forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus najave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

morski
Senior Member

2655 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 23/08/2016 : 14:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
sta bese tema ovog topica...? ah, da... ma, koga bi to zanimalo...

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/08/2016 : 15:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Oprostite, zanjelo me malo..
Postoji more dobrih stripova i van bonelija naravno...
Samo nisu svi "samo dobri stripovi"..
Ovaj logo i deviza sefa me pizd..di vec dugo.,.
Tako potcenjivacki do drugih stripova koji su van njegove sfere i ukusa je blagoreceno
neukusno,potcenjivacki oholo...
Ako moze bit on bezobrazan mogu i ja...
Nek uspjeva,tu mu nisam nimalo zavidan,ulozio je goleman trud ali tako potcenjivacki do stripova na kojima je odrastao...to je neukusno..
Bar bi trebao bit korektan do nas koji smo po njemu vajlda metalno zaostali...i ostali na telleru.
A teller bar zabavi za razliku od mnogih smora u "samo dobrim.....blablabla".....

Sam je kriv..sto sejes to zanjes....
A ionako nas vecidio bonellijevca ima na ignore pa se i tu kaze njegov nacin kostruktivne debate i demokracije..

Jasna mi je tvoja frustracija, jer i meni na prvu taj slogan "samo dobri stripovi" djeluje snobovski, ali sve je to stvar legitimne promocije, koja je zapravo i simpatična.

A i s druge strane, iako će i meni Bonelli uvijek imait posebno mjesto u srcu, činjenica je da su to ipak stripovi na jednoj sasvim drugoj razini od francusko-belgijskih (ili grafičkih novela, klaisčnih mangi itd). Ne lošijoj, samo drukčijoj. I ne treba se ni ljutiti ako ih netko nazove smećem, jer ne zaboravi, svi su s tim "smećem" započeli, ma šta god oni sad rekli o njima. ;)

Najbitnije je da postoji raznolikost ponude.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4994 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 23/08/2016 : 15:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Tako potcenjivacki do drugih stripova koji su van njegove sfere i ukusa je blagoreceno
Nek uspjeva,tu mu nisam nimalo zavidan,ulozio je goleman trud ali tako potcenjivacki do stripova na kojima je odrastao...to je neukusno..
Tako je Vice , ja ću na smeću ostat ma ko šta reka .
Bar bi trebao bit korektan do nas koji smo po njemu vajlda metalno zaostali...i ostali na telleru.
A teller bar zabavi za razliku od mnogih smora u "samo dobrim.....blablabla".....

A ionako nas vecidio bonellijevca ima na ignore pa se i tu kaze njegov nacin kostruktivne debate i demokracije..

Jasna mi je tvoja frustracija, jer i meni na prvu taj slogan "samo dobri stripovi" djeluje snobovski, ali sve je to stvar legitimne promocije, koja je zapravo i simpatična.

A i s druge strane, iako će i meni Bonelli uvijek imait posebno mjesto u srcu, činjenica je da su to ipak stripovi na jednoj sasvim drugoj razini od francusko-belgijskih (ili grafičkih novela, klaisčnih mangi itd). Ne lošijoj, samo drukčijoj. I ne treba se ni ljutiti ako ih netko nazove smećem, jer ne zaboravi, svi su s tim "smećem" započeli, ma šta god oni sad rekli o njima. ;)

Najbitnije je da postoji raznolikost ponude.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4994 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 23/08/2016 : 15:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Vice ti si moj covik
Vice više Bonelija jer on oplemenjuje dušu i otvara nove vidike
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/08/2016 : 16:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Možeš ne voljeti neke stripove. To je uobičajena stvar. Neke stripove voliš, a neke ne.

Ali ne možeš baš trud koji je uložen u te stripove koje ne voliš (i autora i izdavača), samo tako proglasiti sranjem. Pogotovo ako te stripove niti ne čitaš.

Ljudi ovde proglašavaju Bonelli sranjem često pa ne vidim da se neko buni. Pa nisu valjda neki stripovi zaštićene krave da se ne smi ništa reći protiv njih.

