SVI LJUDI KOJIMA NISAM MOGAO POSLAT STRIPOVE I ZA KOJE NISAM IMAO ADRESE,DOBIT ĆE ILI SU VEĆ DOBILI TE STRIPOVE -BESPLATNO! Konkretno ću ih nabrojat: ziki,Genco13,Sarajevo FORD,jezer,balpeza2,saspan,Luka27,zkne,sed1,riogrande,danijeli,korner,Alen Vukojević,kojot,vanderer,trdonja,nedeljko bilkić,alibaba,imt53,PARNJAČA,mateus,šiljo,nekk,tihitihi,nikia,tronožac,drag,srdjan,kizosamuraji,supermark,tompa,...zatim oni kojima sa spremio pakete i dobio adrese,ali ne znam nick,pa ću nabrojat prezimena:M.Karša,R.Cataj,D.Brezović,E.Tominić,A.Hmura,R.Smolčić,Z.Pavičić,S.Španić,S.Katuša,A.Kurilić,D.Laginja,D.Petelin,+ dva paketa(ne sjećam se imena,jedan ide u Travnik..).Uglavnom,onaj komplet lms koji je kupio zlot ostaje,jer je čovjek odustao zbog nezadovoljstva očuvanosšću(to Marko zna).Ne da mi se zbrajat,ali solidan je to iznos(preko 10 000 eura,zbog cijene kompleta zs!).
ZNAČI,SVIMA BESPLATNO!Ako u tiskanicama i postoje podaci za uplatu,molim da se ne uplaćuje ništa(ako ovo ti ljudi čitaju).Ako uplate,vraćam i dokumentiram povratak novca!Vjerujem da većina zna da ja stripove šaljem svima unaprijed.
Oni koji su platitli,neka mi se jave ovdje porukom ili neka pošalju mail na :dveribad@yahoo.com jer ću im se revanširat,bilo povratkom novca ili poklonom stripova koje žele u toj protuvrijednosti.
|