forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 OSKAR 2010
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 19:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Strip svesci:

1. Dylan Dog VEC 31: Ukronija (10 bodova)
2. Gea DRKW 2: Dionisova povorka (9 bodova)
3. Dylan Dog VEC 35: Marti (8 bodova)
4. Caravan PHPR 1: Nebo iznad Nest Pointa (7 bodova)
5. Dylan Dog VEC 34: Ubica je među nama (6 bodova)
6. Mister No VCBMN 1: Mister No #1 (5 bodova)
7. Dylan Dog VEC 32: Ksabaras (4 bodova)
8. Julia DRKW 1: Oči ponora (3 bodova)
9. Dylan Dog VEC 30: Veliko đubre (2 bodova)
10. Traper Keri PHPR 1: Traper Keri #1 (1 bodova)

Strip albumi:

1. Tarzan DRKW 1: Tarzan među majmunima (10 bodova)
2. Bordžije SC 1: Krv za papu - Moć i incest (9 bodova)
3. Autoput sunca BEKO 1: Autoput sunca (8 bodova)
4. Calvin & Hobbes SC 8: Osveta bebi siterki (7 bodova)
5. Ugovor s Bogom B92 1: Ugovor s Bogom #1 (6 bodova)
6. Technotise SC 1: Technotise (5 bodova)
7. Animal'z VEC 1: Animal'z (4 bodova)
8. Cat Claw MP 5: The Catforcer (3 bodova)
9. Klara LIB 5: Klara 5 (2 bodova)
10. Talični Tom VEC 1: Junak mlakonja (1 bodova)

Edited by - dessa on 13/02/2011 19:03:01
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 14/02/2011 : 12:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Desso, tebi svcaki druga sveska Dylan :P
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/02/2011 : 13:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Desso, tebi svcaki druga sveska Dylan :P

Gle čuda!!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 15/02/2011 : 12:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Evo i mog izbora za 2010g.

STRIP SVESCI

1. SKLI LIB 1: Pustinjski pljačkaši - Razbojnici (10 bodova)
-meni trenutno najbolji serijal koji je pokrenut prosle godine...to ga stavlja na prvo mjesto a zao mi je sto ga nema u kiosk izdanju da ga vise citalaca moze sebi priusti za procitati
2. NN LIB 34: Selenina osveta - Broj sto - Strava iz dubina (9 bodova)
-ovdje se zavrsava jedno NN razdoblje pa ovim glasom nagradjujem kompletan serijal posto je bilo jos dobrih epizoda ali nisam imao mjesta za njih
3. TRPK PHPR 1: Traper Keri #1 (8 bodova)
-odlicno i pristupacno izdanje ali sad kad razmislim mozda samu mu dao i koji bod previse samo iz razloga sto sumnjam da ce ostatak epizoda biti objavljen na isti nacin...
4. GEA DRKW 1: Zaštitnica (7 bodova)
-nov i zanimljiv serijal
5. CARVN PHPR 1: Nebo iznad Nest Pointa (6 bodova)
-nov serijal i sa nestrpljenjem ocekujem rasplet u zadnje tri epizode da donesem zakljucak o njemu
6. JU DRKW 1: Oči ponora (5 bodova)
-volim detektivske price
7. MV LIB 25: Planina zrcala - Niagara - Ljudske baklje (4 bodova)
-Magicni bi sigurno bio i bolje planiran da nije toliko novih izdanja prosle godine kojima sam dao prednost
8. KP FB 74: Dašak slobode (3 bodova)
-odlicna prica a kao i MV zasluzuje i bolje mjesto
9. AF SA 100: Crne planine Južne Dakote (2 bodova)
-Alan Fordu bodovi iz nostalgije...ove sam epizodu AF kao klinac mozda i najvise puta procitao
10. NR LIB 18: Smrtonosna igra - Crni križ - U vučjem brlogu (1 bodova)
-objasnjenje kao i za Juliju

Nikad tezi izbor bar za mene...dao sam prednost novim serijalima u odnosu na neke price koje sam vec prije citao i koje imam u drugim izdanjima...kad vidim da na listu nisam mogao staviti ni jednu epizodu Martijevu,Mr No-ovu ili Zagorovu sta reci nego da je godina bila odlicna...samo da spomenem da su mi malo ispod crte ostala neka odlicna izdanja poput:LIB AA5,LIB MR No 42,SC Hellboy-Crv osvajac,LIB DD KB 1,VC ZG OP10,Strip Revija 5 itd...

