Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 25/11/2016 : 21:52:53
|
quote: Originally posted by sawitch
Trebaju mi dve slike u visokoj rezoluciji u boji, a mogu i C/B:
1. Slika sa naslovnice Zagorovog albuma u izdanju Dnevnika 2. Slika iz unutrasnjosti tog albuma gde je Zagor na onom brezuljku sa indijancima dole, totemom, gvozdenim covekom na drvetu, Ikarovim perom itd. (a mogu i ostale slike iz unutrasnjosti albuma).
Hocu da isprintam i uramim...
Mislim da tražiš ovo ispod...
http://www.mediafire.com/file/r5o6f9ktamr20wf/zagor+poster.jpg
|
Edited by - nagor on 25/11/2016 22:09:42 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/11/2016 : 22:07:08
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by adriano
Ma kakav bozeli. Boli njega briga za Zagora
Boselli je loš... Boselli je loš... Boselli je loš... Boselli je loš...
Dobro, nije baš lošiji od Pezzina, a da ne spominjem onog nesretnika Melloncellija. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 25/11/2016 : 22:15:30
|
Ajmo zakljucit ovu raspravu: Boselli je bolji autor od Toninellija Boselli je bolji autor od Burattinija(iako je i bure dao puno za Zagora i jako je bitan za Zagorov serijal) Burattini i Nolitta su tu negdje,obadvojica su napisali vecinu najboljih Zagorovih epizoda i u njihovoj eri Zagor je imao najkvalitetnije price |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 25/11/2016 : 22:20:11
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ajmo zakljucit ovu raspravu: Boselli je bolji autor od Toninellija Boselli je bolji autor od Burattinija(iako je i bure dao puno za Zagora i jako je bitan za Zagorov serijal) Burattini i Nolitta su tu negdje,obadvojica su napisali vecinu najboljih Zagorovih epizoda i u njihovoj eri Zagor je imao najkvalitetnije price
ako su bure i nolitta tu negdje a boselli je bolji od bureta,onda je boselli najbolji.zaključeno. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 25/11/2016 : 22:22:00
|
quote: Originally posted by igor 12
Ajmo zakljucit ovu raspravu: Boselli je bolji autor od Toninellija Boselli je bolji autor od Burattinija(iako je i bure dao puno za Zagora i jako je bitan za Zagorov serijal) Burattini i Nolitta su tu negdje,obadvojica su napisali vecinu najboljih Zagorovih epizoda i u njihovoj eri Zagor je imao najkvalitetnije price
ako su bure i nolitta tu negdje a boselli je bolji od bureta,onda je boselli najbolji.zaključeno.
Krivo sam napisao,umjesto Boselli sam napisao Burattini,e jebote... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 25/11/2016 : 22:29:31
|
quote: Originally posted by adriano
Dobro si napisao
Ma ne,meni je Boselli bolji autor od Burattinija ali mi je bure ipak drazi. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 25/11/2016 : 22:32:57
|
Bosellijev nacin pripovijedanja mi se puno vise svida od Burattinijevog,meduljudski odnosi su kod Bosellija na visem nivou,u nekim Burattinijevim pricama kad dva lika pricaju to izgleda tako cudno,nekad dijalozi kod bureta znaju biti tu samo da likovi nesto pricaju,samo da se popune oblacici a ne zato sto stvarno se ima o necemu pricati,naravno to nije slucaj u svim Burattinijevim epizodama ali znalo se dogadat precesto,to se moze pripisat i hiperprodukciji. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 25/11/2016 : 23:45:26
|
quote: Bosellijev nacin pripovijedanja mi se puno vise svida od Burattinijevog,meduljudski odnosi su kod Bosellija na visem nivou,u nekim Burattinijevim pricama kad dva lika pricaju to izgleda tako cudno,nekad dijalozi kod bureta znaju biti tu samo da likovi nesto pricaju,samo da se popune oblacici a ne zato sto stvarno se ima o necemu pricati
U potpunosti se slažem. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Posted - 26/11/2016 : 07:56:02
|
Naravno da mogu bit i jesu,realniji su. Daj Igore pa sta ti je,Americka odiseja je odlicna prica.
U najboljem slučaju prosječna,relaksirajuća priča.Kad bi me pitali koju bi Zagorovu epizodu preporučio hiperaktivnom desetogodišnjem dječaku da pročita, bila bi ova. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/11/2016 : 09:08:07
|
Burattini i Nolitta su tu negdje,obadvojica su napisali vecinu najboljih Zagorovih epizoda i u njihovoj eri Zagor je imao najkvalitetnije price
Sa drugim dijelom poslije zareza se slazem, s prvim bas i ne. Popravljas se i ti, poceo si da mudro zboris. Haug! |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Posted - 26/11/2016 : 09:21:00
|
Meni je Bosellijev Čiko daleko bolji i psihički zdraviji od Nolittinog koji je Čiku dao Stockholski sindrom |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 26/11/2016 : 09:24:19
|
Meni je Bosellijev Čiko daleko bolji i psihički zdraviji od Nolittinog koji je Čiku dao Stockholski sindrom
U tome i jeste greska, jer Chico nije pshicki i mentalno zdrav. Kao sidekick on je Zagorova suprotnost, a ne tek tamo neki nijemi aktor. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Posted - 26/11/2016 : 11:33:34
|
quote: Originally posted by King Warrior
Meni je Bosellijev Čiko daleko bolji i psihički zdraviji od Nolittinog koji je Čiku dao Stockholski sindrom
U tome i jeste greska, jer Chico nije pshicki i mentalno zdrav. Kao sidekick on je Zagorova suprotnost, a ne tek tamo neki nijemi aktor.
