Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/11/2011 : 17:44:14
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Kolor verzija bi trebalo biti gotova uskoro....italijani rade kolor....dobicu primerak stripa kad se odstampa :D Ako sam dobro shvatio, cekaju da se prica uvede u registar pa onda ide na stampanje...
Čekaj, zar si već u kontaktu s Bonelli kućom ili Burattinijem? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 19/11/2011 : 17:55:53
|
Kolor verzija bi trebalo biti gotova uskoro....italijani rade kolor....dobicu primerak stripa kad se odstampa :D Ako sam dobro shvatio, cekaju da se prica uvede u registar pa onda ide na stampanje...
Neka je sa srećom
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 20/11/2011 : 00:15:05
|
Hvala Telleru, svestan sam ja toga.....bas karikature sto kazes...... ....ljubav prema Zagoru je najvaznija... Evo dovrsene verzije..
Željko, vrlo dobro. Napredak je evidentan. Jedino ne razumijem ovo cvijeće s lijeva. Nacrtao si ga u ravnini s Zagorom, a ogromno je- Jel to previd ili treba biti baš tako veliko? |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 20/11/2011 : 00:41:11
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Usput, nije li trebao već izaći novi klasik? Prošlo je više od 3 mjeseca od zadnjeg.
Mislim da treba izaći sljedeći tjedan. Pogledaj plan za 2011. jer nije još puno ostalo LU za ovu godinu. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 20/11/2011 : 00:57:50
|
DeeCay...Jesam u kontaktu sa Buratinijem..ali on nema veze sa ovim..on ovo tek treba da vidi...
Igman2...da..cvet treba da bude toliko velik...naslov stripa je Misteriozno Ostrvo..pa sam hteo malo cudnije biljke da nacrtam....inace odstampace se samo u 100 primeraka...srecom, i naravno meni ide jedan primerak....ovo je neobjavljena prica..ali nece biti zvanicno Bonelijevo izdanje koliko mi se cini...cekam da kolorista oboji ovu naslovnicu da vidim kako ce da izgleda.... |
|
|
|
IGMAN2
Senior Member
2426 Posts
Posted - 20/11/2011 : 01:44:28
|
Svaka čast, Željko. Nadam se da češ postaviti, kad objave, tu naslovnu ovdje, pa da proslavimo
Usput, kako to da vi možete objaviti Zagorov strip, a Kerac nikako da dobije dozvolu za istu stvar |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 20/11/2011 : 01:48:25
|
Svaka čast, Željko. Nadam se da češ postaviti, kad objave, tu naslovnu ovdje, pa da proslavimo
Usput, kako to da vi možete objaviti Zagorov strip, a Kerac nikako da dobije dozvolu za istu stvar
Zaista ne znam...ovo rade italijani koji su bliski sa Zagorovim staffom, sa Burattinijem i ostalima....a i prica je nacrtana od strane Ferrija cini mi se daleke 1975-te godine... O da..stavicu naslovnu kad bude gotova u koloru.... |
|
Edited by - Zeljko Ferri on 20/11/2011 01:50:25 |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 21/11/2011 : 00:32:54
|
Crtež je izvanredan. Predobar, umjetnički. Međutim, za naslovnicu Zagorove epizode to mi i jest problem - jer ovo mi liči na umjetničko djelo koje bih poklonio nekom paru kao vjenčani poklon. Cvijeće, more, lijepi oblaci, da nije Zagora i Orla mislio bih da je riječ o nekakvom putopisu izrazito pitomih krajeva, a ne da je riječ o misteriznom otoku,na kojem tko zna kakvih užasa našeg Zagora čeka. Po meni nedostaje npr. kostura, slomljenih grana, razbacanih latica, rupa u zemlji, čudni leteći ljudi, biljke mutanti, ali ružne, a ne ovo cvijeće koje bih i majci poklonio. Da, riječ je definitivno o umjetniku, ali sve mi je previše umjetno. Da ne bude nesporazuma komentiram samo ovu potencijalnu naslovnicu. Inače o željkovim radovima imam izrazito dobro mišljenje. Da - još jedna napomena. Zagor je likom baš onakav kakav volim, samo dojam je jedino kao da se tek probudio, te prije jutarnje crne kave nevoljko pofajtao sa ovom predivno nacrtanom grudom perja. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
Edited by - kucak on 21/11/2011 00:40:42 |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Posted - 21/11/2011 : 00:37:33
|
Ili dodaj da ga ova biljka iza Zagora ide upravo proždrijeti, pa javi ljudima da strip nazovu - između dvije sile na otoku idile... |
Edited by - kucak on 21/11/2011 00:43:19 |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 21/11/2011 : 13:30:49
|
Što se tiče Hellingenovog povratka...