To što teller iskorištava svaku priliku da to kaže, to je već druga stvar.

Edited by - mpavin on 23/08/2016 16:15:15
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9390 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 23/08/2016 : 16:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
ne dirajte mi tellera!

teller je ovaj policajac iz ovog stripa slovenskog autora, samo što još nije stigao do posljednjeg kadra
(samo zamjenite travu sa fibrom a narkomane sa fibrašima):

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4994 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 23/08/2016 : 16:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Onda vam je bolje da se ne zajebajete sa Telerom i više čitate Boneli (naravno sve osim Zagora)!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/08/2016 : 05:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo redom.

Fibra je objavila nekoliko Bonellijevih stripova, od kojih se posebno ističe serijal Ken Parker. Ako postoji bolje i ljepše izdanje Kena Parkera na ovom planetu, ja ne znam za njega.

Marko je dvije godine surađivao s Libellusom, izdavačkom kućom koja se specijalizirala za izdavanje Bonellijevih stripova. Ondje je i započeo s izdavanjem Kena Parkera.

Marko je vlasnik portala stripovi.com, koji je život započeo kao stranica prvenstveno posvećena Bonellijevim stripovima. S vremenom se na ovom portalu nakupio ogroman broj tekstova o stripovima, od kojih je uvjerljivo najveći broj njih posvećen Bonellijevim stripovima. Marko je sam napisao nekih dvadesetak recenzija Bonellijevih stripova. Također, autor je ili koautor osam enciklopedijskih tekstova posvećenih Bonellijevim herojima, među kojima su oni o Zagoru, Mister Nou, Kenu Parkeru, Dylanu Dogu i komandantu Marku. A treba spomenuti da je Marko napisao i nekoliko enciklopedijskih tekstova posvećenih autorima Bonellijevih stripova.

Mislim da se sa sigurnošću može reći da su rijetki Internet-portali koji se po količini sadržaja o Bonellijevim stripovima mogu usporediti sa stranicom stripovi.com.

Ovaj forum dio je portala stripovi.com, a Bonelli je jedina izdavačka kuća koja ima svoj podforum.

Reci mi, što je tu podcjenjivački?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/08/2016 : 05:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

I ja van Bonelija teško pronađem neki strip koji bi mi se svidio, JAKO TEŠKO!

Izvan Bonellija postoje milijuni drugih stripova. Jedan život ti ne bi bio dovoljan da pročitaš makar dio svih stripova koji su ikada objavljeni.

Siguran sam da u tom moru naslova ima još onih koji su bliski tvome ukusu.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/08/2016 : 05:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Ljudi ovde proglašavaju Bonelli sranjem često pa ne vidim da se neko buni. Pa nisu valjda neki stripovi zaštićene krave da se ne smi ništa reći protiv njih.

Nazvati Bonelli sranjem je pogrešno. Nazvati bilo koji strip sranjem je pogrešno.

Možeš ti kritizirati stripove, reći da su loši i da ti se ne sviđaju. To je sasvim u redu.

Ali kada nešto nazoveš sranjem ili smećem, tada automatski pljuješ i na trud ljudi koji su taj strip stvorili i izdali. Naravno, to je samo moje mišljenje.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/08/2016 : 07:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Je, ali kad se novi Zagor nazove sranjem niko ne kaže ništa protiv dok se za neke druge stripove odma podigne bura kad se kaže protiv njih.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18859 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/08/2016 : 09:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Je, ali kad se novi Zagor nazove sranjem niko ne kaže ništa protiv dok se za neke druge stripove odma podigne bura kad se kaže protiv njih.

