Piranha 3D i A Nightmare on Elm Street?! wtf? meni ne bi ušli u top tjedna a ne godine... a i The Sorcerer's Apprentic, Monsters i The Last Exorcism su poprilicno diskutabilni
Pirana 3D je old skul hororac i baš mi se zbog toga svidio, jer nije išao u priču nego je dao sise i guzice i puno krvi za zabavu... A rimjek NOES je svima ispao loše jer su ga uspoređivali sa originalom...ja naprotiv nisam, pa mi je stoga ispao više nego zadovoljavajući. Dakako ima on svojih minusa...
Mislim da Sparowa nikad ne bih uzeo pored ostalih figura, ali bez obzira na to ne mogu da ne kažem da su ga skinuli do najsitnijeg detalja i da izgleda prejebeno (inače ja sam više guštam u figurama ala Predator ili Alien ili neke gdje su druge beštije i luđaci iz horor, sf i fantasy filmova)... Šteta samo što ostale figure nisu tako perfektne, nego ih ima više govnastih nego tako dobro napravljenih kao Sparow.
Kad bih mogao kupio bih ove skupe figure iz Mars Napada jer su mi draže...
SADRŽAJ: "- Na Badnjak u Los Angelesu počnu se dešavati sve češći potresi, koji na kraju uzrokuju nestanak struje u cijelom gradu. Odmah nakon zamračenja uslijed nestanka struje prestrašene i nespremne stanare u jednoj od zgrada u ulici Ravenwood počinju napadati čudovišta koje su izašla iz rupa u zemlji, a to je samo početak nevolja..."
SADRŽAJ: "- Tucker i Dale su dva najbolja prijatelja koji su upravo kupili jednu kolibu u kojoj će provoditi svoje vikend dane. Okružena šumom, ta osamljena koliba, koja je blizu jezera, za dvojac predstavlja san snova. No, kad se u blizini ulogori grupa tinejđera stvari će krenuti drugačijim tokom, jer nakon nekoliko nesretnih situacija Tucker i Dale budu okrivljeni da su krvožedne kanibalističke seljačine baš kao oni koje viđamo u nekim horor filmovima."
SADRŽAJ: ''- Ova crna komedija se bazira na istinitim događajima koji su se dogodili u 19. stoljeću, kad su dva prijatelja William Burke i William Hare odlučili ubijati ljude kako bi zaradili prodavajući njihove leševe uglednom doktoru Roberu Knoxu za njegove 'medicinske' potrebe...''
SADRŽAJ: "- Dvanestogodišnji dječak Oskar živi s razvedenom majkom u predgrađu Stockholma, u školi ga zlostavljaju vršnjaci, a on se osjeća bespomoćan i posve usamljen. Stvari će se preokrenuti kad se u susjednu kuću doseli Eli, vrlo čudna djevojčica koja živi s još sumnjivijim muškarcem... Nakon što je u skandinavskim zamljama privukao izniman broj čitatelja, roman je poslužio kao predložak za uspješan i hvaljen švedski film, a potom je snimljena i hollywoodska verzija - jedan od aktualnih svjetskih hitova."