Prije par mjeseci slušao sam neku pravo dobru obradu pjesme Psycho Killer od Talking Headsa. Našao je na nekoj Highway Rock kompilaciji na Yout. Nije bilo playliste pa nisam uspio saznati tko je izvodi.
Danas mi opet pala na pamet i pokušavam je pronaći ali džabe. Obrisao povijest pa nema traga. Bio bih jako zahvalan ako bi neko uspio pomoći.
S wikipedije za Psycho Killer: The song has been recorded in cover versions by many bands including Julie Christensen,[23] Velvet Revolver,[24] James Hall,[25] Cage the Elephant,[26] Phish,[27] Antiseen,[28] Richard Thompson,[24] The Bobs,[29] Moxy Früvous,[30] Rico,[31] Victoria Vox,[32] Wet Leg,[33] The Wrecks, Brush Lash
Možda ti ovo može pomoći, možda je neki od navedenih izvođača.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ma ništa, baš mi je drago da si našao Nije loša obrada moram priznati... Uh, nisam slušao Velvete 100 godina, odo ih provrtiti malo
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Da ne opstruiram temu muzički izazov, evo preporuke za domaći album mlađi od 2010. godine.
U pitanju je lik sa Rate your music foruma koji posećujem, dečko vaše gore list, iz Splita. Bio do nedavno aktivan na sajtu. Album je iz prošle godine. Neka eksperimentalna mešavina instrumentalne muzike slične onima iz video igrica, industriala, post-panka i mračnog ambijenta. Zvuči kao da je nabacano svašta (tehnički jeste), ali garantujem da vredi poslušati + je zabavnije od većine sterilnih novih žanrovski podređenih albuma.
Omot je naravno inspirisan Disczipleenom Keehtzhme.
Teško mi je uopće povirovat da će za otprilike misec dana bit ravno 20 godina otkad je Linkin Park izbacio svoj drugi album, Meteora. Album je to koji me u mnogočemu oblikovao, kojeg obožavam i dan-danas, kojeg bez prestanka mogu slušati ispočetka i ispočetak, i tako godinama... Djetinjasto? Neozbiljno? Bezvezno? Neka. Nije me briga. Jedna je Meteora, ljubav za cili život.
Jučer su objavili jednu do sada neobjavljenu stvar snimljenu baš za taj album, no na kraju je izostavljena... Šteta, jer odlično bi se uklopila. Kako je gorko-slatko ponovno čuti Chesterov glas, skoro 6 godina nakon njegove smrti.