forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/07/2014 : 22:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Mislim, pristojno je odgovoriti na pitanje ako ga je postavio netko tko je tek došao na forum.

Aha, sad tek vidim da je novi. Mislio sam da nagor, tinton i sl. provociraju

Meni je osobno najbolja redovna serija.

P.S. raic1922, sorry nisam se tebi smijao. Nemoj me krivo shvatiti, ali pred par dana se raspravljalo o nekim sličnim topicima. I čestitam ti što si to pitanje ovdje postavio.
Sada nam se malo prestavi. U smislu, što čitaš, kako i kada si to počeo čitati...

P.P.S. Dobrodošao na Zagorov brod.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/07/2014 : 08:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ocjene na UBC za 586-588 (Boselli/Della Monica) - 73 % (5,5,6)

http://www.ubcfumetti.com/zagor/?IT-ZG-586-588

http://www.ubcfumetti.com/zagor/?28678

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2014 : 08:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by DODSFERD

Mislim, pristojno je odgovoriti na pitanje ako ga je postavio netko tko je tek došao na forum.

Aha, sad tek vidim da je novi. Mislio sam da nagor, tinton i sl. provociraju

Meni je osobno najbolja redovna serija.

P.S. raic1922, sorry nisam se tebi smijao. Nemoj me krivo shvatiti, ali pred par dana se raspravljalo o nekim sličnim topicima. I čestitam ti što si to pitanje ovdje postavio.
Sada nam se malo prestavi. U smislu, što čitaš, kako i kada si to počeo čitati...

P.P.S. Dobrodošao na Zagorov brod.

Potpisujem druga.
Nisam htio ispast bezobrazan nego ovo, stalnonse otvaraju takvi topici itd.
Kakomkaze bjelolasica, slobodno se predstavi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 08/07/2014 : 12:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ubit će snobizam ovaj forum...

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 08/07/2014 : 12:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
nema veze kaj ste se smijali
evo da se predstavim , stripove čitam 3-4 godine , najviše volim zagora , al tu i tamo pročitam nekog alan forda , mikija , marka ili bleka
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 08/07/2014 : 12:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Toliko o Della Monici. Čovek je bre među najboljima. Ima da nacrta Rakošija samo tako.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2014 : 19:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:
Originally posted by Poli

Toliko o Della Monici. Čovek je bre među najboljima. Ima da nacrta Rakošija samo tako.

Vijnjete/stranica koju su stavili su "wow!" I atmosfera mu je super!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/07/2014 : 20:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dragi moji zagorovci, odjavljujem se do 19.jula
Odoh na Murter kod Šibenika na bacanje pod talase.
Nemam vremena da kucam pm-ove kome trebam (oko usluga prevoda i sl. zagorovačkih divota) pa to činim ovako.

Ostajte mi zdravo
i do skorog kucanja

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/07/2014 : 21:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
d.j., svakako ću ti objasniti koliko si ispod razine!!! kada si napisao da prvi Kandrax nije ni u 200 Zagora, jer pričanje o Zagoru krijepi dušu

nadam se da pozorno pratiš kako detektiram, izdvajam, prevađam u jasan pojam i tako odlučno pripomažem u podizanju hrvatske strip scene i stripa.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/07/2014 : 21:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Nemam vremena da kucam pm-ove kome trebam (oko usluga prevoda i sl. zagorovačkih divota) pa to činim ovako.

Ostajte mi zdravo
i do skorog kucanja

Da si barem malo sjeverni pa da se upoznamo f2f
Uživaj, i čitaj Zagora. Ništa nije ispirka za ne čitanje

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/07/2014 : 21:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

d.j., svakako ću ti objasniti koliko si ispod razine!!! kada si napisao da prvi Kandrax nije ni u 200 Zagora, jer pričanje o Zagoru krijepi dušu

nadam se da pozorno pratiš kako detektiram, izdvajam, prevađam u jasan pojam i tako odlučno pripomažem u podizanju hrvatske strip scene i stripa.

Odlicno! Bit ce mi drago vidjeti gdje grijesim.
Naravno da pratim onaj topic. Iscekuje se nastavak!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2014 : 00:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ostajte mi zdravo
i do skorog kucanja

Ili bar malo juznije, ali ocito je odlucio ostati na propisnoj duljini sto dalje od obojice.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 09/07/2014 : 01:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Ostajte mi zdravo
i do skorog kucanja

Ili bar malo juznije, ali ocito je odlucio ostati na propisnoj duljini sto dalje od obojice.

Mozda zeli da mu trčimo u susret, kroz polje ručnika, suncobrana, smrdljivih českih nogu i onda pada, u troje, jedan strastveni... Hmmm, zagrljaj, da zagrljaj

Edited by - bjelolasica on 09/07/2014 01:54:53
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/07/2014 : 06:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/07/2014 : 11:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nova tema

i internet

U kojoj mjeri utice internet na fanove i na njihove poglede na serijal?
Da li bi, bez interneta, ljudi obozavali Vernija, da recimo ne znaju da je plagirao Ferrijev crtez?
Da li je bolji efekat iznenadjenja kada ne znamo sta nas ocekuje, ili smatrate da je bolje biti naoruzan spojlerima nekoliko godina unaprijed?
Dakle, koje su prednosti i nedostaci interneta kod fanova serijala?

