forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Secanja: detinjstvo i stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 09:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Secam se da je svaka trafika imala stripove i svakodnevni obilazak vise njih,bar u svrhe gledanja u izlog,se podrazumevao pod obavezno.Dan mi je pocinjao sa stripom uz dorucak,a kad dan pocne lepo...Slusao se metal i primecivao se u Cat Claw i Dilanu Dogu Inace,uvek sam voleo stripove,tj. epizode u kojima ima snega,pa je pri kupovini i to imalo uticaj.Najvise sam citao tokom raspusta,kada sam pravio prave strip maratone U to vreme,nije se spavalo do podne kao danas,pa je dan bio duzi i moglo se do mraka procitati stripova i-ha-ha.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 10:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ja sam kupovao po dva stripa od svakog novog broja, tako sam imao za kolekciju a i imao sam za razmenu...Moji roditelji nisu bas shvatali tu moju zaludjenost, bas kao ni danas moja zena
Secam se da mi je otac kupovao mikijeve zabavnike, imao sam ih sigurno jedno 120-130 komada...za njih mi krivo sto nisu danas u mojoj kuci jer sam njih, na zalost, razdavao klincima u ulici nisam tad razmisljao, ali eto, to su jedini stripovi koje sam razdavao...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18883 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/09/2010 : 10:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
traži jih nazad!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 27/09/2010 : 10:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

quote:
Originally posted by azra x.

Okej ljudi,to je to. Ja vise necu komentarisati na ovom topicu.

Nije mi samo jasno kako to da na ovoj,najnaivnijoj i najsentimentalnijoj temi na forumu,ono najprljavije iz moje podsvesti izlazi na videlo(po drugi ili treci put!).

- Ma nemoj tako lako odustajati od ove teme...

- Hmmm...mozda...Pokvarena masta i prljave strasti?

Ispada da je tako,imajuci u vidu koliko sam se puta nesvesno ispalila...

Kad vec vidim da se pominje bolnica,mogu slobodno da kazem da sam oko cetvrtinu zivota do otpr.svoje 15-16 godine provela po bolnicama(cesto sam se razboljevala + sam bila smotana i sklona nezgodama). Secam se da mi je brat jednom doturio(kradom od mame)Hogara Srasnog i Talicnog Toma(od pre nove ere)koje je nasao negde i da sam,citajuci te 3-4 epizode u krug od jutra do mraka,smatrala da sam mnogo vise kul od druge dece koja su bila sa mnom u sobi i citala neke glupe novine i gledala TV. Cak i kad ih nisam citala,drzala sam ih u rukama,ili ih stavljala na 'vidno mesto',da bi svi znali koliko sam ja kul.

Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 10:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Roditelji su cesto po povratku s posla znali da me obraduju nekim stripom Posebno pamtim dva slucaja:kad su mi doneli DD br.1 (a ja nisam ni znao da ce DD da izlazi) i kad su me u pola noci probudili da mi daju stripovani film Batman (onaj sa Dzek Nikolsonom)
U bolnici sam imao problema da sacuvam stripove od druge dece,posebno mladje koja voli da zvrlja,cepa i sl. Tih dana citala se jedna od mojih omiljenih Mr No epizoda i recenicom koju sam sebi nekad ponovim:"Pogledaj ih,Mister No...njihove oci...imaju oci kajmana!"
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 11:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

traži jih nazad!

Tike, tike, tacke, nema vise vracke!

Ma nema vise toga, ko zna gde su zavrsili, da li u sporetu, da li u kotlu, da li u kontejneru...ko ce ga znati...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije mi samo jasno kako to da na ovoj,najnaivnijoj i najsentimentalnijoj temi na forumu,ono najprljavije iz moje podsvesti izlazi na videlo(po drugi ili treci put!).

