Napokon smo i to dočekali. Stvarno je prespor ovaj ritam izdavanja Raidera. Ni tih 4-5 knjiga nije se uspjelo ugurati u 2010. Bojim se da ni 2011. neće biti ništa bolje.
sve mi se čini da smo bliže broju 5 (ubrojen almanah i ova dva koja će navodno uskoro u siječnju,a kako Nick uvijek zakasni u odnosu na najavljeno prije u veljači)
Pročitao sam jednu epizodu online i iako ne mogu na temelju samo jedne to tvrditi to opravdano, strip mi se čini dobar. Ako i druga bude dobra, to je to, kupujem dok ih još nema previše za skupiti (libellus)...
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Hmmm, mora da je nesto zapelo na LL stranici, ali tu je Babilon koji nas izvlaci. Znaci, vec je u prodaji! A koliko vidim od 4. 2. je isto vec u prodaji u SK Libellus.
Svakako proverena preporuka za 2. knjigu! A jos vise se ceka 20. Neprocitane su ipak... jos neprocitane.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ali ont. - Da li je na hrvatskom nepravilno "ubojstvo"? Ciljam na ovo "umorstvo" u naslovu, umorstvo mi djeluje nekako novije, nekako blizu slovenackom. Kao i rijec onkraj.
Ako je i ubojstvo pravilno, koja je onda razlika između ubojstva i umorstva? Pitam krajnje ozbiljno, stvarno me zanima.
P.S. Novih Tex naslovnica jos nigdje?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
tudi v slovenščini uboj in umor nimata istega pomena...sploh v pravu se mi zdi. Imaš uboj iz malomarnosti, nimaš pa umora iz malomarnosti. Umor je naklepno