Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/12/2010 : 15:36:18
|
Evo favorita:
DeeCay i King - neumorni recezenti koji svojim radom doprinose da sajt ima što više dobrih tekstova i recenzija
Obi Wan - dobri duh foruma, jedino je šteta što ne napiše koju recku...
Panzer i LordVader - stari frendovi knjigoljupci, pišu recke na Knjige & co topicu, a istovremeno su ljudi koji pokazuju kako treba izgledati zdrava komunikacija. Nikada ne ulaze u svade, uvijek iznose argumente...
Vanredne nominacije: Vope i Mhejl.
Vope je legenda i imao sam cast da ga i osobno upoznam jedino nije baš bio previše aktivan zadnjih godinu dana pa ga stavljam ovako "sa strane"
Mhejl je izrazito elokventan i nacitan momak, piše izvrsne recenzije za procitane knjige i na takvima je buducnost sajta.
Haug, mladjo je govorio |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 14/12/2010 : 09:40:07
|
King warrior - spasio žensku od silovanja
mladjo - da mu uzvratim udarac što me vec opet, po drugi put, nominirao
Mhejl, Lord Vader 89, Vope - uz mladjota jedni od najpopularnijih recenzenata knjiga na sajtu (narod jih jednostavno obožava)
Obi-wan - uspeo srediti eksistencialni problem i uz to odlucio ostati vezan u lance protiv Ivane (kaže ona da joj to, što je vezana baš za njega, ne smeta previše )
|
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 14/12/2010 18:45:09 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/12/2010 : 12:48:40
|
Vi nominirajte, ja cu glasati! Tko li ce ove godine odnijeti prestižnu nagradu i nositi zaslužene lovorike s amblemom forum.stripovi.com?! Svi smo u zaostatku za kingom s brojem spašenih djeva u nevolji, racunaju li se i spašene mackice?
Slažem se više-manje s prijašnjim nominacijama. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 15/12/2010 : 22:18:47
|
A ovdi se znaci vrsi to nominiranje forumasa?! Dobro...onda po abecednu hijerarhiju da metnem i ja koji predlog:
Beva Deers dessa grofica varga Pajtos Ultras
@Bruce Lee zagoringsteen & cronos šljox
Sto bre ne promenite vise te avatare? Zar ne vidite da vam ne pasuju uz postove koje ostavljate? Npr: Bruce Lee bi mogao da stavi simpanzu, a cronos orangutana ili obrnuto, sve jedno... Bolje ce vam leze, ja kad vam kazem! Nista maliciozno od mene, samo iznosim svoje objektivno zapazanje situacije u vezi vas dvojice i dajem vam predlog... (smajli naocarko, Bruce Lee x 5)
HAUG! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/12/2010 : 12:45:33
|
Kao i uvek moj favorit je Obi-Wan ali je vec nominovan.. Ultras je po meni imao najvise posla oko zajebancija sa Teksovim i Zagorovim topicima.. Recenzije ne citam pa nemam pojma ko tu sta radi... Vidim da Delboj se ubija oko naslovnica itd.. Tako da i on ima zasluga... Manhnunter i dalje moderira najbolje iako me izbacio pre 2 nedelje.. Eto mojih nominacija.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 17/12/2010 : 11:10:00
|
Prva dva poznajem, a druga dva, pa cekam da idemo na pivo, a poslednji..pa nadam se da se vrati i napiše još koji post Sigismundus, Rommel, Mladjo, Sawitch, 1Euro |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/12/2010 : 14:25:26
|
u finalnu rundu idu: sawitch lord vader89 mhejl ultras obi-van lwood deecay king warrior mladjo deseti takmicar bi trebao biti 1euro, ali s obzirom da se prije nekog vremena oprostio sa foruma, pa je juce brisao svoje postove i masovno ih podizao u skoro svim podforumima, moralo se staviti kljuc na njegov nick, tako da takmicenje ide bez njega |
|
|
Topic |
|