Author |
Topic  |
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/07/2010 : 22:14:11
|
Kakva BRE provizija,pitacu ga lepo posto imam dobar odnos sa njim a taj tip je mnogo,mnogo zajeban nije jedan od onih sto ih primecujes ,lancici ,nabildovana ruka i taj fazon,ovo je gospodin kriminalac ali uzasno zajeban ,to jest do zla boga zajeban,,,,pitacu ga kad budem mislio da je pravi momenat.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41139 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/07/2010 : 22:25:40
|
Ako bude sve kako treba, preko imena i prezimena valjda i adresu... Imam mobilni, a dobio sam i na PM neki becki telefonski imenik, pa cemo valjda naci od tri Bratanovica pravog... Marko, ako je tako, cekam od tebe vesti... Ovu internet logistiku cemo odraditi koliko budemo mogli.... Rekao mi je da u avgustu posecuje neke prijatelje u NS-u ali nije ni kada ni ko su... Da je tu, tu bih ga nasao ocas posla... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 13/07/2010 : 10:20:41
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Kakva BRE provizija,pitacu ga lepo posto imam dobar odnos sa njim a taj tip je mnogo,mnogo zajeban nije jedan od onih sto ih primecujes ,lancici ,nabildovana ruka i taj fazon,ovo je gospodin kriminalac ali uzasno zajeban ,to jest do zla boga zajeban,,,,pitacu ga kad budem mislio da je pravi momenat....
marko neka bratanovica samo malo on potapse nekakav mi je ovaj krhak  |
feka |
 |
|
Topic  |
|
|
|