@LV89 Posteno, svidjaju mi se i dvojka, sedmica i osmica, ali mi je cetvorka nekako zapala za oko jos pre nego da krene Caravan u Srbiji. A i ima zensku na naslovnici, kupi makete aviona pa ih okaci na zidove
ma imam ti ja aviona i vise nego dovoljno (avio inzenjer, na putu )
ispricacu zasto mi je toliko draga bas 8. naslovna, sad sam nesto zauzet :)
Ma i meni je prelepa, verovatno jedina naslovna bez ijednog lika na naslovnoj, bar se ja ne secam nijedne druge Eto, mogla bi 2 postera A mozda i tri, i sedmica je lepa
meni je petica najbolja, odlican kadar. Osmica je takodje odicna, mozda ima cak i najbolji motiv za poster. Cetvorka, Keri, ne govori nista o samom serijalu,pogotovo sto je Keri nebitan lik, oni koji su citali znaju o cemu pricam, mada , kao naslovnica je takodje cista desetka, isto kao i dvica i sedmica.
a što ne napravite kalendar? taman je 12 naslovnica!
Prvenstveno podržavam Ignusovu ideju pa molim PP da je ozbiljno uzmete na razmatranje. Naslovnice su prelijepe i nije lako izabrati najljepšu. Morat ću birati između 1, 2, 4, 7 i 8 Sve pohvale! Nastavite u istom duhu kao i do sad.
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Osmica je takodje odicna, mozda ima cak i najbolji motiv za poster.
bravo! nails the point!!!
razlika izmedju cetvorke i osmice je upravo u tome sto osmica moze da stoji na zidu, i svakome ko pogleda u nju ce da izmami impresiju i eventualno neki pozitivan komentar. nema likova, nema radnje, a mesta za razmisljanje koliko hoces. cinjenica da si citao strip - potpuno nebitna.
dok cetvorka ipak, zahteva citanje stripa, da bi ti znao sta poster predstavlja. ako nisi citao, OK, poster je devojka sa gitarom, simpaticno. eventualno ko prepoznaje poster iz tog filma (bese crossroads?), toj osobi ce isto da se svidi :)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.