Author |
Topic |
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4353 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
_saruman_
New Member
Croatia
203 Posts
Member since 07/10/2009 |
|
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/08/2010 : 15:40:20
|
quote: Originally posted by dessa
quote: Originally posted by TrOMISLAWSKI
Već na kioscima.
Dobar ovaj Zagor maxi!!
Bolji od svih Zagor Maxija dosad zajedno |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 02/08/2010 : 16:10:33
|
12km je čista pljačka za ovo. ovo bi vrijedilo tih 12km jedino da je u boji. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/08/2010 : 16:30:00
|
quote: Originally posted by acestroke
Imamo vec ovaj topic
tromislawski otvara oficijelno te topice. nesto je u posljednje vrijeme, kasnio/odmarao/bojkotovao , ali izgleda da dolazi sve na svoje mjesto. samo naprijed tromislawsky, bas smo se pitali gdje si do sada |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 02/08/2010 : 17:06:58
|
@king warrior Ipak, nije fer zakljucat one originalne zagor maxi, tex maxi & chico specijal topice samo zato sto se tromislawskom sad digo kurac da ih najavljuje. Ljudi su vec komentirali na ove brojeve, i onaj zagor maxi koji je 1euro otvorio prosle sedmice vec ima preko sto komentara, i sada ga vi tek tako zakljucaste zbog prve pojave tromislavskog u poslednja 2 mjeseca? C, c, c.... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/08/2010 : 17:23:26
|
da, primjedba na mjestu. uzasno bezvezan potez moderatora, zapravo bez imalo pameti, mnogo je toga vec receno. mogao ih je staviti i u rujnu
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Posted - 02/08/2010 : 17:57:55
|
@king warrior Ipak, nije fer zakljucat one originalne zagor maxi, tex maxi & chico specijal topice samo zato sto se tromislawskom sad digo kurac da ih najavljuje. Ljudi su vec komentirali na ove brojeve, i onaj zagor maxi koji je 1euro otvorio prosle sedmice vec ima preko sto komentara, i sada ga vi tek tako zakljucaste zbog prve pojave tromislavskog u poslednja 2 mjeseca? C, c, c....
ma kakve veze ima u cijem topicu se pise, ne radi se o licnim stvarima. Izbjegavamo dupliranje topica, ali dobro, otkljucacu ovaj put i one druge |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40225 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/08/2010 : 17:59:54
|
Sve u svemu treba nabrusiti Tromislawskog da na vreme kaci najave i kusura da ne otvara topice.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/08/2010 : 18:20:38
|
Ovako barem imamo poštene naslovnice u topicu... Sawitch je pravu, tromislawski bi to trebao redovito ažurirati! ja obožavam ove najave, izaći će za tjedan dana i tako. Stignem se pripremiti! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Posted - 02/08/2010 : 18:24:41
|
a dobro, Tromislawski je malo zakasnio. acestroke i 1euro su u dobroj namjeri pozurili da nas obavijeste, sto je za pohvalu. pogotovo 1euro:
quote: Originally posted by 1Euro
haha,pa ja nisam znao da je to več izašlo i danas sam išao u Hrvatsku da kupim Chico Specialac i Zagor Extra kada ono ugledam novi maxy!!!!!!!!!!!!!!!! Pa sam pojurio da vam javim. Ja sam jurio kolima da što pre stignem kuči,preticao sve živo pred sobom,preticao i pored dve pune crte,nisam se zaustavljao ni pred crvenim svijetlom,ni pred policajcima,....sve samo da što pre stavim najavu za novi zagor Maxy!
quote: Originally posted by 1Euro
eto,stigli i policajci......
bar sam na vreme stavio topik a sada m emogu strpati u zatvor. ako se ne vidimo na neko vreme,znate gdje sam!!!!!!!
|
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 02/08/2010 : 18:36:23
|
Tko god je od forumaša ovo htio kupit već je kupio s obzirom da je već dobrih tjedan dana u prodaji... I stvarno nije imalo smisla zaključavat već postojeće topice o ovom |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 03/08/2010 : 01:06:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
ma kakve veze ima u cijem topicu se pise, ne radi se o licnim stvarima. Izbjegavamo dupliranje topica, ali dobro, otkljucacu ovaj put i one druge [/quote]
Ovo se kod nas zove ironija... koju rijec vi upotrebljavate?
Vidim da i drugi clanovi vise vole kad Tromislawski najavljuje ovo nego bilo ko drugi, sto u stvari ne mogu tako da razumijem. Jedina razlika izmedju njegovih najava i nasih je da nasi imaju malo manju sliku i onaj bijeli okvir okolo, ali eto, ipak ih objavimo na vrijeme, umjesto sedmicu ili dvije kasno.
Pitam se samo zasto niste odprve zakljucali Tromoslawskijev Zagor Maxi topic, a NE onaj drugi koji je 1Euro otvorio prije Nedelju dana, ali eto, ostavicu ovo na miru, i prepustiti moderatore da rade svoj poso.
