Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 26/02/2016 : 10:01:01
|
Crni osvetnik je dobra priča. Krivca ne možeš otkriti do samog kraja.
http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-mx-13-crni-osvetnik/1621/
Jako dobra priča, ali razočarali su me crtež i pomalo naslovnica. Mignaco je vješto čitatelju izmjenjivao sumnjivce. Twist je dobar i neočekivan. Priči plus što se je po prvi puta u serijalu malo ozbljnije dotaklo tematike silovanja žena od strane vojnika. Inače, prava darkwoodska priča. Sve je tu: od Tonke i pukovnika Perrya pa do sastanka poglavica i opsjedanja utvrdi i fajtova između vojske i indijanaca. Smetalo mi je ime onog sela u kojem se izvršio pokolj - Bad Axe. Glupo je zvučalo u kombinaciji sa imenom crnog osvetnika – Black Axe, ali izgleda da Bad Axe stvarno postoji na obalama velikih jezera. Laurentijeva lepršavost (u prijevodu: lijenost do detalja) mi ne odgovara u darkwoodskim epizodama. Crtežu minus. Naslovnici također. Zagor u prvom planu je dobra ideja, ali ne ako ga više ne možeš nacrtati ko nekad. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 26/02/2016 : 15:37:09
|
Meni Crni osvetnik spada medu najlosije epizode u maxiju,Tajanstveni otok takoder.Tu su jos i Gospodari oluja,maxi br.2,Plameno brdo i Orlovi sa sjevera svi ostali su solidni,ok za procitat.Najbolji su mi Marinci to mi je jedna od najboljih epizoda Zagora a odlicni su mi i Tajni agenti,Napustena utvrda,Dugo putovanje,U zemlji Dakota,Zracna banda,Ratnici! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/02/2016 : 22:25:56
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by velka031
Meni čak i "Smrtonosna utrka" nije loša... Od ovih zadnjih 4-5 definitivno je dobar samo "Prolaz između tisućljeća".
Da smrtonosna utrka je dobra,ako zanemarimo onu veliku pogresku u scenariju,Prolaz izmedu tisucljeca mi je los prica nema neku radnju a i crtez mi je jako slab!
Ma daj, tek sada vidjeh da si priči dao 76% što uopće nije loša ocjena, da ga nisi zamijenio s nekim drugim maxijem. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 26/02/2016 : 23:53:05
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by velka031
Meni čak i "Smrtonosna utrka" nije loša... Od ovih zadnjih 4-5 definitivno je dobar samo "Prolaz između tisućljeća".
Da smrtonosna utrka je dobra,ako zanemarimo onu veliku pogresku u scenariju,Prolaz izmedu tisucljeca mi je los prica nema neku radnju a i crtez mi je jako slab!
Ma daj, tek sada vidjeh da si priči dao 76% što uopće nije loša ocjena, da ga nisi zamijenio s nekim drugim maxijem.
Pa obicno nategnem ocjenu kad je Zagor u pitanjuDefinitivno strip ne zasluzuje tako visoku ocjenu! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/02/2016 : 00:12:10
|
Zagora natežeš a Dylan Doga pokopavaš, daj malo i njemu nešto udijeli. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|