forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 23/05/2011 : 01:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi je prvi put i sve pohvale organizatorima i učesnicima. Čista desetka.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27102 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/05/2011 : 04:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Evo šta kaže Cebulski:
http://chesterfest.blogspot.com/
http://www.eataku.com/

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 23/05/2011 04:39:16
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/05/2011 : 08:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I meni je žao što nisam mogao doći, iako se to čini jadno opravdanje s obzirom na to da je npr.acestroke potegao čak iz Amerike da bi došao, ali imam tako zajeban posao s puno podkategorija zajebanosti aktiviranih baš u posljednje vrijeme, da mi je fantazija kad sam slobodan i jedan dan u tjednu... Ali dobro je, barem za stripove imam :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 10:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby
Onako, ja sam zadovoljan ali nisam odusevljen... Tamo gdje crtaju i potpisuju autori bilo napeto, nigdje veze ti samo s vrata das i on odnese unutra strip i vrati ti potpisanog, niti ti mozes posteno reci sta da ti napise niti bilo sto drugo, a ne da se malo zadrzis pa uslikas ili nesto upitas...! A fino pise "Potpisivanje, ugodni razgovori i druzenje"...

Pa dok ti čovjek crta ti pričaš s njim, stisneš u ruku i nakraju se uslikaš s njim... Svi su bili strpljivi. Ali da bi to uspio moraš znati talijanski jer se naši dragi autori iz Italije baš ne služe s engleskim... Jedino Venturi, ostali skoro pa ništa. A i znaš ti da su ljudi crtali cijeli dan, Venturi npr. u subotu od 10 ujutro pa sve do 3-4 popodne(u jednosatnu pauzu za ručak). Dobro da im nisu otpale ruke.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 10:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by split85

bija san jučer na par uri na MaFestu
upozna "ponkia" i "76" i još par ljudi van foruma
nisan upozna "acestroka"
nešto se kupilo
za prvi put sasvim u redu

šta se nis javia crni sinko? da popijemo po pivu za Mertojak

E, ja upoznao grmalja lwooda, ja mislio neki mali zajebant, kad ono

Split85, ace te tražio cijeli vikend, što nisi otisnuo nick na majici ko on?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Talamar
Starting Member

Fyro Macedonia
3 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 23/05/2011 : 10:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Talamar's Homepage  Send Talamar a Private Message  Reply with Quote
Drushtvo, znam da nisam neki redovni ovde (shto je krajnje vreme da ispravim), al poshto sam se tek juche u 23h vratio u Skoplje sa Mafesta moram pozdravit cjelu ekipu organizatora i uopshte sve goste (slavne i neslavne). U zivoti nisam se polezerno osjechao u drushtvu potpunih stanaca. Zahvalnost na srdachnost svih posetitelja koi su mi potrazili crtez. Bravo za Mafest. Ziveli. ;)

http://drvce.deviantart.com
http://makstrip.com.mk
http://talamarscreations.blogspot.com
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 10:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Talamar

Drushtvo, znam da nisam neki redovni ovde (shto je krajnje vreme da ispravim), al poshto sam se tek juche u 23h vratio u Skoplje sa Mafesta moram pozdravit cjelu ekipu organizatora i uopshte sve goste (slavne i neslavne). U zivoti nisam se polezerno osjechao u drushtvu potpunih stanaca. Zahvalnost na srdachnost svih posetitelja koi su mi potrazili crtez. Bravo za Mafest. Ziveli. ;)

MIslim da smo popričali na koju minuticu na Granovoj ili Loydovoj tribini, drago mi je što smo se upoznali. I sretno s ovima u Marvelu!

Go to Top of Page

Talamar
Starting Member

Fyro Macedonia
3 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 23/05/2011 : 11:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Talamar's Homepage  Send Talamar a Private Message  Reply with Quote
Moz biti al' se sad ne zamaram time. Hvala u svakom sluchaju. ;)

http://drvce.deviantart.com
http://makstrip.com.mk
http://talamarscreations.blogspot.com
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1193 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 23/05/2011 : 11:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Nekoliko slika

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/05/2011 : 11:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Bane dobra majica

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/05/2011 : 12:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

A i znaš ti da su ljudi crtali cijeli dan, Venturi npr. u subotu od 10 ujutro pa sve do 3-4 popodne(u jednosatnu pauzu za ručak). Dobro da im nisu otpale ruke.

pa jel su placeni da crtaju ili da imaju pauze za rucak

realno, sta je to za jednog strip autora, da crtka i potpisuje 2 puta po 2-3 sata nije bas da svakom posetiocu nacrta celu tablu, ili makar panel

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/05/2011 : 13:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

Nekoliko slika

OMG Isidora Bjelica na MaFestu !!111

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 23/05/2011 : 13:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ne znam ja, DeeCay je ocigledno stekao drugi utisak

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8277 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/05/2011 : 13:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Split85, ace te tražio cijeli vikend, što nisi otisnuo nick na majici ko on?

