forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juzna pruga
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 00:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Zbog koj moj je zatvoren topic?
S jedne strane imamo forumase koji su tu samo lupali da vestacki odrzavaju topic.
S druge strane imamo forumase koji su brisali postove da topic ne dozivi tu i tu stranicu.
Sta je s nama - Carson, Caleb, ja ... koji smo imali nameru da s vremena na vreme lupamo gluposti u tom topicu?
Jel' opet treba da se rasirimo kao kuga po ostalim topicima ili mozemo da lupamo i da se dogovaramo oko nekih stvari na jednom topicu?
Hvala na paznji.

P.S. Ko ga zatvori i zasto?
Sto su ostali juznoprugasi i njihova misljenja bitnija od mog?

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/01/2011 : 00:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja.
Tako je traženo od mene i ja sam tu želju ispoštovao

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 00:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ja.
Tako je traženo od mene i ja sam tu želju ispoštovao

Ma nije problem, ali smo ovako uskraceni mi koji se povremeno zajebavamo - u prvom redu Carson, Caleb i ja.
Cronos forsira 500-tu stranicu, ostali prave opstrukciju a sta s nama koje zabole koja je stranica i ne spamujemo ovde nekontrolisano
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/01/2011 : 00:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Ma nije problem, ali smo ovako uskraceni mi koji se povremeno zajebavamo - u prvom redu Carson, Caleb i ja.
Cronos forsira 500-tu stranicu, ostali prave opstrukciju a sta s nama koje zabole koja je stranica i ne spamujemo ovde nekontrolisano

Ma, može se otkljucati - to je najmanji problem...

Nego, dogovorite se

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 00:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Ultras
Pazi,
ja se slazem da se bespotrebno forsira 500.stranica iako sam i sam
ostavljao postove. Ali bar sam se trudio da budu koliko toliko duhoviti i u duhu ovog topica.

Evo proveri koliko sam postova ostavio ovde u poslednjih 6.meseci. A nijedan nisam obrisao.
Bezveze je i forsiranje strana (Alo, Cronose) ali je bezveze i gasenje topica bez ikakvog vidljivog razloga.
Nije ovde postovao samo jedan covek - kogod to bio.
Kao sto je bezveze i brisanje postova.
Sad cu da otvorim topic za mene, Caleba i Carsona i svako ko tu postuje bice offtopic i treba ga banovati.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 00:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ma, može se otkljucati - to je najmanji problem...

Nego, dogovorite se

Ne moramo. Otvoricu topic za Carsona, Caleba i mene i zamolio bih da se striktno pazi da ne ulaze offtopicari
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2011 : 01:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Kad se mora javim.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 05:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Kad se mora javim.

Pa jasta, sutra cu otvorim topic. Danas me nesto boli glava
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/01/2011 : 07:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Zar nije zabranjeno pitati novim topicom zasto je zatvoren stari? Banujte jarca!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/01/2011 : 07:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
[
Ne moramo. Otvoricu topic za Carsona, Caleba i mene i zamolio bih da se striktno pazi da ne ulaze offtopicari

Jedan prijedlog:
Kako bi bilo da otvoris jedan topic sa drugacijim imenom, kao npr. rendzeri ili tako nesto.
U tom slucaju bi mogli i drugi forumasi da vam se u zajebanciji pridruze, a ne samo juznjaci
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 08:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

..

A sto samo za vas?Mi li smo mutavi?Ako je tako i ja cu da otvorim topic,"Forumasi sa Juga,gvozdeni puk-drugog reda"! Ili,ako vas bude "Forumasi sas Juga",ja otvaram "Forumasi sas Stojadina"!

Edited by - Pajtos on 19/01/2011 08:42:12
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 08:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Banujte jarca!!!

Nema ovdi jaraca,samo kamile!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 08:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Jedan prijedlog:
Kako bi bilo da otvoris jedan topic sa drugacijim imenom, kao npr. rendzeri ili tako nesto.
U tom slucaju bi mogli i drugi forumasi da vam se u zajebanciji pridruze, a ne samo juznjaci

Ili stocari(kauboji)?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 09:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
ovoj me vise sokiralo nego poraz tipsarevica

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 09:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

ovoj me vise sokiralo nego poraz tipsarevica

Koje ovoJ?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 09:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
propas` juznjackog topika i stavljanje pod kljucezni!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 09:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
evo zaklinjem se da cu pomalo oftopicarim do 500-u stranu!
moderatori otkljucavajte topic,a onaj ko stavi pa izbrise post,bas da ga jebem u dupe.
mrk.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 09:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
nesto vako: http://www.youtube.com/watch?v=rwH9XWxSIio

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 11:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Texe, a sta je sa mnom i lwoodom
Zar smo izgubili status pridruzenih(usvojenih) juznjaka
Da i mi otvorimo topic trinaesto prase-odbaceni juznjaci

Ultrase tko je trazio da zakljucas juznjacki topic ?
Ne znam kome je taj topic mogao smetati
Bolje ih je drzati u tom topicu pod kontrolom nego da se rasire po ostalima
Bolje Cronos da tu pise nego da se dopisuje sa Acestrokeom otvaranjem novih topica

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 11:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/01/2011 : 11:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/01/2011 : 11:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
cronose legendo - no pasaran!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/01/2011 : 12:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ja hteo jos juce da otvorim temu!
Prvo sam mislio da je neka zajebancija kada sam video da je tema zatvorena i da ce posle par sati (dana) otkljucati, ali sipak

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 12:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Texe, a sta je sa mnom i lwoodom
Zar smo izgubili status pridruzenih(usvojenih) juznjaka
Da i mi otvorimo topic trinaesto prase-odbaceni juznjaci

Niste izgubili status nego sam se ja zapio malo pa ve zaboravi
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 12:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Zar nije zabranjeno pitati novim topicom zasto je zatvoren stari? Banujte jarca!!!

Ne moze, ovaj nije zatvoren zbog prepucavanja nego na neciji zahtev
Sta sad da jedan navijac Partizana zatrazi da se zatvori topic?
Ostale koj jebe
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2011 : 13:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

..

A sto samo za vas?Mi li smo mutavi?Ako je tako i ja cu da otvorim topic,"Forumasi sa Juga,gvozdeni puk-drugog reda"! Ili,ako vas bude "Forumasi sas Juga",ja otvaram "Forumasi sas Stojadina"!

Pa nesam znao kuj je trazio da se zatvori a za nas trojicu sam beo siguran da nesmo.
I Zagor je propadao scenaristicki al' se uvek ponovo izdizao i nadalje bivao najbolji junak na ovija prostori i sire - pa ga nesu ugasili kad je zapadao u krize
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000