Kad vec vidim da se pominje bolnica,mogu slobodno da kazem da sam oko cetvrtinu zivota do otpr.svoje 15-16 godine provela po bolnicama(cesto sam se razboljevala + sam bila smotana i sklona nezgodama). Secam se da mi je brat jednom doturio(kradom od mame)Hogara Srasnog i Talicnog Toma(od pre nove ere)koje je nasao negde i da sam,citajuci te 3-4 epizode u krug od jutra do mraka,smatrala da sam mnogo vise kul od druge dece koja su bila sa mnom u sobi i citala neke glupe novine i gledala TV. Cak i kad ih nisam citala,drzala sam ih u rukama,ili ih stavljala na 'vidno mesto',da bi svi znali koliko sam ja kul.

- Kad si se ispalila?! Ja nisam jos procitao da si se negde ispalila, bar na ovih par topica na kojima sam bio a da si ti postovala...

- Za mene je kad sam bi mlad, bio nacin razmisljanja i zivota da li skupljas stripove, slusas kvalitetnu muziku, i slicno...Ali, ako si im stavila do znanja da si kul

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sneaksie Thiefsie

Roditelji su cesto po povratku s posla znali da me obraduju nekim stripom Posebno pamtim dva slucaja:kad su mi doneli DD br.1 (a ja nisam ni znao da ce DD da izlazi) i kad su me u pola noci probudili da mi daju stripovani film Batman (onaj sa Dzek Nikolsonom)
U bolnici sam imao problema da sacuvam stripove od druge dece,posebno mladje koja voli da zvrlja,cepa i sl. Tih dana citala se jedna od mojih omiljenih Mr No epizoda i recenicom koju sam sebi nekad ponovim:"Pogledaj ih,Mister No...njihove oci...imaju oci kajmana!"

HAHAHAHAHAAA...Zato ja nisam nosio stripove u skolu, dzaba ti sve! Bolnicu sam na srecu izbegao...
Secam se kako su dugo najavljivali prvi broj Dilan Doga, i mi uhvatimo pa kupimo prvih desetak brojeva, kao ono u fazonu, za dvadeset godina ovi stripovi ce vredeti citavo bogatsvo, pa cemo onda biti face... Na zalost, nama je merilo bio Zagor, Teks, Mark... a Dilan nije u pocetku bio tako popularan, pa smo odlucili da to razmenimo...da mi je ova pamet tada bila...decja posla...

Nasilje u Darkvudu

Edited by - red cloud on 27/09/2010 12:07:59
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 12:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Jednom sam napravio strip precrtavajuci odgovarajuce scene iz raznih stripova,a onda kolorisao.Nije lose ispalo Naravno,junaka sam izmislio Nisam propustio ni da,po uzoru na Kerca,ubacim koju foru Steta sto nisam sacuvao,pa da skeniram
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ti si stvarno imao lucidne ideje

Mislio sam da smo ja i drugovi sa kojima sam skupljao stripove neprevazidjeni, ali ti si nas presisao!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 12:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Nije to nista.Inspirisan Zagorovim albumom sa slicicama,odmah sam napravio jedan svojih junaka A imao sam ih kao i ideja - mali milion
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Kralju!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 12:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Jos da sam realizovao ideju da uradim mod za igru Star Wars Jedi Knight Jedi Academy,gde bi od Jaden napravio Zagora,a od imperijalaca Akronjane.. Lightsaber,takodje,moze da se izmeni u sekiru,a kako se i lightsaber moze bacati ka protivniku...Sta da vam kazem,bila bi to ultimativna zabava
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 12:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Sine, gde se ti gasis?!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 27/09/2010 : 12:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

- Kad si se ispalila?! Ja nisam jos procitao da si se negde ispalila, bar na ovih par topica na kojima sam bio a da si ti postovala...

