Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40617 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
ponki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/macak.gif)
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 07/02/2011 : 19:16:33
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta nisam skontao pajseru iz Banja Luke?
Od kad su LL krenuli objaljivati NR cijena jedne knjige je 100kn na akciji a regularna cijena izdanja je 125kn...i gdje si ti procitao da pise da su obe knjige za 100kn?
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40617 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
dante
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/neil_young_by_anna_nias(1).jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 07/02/2011 : 21:37:39
|
Odlicno, kupuje se...A Nick ima i najveci popust od svih junaka, ako se ne varam ![](icon_smile.gif) |
These pretzels are making me thirsty... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/02/2011 : 22:19:59
|
quote: Originally posted by jang
tudi v slovenščini uboj in umor nimata istega pomena...sploh v pravu se mi zdi. Imaš uboj iz malomarnosti, nimaš pa umora iz malomarnosti. Umor je naklepno
Ja, saj nekako v tej smeri sem tudi sam razmišljal, ampak se ne spomnim, da bi na hrv. ali srb. kdaj prej slišal za besedo umorstvo. Umor ja, umorstvo pa še ne. No, itak se nihče ni javil. Po moje so vsi mislili, da jih nekdo samo pali ali pa se zafrkava. ![](icon_smile_big.gif)
Uff, za 100 kunica dobiti 2 knjigi, 6 epizoda, e to bi bio dan. ![](icon_smile_big.gif)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8288 Posts
Posted - 15/03/2011 : 20:15:10
|
Je li netko kupija knjigu broj 2?
ja sam u svojoj na dva mista naša neke greške , kao npr: 1.u priči "Kineska četvrt" sa stranice broj 18 skače na stranicu broj 35, isto tako sa stranice broj 50 skače na stranicu broj 19. 2.u priči "Umorstvo u Central parku" dosta su loše izrezane stranice pri dnu stranica 181-196.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
hc1012
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/witcher3.jpg)
Croatia
245 Posts
Member since 10/01/2009 |
Posted - 15/03/2011 : 20:24:51
|
quote: Originally posted by split85
ja sam u svojoj na dva mista naša neke greške , kao npr: 1.u priči "Kineska četvrt" sa stranice broj 18 skače na stranicu broj 35, isto tako sa stranice broj 50 skače na stranicu broj 19. 2.u priči "Umorstvo u Central parku" dosta su loše izrezane stranice pri dnu stranica 181-196.
Ja sam kupio knjigu broj 2 i nema nikakvih greška u njoj, ni preskakanja stranica ni loše izrezanih stranica. S obzirom koliko Libellus pazi na savršenstvo (svaka im čast), sigurno bi ti zamijenili tvoj primjerak knjige 2 za drugi koji je bez greške. ![](icon_smile.gif) |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8288 Posts
Posted - 15/03/2011 : 20:30:04
|
quote: Originally posted by hc1012 Ja sam kupio knjigu broj 2 i nema nikakvih greška u njoj, ni preskakanja stranica ni loše izrezanih stranica. S obzirom koliko Libellus pazi na savršenstvo (svaka im čast), sigurno bi ti zamijenili tvoj primjerak knjige 2 za drugi koji je bez greške. ![](icon_smile.gif)
U to ne sumljam ![](icon_smile_approve.gif) Sad san im posla mail, samo me zanimalo da li je to slučaj samo s mojim primjerkom ili i s ostalima |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8288 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/03/2011 : 23:07:03
|
quote: Originally posted by split85
I kod mene je sve OK.![](icon_smile_approve.gif)
Bas mi legnu ovakve price.![](icon_smile_approve.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 23/11/2011 : 11:31:51
|
Na Libellus forumu napisao Dok 14. 11.:
"Almanah uskoro, a knjige 21. i 22. nešto poslije."
![](hail.gif)
Ceka se da Perovic zavrsi naslovnice.
A sada jedno pitanje, ako moze neki feedback od onih koju su kupili 2. knjigu (origi 4-6) i sada su po prvi put citali ove price (znaci, nisu imali Dnevnikovo izdanje), kako vam se cini? Pogotovo Milazzova i Ramellina "prica".
Mozda sam i malo pristran jer sam poceo kupovati Nika sa 5. brojem (Milazzo) pa sam mozda i zbog njega postao ovisan, te onda odlican Ramella u sestici i to se prosto moralo kupovati dalje, te isto kupiti i prve cetiri. Nazalost Nick je imao i dosta prosjecnih crtaca (da ne kazem gadnih) ali sveukupno veoma mi je drag serijal, te jos jednom Libellusu hvala sto je nastavio. ![](hail.gif)
I zbilja se cekaju nove knjige i almanahi, nadam se da nas ipak ima vise nego Slobo i jos nas par na forumu.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Guzonjin sin
Starting Member
![](AvatarUpload/smurf-vs-bada.jpg)
Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8288 Posts
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
|
hrvoje23
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 24/11/2011 : 15:19:13
|
quote: Originally posted by dzoni
zato sledece god 8 knjiga ![](icon_smile.gif)
da, to bi onda ako se ne varam bilo ukupno 16 knjiga- što je 48 epizoda od 200. Četvrtina bi bila gotova. Bili bi izdani svi almanasi, a počelo bi se i sa specijalima. |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12954 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 10/12/2011 : 02:43:56
|
quote: Evo i da svi ljubitelji Nicka Raidera barem malo dođu na svoje. Okej, znamo, odužilo se malo s Nickom no nažalost sad više to ne možemo promijeniti... Mogli smo ovaj almanah davno prije izbaciti, no nismo i iskreno nam je žao zbog toga. Jebiga... Uglavnom, jedino što nam preostaje jest da sada u najkraćemu mogućem roku, čim Darko zgotovi naslovnice, izbacimo i redovne knjige i onda se polako vratimo u normalan ritam. ![](icon_smile.gif)
Što se epizoda tiče, riječ je o pričama "Krvavi tragovi" (Gino D'Antonio & Sergio Toppi) i "Jedna smrt previše" (Stefano Piani & Renato Polese), a izvorno su objavljene u almanasima iz 2001. i 2002. godine.
Evo i ostalih podataka:
Tvrdi uvez, Bonelli format, 204 stranice, tekstualni dodatak. Cijena 85,00 kn.
Posebna cijena 75,00 kn (posebna cijena vrijedi do 26.02.2012.).
Za kraj, almanah bi trebao biti vani u drugoj polovini ovog mjeseca.
![](http://i41.tinypic.com/28sq593.jpg)
![](http://i40.tinypic.com/2qcnn6c.jpg) |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
Edited by - Mr. Bushido on 31/12/2011 14:02:26 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8288 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Posted - 31/12/2011 : 20:29:45
|
nece..rekli su da ce u 2012 izaci mnogo vise knjiga..sve one koje su kasnile a i one nove koje po planu trebaju izaci..sve ce doci na svoje mesto... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/01/2012 : 18:36:18
|
Ja im baš i ne vjerujem, svašta su oni obećali, a ne može se reći da su sve ispunili![](facepalm.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|