Edited by - King Warrior on 11/07/2014 11:28:08
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/07/2014 : 11:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Uh, pa internet je potpuno okrenuo svijet Zagora mnogima. Ne mislim internet kao internet, neke tehničke specifikacije, nego internet kao prostor komunikacije.

Pa vidi kod sebe; jesu li ti ostali neki odjeci rasprava, promišljanja, analiza? Mislim da da, i time dodali novu dimenziju.

To je ono što godinama govorim (na zamršen način;;;) : nema Zagora (hrvatskog stripa itd...) izvan stripašenja, fanovskog čavrljanja i ponajviše, prijateljskog druženja (ne mora ovo biti doslovno). Izvan toga je mrtva stvar, pasivno primanje, slaganje na police, još najviše patetična nostalgija ---> Timber profesor inž Bill

A mi smo uspjeli podići u život. Kod nas je živ. Skupljanje, čavrljanje, analize, tumačenja, nova tumačenja...

Živi Zagor.
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 11/07/2014 : 12:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
U kojoj mjeri utice internet na fanove i na njihove poglede na serijal?
- Ovisi o kakvim se fanovima radi. Ako se radi o malo žešćim poput nas forumaša, na nas internet uvelike utječe jer ga koristimo dobrim djelom za rasprave o serijalu. Bez interneta bi se tu mogao gubiti entuzijazam i u određenom periodu života polako zapustiti serijal. Teško da će se to desiti nama koji vršimo svakodnevne interakcije o serijalu. A ako se radi o običnim fanovima tipa "jednom mjesečno se zaletim do kioska i kupim Zagora", mislim da na njih internet baš i ne utječe jer ga ionako ne koriste na Zagora.

Da li bi, bez interneta, ljudi obozavali Vernija, da recimo ne znaju da je plagirao Ferrijev crtez?
- Ne znam baš je li bi ga obožavali, ali mislim da bi zbog veće opće neobavještenosti uzrokovane nedostatkom interneta ljudi manje primjećivali plagijate i tako ostali u zabludi.

Da li je bolji efekat iznenadjenja kada ne znamo sta nas ocekuje, ili smatrate da je bolje biti naoruzan spojlerima nekoliko godina unaprijed?
- Definitivno je bolje imati efekat iznenađenja, to je jedan odličan osjećaj. Kad se sejtim kada sam nestrpljiv išao na kiosk... Mi smo zbog svoje znatiželje sami sebe zakinuli za njega.

Dakle, koje su prednosti i nedostaci interneta kod fanova serijala?
- Znači, neke prednosti bi bile pravovremena obavještenost o izlazku izdanja(teško da ništa ne bude najavljeno na internetu), komunikacija i izmjena ideja sa ostalim fanovima i moguće izravno surađivanje s autorima. Nedostataka nema puno, na pamet mi padaju samo spoileri i fanatični postovi u "korist" Zagora na ovom forumu.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2014 : 12:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Vise prokletstvo nego blagoslov.

Koji bi to dozivljaj bio da sam bez znanja na kiosku kupio Skiptar Tin Hinan i krenuo u avanturu, a ne, ja vec znam kompletno dogadjanje u JA sagi.

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 11/07/2014 : 12:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/07/2014 : 13:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

dlakavi Ciko? :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/07/2014 : 14:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa što, Donatelli je tako crtao Vukodlaka hehe

inače, zanimljiva je to kompozicija: Zagor i Chico su u snježnoj idili pili čaj ili kavu, dok odjednom doleti Kandrax...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2014 : 16:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koji bi to dozivljaj bio da sam bez znanja na kiosku kupio Skiptar Tin Hinan i krenuo u avanturu, a ne, ja vec znam kompletno dogadjanje u JA sagi.

Da! Tako se i meni kada sam otkrio forum i SBE sajt izgubila draz nepoznatoga da se ode na kiosk i kupi stirp, a da nemas pojma ko pise, ko crta i sta se desava u stripu, dok sam ne otvoris korice i procitas.

Ali svakako je dobro imati ovakve forume gde mozemo da vodimo vrlo zanimljive dijaloge, da razmenjujemo misljenja, malo dublje analiziramo itd.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2014 : 16:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Da! Tako se i meni kada sam otkrio forum i SBE sajt izgubila draz nepoznatoga da se ode na kiosk i kupi stirp, a da nemas pojma ko pise, ko crta i sta se desava u stripu, dok sam ne otvoris korice i procitas.

Ali svakako je dobro imati ovakve forume gde mozemo da vodimo vrlo zanimljive dijaloge, da razmenjujemo misljenja, malo dublje analiziramo itd.

Ponekad je dobro znati nešto o stripu koji treba izaći, pogotovo ako netko želi pod svaku cijenu izbjeći pojedinog crtača ili možda scenaristu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2014 : 17:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

pa što, Donatelli je tako crtao Vukodlaka hehe

inače, zanimljiva je to kompozicija: Zagor i Chico su u snježnoj idili pili čaj ili kavu, dok odjednom doleti Kandrax...

Ma što nije ovo onaj Hagotov svećenik Steven. I mislim da je Chico nešto drugo trebao dobiti.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2014 : 17:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Steven svakako, ne Kandrax.

Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.86 seconds. Snitz Forums 2000