Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26990 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47292 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/12/2024 : 09:53:20
|
Zasto,sta studiraju umisto da jednostavno kupe diplome u Beha? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26990 Posts
Posted - 31/12/2024 : 10:45:09
|
quote: Originally posted by lwood
Zasto,sta studiraju umisto da jednostavno kupe diplome u Beha?
apropo kupovanja diploma,nije da se u nas nemogu "kupit".
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47292 Posts
Posted - 31/12/2024 : 11:55:49
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by lwood
Zasto,sta studiraju umisto da jednostavno kupe diplome u Beha?
apropo kupovanja diploma,nije da se u nas nemogu "kupit".
Mogu al u Beha su jeftinije |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26990 Posts
|
henry
Senior Member
Serbia
1579 Posts
Member since 20/09/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19766 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 31/12/2024 : 18:09:13
|
Ipak je najvažnije održati sekularnog lidera na vlasti. Druge stvari su sporedne.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47292 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 03/01/2025 : 11:51:30
|
quote: Originally posted by adriano
Amerika uglavnom i podrzava te Islamiste. Oni Su cak sudjelovali i u svrgavanju reze pahlavija, Pa je dosao Ajatollah quote: Originally posted by Kruger
Pitao sam te za Zapad. Ako su ti islamisti veliko zlo onda ti je Zapad O.K. pa ti ni diktatorska rusija nije mila.
Nisi komentirao ruse!! Pretpostavljam da imaš kontradiktorne stavove. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4595 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/01/2025 : 14:51:09
|
Za zapad i rusiju ne vrijede pravila Kao za Nas ostale, Ne podlijezu nikakvim sudovima, jer Su njihovi interesi iznad toga |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 15:17:09
|
Dakle dalo bi se zaključiti kako su po tebi SAD i rusija podjednako zlo. No ta dva zla su u sukobu što se tiče Ukrajine, iako je rusija samo produžena ruka kine. Pa i sama Amerika je nečija produžena ruka, svakako nekakvih interesnih skupina. Na čijoj si strani ruskih okupatora ili SAD-a kao onih koji pomažu onima koji se brane? |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1492 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 16:28:50
|
Kako nema, da Ukrajinci nas ne štite od divljih horda sa istoka i mi bi se morali boriti. Ovako mirno promatramo kako nas drugi brane.
Bez Kine rusi bi bili nokautirani. Daju im preko sj koreje i irana oružje s kojim se još drže u Ukrajini. Za male pare kinezi kupuju ono što trebaju od rusa. |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1492 Posts
Posted - 03/01/2025 : 16:36:34
|
Ukrajinci su samo naš nepotreban trošak i ništa drugo.
Kada je Rusija imala minimalnu namjeru krenuti dalje od istoćne i južne Ukrajine i sa čijom vojskom bi to mogla raditi? Kakve dječje priče to pišeš? Zašto bi Rusija imala namjeru krenuti bilo gdje? Ono u Ukrajini se spremalo sve od 2014.
Rusija prodaje resurse svim mogučima, ne samo Kini. Molim za link, da Kina Rusiji daje bilo šta. |
www.maconcomics.com |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5026 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 03/01/2025 : 16:59:51
|
Kome su uopće Kinez ikad nešto dali Koliko je meni poznato nikome,osim šta su svijetu darovali koronu
Kinezi jako dobro koriste i iskorištavaju gužvu. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 17:14:21
|
Slikovito sam odgovorio na tvoju nervoznu reakciju. Ti si dosta pod ruskom propagandom.
Zašto su rusi napadali Kijev, poslali su pa izgubili svoje najbolje vojnike? Ako ćemo gledati vojno to je rusima bio pametan potez, osvojiš Kijev i Ukrajina pada jer si osvojio zapovjednu glavu. Bilo bi par džepova ali to bi se s vremenom riješilo. Ruski specijalci su osvojili zračnu luku Antonov u Gostomelu nedaleko Kijeva istjeravši ukrajinski TO. Iz Bjelorusije kreće ogromna vojna kolona, dakle osvajanjem zračne luke Antonov dostavom vojske, streljiva, naoružanja, hrane, općenito logistike preko zračne luke Antonov ukopavaš se pa kasnije prema mogućnosti širiš. Svo prvi ruski napadi su bili na bitnu infrastrukturu, te napada vrše najbolji od najboljih, no nisu ti najbolji od najboljih baš dobro prošli. No Ukrajinci su uspjeli sa 71 brigadom opkoliti elitnu rusku postrojbu i nulirati ih. Od informacija iz Ukrajine znam da su Bjelorusi trebali napasti zapadnu Ukrajinu da se rusi s time ne bakćaju, no Lukašenko je mudro postupio pa pričekao da li će Kijev pasti ili ne, a kad je vidio da ništa od toga onda mudro promatrao. Iako je suučesnik u zlodjelu jer je dopustio agresoru da napada susjeda preko njegovog teritorija. Dakle čemu trošenje velikog broja ljudstva i resursa ako ćeš samo doći i što doći i izgubiti.
