forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 OSKAR 2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Markos
Webmaster

Croatia
29653 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2011 : 19:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jova

quote:
Originally posted by Markos

Provjeri kad je poslan mail, a ne kad si ga ti pročitao. Sigurno je poslan prije nego si glasao (kad si glasao?)

Verovatno ste u pravu, ali ne mogu sada da se setim da li sam glasao u sredu, nakon što je mejl već stigao, ili sam glasao još u utorak. Verovatnije je da sam glasao u sredu. Mejl mi je stigao u sredu ujutro, ali sam ga je video tek u subotu.
Nije ni važno. U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

Provjerio sam, glasao si (Blueberry na vrhu)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29653 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2011 : 19:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

Fale, koliko sam na brzinu uspio vidjeti, sljedeci naslovi:

Darko Macan - Qreten (*)
Filip Kelava - Filipike
Stripolis 2
Zoran Tucic - Niti snova o moci

HTH

(*) Album godine. Preqrasan je.

Sad je kasno. 300 ljudi je već glasalo, nema ih smisla uvrstiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29653 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2011 : 19:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kifi

Da li će se zbrajati glasovi npr. Bernard Princea, Jeremiaha jer su to isti stripovi, ali izdani na sva tri jezika ( hrvatski, srpski, slovenski ). Da li da glasam za hrvatsku verziju ili za sve tri???

Neće.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
733 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 06/02/2011 : 20:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Shuckey

Fale, koliko sam na brzinu uspio vidjeti, sljedeci naslovi:
[cut]

Sad je kasno. 300 ljudi je već glasalo, nema ih smisla uvrstiti.

Sljedece godine cu biti hitriji, obecajem.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/02/2011 : 21:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Sad je kasno. 300 ljudi je već glasalo, nema ih smisla uvrstiti.

Mentor je zakinut za 300 sigurnih glasova! Iz protesta napušzam ovaj sajt zauvijek!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9552 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/02/2011 : 21:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
daj, stavi ih svejedno. tako da barem imam za što glasat. stranica filipika je bolja od cijele godišnje bonelli produkcije

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/02/2011 : 22:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
Strip svesci:
1. Ken Parker FB 74: Dašak slobode (10 bodova)
2. Ken Parker FB 76: Osuđenici (9 bodova)
3. Ken Parker FB 79: Brončano lice (8 bodova)
4. Julia DRKW 1: Oči ponora (7 bodova)
5. Magični Vjetar LIB 31: Tajne New Yorka - Moć bizona - Ubilački bijes (6 bodova)
6. Magični Vjetar LIB 26: Totemi - Kiša na licu - Špekulanti (5 bodova)
7. Dylan Dog LIBKB 1: Dylan u zemlji čudesa - Zaglavljen u vremenu - Kradljivac snova - Bezbojni ljudi (4 bodova)
8. Dylan Dog & Martin Mystere SUPB 7: Zadnja postaja: Košmar (3 bodova)
9. Gea DRKW 1: Zaštitnica (2 bodova)
10. Julia DRKW 10: Veteran (1 bodova)

Strip albumi:
1. Ljubav i rakete FB 3: Potres u duši (10 bodova)
2. Negro Blanco FB 1: Negro Blanco #1 (9 bodova)
3. Negro Blanco FB 2: Negro Blanco #2 (8 bodova)
4. Papak KOLORKA 11: Papak (7 bodova)
5. Opake priče LIB 1: Opake priče (6 bodova)
6. Tarzan DRKW 1: Tarzan među majmunima (5 bodova)
7. U potrazi za Petrom Panom KOLORKA 10: U potrazi za Petrom Panom (4 bodova)
8. Vam KOLORKA 15: Vam (3 bodova)
9. Ljubav i rakete FB 4: Maggie i Hopey (2 bodova)
10. Ženski strip FB 1: Ženski strip na balkanu (1 bodova)

evo, ako koga zanima što se meni svidjelo ove godine

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21656 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/02/2011 : 16:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Jedno bitno pitanje - ima li ove godine nekih nagrada ?
Prošle godine izdavači su bili korektni što se tiče nagrađivanja učesnika glasanja.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/02/2011 : 16:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Hm, ja obicno osvojim nesto na neparne godine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29653 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/02/2011 : 17:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Lijepo piše da će biti nagrade. Nisam još kontaktirao izdavače, ali svakako će nešto bit.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40951 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/02/2011 : 19:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja dve godine nisam dobio nista.. U dzaku punom p.. ja bih se za k.. uhvatio ali ne iz sklonosti k'o Ponki ili Tex vec zbog baksuza...