vidiš..istina živa...
na bonelli podforumu demokracija je u punom mahu, možemo kritizirat Bureta, Zagora, Mikija, Tellera, Gambu, Mastertuona...i nitko nema prigovora..
Može veliki šef popljuvat Ferrija za naslovnicu Potopite Distrojer gdje Zagor vezan pred Butcherom sa bićem...a ako se netko pobuni na njegovu ocijenu-ignore lista odmah...
Sve se može ali nedaj bože dirat koje njegovo izdanje, po tehničkoj izvedbi i primjedbi ne može biti, izdanja su savršena...
ali dragi bože neki stripovi ne zaslužuju ni wc papir da se jih tiska, kamoli delux papir,boje i omot...
Em su scenariji tmurni, smoreći, mračni...em je crtež loš, slab ili čak odvratan,...
pa i ti stripovi su "samo dobri stripovi" naspram Marka, Bleka, Mikija, Tellera, Mister Noa ili nedaj bože prema Bella&Broncotu..
Šef je objavio Kena Parkera i za taj potez iako je time zatvorio vrata nekom izdavaću koji bi to objevio jeftinije i na kioscima...ovako umjesto 2000 zadovoljnih čitatelja koji bi to kupili na kioscima u tom izdanju uživa 500 najsretnijih,najpremožnijih,naj.....da mu dignemo spomenik?..izdanja su bila badava i delila se na festivalima?...koliko znam nisu.
Nemam ništa protiv Fibre i Markosa, čovjej radi i zaradi i za strip je učinio puno...
Ali da sve što stigne iz njegove radionice sijaji, je pozlaćeno i mora se samo hvalit....jok bato...
izdaje skupocijene albume od kile,dve, tri i konfliktna je osoba...ko maćak, moraš ga gladit i umiljavat a nedaj bože prekorit ili pogladit od dupeta prema glavi...odmah zubi, renčanje i ostra šapica...
Najviše mu zameram način na koji je sa foruma izterao Dade i Libellus...
Počeli zajedno, nije mu se dopao program izdavanja i otišo na svoje...sve ok. ali nije Dade zaštitio od napada na forumu i posredno jih izterao on sam...pa i oni su konkurencija, nemojmo se zavaravat...a i njegov je forum, to može,ima pravo ali nije ako drugo ne..nije fer i korektno..
A debata je bila o skupoći Libellus izdanja...permanentno par tjedana...najviše je po Libellusu udarao Dveribad,..to je taj čovjek kojeg sada traže,pljuvaju,ogovaraju i ocrnjavaju isti oni koji su se tada sa njim lizali,guzili,uvlačili zna se kamo...
Drag mi je forum, moderatori i forumaši..ali šef mi je naduvanko veliki i ne padam na fore da je spasitelj strip scene...
Da to sve ne izdaje on, netko drugi bi...jeftinije,SC...a iskreno mnogo izdanja bi i preživjeli da nisu nikad izdana.
Neznam koje je vaše iskustvo sa šefom ali Dade sa Libellusa su puno korektnije, prijatnije,otvorenije osobe...
Ali to je več stvar bontona,kulture,odgoja,ljudskih osobina...
Da skratim, ne sviđa mi se šef ni 80% njegovog izdavaćkog programa i zbog toga nisam državni neprijatelj br.1, nisam zavjerenik, terorist, unutrašnji neprijatelj, rušitelj Fibre...
kažem što mislim, kao jedan od iskusnijih forumaša a pogotovo stripfanatika valjda imam pravo...
Dobro, pretjerao sam sa sranjem...svaki strip je nečiji trud, ali netko bi bilo bolje da se ne trudi, jer mu ne uspjeva...
Isto važi za Bonelli, ako je neki strip sranje, to i napišem...
Ako crta Darcagnelo zar je to biser jer je Zagor?...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2016 : 09:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ako je sranje, ne vidim sta je problem