rusija je pod embargom. O.K preko nekakvih posrednika, off shortova se nešto i proda no glavnina ide preko kine. Raspravlja se o tome kako će utjecati zatvaranja ventila od strane Ukrajine. Dakle više nema tranzita preko Ukrajine. Glavne europske podguzne muhice Orban i Fićo će se naći u problemima. Postoji turski tok, nekakve sankcije i duljina puta što povećava trošak. Trasa kroz Ukrajinu je bila ipak kraća a i naplata provizije je manja jer je taj tok prelazio samo kroz jednu zemlju a preko turskog nekoliko zemalja. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 17:17:40
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Kome su uopće Kinez ikad nešto dali Koliko je meni poznato nikome,osim šta su svijetu darovali koronu
Kinezi jako dobro koriste i iskorištavaju gužvu.
Kinezi su opaki igrači, mada mislim da je Indija opakija, možda nisam relevantan o tome pričati ali Indija nije zemlja diktature, diskriminacije da. Diktature nekako ne uspijevaju dugoročno opstati osim sj koreje, Kuba se otvorila turistima tako da nije klasična diktatura, rusija i kina su ipak mješavine diktature i biznisa. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 17:19:24
|
quote: Originally posted by Macon
Rusija prodaje resurse svim mogučima, ne samo Kini. Molim za link, da Kina Rusiji daje bilo šta.
Rekao sam ti preko sj koreje i irana. Od kud dolaze shakedi i li granate, mada rusi imaju problema sa granatama jer je sj korejsko punjenje nešto drugačije, itd, itd. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 17:40:25
|
Ono u Ukrajini se spremalo sve od 2014.
Uvijek mi promaknu ovakvi upisi. A što se to spremal?. Ukrajinci su svoj posao završili 2014 ( preostao im je obaviti oslobađanje okupiranih dijelova svoje zemlje ali tada nije postojala vojna snaga, dolaze nato instruktori i Ukrajina se priprema za ovo što im se 2022 dogodilo, zašto su stopirani za dalje postavlja se pitanje ), nisu više ruski vrt, standard im sitno raste, ulaganja, investicije, razvoj, ne baš nekim brzim koracima ali se kreće, problem je korupcija. Njih zanima budućnost da postanu dio EU-a i natoa zbog pokvarenog zlog susjeda, a na to sve imaju pravo, njihova volja i želja. Dakle ako je netko nešto planirao nakon 2014 to su rusi, uostalom nisu Ukrajinci napali rusiju, da su nešto planirali napali bi moskovite. |
Edited by - Kruger on 03/01/2025 17:44:02 |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1492 Posts
Posted - 03/01/2025 : 19:25:37
|
Ukrajinci su stopirani zato, da se ne probudiš u gorući kući sa gorućom frizurom i nebom u svim bojama duge što se još uvijek može desiti.
Kakvo osvajanje Kijeva sa 3 milijona ljudi sa 30.000 ruskih vojnika dok se Ukrajina 8 godina vojno pripremala i u Kijevu je imala najmanje deset puta više vojnika, milice i policajaca? I opet ona glupost o ruski koloni koja je tri dana stajala na putu prema Kijevu i "dobri Ukrajinci je gledali iz daljine i zaboravili gađati".
Kakva rast bilo čega u zemlji bez privrede iz koje je pobjegla četvrtina ljudi i umrli stotisuči? Tako sam srećan, da je zapad na strani dobroga i pravde protiv "zle pokvarene Rusije, divljih horda sa istoka". |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 03/01/2025 19:26:06 |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1492 Posts
Posted - 03/01/2025 : 19:27:22
|
quote: Originally posted by Kruger
Rusija prodaje resurse svim mogučima, ne samo Kini. Molim za link, da Kina Rusiji daje bilo šta.