Sad mi reci da je u subotu ima žutu majicu s Texom
Tog lika san tražija jer san mislija da je on, ali negdi je isparija.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 23/05/2011 14:00:33
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 23/05/2011 : 13:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Meni čovjek na vratim nije ni pustio da uđem u Yeti.On mi je uzeo strip nakon 5 minuta donjeo ga je potpisanog.Nisam mogao ni zamoliti crtaće za neki crtež.Ali sve ostalo je bilo fenomenalno
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 14:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89
pa jel su placeni da crtaju ili da imaju pauze za rucak
realno, sta je to za jednog strip autora, da crtka i potpisuje 2 puta po 2-3 sata nije bas da svakom posetiocu nacrta celu tablu, ili makar panel

Dobro, dobili su besplatan odmor i tretiranje kao zvijezde, to im je bila plaća.
E pa meni 6 sati crtanja non-stop i nije baš mačji kašalj, kako su to radili Keiko i venturi u subotu, i onda još opet nakon ručka koji sat. Dobro to je bila njihova nesreća što su bili prvi ujutro A gužva je bila stalno.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 14:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85
Sad mi reci da je u subotu ima žutu majicu s Texom
Tog lika san tražija jer san mislija da je on, ali negdi je isparija.

Nope, pisalo mu je acestroke na majici! ILi one bonellienglish naslovnice...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2011 : 14:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

Meni čovjek na vratim nije ni pustio da uđem u Yeti.On mi je uzeo strip nakon 5 minuta donjeo ga je potpisanog.Nisam mogao ni zamoliti crtaće za neki crtež.Ali sve ostalo je bilo fenomenalno

Zato su bili brojevi, čekalo se i po 4-5 sati za crteže, a ti bi samo tako unutra... ccc...
Najbolje je bilo u nedjelju nakon tribine od Alessandrinija, došli su svi crtači i scenaristi pa su svi mogli dobiti što nisu imali. Dobro, Lola je onda već otišla, a Bane se vadio na želučane bolove (valjda od višednevnog tulumarenja)

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 23/05/2011 : 15:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Preživio MaFest.Stigao u Rijeku u ranim jutarnjim satima i upravo ustao slomljen kao da me silovalo krdo bizona.Nakupovao se stripova,upoznao neke njuške sa foruma,nakupio se crteža od poznatih i manje poznatih(ali ništa manje kvalitetnih crtača),oduševio se jednostavnošću i susretljivošću glavnih gostiju(Lola,Venturi,Granov.....Šjor Bane ionako odavno nije gost(bez obzira na medicu probat ćete Vi i domaću smokovaču slijedeći put))...Ponki,Čolak,svima dragi Makedonci i ostali nadam se da ćete zalutat ovo ljeto i do mojih krajeva...Bit će mi čast da Vas ugostim i da malo barkom prolunjamo pa sjevernom jadranu....Bem ti miša,onog legendu Acestrokea sam tražio uzduž i poprijeko ,ali nikako da ga safatam da mu ruku stisnem...
I Markos,Vrh bogova je vrh vrhova :P
Odoh sad ispišat onu prokletu pivu.Nakupilo se ova 4 dana...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/05/2011 : 15:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nisam ni ja vidio acea
a prosao cijelu makarsku poprijeko pet puta
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8277 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/05/2011 : 16:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

nisam ni ja vidio acea
a prosao cijelu makarsku poprijeko pet puta

kad san ja bija niko nije bija u biloj majici

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8277 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/05/2011 : 16:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
@Iwood
kad si ti doša?
je li ko bija s tobom u karavani ka' Makarskoj?

Go to Top of Page

Ontarioweb
Starting Member

Croatia
47 Posts

Member since 28/11/2004

Posted - 23/05/2011 : 17:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ontarioweb's Homepage  Send Ontarioweb a Yahoo! Message  Send Ontarioweb a Private Message  Reply with Quote
Dođoh, vidjeh, učestvovah - zahvaljujem Dadi na kvadrat (Antunoviću i Rajiću)na vrhunskoj (kao i uvjek do sada) prezentaciji i gostoprimstvu. Nadam se da se vidimo i nagodinu, puno pozdrava i samo dajte!

ONTARIO
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/05/2011 : 19:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jesi li zadovoljan prodajom Ontario?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/05/2011 : 21:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
vratio se od dolje
kao i uvijek: puno događanja, društva, provoda...
ovaj put nisam mogao baš puno sudjelovat u svemu tome, ali svejedno sam se dobro proveo
lijepo je vidjeti stare prijatelje i upoznati nove, a naj novi prijatelj je acestroke: ljudina i entuzijast koji je potegao iz čikaga, izuzetno dobrodušan čovjek s kojim se može do iznemoglosti pričati o stripovima i košarci

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000