Poll Question:
Od kada je Caravan izašao mogu se čuti pohvale na račun priče, ali i naslovnih stranica za koje mnogi smatraju da su najbolje u poslednjih nekoliko godina kada su Boneli izdanja u pitanju. I mi delimo ovo mišljenje, stoga smo došli na ideju da ljubitelje Caravana obradujemo posterom koji bi se mogao naći u prodaji posle Nove godine. Sve naslovnice po svom kvalitetu zaslužuju da se nađu na posteru, ali ipak treba izabrati jednu. Vi ste na potezu - glasajte za omiljenu naslovnu stranicu koju biste voleli da vidite na svom zidu.
Evo i podsetnika kako one izgledaju:
#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12
Choices:
Nebo iznad Nest Pointa
Pobunjenik
Rec lidera
Prica o Keri
Poput vukova
Amerika, Amerika
U središtu ništavila
Ratne igre
Devet za izgubljenog boga
Tacka pucanja
Otkrice
Vrata raja
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Jos jedan glas, glasajte ljudi za ovu, mnogo je dobra, uvek me podseti na Crossroads iz 1986.godine ( da me neko opet ne pita zabunom da ne mislim na istoimeni film sa B.Spears).
Jos jedan glas, glasajte ljudi za ovu, mnogo je dobra, uvek me podseti na Crossroads iz 1986.godine ( da me neko opet ne pita zabunom da ne mislim na istoimeni film sa B.Spears).
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0