Rekao sam ti preko sj koreje i irana. Od kud dolaze shakedi i li granate, mada rusi imaju problema sa granatama jer je sj korejsko punjenje nešto drugačije, itd, itd.
Molim za link, da Kina Rusiji daje bilo šta. |
www.maconcomics.com |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47292 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 20:02:13
|
Ukrajinci su stopirani zato, da se ne probudiš u gorući kući sa gorućom frizurom i nebom u svim bojama duge što se još uvijek može desiti.
Kakvo osvajanje Kijeva sa 3 milijona ljudi sa 30.000 ruskih vojnika dok se Ukrajina 8 godina vojno pripremala i u Kijevu je imala najmanje deset puta više vojnika, milice i policajaca? I opet ona glupost o ruski koloni koja je tri dana stajala na putu prema Kijevu i "dobri Ukrajinci je gledali iz daljine i zaboravili gađati".
Kakva rast bilo čega u zemlji bez privrede iz koje je pobjegla četvrtina ljudi i umrli stotisuči? Tako sam srećan, da je zapad na strani dobroga i pravde protiv "zle pokvarene Rusije, divljih horda sa istoka".
Mislio sam da si razumniji. Zašto su rusi sa velikim resursima napali Kijev. Zašto preko Bjelorusije, zašto jer je najbrže. Stajali su, naravno da su stajali jer plan nije uspio srećom po Ukrajince. Nisu se Ukrajinci pripremali 8 godina, ali obučavani jesu, to jest kako ti kažeš pripremljeni. Ukrajinci vole dramatizirati da im pomoći od Zapada nije bilo. Ustvari to je čak i točno. Čekalo se hoće li Ukrajinci zaustaviti ruse.
Dakle odgovori m ina pitanje zašto su rusi trošili tolike resurse u ljudstvu i tehnici ako su samo navratili? Plus neodrađen napad Bjelorusa na Zapad Ukrajine.
Ukrajina nije zemlja bez privrede, da si imao prilike vidjeti nove John d., razvijene farmice, velik broj mladi koji su zaposleni. Egzodus odlaska, ali ne četvrtina, se dogodio nakon 22. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 20:04:31
|
quote: Originally posted by Kruger
Rekao sam ti preko sj koreje i irana. Od kud dolaze shakedi i li granate, mada rusi imaju problema sa granatama jer je sj korejsko punjenje nešto drugačije, itd, itd.
Molim za link, da Kina Rusiji daje bilo šta.
A što misliš zašto sj koreja koja je kineski protektoprat i bez kojeg sj koreja ne bi postojala šalje oružje pa i ljude rusima. A iran za to odlučio jer će rusija poraziti zli zapad. Morat ćeš potražiti putlerove govore iz 2025 ili 2016 pa ćeš sve shvatiti. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17198 Posts
Posted - 03/01/2025 : 20:12:57
|
Tako sam srećan, da je zapad na strani dobroga i pravde protiv "zle pokvarene Rusije, divljih horda sa istoka".
Kako netko tko razara drugu zemlju, ubija, siluje, pljačka može biti dobar? Izbjegavaš odgovoriti na jednostavna pitanja. Ne poznaješ ni osnove, na primjer napisao si nešto je planirano 2014, toliko si to nespretno napisao da sam malo iskoristio tvoju nespretnost. No shvaćam što želiš reći, ali ipak bi trebao argumentirati ono što tvrdiš, a nisi nego si samo izrecitirao, doduše nespretno, propagandni uradak. Problem vas rusofila je što slijepo upijate propagandu a svaka se propaganda može demantirati. Pa na primjer manje bitno, Ukrajinci se pripremaju od 2014 što je netočno, ali zanimljivo je koliko ne znaš kako je bilo 2014/15, u kavom je stanju bila ukrajinska vojska i u kakvome sad, kad su došli instruktori i što su donijeli, koliko Ukrajina uopće ima pomoći od Zapada. Moram ti reći vrlo malo. Sreća za Ukrajince je što SAD koliko toliko poštuje sklopljen sporazum iz 1994. |
|
|
Topic |
|