Jahaci spanskih planina Jahaci spanskih planina Do posljednjeg covjeka Do posljednjeg covjeka Divlji plamen Brijeg tutnji Karavani se bore Ames Arizonac Loganovo stado Druzina krivog noza Dva Sombrera Pjescane stube
knjige su mesane, prvo i drugo i trece izdanje, ali je isti format. Neke imaju natpis na rikni neke nemaju.
Predratni Kadok, na stanju: Cenio bih da nas neko prosvetli koja bi mogla biti godina štampanja, taj podataka jednostavno nije štampan u knjigama
Milovan Đ. Glišić - Odabrane pripovetke za mladež Biblioteka Kadok, knjiga br. 7 Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića 195 strana, tvrd povez, ćirilica, ilustrovano
Žorž K. Tuduz - Mali kralj od Isa Biblioteka Kadok, predratno izdanje (1940?) Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića, Terazije 175 strana, tvrd povez, ćirilica, ilustrovano
Stjuart Ed.Huajt - Izgubljeno srce Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića, Terazije Preveo: prof. Bogoljub N. Janjić Urednik: Milan Č. Jovanović 144 strane, tvrd povez, ćirilica
Pjer Mael - Kralj prerije Biblioteka Kadok, knjiga br. 10 Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića 148 strana, tvrd povez, ćirilica, ilustrovano
Henrik Sjenkjevič - Kroz pustinju i prašumu Biblioteka Kadok, knjiga br. 27 Izdavačka knjižarnica Radomira D- Đukovića. Terazije Knjiga je možda starija od 1941 (pečat biblioteke) ali ne piše godina 310 strana, tvrd povez, ćirilica
Rože Rombr - Doživljaji jednog macana Biblioteka Kadok, knjiga br. 8 Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića 148 strana, tvrd povez, ćirilica, ilustrovano
Fric Štobejn - Leteća strela Biblioteka Kadok, knjiga br. 11 Izdavačka knjižarnica Radomira D. Đukovića 1940? (nije navedeno u knjizi, što je specifično za ediciju) 195 strana, tvrd povez, ćirilica, ilustrovano
@sawitch: gde naći spisak ovakvih lepotana?
Karl Maj – Karavan robova II, 1943. Biblioteka Plava ptica, knjiga br. 33 Jugoistok A.D. Beograd, 1943 Grafički umetnički zavod Planeta 203 strana, tvrd povez, ćirilica Kuriozitet, strana 4: Опште овлашћење Хем. централе бр. 23597/XV-6 за потрошњу хартије у марту 1943.
Rečeno - učinjeno. 300 din početna cena. Jedna napomena (ovde može da se sobodno priča, thx to stripovi.com): u obzir dolazi menjaža ali samo uz dogovor unapred i ako je ferka. Trebaju mi V(j)everice ali može SF, avanture, enciklopedije, ali i druge knjige, probajte da date ponudu.
Sad vidim, search im se raspada. Neverovatno koliko para uzimaju a koliko se ciganišu za par dobrih programera i bazića da im srede krš. Imati sajt za prodaju a ni kategorije ne mogu da srede - pa to bar nije programiranje!!
Ajd probaj da prepoznaš "look" poređenjem neke od ove 3-4 grupe, pa ćemo lako znati.
look: "kockaste", nemaju crven hrbat ovoj ediciji su korice/hrbat lošeg kvaliteta, mnogo brzo se "ljušte" i cepkaju
look: crven hrbat, uglavnom slika preko cele strane (sem predratnih, to je priča za sebe) izdržljive, i dan danas ih ima u super stanju meni su fontovi ovih edicija najlepši za čitanje, ne umaraju oči nimalo a baš imaju šmeka
look: crven hrbat, slika nije preko cele strane, ime beli okvir ove Sale skuplja papir jako dobar pa su i dan danas (najčešće) beli listovi bez žutila ili jedva malo primetno korice presvučene pa traju dosta, samo ako ih dohvati jako sunce izblede za mesec-dva
Fali mi Kapetanova kci.. Ali ja je ne vidim ovde.. Ima neki lik na Kupindu i prodaje kao 3 knjige "komplet".. Ja ga pitao da proda samo nju i nece da rasparuje komplet..
Dzabe ja njemu objasnjavam da komplet cini 36 knjiga a ne tri...