Da mu je Nolitta ostavio karakter kakav je imao u Zasjeda u šumi to bi bila prava stvar,a ne ga svesti na najobičnijeg debila u potrazi za hranom.Koliko ga je cijenio pokazuje epizoda Zimska zmija,gdje se na polovici pa do kraja ne pojavljuje.A tek rastanak sa Zagorom koji odlazi u ruke Kiowa..jedna jedina sličica.A Fridi cijela stranica.Mala mu dala i ovaj odmah zaboravio na frenda iz tisuću bojeva. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:00:12
|
Chico nije mogao ostati isti kao u prvim epizodama, isto kao ni Zagor.
On je nakon kratkog vremena postao ono sto jeste, jedno veliko dijete. Kao i svako dijete, on je ponekad zloco, ali nije zloban.
On je i izjelica, interesantan i simpatican, inteligentan, eleganatan, covjek sa nevjerovatnim pehom ali i srecom, pismen, kukavica, sebican, umjetnik, naivan, umisljen i ono najvaznije od svega: odan prijatelj.
Bosellijev Chico je u sustini robot, tek prisutan da se zna da postoji. Izgleda da jedini on nije od svih autora shvatio Chicovu karakterizaciju, ili ga nije podnosio, pa ga je stavio u tu ulogu sporednog statiste. Doduse, Burattinijeva karakterizacija u Chicovim specijalima je takodje pogresna. Vreca za udaranje i totalni retard. Nije ni to dobro.
Interesantno je to kako najbolji autori ozbiljnih prica, isto tako imaju i najbolji smisao za humor. Tu mislim na Nolittu i Sclavija. |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:11:09
|
Aj sad ti reci jel ovo normalno?Epizoda Zvijeri,kad su bili okruženi gladnim vukovima.Zagor viče pucaj a blento kaže:ne mogu,nemam više metaka,u opasač sam umjesto metaka stavio čokoladice.Pa ja bi ga šutnuo nogom međ one gladne vukove i lagano se izvukao na sigurno dok vukovi gablecuju.
Bosellijev Čiko je izjelica i gladuš i zanovijetalo,ali i puca i bori se i što je najvažnije ima veći IQ od Nolittinog
Ili Castelijev Čiko u vampiru...nije prepoznao Molnara sa bliske udaljenosti.Ej,imali su najstrašniju avanturu do tada,pol Amerike su prejahali sa Molnarom u karavani i on ga ne prepozna sa pol metra udaljenosti?
Kod Bosellija nema takvih propusta u scenariju. |
Edited by - igor 12 on 26/11/2016 12:30:52 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:47:25
|
Boselli je propustio ono najvaznije, da se informise ko je uopste Chico. Njegov Chico je slican kao i Zagor, robotiziran. Moze u sustini biti bilo koji drugi lik.
A to sa cokoladicama, pa to je upravo Chico. Ukenjace x situacija, ali kada zaista prigusti, on je od velike pomoci. Spasio je do sada x puta Zagoru zivot. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:48:15
|
Burattini i Nolitta su tu negdje,obadvojica su napisali vecinu najboljih Zagorovih epizoda i u njihovoj eri Zagor je imao najkvalitetnije price
Sa drugim dijelom poslije zareza se slazem, s prvim bas i ne. Popravljas se i ti, poceo si da mudro zboris. Haug!
E King King,htjedoh napisat Boselli a ne Burattini. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:52:12
|
Bosellijev Zagor je los,nije to onaj pravi Zagor koji ce pizdit na nepravdu koji ce izgubit živce koji ce namlatit bilo koga ko mu u tom trenutku se nađe na putu,Bosellijev Chicho je najbolji zato sto nije toliko neozbiljan,trudi se da bude ozbiljan ali mu nejde. Ida sigurno ima veći IQ od Nolittinog. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:53:19
|
Sa drugim dijelom poslije zareza se slazem, s prvim bas i ne. Popravljas se i ti, poceo si da mudro zboris. Haug!
E King King,htjedoh napisat Boselli a ne Burattini.
Au, bolje onda da nisi nista rekao...
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4601 Posts
Posted - 26/11/2016 : 12:56:06
|
x puta spasio život Zagoru?Zasjeda u šumi,eventualno još jedna epizoda i to je to.Više je puta Zagor gubio dragocjeno vrijeme i njega spašavao ili izvlačio iz neugodnih situacija |
|
|
Topic |
|