Edited by - kasper on 24/08/2016 09:49:13
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18859 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/08/2016 : 10:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
za mene recimo i to ignore lista ne postoji...
zanimljivo mi je čut razna mišljenja pa koliko različita bila...
ja sam kod šefa na ignore jer sam mu par puta kontrirao i nisam hvalio Fibru, njega, RAT-MANA, Mausa, Šetaća,..kurca-palca..
zagovarao sam Ferrija, Ludens, Mikija, Tellera, Marka...sve te stripove koje je veliki boss preživjeo, preraso i danas na njih gleda potcenjivački i naduto...
kako usporedit Rip Kirbiya i Mikija...njemu nepomljivo
jedno je vrhunski strip a drugo lagana šund zabava...
Vidiš, meni nije...oba stripa je pregazilo vrijeme i to naveliko...
oba su sa vrhunskim crtežem, malo naivnija, zabavna, čak sličnih godina ostvarena...
Jedno crta američki velikan stripa, jedno velika esse-gesse trojica...
meni nevažno, oba me zabave, razonode i opuste...
jedno zaslužuje gigant delux izdanje, jedno jeftiniju kiosk varijantu???...
meni je svejedno, moglo bi i obratno..bez problema bi čitao i Kirbyja u kiosk izdanju jedne strip revije...
jedan je čoravi detektiv jedno mljećni randžerčič...
zar je jedno "samo dobar strip" a drugo "samo smeće ili samo loš strip"???
Možda šefu je, meni nije...ne pravim razliku uz kakvu devizu ili omot je strip zavijen.
da recimo na Rip Kirby topicu napišem da bi taj strip radije ko strip reviju i SC objavljen-ne samo ignorre, možda bi bio izbrisan za sajta za sva vremena...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7814 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/08/2016 : 11:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

ne razumiš poantu, ali dobro
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/08/2016 : 12:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
ko maćak, moraš ga gladit i umiljavat a nedaj bože prekorit ili pogladit od dupeta prema glavi...odmah zubi, renčanje i ostra šapica...

Inače, određene epizode Zagora i ostalih Bonelli junaka definitivno spadaju u "dobri stripovi". To nije uopće upitno, zato su mi smiješni ovi koji se ponekad spuste iz gornjeg dijela foruma i iz visoka počnu seruckati kako su prerasli Bonelli i sad čitaju dubokoumne stripove sa ružnim crtežem. Ma čitaj što hoćeš, ionako nikad više nećeš ponovit onaj osjećaj kad si kao 10godišnjak upijao avanture junaka Zlatne serje.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18859 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/08/2016 : 13:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
ko maćak, moraš ga gladit i umiljavat a nedaj bože prekorit ili pogladit od dupeta prema glavi...odmah zubi, renčanje i ostra šapica...

Inače, određene epizode Zagora i ostalih Bonelli junaka definitivno spadaju u "dobri stripovi". To nije uopće upitno, zato su mi smiješni ovi koji se ponekad spuste iz gornjeg dijela foruma i iz visoka počnu seruckati kako su prerasli Bonelli i sad čitaju dubokoumne stripove sa ružnim crtežem. Ma čitaj što hoćeš, ionako nikad više nećeš ponovit onaj osjećaj kad si kao 10godišnjak upijao avanture junaka Zlatne serje.

pa ni neznam kakvo HC delux izdanje Mandraka, Fantoma, Kirbyja ne može zamjenit prekrasne skromne revije tipa Gigant Strip, Eks almanah, Spunk, Stripoteka...ko to nije živio i doživio-badava mu prićat...danas kupit strip u striparnici ili sajtu je bez one doze očekivanja, radosti, zebnje da bude razprodan...

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2016 : 13:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kasper

quote:

ne razumiš poantu, ali dobro

kapiram, al se ti nisi dobro izrazio. no ne brinite, dok je kasper tu branice zagora
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 24/08/2016 : 14:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

za mene recimo i to ignore lista ne postoji...
zanimljivo mi je čut razna mišljenja pa koliko različita bila...
ja sam kod šefa na ignore jer sam mu par puta kontrirao i nisam hvalio Fibru, njega, RAT-MANA, Mausa, Šetaća,..kurca-palca..

Naravno da ga nećeš hvaliti ako je veličine palca.
quote:
jedan je čoravi detektiv jedno mljećni randžerčič...

