Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12785 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/12/2024 : 21:36:36
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by lwood Od nemuljatora dobro je recimo pomorcima i onima sta imaju vise nekretnina pa ih iznajmljuju.
...i mnogima drugima.
Dovoljno je krenuti u vožnju autom i vidjeti gdje su kave prometnice.
Ali najveće bogatstvo leži u onome kaj vi (valjda) ne vidite. Građanske slobode. Kod nas ne moraju studenti prosvjedovati jer se bore za slobodu izražavanja, medija i sl.
Je, azijskoj sirotinji iz Katmandua i okolice. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10503 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/12/2024 : 21:42:58
|
quote: Originally posted by Macon
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by NESVRSTANI ali atomsku bombu u povijesnon kontekstu u kojen se dogodila apsolutno podržavan.
Misliš na kontekst gde su bacili dve atomske bombe pošto je Japan već prihvatio kapitulaciju (ali je još nije zvanično potpisao)?
Stvarno? Ja sam mislio, da su Japanci htjeli ponoviti Okinawu u večem razmjeru.
Ako je bilo kako pišeš onda je to bio nečuveni zločin.
Ovo šta je dosada napisa je ono šta se dogodilo. U obzir je dolazila samo bezuvjetna kapitulacija, a ovi su pokušavali postavljat nekakve uvjete. Jebi ga, ako mene pitaš, plakanje nad Hirošimon i Nagasakijen mi dođe ka plakanje nad Dresdenon. Nakon svega šta su napravili, dobro su i prošli. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 13/12/2024 : 08:23:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Jebi ga, ako mene pitaš, plakanje nad Hirošimon i Nagasakijen mi dođe ka plakanje nad Dresdenon. Nakon svega šta su napravili, dobro su i prošli.
...ne znam zakaj neki uvijek glume ugrožene tj. žrtvu. Zakaj je bačena atomska bomba, zakaj je NATO bombardiral i sl. Pa zato jer si izvršil agresiju na susjede i nekoliko godina sustavno ratoval protiv njih, s ciljem pripajanja teritorija. I nakon svega se čudiš kad te netko (tko ima tu poziciju zaustaviti taj rat) bombardira, jer godine i godine pregovaranja nisu dale rezultata. Pamet u glavu na vrijeme pa ne bu ni bombi. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 13/12/2024 08:25:32 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Posted - 13/12/2024 : 09:09:34
|
Jel "slobodni svit" jos drzi onu diskoteku u Guantanamu? Pitan za prijatelja. |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1604 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/12/2024 : 09:25:46
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Jebi ga, ako mene pitaš, plakanje nad Hirošimon i Nagasakijen mi dođe ka plakanje nad Dresdenon. Nakon svega šta su napravili, dobro su i prošli.
...ne znam zakaj neki uvijek glume ugrožene tj. žrtvu. Zakaj je bačena atomska bomba, zakaj je NATO bombardiral i sl. Pa zato jer si izvršil agresiju na susjede i nekoliko godina sustavno ratoval protiv njih, s ciljem pripajanja teritorija. I nakon svega se čudiš kad te netko (tko ima tu poziciju zaustaviti taj rat) bombardira, jer godine i godine pregovaranja nisu dale rezultata. Pamet u glavu na vrijeme pa ne bu ni bombi.
Po ovome se vidi da te niko ne uzima za ozbiljno, dosado, inače bi ova tvoja kenjaža i konstantne provokacije bile uzvraćene. |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1604 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/12/2024 : 09:26:30
|
quote: Originally posted by lwood
Jel "slobodni svit" jos drzi onu diskoteku u Guantanamu? Pitan za prijatelja.
