Prodao bih neke stripove, a ne znam kolika im je cijena. Planiram ih staviti na aukcije, al gledajući trenutne aukcije teško mi je odrediti cijenu ovima koje imam.
Nisam stavil sliku sad u ovaj post jer ne znam je li to kršenje pravila, no kako da najjednostavnije saznam njihovu cijenu.
Hvala
Only when all is lost, there is something to live for!
Po mom mišljenju najbolje ti je pogledati istekle aukcije sa tim stripovima koje misliš prodati pa ćeš vidjet koliku su cijenu drugi stavili. A i mislim da nije kršenje pravila ako ovdje staviš aliku
Prodao bih neke stripove, a ne znam kolika im je cijena. Planiram ih staviti na aukcije, al gledajući trenutne aukcije teško mi je odrediti cijenu ovima koje imam.
Nisam stavil sliku sad u ovaj post jer ne znam je li to kršenje pravila, no kako da najjednostavnije saznam njihovu cijenu.
Hvala
Pošalji meni na pm ili mail šta imaš i kako je očuvano pa ću ti pomoći koliko mogu u određivanju realnih cijena.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.