Sedeo sam pored Alessandrinija (i pokusavao da precrtavam, ali je on vesto krio laktom od mog pogleda) i mogu vam reci da je lakoca kojom izvlaci linije impresivna. Retko se vidja takva kombinacija zgloba i znanja.
acestroke & osmo (Osman Hadzic), u Palanci (blizu Brckog). Pokusali smo se nac dole u Makarskoj, ali nije nam se dalo. Covjekova koleckija stripova je ludilo. pogledajte slike, ima preko 10,000 stripova sve ukupno.
Dobro je ono Osme skupio,jel ono ZS i LMS? Ona treca slika pa na desno od kutije "Bonita"! Gdje je i kako to uspio sacuvane skupiti ili sacuvati s obzirom na financijsku situaciju u krajevima!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Vidis da je Keiko je vec uzeta. Dodi kod mene u San Diego, tu imas puuuno Kineskinja, Japanki, i Korejki. Na glavnom fakultetu ovdje, UCSD-u, 44% studenata su asian. Raj za tebe.
@emirem: Pojma nemam kako je osmo sve to skupio, ali mislim da ima jednu od najvecih kolekcija u citavoj Bosni. U ZS mu fali sto deset ili dvadeset brojeva, dok mu u LMS fali mozda oko stotinu, a sve danasnja izdanja ima u kompletu. Ludilo.