Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/09/2012 : 23:28:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@supermark Zar ti nije bezveze kupit 5 ovakvih albuma, potrošit lovu, i još nakon 5-6 godina čekanja skužit da ti se strip ne sviđa?
ma zato su tu aukcije ![](icon_smile.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
trolodtroje
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 31/10/2012 : 23:53:08
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@supermark Zar ti nije bezveze kupit 5 ovakvih albuma, potrošit lovu, i još nakon 5-6 godina čekanja skužit da ti se strip ne sviđa?
ma zato su tu aukcije ![](icon_smile.gif)
nesvrstani, tek sad vidim da si me mozda krivo shvatio ja pricekam da izidju svih pet, pa tek onda procitam prvi nastavak ako mi se ne svidi - aukcije ako mi se svidi - kupujem ostalo |
|
stbojan
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/w2.jpg)
Serbia
280 Posts
Member since 29/10/2011 |
Posted - 05/02/2014 : 22:08:41
|
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo... |
|
mr murdoc
Advanced Member
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/02/2014 : 17:47:00
|
quote: Originally posted by stbojan
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo...
Vjeruj..jer kada te Blast provoza..onda si tek svjestan da si procitao jedan od najboljih stripova u svome zivotu..![](icon_smile_wink.gif) 2,3 sam vec procitao i cekam fibrinu cetvorku ![](icon_smile_big.gif) |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21337 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/02/2014 : 17:49:12
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by stbojan
brutalno dobar kec... ne znam kuda sve ovo vodi, uskoro ce da usledi dvojka i trojka, ali kako je krenulo, Blast moze da bude ili surovo i "otreznjujuce" stivo koje gadja direktno u glavu ili totalna "bljuvotina"... nadam se i verujem u ovo prvo...
Vjeruj..jer kada te Blast provoza..onda si tek svjestan da si procitao jedan od najboljih stripova u svome zivotu..![](icon_smile_wink.gif) 2,3 sam vec procitao i cekam fibrinu cetvorku ![](icon_smile_big.gif)
znači, Blast i zadnja Trgovina su nam ove godine najisčekivanija izdanja (mislim na izdanja u Francuskoj) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 06/02/2014 17:52:59 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19795 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/06/2015 : 22:08:10
|
Pročitao tek sad prvi broj. Vrhunski strip.![](icon_smile_approve.gif) Teško je opisati dojmove, ali stvarno se radi o jednom odličnom stripu. Nego, pitanje, ovaj Bojan, govori li u originalu baš srpski ili isto ovim išaranim jezikom? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Mugresi2
Starting Member
1 Posts
Member since 10/06/2016 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21337 Posts
Posted - 30/10/2016 : 16:36:43
|
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major. |
Edited by - anto on 30/10/2016 16:37:57 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 30/10/2016 : 22:24:34
|
quote: Originally posted by anto
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major.
Nadam se da ne, bio bi greh izdati to na malom formatu |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21337 Posts
Posted - 25/11/2016 : 23:59:19
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
zaslužuje li ovaj vrhunski strip da se jednog dana izda kao Blast one volume - na način kao Braća Špageti/Alvar Major.
Nadam se da ne, bio bi greh izdati to na malom formatu
bilo je greh i za Alvara,pa se niko nije bunio;čakštaviše,prodaje se kao lud. A vidim da nisam usamljen u razmišljanju - sa DW foruma:
quote: Originally posted by sideshaw bob
Могао би, за нас невернике, да падне један интеграл а ла Алвар и Шпагети (*).
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice) |
Edited by - anto on 26/11/2016 16:23:05 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 26/11/2016 : 10:48:01
|
bilo je greh i za Alvara,pa se niko nije bunio;čakštaviše,prodaje se kao lud. A vidim da nisam usamljen u razmišljanju - sa DW foruma:
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice)
Pa kad nemas veliki daj bar mali ![](icon_smile_big.gif) |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15934 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 26/11/2016 : 12:43:39
|
slažem se :-) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/11/2016 : 17:55:23
|
quote: Originally posted by sideshaw bob
(*) Mogao bi,za nas nevernike,da padne jedan integral a la Alvar i Špageti (prevod sa ćirilice)
Pridružujem se grešnim željama... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
don_draper
Advanced Member
![](AvatarUpload/style-2012-04-mad-men-style-5-don-draper-96.jpg)
4479 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 03/07/2020 : 15:44:21
|
Pomalo neshvatljivo odugovlačio sam s čitanjem ovog stripa poprilično dugo. Istina je da je bilo puno naslova za pročitati u međuvremenu, ali što me odvlačilo od ideje da ovo čitam ranije? Ne znam, a i nije presudno. Larceneta sam upoznao kroz Svagdanju borbu i Brodeckov izvještaj, dva različita, ali prilično melankolična i veoma istančana stripa u svojoj unutarnjoj psihološkoj jezi. Manu je zasigurno jedan od trenuntno najboljih u svom poslu i ima taj sjajan izričaj, nije mu potrebno puno dijaloga, svaka rečenica sjeda samo tako i oštra je, a nijemi kadrovi su prožeti s toliko neizrečenih i nametljivih misli i posebnim unutarnjim stanjem, jednostavno genijalno nešto za devetu umjetnost.
E sad, Blast, serijal od 4 knjige. Započeo danas s ovim prvim dijelom i 200 stranice je proletjelo samo tako. Ruku na srce, puno je velikih, nijemih tabli, svaka stranica se prelijeva na sljedeću, cijela knjiga je zapravo samo jedan dio velike cjeline i priče. Sve Manuove prednosti koje sam naveo su i ovdje na raspolaganju. Ipak, zasad Blast nije još na razini Brodecka i borbe. Zašto? Malo je nepravedno suditi ovo djelo kad sam tek na četvrtini i puno toga je još pod velom tajne. Glavni lik je dobio jako dobru pozadinu, ali i dalje njegove motivacije su nejasne, ne osjećam da je do kraja iznijansiran. Općenito dosta događaja u stripu su bez do kraja kreiranog konteksta, ali očekujem da će se to popraviti. Dijalozi su lucidni, nije sve ni tako tmurno u ovom stripu, ali prevlada ta teška, siva, olovna atmosfera melankolije. I zasada, to nije nimalo loše i imam pouzdanja da će se kroz daljnje nastavke ovo iznijansirati u još jednu moćnu priču iz pera Larceneta. 4/5 |
I sell the fact that I can't be bought |
|
Manny
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/supershitty.jpg)
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 03/07/2020 : 16:15:36
|
Krajnje je vreme da neko stavi Debelu tjelesinu na aukciju i meni omogući da je kupim i pročitam konačno. :) Ovo je verovatno najtraženiji Fibrin strip već godinama. |
|
RaoulDuke
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Raoul Duke.jpg)
Croatia
454 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 05/07/2020 : 20:41:10
|
quote: Originally posted by Manny
Krajnje je vreme da neko stavi Debelu tjelesinu na aukciju i meni omogući da je kupim i pročitam konačno. :) Ovo je verovatno najtraženiji Fibrin strip već godinama.
Eto i jedinice na aukciji![](icon_smile_cool.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|