No hard feelings |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 03/08/2010 : 02:10:42
|
quote: Originally posted by DeeCay
ja obožavam ove najave, izaći će za tjedan dana i tako. Stignem se pripremiti!
aj ne seri, kao da ne znamo da ti treba tjedan dana da ženu užicaš 20 kuna za strip! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Posted - 03/08/2010 : 11:49:45
|
Ovo se kod nas zove ironija... koju rijec vi upotrebljavate?
Vidim da i drugi clanovi vise vole kad Tromislawski najavljuje ovo nego bilo ko drugi, sto u stvari ne mogu tako da razumijem. Jedina razlika izmedju njegovih najava i nasih je da nasi imaju malo manju sliku i onaj bijeli okvir okolo, ali eto, ipak ih objavimo na vrijeme, umjesto sedmicu ili dvije kasno.
Pitam se samo zasto niste odprve zakljucali Tromoslawskijev Zagor Maxi topic, a NE onaj drugi koji je 1Euro otvorio prije Nedelju dana, ali eto, ostavicu ovo na miru, i prepustiti moderatore da rade svoj poso.
No hard feelings
upotrebljavamo rijec "neupucenost" vidim ja da ti mislis da je nas Tromislavski obican clan, da je tako naravno da bi se kljucali njegovi topici ako se dupliraju. Tromi je...ne znam ni ja sam sta tacno uglavnom ima neke veze sa Ludensom/strip agentom, tako da najavljuje stripove i mjesec dana prije nego sto ce izaci. Mozes naci u ovom podforumu neke njegove najave gdje npr. 01.01 najavi da ce strip izaci 31.01. i postavi naslovnicu u velikoj rezoluciji. Mi obicni forumasi, tj. mi koji nemamo veze sa izdavanjem stripova, vidimo najave na sajtu stripovi na kvadrat onoga dana kada strip izadje, pa ako Tromi kasni onda neko postavi malu sliku sa tog sajta, sto je ok. Evo npr. u podforumu izdavacki izlog http://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=22&sortfield=lastpost&sortorder=desc&whichpage=1 tu mogu samo izdavaci ili njihovi predstavnici da otvore novi topic. On je jedan od njih. eto, znaci nije da forumasi vole vise Tromislawskog od tebe, vec cekaju njegove najave kao sto su navikli godinama, najbolje nekoliko sedmica unaprijed. Od njega ocekujemo da ce uskoro otvoriti topic sa naslovnicom Zagora u boji, nekoliko sedmica prije izlaska. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 03/08/2010 : 14:29:32
|
quote: Originally posted by King Warrior
@king warrior Ipak, nije fer zakljucat one originalne zagor maxi, tex maxi & chico specijal topice samo zato sto se tromislawskom sad digo kurac da ih najavljuje. Ljudi su vec komentirali na ove brojeve, i onaj zagor maxi koji je 1euro otvorio prosle sedmice vec ima preko sto komentara, i sada ga vi tek tako zakljucaste zbog prve pojave tromislavskog u poslednja 2 mjeseca? C, c, c....
ma kakve veze ima u cijem topicu se pise, ne radi se o licnim stvarima. Izbjegavamo dupliranje topica, ali dobro, otkljucacu ovaj put i one druge
Pa zasto onda ne premjestis sve u 1 topic?? pa nece biti dupliranja!?? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18850 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 03/08/2010 : 14:35:38
|
Tako je kralju,dok ne otvori topic i najavi Duha se sekirom kolekcionarsko izdanje u boji,ko da nije najavio ništa do sada...samo jeb...i ga,čovjek ide na odmor sada, a da se mene pita, nebi ga pustio dok ne okvači sliku prvog kolekcionarskog HC Zagora u boji...onda može komotno namočiti noge u slanu vodu, do tada....šipak. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/08/2010 : 16:29:01
|
quote: Originally posted by teller
Tako je kralju,dok ne otvori topic i najavi Duha se sekirom kolekcionarsko izdanje u boji,ko da nije najavio ništa do sada...samo jeb...i ga,čovjek ide na odmor sada, a da se mene pita, nebi ga pustio dok ne okvači sliku prvog kolekcionarskog HC Zagora u boji...onda može komotno namočiti noge u slanu vodu, do tada....šupak.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16967 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 03/08/2010 : 19:34:33
|
quote: Originally posted by Pavel
Tko god je od forumaša ovo htio kupit već je kupio s obzirom da je već dobrih tjedan dana u prodaji... I stvarno nije imalo smisla zaključavat već postojeće topice o ovom
Ma baš Ja sam kupio tek danas, bio mi je pokvaren računar do juče, nisam pratio forum, nisam od petka provjeravao je li dolazilo šta novo
Solidna priča, jedan od boljih maksija. |
|
|
Topic |
|