Burattini je jučer izjavio, na upit jednog fana, kako je glavni protivnik Hellingenovog povratka bio Sergio Bonelli, i sada kad ga nema, kaže on, bilo bi u najmanju ruku neprimjereno da odmah pođe do Marchesellija i da to traži od njega. Znači za sada ništa... Ali, također je napomenuo da je sada situacija "opuštenija", u vezi povrataka starih neprijatelja i najvjerovatnije će se Hellingen prije ili kasnije vratiti. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38097 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/11/2011 : 13:42:27
|
Trenutno je vjerojatno stvarno neprimjereno ali dobro da postoje sanse za ubuduce. Samo da si uzmu dovoljno vremena pa da comeback i lici na nesto. :)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 21/11/2011 : 13:49:24
|
Burattini je također otkrio da je Boselli morao tražiti dopuštenje od Sergia da Zagora uvuče u sve one ljubavne veze s Gambit, madame Lavo itd., i također dopuštenje za scene poljubaca. Burattini kaže da Sergio njemu za iste stvari nije dao dozvolu! Dvostruki kriterji!? |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 21/11/2011 : 13:59:27
|
Pa kao i svugde..nekom daju dozvolu a nekom ne, nekom se svidja a nekom ne, neki scenaristi i crtaci udju preko veze a neki zahvaljujuci svom talentu....ne bi trebalo tako, ali sta mozemo... :D A OCIGLEDNO je da su neki od crtaca usli preko veze i samo zato sto su dobri drugari sa Bonelijem ili Buratinijem..tu nema dileme... |
|
Edited by - Zeljko Ferri on 21/11/2011 14:21:47 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 21/11/2011 : 16:02:23
|
quote: Originally posted by Poli
Trenutno je vjerojatno stvarno neprimjereno ali dobro da postoje sanse za ubuduce. Samo da si uzmu dovoljno vremena pa da comeback i lici na nesto. :)
Ako bude kao Specijalni agent- nitko sretniji od mene |
Bok, kako si.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/11/2011 : 16:41:19
|
quote: Originally posted by solar
Što se tiče Hellingenovog povratka... Burattini je jučer izjavio, na upit jednog fana, kako je glavni protivnik Hellingenovog povratka bio Sergio Bonelli, i sada kad ga nema, kaže on, bilo bi u najmanju ruku neprimjereno da odmah pođe do Marchesellija i da to traži od njega. Znači za sada ništa... Ali, također je napomenuo da je sada situacija "opuštenija", u vezi povrataka starih neprijatelja i najvjerovatnije će se Hellingen prije ili kasnije vratiti.
Vjerujem da si u pravu, no na to ćemo morati pričekati barem 3-4 godine... Svježe je još sve za mijenjanje Bonellijeve politike, a i uzmimo u obzir da se epizode počinju raditi nekoliko godina prije objavljivanja. Nekako sam siguran da barem tri scenarista imaju negdje u ladici već spremnu skiciranu ideju o povratku Supermajka, Hellingena i vampira... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9403 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/11/2011 : 16:43:53
|
Hvala Telleru, svestan sam ja toga.....bas karikature sto kazes...... ....ljubav prema Zagoru je najvaznija... Evo dovrsene verzije..
Željko, vrlo dobro. Napredak je evidentan. Jedino ne razumijem ovo cvijeće s lijeva. Nacrtao si ga u ravnini s Zagorom, a ogromno je- Jel to previd ili treba biti baš tako veliko?
Cvijeće mora biti ogromno, ipak je to Rafflesia arnoldii najveći cvijet na zemlji :) Može doseć promjer i preko 1m.
quote: Originally posted by kucak
Po meni nedostaje npr. kostura, slomljenih grana, razbacanih latica, rupa u zemlji, čudni leteći ljudi, biljke mutanti, ali ružne, a ne ovo cvijeće koje bih i majci poklonio.
Ovo cvijeće s lijeva ne bi poklonio majci jer smrdi po pokvarenom mesu |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Posted - 21/11/2011 : 17:20:57
|
quote: Originally posted by Deers
Željko, vrlo dobro. Napredak je evidentan. Jedino ne razumijem ovo cvijeće s lijeva. Nacrtao si ga u ravnini s Zagorom, a ogromno je- Jel to previd ili treba biti baš tako veliko?
Cvijeće mora biti ogromno, ipak je to Rafflesia arnoldii najveći cvijet na zemlji :) Može doseć promjer i preko 1m.
quote: Originally posted by kucak
Po meni nedostaje npr. kostura, slomljenih grana, razbacanih latica, rupa u zemlji, čudni leteći ljudi, biljke mutanti, ali ružne, a ne ovo cvijeće koje bih i majci poklonio.
Ovo cvijeće s lijeva ne bi poklonio majci jer smrdi po pokvarenom mesu
Mislio sam na cvijeće s desna... Uh, u pravu si... Ovo cvijeće s lijeva ne bi ni Helingen pomirisao...
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 21/11/2011 : 18:07:20
|
quote: Originally posted by DeeCay Vjerujem da si u pravu, no na to ćemo morati pričekati barem 3-4 godine... Svježe je još sve za mijenjanje Bonellijeve politike, a i uzmimo u obzir da se epizode počinju raditi nekoliko godina prije objavljivanja. Nekako sam siguran da barem tri scenarista imaju negdje u ladici već spremnu skiciranu ideju o povratku Supermajka, Hellingena i vampira...
Hellingena ili nekog drugog bi mogli poslje JA odiseje ubaciti, ako već nisu nešto isplanirali. Iako bi prvenstveno želi Belu vidjeti. Možda i kombinaciju dva super negativca zajedno samo da se to odredi na korektan način. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 21/11/2011 : 23:45:51
|
Helingen se nije trebao vracati nakon Demona ludila.... Onaj odlazak u pravcu sunca je trebala da bude njegova poslednja slika u stripu. The end. Nema vise... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 22/11/2011 : 00:46:54
|
Možemo se mi praviti koliko god da je Hellingen završio svoje... No neprirodno je u stripovskom svijetu sprečavati archnemezisa da se ponovno pojavi. Ja sam za novi Zagor vs. hellingen, i vrijeme je da čujemo Hellingenov origin. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 22/11/2011 : 01:28:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
Možemo se mi praviti koliko god da je Hellingen završio svoje... No neprirodno je u stripovskom svijetu sprečavati archnemezisa da se ponovno pojavi. Ja sam za novi Zagor vs. hellingen, i vrijeme je da čujemo Hellingenov origin.
"Luke, I am your father"
|
Edited by - solar on 22/11/2011 01:29:56 |
|
|
Topic |
|