- Za mene je kad sam bi mlad, bio nacin razmisljanja i zivota da li skupljas stripove, slusas kvalitetnu muziku, i slicno...Ali, ako si im stavila do znanja da si kul

Mozda nisi obratio paznju,ali sam nekoliko puta potpuno nenamerno formulisala recenicu tako da zvuci...hmmm dvosmisleno,pa su neki forumasi to podebljavali i smejali se...
E sad,da li su perverti oni koji u obicnoj,svakodnevnoj recenici uocavaju takve insinuacije, ili,pak,u mojoj podsvesti cuci seksualni manijak,ostaje da se utvrdi...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/09/2010 : 12:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam počeo s pet godina čitati stripove, i prvi je bio, vjerovali ili ne, Martin Mystere! Uslijedili su Lazarus Ledd, Nathan Never, Ultimate SpiderMan i X-Men, Mark i Blek, Zagor, Tex....

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 13:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda nisi obratio paznju,ali sam nekoliko puta potpuno nenamerno formulisala recenicu tako da zvuci...hmmm dvosmisleno,pa su neki forumasi to podebljavali i smejali se...
E sad,da li su perverti oni koji u obicnoj,svakodnevnoj recenici uocavaju takve insinuacije, ili,pak,u mojoj podsvesti cuci seksualni manijak,ostaje da se utvrdi...

Ma opusteno sve su to zezancije

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 13:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam počeo s pet godina čitati stripove, i prvi je bio, vjerovali ili ne, Martin Mystere! Uslijedili su Lazarus Ledd, Nathan Never, Ultimate SpiderMan i X-Men, Mark i Blek, Zagor, Tex....

ti si krenuo bas na vreme!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 27/09/2010 : 19:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kemo2012's Homepage  Send kemo2012 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi vrhunac tvoje price bila posjeta pow-wow (indijanska ceremonija) koja se odrzava svake godine u Ameriki ili mozda ljetovanje u Rocky Mountains gdje Zagor imao nekoliko Avantura. Nista ne bi bilo bolje nego da kempiras pokraj reke u Nacionalnom Parku (Rocky Mountains) i da citas Zagorove stripove. To so oni rjetki krajevi Amerike koje jos moderna civilizacija nije dirnula. :-) Planiram to sledece godine da uradim.

"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."

Edited by - kemo2012 on 27/09/2010 20:10:36
Go to Top of Page

azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 18/09/2010

Posted - 27/09/2010 : 20:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit azra x.'s Homepage  Send azra x. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma opusteno sve su to zezancije

Ma znam,i ja se malo zezam,sto na svoj,sto na tudj racun...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8254 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/09/2010 : 20:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ja sam počeo s pet godina čitati stripove

ja sam malo zakasnija , s 9 godina sam kupija prvi strip i to Texa "Konjica" od SD

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 20:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Stari kupovao redovito stripoteku, politikin zabavnik i td...pa sam ih listao i prije nego sam znao čitati...otkriće svijeta u stripu sam obožavao...negdje u 4.-5. osnovne otkrivam Zagora...

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/09/2010 : 22:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Definitivno je vecina nas sa 5 godina pocela citati stripove.
Moji prvi stripovi bilu su.
Sijera Blanka,Covek sa 1000 lica.Svemirska Braca,Tragom Kalavera,Zlatokosa.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/09/2010 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
Moja skolska klupa je redovno bila iscrtana strip junacima,a ponekad bih nekog i urezao sestarom ili silom Tabla je trpela samo kredu Jednom su mi uzeli svesku sa crtezima i precrtavali u svoje,napravila se velika guzva,dosli svi razredi u smeni,gomila devojcica,jedna je htela da je prisvoji,skoro da sam morao da je bijem da mi vrati svesku,jer samo sto je u gace nije stavila Jbte,sve sam go ludak,dobro smo na slobodi

Edited by - Sneaksie Thiefsie on 27/09/2010 22:12:55
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/09/2010 : 22:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se ja jedne nastavnice koja je pljenila stripove koje bi nam pronašla ispod klupe...kao čitamo pod nastavom, i nije nam ih htjela vratiti...sada skoro 30 godina kasnije jasno mi je da nas je pljačkala!!! ( isto je radila i sa samoljepljivim sličicama!!! )

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000