STRIP ALBUMI

1. NEBL FB 1: Negro Blanco #1 (10 bodova)

-izdanje koje me najvise odusevilo i ocaralo prosle godine
2. TAR DRKW 1: Tarzan među majmunima (9 bodova)
-vrhunski odradjeno izdanje
3. 1602 ALG 1: 1602 (8 bodova)
-iako nisam preveliki ljubitelj superherojstine ovaj strip u odlicnom izdanju svakako zasluzuje visoko trece mjesto
4. ALDB KOLORKA 9: Aldebaran (7 bodova)
-zabavan strip,prekrasno nacrtan i obojen koji me zadrzao da ga u jednom dahu procitam...izdanje kao i svako Fibrino vrhunsko
5. OPAP LIB 1: Opake priče (6 bodova)
-crni humor,Abulijevi scenariji,Perovicev crtez vise nego dovoljno da i ovo Libellusovo izdanje nadje svoje mjesto na mojoj listi
Perovicev crtez sa posvetom i Abulijev potpis unutar mog primjerka cine meni ovo izdanje jos i drazim
6. BRD BG 3: Izdaja - prvi dio (5 bodova)
-Bookglobovo izdanje koje sam najvise iscekivao je svakako Broncano doba...ocekivao sam drugi nastavak a dobio cak i treci -jos samo da to Eric Shanower zavrsi u nekom razumnom roku
7. THP FB 1: Tehnoočevi 1 (4 bodova)
-Janjetov i Jodorowsky su sasvim dovoljno objasnjenje zasto je ovaj strip na mojoj listi...odlicno,odlicno,odlicno
8. KLKC ORKA 23: Kolekcionar (3 bodova)
-maestralan Toppi-jev crtez,meni mnogo bolje od Sharaz-De
9. CHB SC 8: Osveta bebi siterki (2 bodova)
-odlican humoristican strip koji me uvijek uspije nasmijati
10. 100B BP 4: Izgubljena sutrašnjica (1 bodova)
-iako jedini strip koji je BP izdao prosle godine zasluzio je mjesto na mojoj listi...

ako sam rekao da je glasnje za strip-svesku bilo nikad teze za mene sta da kazem za strip-albume...stvarno su nijanse odlucivale ne samo medju ovima koji su na listi nego i medju onima koji su ostali ispod crte...kad samo pogledam sta od albuma nisam mogao staviti na listu a mozda zasluzuju mogu se samo nadati jos kojoj ovakvoj godini:
Fibrina izdanja :Bijeli Lama,Vam,U potrazi za Petar Panom,Light&Bold,Welcome to Springwille,Ljubav i Rakete 3,pa Talicni Tom od Veselog Cetvrtka koji dokazuje da mogu napraviti dobro i kvalitetno izdanje ako se potrude,Libellusovi Klara i Taxi,Raptorsi od Sistem Comicsa itd...

ni u strip sveskama,ni u strip albumima nisam htio glasati za vise od jedne epizode od odredjenog junaka ili izdanja da posto mi je i ovako bilo tesko za odluciti...
samo da jos jednom ponovim da je ova godina bar po mom misljenju bila krcata odlicnim izdanjima i da nikad mi se nije bilo teze odluciti sta da uzmem
nadam se da ce i sljedeca biti slicna te neka izdanja ocekujem sa nestrpljenjem

P.S. Nisam jedino uspio procitati Strip Agentove- Crne misli od onog sta sam planirao prije glasanja posto mi nisu stigle u zadnjoj turi da vidim kako izgleda crni humor u Frenquinovoj adaptaciji
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4904 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 15/02/2011 : 15:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

bolje bi bilo da Tex maxi bude postavljen za pobjednika prije glasanja, tako da se ljudi mogu koncentrisati za koji ce album da glasaju i da ne gube vrijeme u kategoriji svesaka

zlato juga je bilo stvarno veliki strip...

sangue navajo
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3923 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 21/02/2011 : 16:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Strip svesci:
1. Zagor VEOP 10: Užas šeste planete (10 bodova)
2. Zagor VEOP 7: Povratak vampira (9 bodova)
3. Zagor VEC 34: Kraljevstvo straha (8 bodova)
4. Zagor VEC 35: Mrtva šuma (7 bodova)
5. Tex Willer VEC 18: Kiša (6 bodova)
6. Zagor LEX 192: Planina bogova (5 bodova)
7. Tex Willer LU 97: Neumoljivi Jack Thunder (4 bodova)
8. Zagor VCSP 10: Zavera bogova (3 bodova)
9. Zagor VEC 33: Misteriozna dolina (2 bodova)
10. Tex Willer VEC 23: Crveni vukovi (1 bodova)

Strip albumi:
1. Tarzan DRKW 1: Tarzan među majmunima (10 bodova)
2. Tarzan DRKW 2: Priče iz Džungle (9 bodova)
3. Talični Tom VEC 1: Junak mlakonja (8 bodova)

