Sviđa mi se crtež,razrada likova a i cijela prića ima odličan tijek. Također su mi dobri i Napuštena utvrda,Tajni agenti i Smrtonosna utrka. Marince i Tonkin gnjev još uvijek nisam pročitao.
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Glasao za "Ratnike", odlicna prica prepuna akcije sa fenomenalnim crtezom!!!
Dobri su mi jos i "Marinci", "Dugo Putovanje" i "Tonkin Gnjev"! Ni ostali nisu losi ali ova 4 su mi se ipak izdvojila na vrhu...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Glasao za Dugo putovanje, i stvarno je odlican strip po svemu (meni Chiarolla bas lezi) ;) Odlicna su mi i zadnja 2, ali mi crtezi nisu nesto pa sam ipak odabrao ovaj.
Inace, generalno, maxiji su mi odlicna edicija i (osim petice, koji je malo losiji) svi zasluzuju dobre ocjene i ja se nadam da ce i ovi sto tek trebaju izaci biti na razini..!
Dugo putovanje (nisam čitao prvi,treći i zadnja dva Maxija).Kjiarola mi baš leži, verovatno sam na njega navikao u Martiju. A sama priča, jedna od najboljih Zagorovih ikad, čak mogu da kažem da mi je možda i najbolja svih vremena (uz normalno Divove) sa stanovišta ukusa u ovim godinama (nekada je to bila Zimska Zmija ). I još jedan mi je,moram da i to napomenem, odlično legao - Napuštena utvrda - crtež braće Kasaro mi je super kod Zagora, i koliko sam ih mrzeo kod Martija toliko ih sad volim kod Duha sa sekirom. Bure, začuđujeće dobar u oba slučaja, a kod Putovanja briljira - pitam se samo da li je uopšte njegov scenario!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Najbolji je "Dugo putovanje" - zanimljiva priča,dobro razradjena,oslanja se na istorijske činjenice. Uživao sam čitajući! S druge strane, "Noćna mora..." je svakako bila prava mora - užas!
Ratnici! Sjaaajan strip, Burattini odličan, Prisco jako ugodno iznenađenje, pitko, čitko, akcija, maxi za poželjeti. Na broju 2 i 3 su Dugo putovanje i Tonkin gnjev. Noćna mora na moru - od ovog naslova gluplji je jedino ovaj strip - sramota za Zagora, ne ponovilo se!!!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Marinci mi je odlican, odmah iza Ratnika. Treci moj izbor bi bio verovatno Dugo Putovanje.
Meni Nocna Mora nije toliko nocomorna. Manje mi se svidjaju oni miks maksiji, a i posl. tri nisu nista specijalno. Pogotovo Tonkin Gnev, mnogo ljudi ga voli ovde, ja sam imao 20tak facepalm momenata citajuci ga - barem...twistovi u prici zahtevaju visoku dozu mozdane suspenzije.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ratnici. Odlicna prica, odlican crtez. Ono sto mi se posebno svidelo jeste da u ovoj prici nama nekih nakaza, vukodlaka, vampira, vanzemaljaca, magova itd koji su ubaceni samo da bi imali neku pricu. Ok to je interesantno ali samo s vremena na vreme a ne svaka druga epizoda. Ratnici su dokaz da i obicna ljudska priča sa uvodom, zapletom i raspletom moze biti veoma interesantna. Za mene je ova priča bila pravo osvezenje i posebna mi je medju ovim novijim Zagorima.
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
glasao sam za marince, nažalost jedini kojeg nemam i kojeg nisam čitao je upravo dugo putovanje. inače su mi svi maksiji nekako bolji od redovne serije, nema nijedan loš.