da komentarisem.

Slobodno propusti i to. Bolje od prve, katastrofalno lose pojave, ali i to je dno dna u Zagoru. Za mene postoji samo jedan alkemicar/alhemicar, Robert Gray, ma kakav Von Axel! Uzasno i naivno zamisljen lik, cak i kad mi je bilo manje od 10 godina, a nisam neki ozbiljan tip.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/02/2014 : 13:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ah,Von Axel. Iako je Pezzinov stvarno užasan, na ovog drugog Burattinijevog sam sentimentalno vezan. Ipak je to jedan od prvih Zagora, koje sam pročitao. Prvo pojavljivanje je jadno i nemaštovito. Burattini je izvukao maksimum - ostao mi je u sječanju taj jedan poludjeli Darkwood (od trapera do vojnika), loš crtež Donatellija (to mu jedna od zadnjih priča) i izbačene stranice u SD izdanju. Dobar pokušaj Burattinija.
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.14 seconds. Snitz Forums 2000