Evo kako je glasao ziri iz Zitista:

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 08/02/2011 : 20:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

A "Ugovor s Bogom"?
Ja ću ovih dana da ga pročitam, pa da vidim da li i koliko bodova da mu dam.

Naravno, i ovo je izdanje visoko na mojoj listi. Samo što sam post maximalno skratio

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 12/02/2011 : 20:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja sam glasao samo za one stripove koje sam kupio i procitao, uz sitnije izuzetke.

Strip svesci:

Ova me je prica nekako bas odusevila kad sam je citao posle mozda 20 godina.
1. Zagor VCC 6: Cico Fantast (10 bodova)

Mister No Veselog Cetvrtka, popularni "debeljko" je potez izdavaca koji me je odusevio. A taman sam poceo da ocajavam sto nisam u mogucnosti da ispratim Libelus.
2. Mister No VCBMN 1: Mister No #1 (9 bodova)

Ovaj strip je izabran kao i prvoplasirani iz ciste nostalgije. Setio sam se kako smo ja i burazer na plazi u Sutomoru uvalili nekim klincima neke Blekove za tri stripa iz ove price.
3. Zagor VEOP 10: Užas šeste planete (8 bodova)

Julija me je odusevila. Jos vise od odusevljenja stripom, dopalo mi se sto se ovaj serijal dopada i mojoj bracnoj sapatnici.
4. Julia DRKW 1: Oči ponora (7 bodova)

Jos nisam kupio ovog Kena od Fibre, ali ovo je prica koju obozavam. Glasovi za Dasak slobode i zbog zavrsetka ovog serijala u "nasem" izdanju.
5. Ken Parker FB 74: Dašak slobode (6 bodova)

Mislim da bi u buduce ipak trebalo da stripove koji su nastavci, na glasanje stavljati kao jedan broj. Paola Barbato mi se mnogo dopala u Dilanu i zato glasovi ovoj epizodi i njenom nastavku U ime oca.
6. Dylan Dog VEC 32: Ksabaras (5 bodova)

Redovno kupujem kolekcionarskog Dilana. Iako sam cesto imao zamerke na ovo izdanje, Sklavijevi Dilani i tekstovi na kraju svake knjige mi predstavljaju veliki citalacki uzitak. Ove epizode sam citao kao dete i zaboravio ih. Ovo sad nije obnavljanje Dilana, nego upravo prvo citanje.
7. Dylan Dog VCKI 12: Dilan Dog #12 (4 bodova)

Nikada nisam procitao drugi nastavak Smrti u Varijeteu. Taj mi je nastavak mi jos jedan od mitskih stripova koje trazim skoro 20 godina. Zato glas za ovo izdanje, a i zbog toga sto su mi "ona dvojica" Libelusovaca i njihovo "drustvo" veliki drugari. Pozdrav za njih od starog Raspucina.
8. Martin Mystere LIB 45: Smrt u varijeteu (3 bodova)

Zato sto je Sloba ovo vrhunski uradio. Kupujem svaki broj i mislim da ce moja starija cerkica voleti ovaj strip.
9. Gea DRKW 1: Zaštitnica (2 bodova)

Dopao mi se ovaj strip u redovnom Zagoru VC. Dopao mi se i povratak Rendala Mutanta, ali nije bilo mesta. Inace ove godine mi je najtezi izbor bio glasati za strip sveske, jel je ovo bila bericetbna godina stripa u Srbiji.
10. Zagor VEC 32: Indijanska magija (1 bodova)

U konkuranciji albuma, ove godina nisam citao mnogo toga. Da sam uspeo da procitam Tvrdju, Fort Viling, Tehnooceve i jos ponesto, mozda bi i izbor bio drugaciji.

