Od cetvrtka uvece, 9. 12. pa do nedelje 12. 12. 2010 uvece mozemo se videti u Rijeci, na Rijeckom festivalu. Ponecu sa sobom dvadesetak albuma *deset #5 i desetak brojeva 1-4, pa ako bude zainteresovanih, razmenjivacu ih po 70 kuna.
Western kolekcija je skup 15 vestern stripova koje smo radili Toza Obradovic, Sibin, Branko, Misa Mijatovic, Zdravko Zupan i ja... Radjeni su oko 1982. godine, doziveli pet izlazenja u raznim casopisima i sveskama. Trio d tih 15 su moji prvi radovi radjeni 1975. i 1976 godine. Album je tvrd povez, 196 strana, c/b, format isti kao Kata da ne strci iz mog dela kolekcije
Lepo vala, jako lepo. E ja se rodio te '76-e...eheeej, davno bas bilo kad je Cika Bane poceo da crta :P Ja narucujem ovo pod hitno. Nego, nesto mi poznat konjanik...tko je to? ;)
Bit ce intereantno videti `rane radove`. Koliko sam informisan trebalo bi da bidne i nekih premijernih epizoda?
Ako se dobro secam, samo jedna je premijerna i to jedna od te tri prve, ne znam koja. Poznavaoci ZS i LMS ce znati koja nije objavljena Konjokradice Hrabra Lusi Povratnik iz Jume Ostale su sve bar jednom objavljene, a neke i po pet-sest puta.
@Kluzo Ne mogu da ne priznam da mi je drago i da mi prija kad se neko seca nasih mladalackih nestasluka. Hvala.