I treba napomenuti da su oba namijenjena ljubiteljima retro stvari.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DollarBill
Starting Member

91 Posts

Member since 18/05/2016

Posted - 24/08/2016 : 17:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DollarBill a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vidiš..istina živa...
na bonelli podforumu demokracija je u punom mahu, možemo kritizirat Bureta, Zagora, Mikija, Tellera, Gambu, Mastertuona...i nitko nema prigovora..
Može veliki šef popljuvat Ferrija za naslovnicu Potopite Distrojer gdje Zagor vezan pred Butcherom sa bićem...a ako se netko pobuni na njegovu ocijenu-ignore lista odmah...
Sve se može ali nedaj bože dirat koje njegovo izdanje, po tehničkoj izvedbi i primjedbi ne može biti, izdanja su savršena...
ali dragi bože neki stripovi ne zaslužuju ni wc papir da se jih tiska, kamoli delux papir,boje i omot...
Em su scenariji tmurni, smoreći, mračni...em je crtež loš, slab ili čak odvratan,...
pa i ti stripovi su "samo dobri stripovi" naspram Marka, Bleka, Mikija, Tellera, Mister Noa ili nedaj bože prema Bella&Broncotu..
Šef je objavio Kena Parkera i za taj potez iako je time zatvorio vrata nekom izdavaću koji bi to objevio jeftinije i na kioscima...ovako umjesto 2000 zadovoljnih čitatelja koji bi to kupili na kioscima u tom izdanju uživa 500 najsretnijih,najpremožnijih,naj.....da mu dignemo spomenik?..izdanja su bila badava i delila se na festivalima?...koliko znam nisu.
Nemam ništa protiv Fibre i Markosa, čovjej radi i zaradi i za strip je učinio puno...
Ali da sve što stigne iz njegove radionice sijaji, je pozlaćeno i mora se samo hvalit....jok bato...
izdaje skupocijene albume od kile,dve, tri i konfliktna je osoba...ko maćak, moraš ga gladit i umiljavat a nedaj bože prekorit ili pogladit od dupeta prema glavi...odmah zubi, renčanje i ostra šapica...
Počeli zajedno, nije mu se dopao program izdavanja i otišo na svoje...sve ok. ali nije Dade zaštitio od napada na forumu i posredno jih izterao on sam...pa i oni su konkurencija, nemojmo se zavaravat...a i njegov je forum, to može,ima pravo ali nije ako drugo ne..nije fer i korektno..
A debata je bila o skupoći Libellus izdanja...permanentno par tjedana...najviše je po Libellusu udarao Dveribad,..to je taj čovjek kojeg sada traže,pljuvaju,ogovaraju i ocrnjavaju isti oni koji su se tada sa njim lizali,guzili,uvlačili zna se kamo...
Drag mi je forum, moderatori i forumaši..ali šef mi je naduvanko veliki i ne padam na fore da je spasitelj strip scene...
Da to sve ne izdaje on, netko drugi bi...jeftinije,SC...a iskreno mnogo izdanja bi i preživjeli da nisu nikad izdana.
Neznam koje je vaše iskustvo sa šefom ali Dade sa Libellusa su puno korektnije, prijatnije,otvorenije osobe...
Ali to je več stvar bontona,kulture,odgoja,ljudskih osobina...
Da skratim, ne sviđa mi se šef ni 80% njegovog izdavaćkog programa i zbog toga nisam državni neprijatelj br.1, nisam zavjerenik, terorist, unutrašnji neprijatelj, rušitelj Fibre...
kažem što mislim, kao jedan od iskusnijih forumaša a pogotovo stripfanatika valjda imam pravo...
Dobro, pretjerao sam sa sranjem...svaki strip je nečiji trud, ali netko bi bilo bolje da se ne trudi, jer mu ne uspjeva...
Isto važi za Bonelli, ako je neki strip sranje, to i napišem...
Ako crta Darcagnelo zar je to biser jer je Zagor?...