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 21/02/2011 : 16:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Meni je osobno Papak daleko na prvom mjestu i baš se iskreno malo čudim što ga još kod nikoga nisam vidio ne na samom vrhu nego ni u deset??????????????????
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4679 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 21/02/2011 : 17:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
mene zanima kako ce krco proci, jer fanovi su ga trazili godinama a cini mi se da je prosao nezapazeno :O

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21663 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/02/2011 : 18:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Meni je Krcko među top ten.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/02/2011 : 19:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Meni je osobno Papak daleko na prvom mjestu i baš se iskreno malo čudim što ga još kod nikoga nisam vidio ne na samom vrhu nego ni u deset??????????????????

meni je na 4. mjestu
a mogao je biti i prvi i drugi
fantastičan strip

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 21/02/2011 : 19:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Problem je sto ga nismo citali (svoje ime u globalu).

Eto, voleo bih ga procitati. Kao i Gorazde, Sarajevo... S tim da ovde nas covek prica o tim stvarima, a ne stranci sto su pali sa Marsa.

U stvari, ogradjujem se o prva dva, sta znaju Marsovci sta je 100 kila. Da su bar domaci Marsovci, pa da se sta moze i pametno procitati. Opterecuju me takve teme, a sve sto zelim da znam procitacu (i cuti) kod Serbedzije, Igora Mandica, Antonija Pusica i ostale slovenske elite (nadam se i Petrusi u tom drustvu).

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 22/02/2011 : 13:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni nije na listi isključivo zato sto ne volim tu temu bez obzira tko ju je i na koji način ispričao...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/02/2011 : 11:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Ne sviđa mi se što su opet strip sveske pojedinačno postavljene. Tako se samo raspršuju glasovi kod epizoda sa više sveski (npr. kod Zagora će netko glasovati za Vječnu magiju, a netko za Užas sa šeste planete itd.). Mišljenja sam da je te epizode trebalo staviti zajedno.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7909 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/02/2011 : 12:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote

1. Zagor LEX 188: Užas sa šestoga planeta (10 bodova)
2. Zagor LU 170: Vrijeme za osvetu (9 bodova)
3. Dampyr VEC 27: Vukodlaci (8 bodova)
4. Zagor LEX 194: Povratak vampira (7 bodova)
5. Zagor mx 11: Tonkin gnjev (6 bodova)
6. Alan Ford SA 99: Broadway (5 bodova)
7. Tex Willer LU 97: Neumoljivi Jack Thunder (4 bodova)
8. Tex Willer LU 98: Golden Pass (3 bodova)
9. Zagor LU 173: Huroni (2 bodova)
10. The Amazing Spider-Man BG 12: Amazing Spider-Man #12 (1 bodova)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29656 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/02/2011 : 15:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Ne sviđa mi se što su opet strip sveske pojedinačno postavljene. Tako se samo raspršuju glasovi kod epizoda sa više sveski (npr. kod Zagora će netko glasovati za Vječnu magiju, a netko za Užas sa šeste planete itd.). Mišljenja sam da je te epizode trebalo staviti zajedno.

Vec smo davno o tome pričali.
Što onda s albumima? Je li Blueberry 23 posebna epizoda ili je dio cijele konfederacijske sage? Itd itd.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/02/2011 : 15:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je Papak drugi na listi albuma, odmah posle Aldebarana.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/02/2011 : 20:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Šteta što se Sistemova "Škorpija" nije pojavila barem krajem 2010., sigurno bi konkurisala za strip album godine!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/02/2011 : 21:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Bardho

Vec smo davno o tome pričali.
Što onda s albumima? Je li Blueberry 23 posebna epizoda ili je dio cijele konfederacijske sage? Itd itd.

Ne znam za Blueberryja jer ga nisam čitao al mislim da kod francuza to možda je dio sage al je isto tako to epizoda koja može biti zasebna ako se ne varam. To je malo drukčije nego ovo od Bonellija.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 23/02/2011 : 22:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
I ja danas ispunio svetu dužnost i odglasao!
Nadam se da je odaziv dobar,kako bi rezultati bili relevantni.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40975 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/02/2011 : 09:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jel' postoji mogucnost za neki presek trenutnih rezultata?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29651 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/02/2011 : 12:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jel' postoji mogucnost za neki presek trenutnih rezultata?

strpi se, imas jos par dana
a i bolje je ovako, zanimljivije je
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4356 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2011 : 15:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Ajd da nagađamo.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/02/2011 : 16:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
tarzan 100%

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2011 : 16:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je Tarzan i zasluzio. Njega moze da zajebe to sto je iz 2 dela.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/02/2011 : 16:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hm, s obziron da prije nisan sudjelova u ovome izboru, jel mi može neko objasnit kako ide nagrađivanje? Pretpostavljan da se pobjednik nekako izvlači, al zanima me koliko ljudi dobiva nagrade i koje to obično budu?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000