Strip albumi:

Prvenac Darkvuda i kapitalni stripovski izdavacki poduhvat. Prelep strip, savrseno nacrtan, veliki gabariti i savrseno izdanje.
1. Tarzan DRKW 1: Tarzan među majmunima (10 bodova)

Ovo se najduse cekalo, bar kad smo u pitanju nas sedmorica. Imalo se sta i cekati. Obozavam Ljubav i Rakete.
2. Ljubav i rakete FB 3: Potres u duši (9 bodova)

Odlican strip, procitao sam ga za jednu noc.
3. Aldebaran KOLORKA 9: Aldebaran (8 bodova)

Hodorovskog volim jos od Metabarona. Bijeli lama je jednako spektakularan kao Metabaroni, a opet nekako mudriji.
4. Bijeli lama KOLORKA 7: Bijeli lama (7 bodova)

Naslovna ovog stripa je najludja naslovna svih vremena. Kad sam strip uzeo u ruke gledao sam ovu naslovnu i sam se sa sobom smejao kao neka budala.
5. Opake priče LIB 1: Opake priče (6 bodova)

Super strip. Sionski mudraci mi se nisu dopali, ali Ugovor sa bogom da.
6. Ugovor s Bogom B92 1: Ugovor s Bogom #1 (5 bodova)

Jedini strip Belog Puta u protekloj godini. Zao mi je sto nisam mogao da budem u Makarskoj i da dobijem crtez Eduarda Risa bas na ovom stripu.
7. 100 metaka BP 4: Izgubljena sutrašnjica (4 bodova)

Tek sam se inficirao Zekanom.
8. Zekanove hvalevrijedne pustolovine FB 2: Ljubav & zamjena (3 bodova)

Opet Jodo i to sam najvecim majstorom ca crtanje ciste perverzije, a tema: Bordzije!
9. Bordžije SC 1: Krv za papu - Moć i incest (2 bodova)

Ovaj strip citamo cale i ja. Mislim da cemo da namamimo i mog starijeg sina.
10. Talični Tom VEC 1: Junak mlakonja (1 bodova)

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21656 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/02/2011 : 21:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@Raspućin
Dobar ukus za strip albume.
Ubaci me u ekipu L/R fanova, i ja ih jako volim, a ja ću tebe u Trondhajm fan klab - i nabavi Tvrđu obavezno!
Za Zekana su koliko vidim glasali od ovde prijavljenih Džimi Gitara,Anto i Raspućin - sve ljudi od prefinjenog ukusa - čast mi je biti u toj ekipi!

Edited by - anto on 12/02/2011 22:04:00
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/02/2011 : 22:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21656 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/02/2011 : 22:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40951 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/02/2011 : 22:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4901 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 12/02/2011 : 22:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
nikad izjednacenije, ono sto je sigurno nece pobediti tex maxi jer su proslogodisnje epizode bile srednje zalosne

''donoverov karavan'', ''urota'', traper keri, caravan, julija, ''kolekcionar'', dylan 12 knjiga, ''uzas seste planete'', mister no 1, tex 1 od cetvrtka, tarzan iz darkwooda, ''neumoljivi jack thunder'' ...

sangue navajo
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/02/2011 : 23:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Raspućin
Dobar ukus za strip albume.
Ubaci me u ekipu L/R fanova, i ja ih jako volim, a ja ću tebe u Trondhajm fan klab - i nabavi Tvrđu obavezno!
Za Zekana su koliko vidim glasali od ovde prijavljenih Džimi Gitara,Anto i Raspućin - sve ljudi od prefinjenog ukusa - čast mi je biti u toj ekipi!

Evo, i ja sam glasao za Tvrdju, i to za dva komada. Jel sam i ja prefinjen?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21656 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/02/2011 : 12:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Svako ko glasa za stripove što su Bred B. i Zekan/Tvrđa, stripofil je istančanog ukusa.
Inače Grujo, jako mi se sviđa tvoja lista albuma (K&H,Grendel,Vekovnici 0,...), jedino mi je Belladone nepoznanica, nisam nikada imao u rukama ovaj album.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22362 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 12:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

nikad izjednacenije, ono sto je sigurno nece pobediti tex maxi jer su proslogodisnje epizode bile srednje zalosne

nije bilo ni prosle godine mnogo drugacije, a onda... "nekim cudom" ipak maxi
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7908 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/02/2011 : 13:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Bolje bi bilo da ponovo pobijedi Tex maxi nego nego HC izdanje.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22362 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 13:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
bolje bi bilo da Tex maxi bude postavljen za pobjednika prije glasanja, tako da se ljudi mogu koncentrisati za koji ce album da glasaju i da ne gube vrijeme u kategoriji svesaka
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7908 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/02/2011 : 13:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Da su Ludens i VČ priče spojene u jedno kako su neki i predlagali vjerojatno bi pobijedio ZEX Hellingen/Užas sa šestoga planeta.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40951 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 14:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa to je trebalo biti tako... Iskreno, malo je bezveze sto se prica od 5 nastavaka rasteze..

Ali za Helingena imas alternativu u VC OP izdanju...

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000