Nisu Dade otisle zbog cena nego zbog rasprave o humanitarnoj akciji na Mafestu. Pratio Sam I tad forum pa se dobro secam. Zaboravljas I cinjenicu da dok je Markos bio u Libellusu cene bile daleko pristojnije. Kad god bi Markos najavio neko novo izdanje bilo je sa nizom cenom koju bi Dado kasnije podigao. Prvi brojevi Magicnog Vjetra, razni giganti...
Go to Top of Page

DollarBill
Starting Member

91 Posts

Member since 18/05/2016

Posted - 24/08/2016 : 17:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DollarBill a Private Message  Reply with Quote
Jos kazes da je Markos kriv sto nema kiosk izdanja Kena Parkera, nego samo 500 najsretnijih. Pa sto nisi pomenuo Libellus i njihovih 200 najsretnijih!!!??? Ko je onda sahranio kiosk izdanja?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2016 : 21:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Kiosk izdanja su sahranili kupci.
Nije zato kriv ni Libellus ni Fibra.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17808 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/08/2016 : 22:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
vrijeme odlaska dada je takodjer vezano za nadasve cudna vrijedjanja koja nisu bila sankcionirana...a taj sto je vrijedjao i podmetao je kasnije bamovan i mozda mu se policija pojavi pod prozorom cujem da je previse volio stripove :D one skupe

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/08/2016 : 00:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znao sam da je to glavni razlog zašto ne voliš Marka, a posredno time i Fibru.

Ali telleru, Marko u onoj situaciji nije mogao napraviti ništa što bi zadržalo Dade na forumu. Ta je situacija bila teška i za njega. Ipak se radilo o njegovim prijateljima. Ne znam zašto bi ga uopće krivio zbog toga.

A za podcjenjivanje Bonellija sam ti već odgovorio. Tu jednostavno nisi u pravu.

Također, nije istina da se Fibrina izdanja ne mogu kritizirati. Dovoljno je pogledati što se sve piše po forumu i recenzijama.

Edited by - Mr. Bushido on 25/08/2016 00:52:46
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2455 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 25/08/2016 : 01:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Kasper je klasični troll... Zna se šta mu fali.

Telleru, malo si nagao, nije lipo baš bit toliko oštar, al ima dosta istine šta govoriš, imaš potporu mnogih, al klimaju glavom bez komentara.

Plus:
Libellus je odličan izdavač, al za budućnost stripa bilo bi bolje da ga - nema (bar u ovom HC knjižara izdanju). Elitizam gura bonelli na margine najmračnije trafike, i ja sam kriv što ih "podmazujem", ko 500-njak nas na balkanu...
Fibra je odličan izdavač, dobro je za strip da postoji, čak je i poželjno da postoji u ovom elitnom obliku, za razliku od libellusa, jer to nisu stripovi za mase. A da su samo dobri stripovi...bome nisu. Ima odličnih, ima dobrih, al brate ima onih i za koje je Bonelli (pa i je*beni Miki) kraj svijeta.
Bookglobe - Strip agent - Ludens bili bi pravo i konačno riješenje samo da je - ozbiljnosti (bilo u vidu komunikacije, kronologije ili postojanosti)

Istina, osjeća se taj lagani antagonizam prema bonelliju od strane par članova, al ljudi se s druge strane po meni suzdržavaju previše od kritika fibrnih stripova...pa ljudi kritizirajte, šta vam se može desit, Macan će vam izvuć uši? Ovo je strip sajt, ode smo jer volimo strip i volimo ga komentirat, pa nije taj Šunjić Staljin pa da očekuje da ćemo se svi klanjat nekim Bajkama tamo...Šta će se desit, recite šta mislite o stripu ko onaj Shaner i to je to.
Evo, par primjera da probijemo atmosferu linča...pročita ovi dana:
Ipak i ovdje...5/10. Ok, dobra, inteligentna satira al brate strip je za čitanje jednom u 5/10 godina...il tu i tamo...drkicu (eh TardI)?
Pročita i zadnjeg Zekana...ej, koji Seinfeld...ovo je prije Vaši i naši (osim Waltera, to je dobar broj)...a tek kad vidim starog našeg Mačka ...fakat, nemrešbilivit i vrit...ma divota za decentralizaciju.
Pročita povratak zemlji 8/10...odličan, čak i prijevod (srpsku verziju nisam čita, tako da dragi Djole, ne mogu usporedit).

I šta sad? pojavi se neki duh il neki tamo prdi-ludi pa šta? Ignoriraš ga il se svađaš. Ako ti se da.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 25/08/2016 01:53:21
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000