Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Magico_Vento
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/05b62ce8074cdeacfed48f1dc911a325.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 20/10/2010 : 00:38:52
|
Nisam znao gdje postaviti temu valjda je ovdje ok jer je vezano za stripove :) ne znam jel negdje bila tema,imam neke stripove tacnije alan ford klasik kojima su se odlijepile stranice pretpostavljam zbog loseg ljepila koje se koristilo ![](icon_smile_dead.gif)
Koji je najbolji nacin da se strip sredi,neko ljepilo ili sta?Sigurno su neki imali iskustva s tim,kako s novijim tako i sa starijim stripovima
|
Nemam potpis... |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 20/10/2010 : 00:54:52
|
Ja sam imo iskustva s ovim kad sa iz Italije uzeo one Dylane (27,30,39, i 48) pa kad sam ih skeniro... polako su se svi poceli raspadat, i najbolje bi bilo da stavis malo ljepila u unutrasnji dio hrbata... zavisi koliko ces da citas taj strip, posle nekoliko mjeseci moguce je da i to lijepilo oslabi, pa mozda ces morat ljepit nekoliko puta. To je problem sa SC izdanjima - svi se jednom raspadnu, i to je to :( |
http://www.acestroke.blogspot.com |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Grujah.
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/transmet.jpg)
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 20/10/2010 : 01:01:22
|
Meni su ispale stranice iz potpisanog Hellblejzera: Prvobitni Gresi, mama je to zalepila lepilom ali ja posle toga ga nisam citao a ni preterano otvarao bas zbog toga. :)
Imam takodje problem sa Watchmenima kojima se korica skroz odvojila od stranica (koje se medjusobno drze zajedno) pa ako neko ima resenje.. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
bvagner3
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/no-1-uvod[1].gif)
Croatia
2347 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
Magico_Vento
Senior Member
![](AvatarUpload/05b62ce8074cdeacfed48f1dc911a325.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|