Puštaju samo Metaliku sad |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 09:38:26
|
...tebi su činjenice provokacije!? Znam da jesu, o tom problemu i govorim. Nauči prihvaćati činjenično stanje stvari i prestani živjeti u mitovima i legendama. Znam da nije lako, ali probaj barem. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 09:43:54
|
Ista stvar je i za Guantanamo. Da nisu možda oni teroristi koji su tamo zatočeni "jadni ugroženi", ne daj Bože žrtve!? Jesu li pojedinci sa skalpelom u rukama oteli zrakoplove i obrušili ih na civilne ciljeve? Jesu. Onda je jasno zakaj postoje zatvori za one koji su prijetanja slobodi. Potpuno opravdano. |
Edited by - BeaGea on 13/12/2024 09:44:38 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Posted - 13/12/2024 : 10:16:35
|
Ista stvar je i za Guantanamo. Da nisu možda oni teroristi koji su tamo zatočeni "jadni ugroženi", ne daj Bože žrtve!? Jesu li pojedinci sa skalpelom u rukama oteli zrakoplove i obrušili ih na civilne ciljeve? Jesu. Onda je jasno zakaj postoje zatvori za one koji su prijetanja slobodi. Potpuno opravdano.
Opravdano je krsit zenevske komvencije kad to radi "slobodni svit"? E jesi jadan u pm |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 13/12/2024 : 10:41:48
|
Nitko vise Ni ne spominje da je Guantanamo cista okupacija. Pokusali Su okupirat cijeli otok Ali Su ih stjerali u more, medutim .sankcije Su i dalje na snazi. Rezultat Glasanja u Un uvijek isti 180-2 za njihovo ukidanje |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 10:46:58
|
quote: Originally posted by lwood E jesi jadan u pm
Ne prebacuju kopmplimente koje dobivaš od drugih prebacivati na mene! Sam se nosi sa sobom i komplimentima... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Posted - 13/12/2024 : 10:55:24
|
quote: Originally posted by lwood E jesi jadan u pm
Ne prebacuju kopmplimente koje dobivaš od drugih prebacivati na mene! Sam se nosi sa sobom i komplimentima...
Imas pravo. Luđi san ja sta gubin vrime na takve potkapacitirane likove poput tebe sta q ne razume. Aj ti na trajni ignor pa zajebaji roditelje. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Posted - 13/12/2024 : 11:05:08
|
quote: Originally posted by adriano
Nitko vise Ni ne spominje da je Guantanamo cista okupacija. Pokusali Su okupirat cijeli otok Ali Su ih stjerali u more, medutim .sankcije Su i dalje na snazi. Rezultat Glasanja u Un uvijek isti 180-2 za njihovo ukidanje
Nisu bitne sankcije nego to da za puno manje stvari se sudilo likovima iz ex yu na međunarodnom sudu a ovde imas napad na drzavu,otimanje ljudi i odvlacenje na ispitivanje na drugi dio planete ,pa nikom nista. Vlada samo pravo jaceg a drugo su sve budalastine za dosadu i slicne pusace.
|
Edited by - lwood on 13/12/2024 11:06:15 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47428 Posts
Posted - 13/12/2024 : 11:08:55
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by alexts
Pa OK. Ja sam, kao i sav normalan svet, protiv nacista i fašista, ali ne podržavam bacanja atomskih bombi na Horošimu i Nagasaki. Zlo nije zasigurano samo za jedne...
Slabo ili nikako se ne razumin u geopolitiku ali ovo mi je interesantno. Kakve veze imaju nacisti i fašisti sa Hirošimon i Nagasakijen? I ja san kako ti kažeš ka sav normalan svit protiv nacista i fašista, ali atomsku bombu u povijesnon kontekstu u kojen se dogodila apsolutno podržavan.
