Originally posted by pravedni Ovo nije izišlo u "Zlatnoj seriji",već u ediciji "Lunov magnus strip"redni broj 98. Sledeća epizoda je "Zagor priča"(broj 99.)
Imas pravo, pravedni, ali je izaslo u Specijalnom izdanju Zlatne Serije.
Na zadnje 4 stranice sam ja sakupio razne slike iz Zagor stripova u kojima ima snega. Da li neko moze da pogodi iz kojih Zagor stripova sam uzeo te slike? Neke sam malo promenio u Photoshopu, tako da ce samo pravi Zagor fanovi pogoditi sve (cak i onu koju sam koristio za pozadinu tih stranica).
@Sneaksie Thiefsie - Nije poblem! Cim nadem vremena napravicu ti novu naslovnicu.
Na zadnje 4 stranice sam ja sakupio razne slike iz Zagor stripova u kojima ima snega. Da li neko moze da pogodi iz kojih Zagor stripova sam uzeo te slike? Neke sam malo promenio u Photoshopu, tako da ce samo pravi Zagor fanovi pogoditi sve (cak i onu koju sam koristio za pozadinu tih stranica).
@Sneaksie Thiefsie - Nije poblem! Cim nadem vremena napravicu ti novu naslovnicu.
Atilla, namjeravaš li "obraditi" Vuka Samotnjaka? U tom stripu Donatelli je perfektno odradio zimsku atmosferu, imam ZS izdanje, sad će ga i Ludens izdati...