Zato sta su je sibnili pobjednici. Da su pobjedili nacisti i fasisti sad bi se pricalo o zlocinima engleza ,amera i komunista. Ko pobijedi pise povijest,uvik bilo i bice. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 11:22:40
|
quote: Originally posted by lwood Ko pobijedi pise povijest,uvik bilo i bice.
 |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 13/12/2024 : 11:48:21
|
Oni Su iznad medunarodnog pravaquote: Originally posted by lwood
Nitko vise Ni ne spominje da je Guantanamo cista okupacija. Pokusali Su okupirat cijeli otok Ali Su ih stjerali u more, medutim .sankcije Su i dalje na snazi. Rezultat Glasanja u Un uvijek isti 180-2 za njihovo ukidanje
Nisu bitne sankcije nego to da za puno manje stvari se sudilo likovima iz ex yu na međunarodnom sudu a ovde imas napad na drzavu,otimanje ljudi i odvlacenje na ispitivanje na drugi dio planete ,pa nikom nista. Vlada samo pravo jaceg a drugo su sve budalastine za dosadu i slicne pusace.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 13/12/2024 : 15:11:21
|
Hrvatska varijanta naprednjaka. 
Kako god bilo nalazimo se u Ligi prvaka po tom pitanju. Jest da smo među zadnjim u toj Ligi prvaka ali smo u noj. |
Edited by - Kruger on 13/12/2024 15:26:24 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9004 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 13/12/2024 : 15:14:20
|

Znam da nisi baš čist, ali da ne znaš ni za ovo, pretera ga! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts
Posted - 13/12/2024 : 15:19:22
|
Prije Par Dana Smo bili teoreticari zavjere kad Smo rekli da je Amerika iza svega ovog.
Tko je iznad to svakako nitko od nas ne zna.
Uvijek imaš jednosmjerno razmišljanje. O.K. Amerika je na jednoj strani a tko je na drugoj strani. Istok: iran sj koreja kina i rusija. Budi malo objektivniji. U slučaju Sirije Asad si je izabrao krive partnere, to jest njegov otac. Navodno nije htio biti predsjednik, već je to trebao biti njegov stariji brat ali je on poginuo, pa su mu tu neželjenu funkciju gurnuli u ruke.
Vidim objavljuješ informacije iz zapadnih medija, pretpostavljam da kao svaki rusofili kad ti informacija iz zapadnih glasila odgovara onda veliš vidite, a kad ti ne odgovara to su laži pokvarenog lažljivog zapada. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 15:23:50
|

Znam da nisi baš čist, ali da ne znaš ni za ovo, pretera ga!
....pozdrav gospon čisti :)
Srećo draga, moji kolege i ja pišemo povijest na temelju povijesnih izvora a ne dekretima, a tko kaj čita za to ne odgovaramo. Ne uči se prošlost iz medija pa se tak površno razbacuje floskulama. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts
Posted - 13/12/2024 : 15:25:40
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
uh rekoh preskoci balkan mada mozda po tebi HR nije deo balkana dakle Hrvatska nikada razvijenija a ipak ste doziveli poprilican egzodus zadnjih godina zemlja nikad razvijenija a ljudi se dali put pod noge jel ima neko logicno objasnjenje za nas koji nismo toliko upuceni? ne bi trebala biti previse osetljiva tema ovo
Problemi Zapada su uglavnom slični u svim zemljama. HR ima problem korumpirane vlasti. U nekom trenutku su se granice otvorile i svatko tko nije imao kuma da mu pomogne naći posao je potražio sreću vani. Da bi se radnici zadržali plaće su porasle. Ima i dosta povratnika, al kad odvedeš obitelji nađeš nekakav solidan posao ostaneš, cijela obitelj ima bolje benefite od pojedinca. Imao sam prilike biti u Njemačkom gradu u kojem ima dosta radnika koji su došli iz mog grada. Onako ima tu svega, nije to baš tako sjajno. Doduše visokoobrazovani nemaju što žaliti, njima je odlično. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4010 Posts
Posted - 13/12/2024 : 15:26:00
|
quote: Originally posted by Kruger
Vidim objavljuješ informacije iz zapadnih medija, pretpostavljam da kao svaki rusofili kad ti informacija iz zapadnih glasila odgovara onda veliš vidite, a kad ti ne odgovara to su laži pokvarenog lažljivog zapada.
I ti si ih pročital...samo, ovo vredi za puno šire mase, ne samo rusofile. |
 |
|
Topic  |
|