Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Oki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/12/2011 : 20:02:44
|
Prijedlog za još nekoliko natpisa za majice u Božićnoj kolekciji SOVA.VG: PARO I REDNAZGUL - NAJNOVIJI NEPRIJATELJI NEUPUĆENI KUPAC - MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ KUPAC KOJI SE BUNI - SUPER EGO OŠTEĆENI KUPCI - FRENDOVI KOJI KUJU ZAVJERU SVJETSKI PUTNIK - BIO U NJEMAČKOJ NASILJE U DARKVUDU - PRESERAVANJE NA STRIPOVI.COM IMAGINARNI PRIJATELJ - IMAGINARNI ODVJETNIK KONSKVIDATOR - ZAGOR BROJ 1 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:09:29
|
CRŠ je proša, ali ostaje vam MaFest ![](icon_smile_big.gif) Ja teško da ću moći doći, ali ostavite mi primjerke s natpisom "NA KAVICI S FERRIJEM - U KREVETU S ANGELINOM JOLIE" i "KONSKVIDATOR - ZAGOR BROJ 1" ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
Trljam ruke. |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
rednazgul
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/chains(1).jpg)
Croatia
169 Posts
Member since 18/01/2011 |
Posted - 16/12/2011 : 20:11:20
|
Ma daj čovječe,tko je ovde lud!!! Prije godinu dana kupio sam na aukcije.hr od njega Zagora-otrovni totem za 300 kuna sa opisom predmeta...tri točkice...i još me uzme na poštarini onih famoznih Bachyevih 7 kuna...jasno strip=kupus ali kao što Paro reče...koji kurac nisi tražio dodatne fotke i opis...i Paro je u potpunom pravu.Sam si sebi kriv-rekoh i ostavim pozitivni.... I tu je ta POANTA!!!! TKO ZNA KOLIKO JE OD ONIH 1800 POZITIVNIH što ih je okolo sakupio stiglo upravo na ovu foru!!! kasnije sam još kupio singlicu Partibrejkers...tu je korektno naveo na je izvitoperena ali ja sam je svejedno kupio jer mi je trebao samo omot...naravno da mi je gricnuo 7 kuna za poštarinu...koji car!!! I tu je druga poanta...sva mu je roba uglavnom sa greškom.... Sad bih ja trebao uzeti ovaj otrovni totem i odnjeti mu ga da mi ga zamjeni za ovaj koji prodaje za dva soma kuna... i tu je treća poanta....ako i prodaje pravu robu onda je cijena kao da su svi umočeni u kokainsku otopinu![](icon_smile_dead.gif) |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:11:22
|
quote: Originally posted by wolf
A kad Bi Bachy objavio full izdanje stripa to bi bio pravi boom ![](icon_smile_wink.gif)
Ja bi kupia dva komada odma! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Trljam ruke. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/12/2011 : 20:15:31
|
Što više razmišljam to mi se ova ideja sve više sviđa. Zamislite da se pojavimo na Mafestu ili CRŠ s takvim majicama ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
pa to ti nije problem.takvu majicu crne boje recimo s bilin slovima izađe te oko 100 kuna![](icon_smile_wink.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/12/2011 : 20:15:48
|
quote: Originally posted by Oki
Ja mislio da će sova biti spaljen ili obješen (zbog lova na vještice i zakona linča) ali vidim da na kraju postoji mogučnost da ga pojede RED NAZGUL !!!!
A i ti, Oki, nisi u redu. Ne brišeš negativni iako ON to očekuje ![](icon_smile_tongue.gif)
Wolfe,vjeruj mi da si jedini koji si sovi nanio veliku bol... Zašto? Zato što si prvi (vjerovatno i zadnji) koji je dobio natrag lovu koja je na prevaru bila izvučena!!! ...a on je te novce mogao uložiti u kupovinu stotinjak novih stripova za preprodaju... |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:16:28
|
quote: Originally posted by lwood
pa to ti nije problem.takvu majicu crne boje recimo s bilin slovima izađe te oko 100 kuna![](icon_smile_wink.gif)
A kod sove za 350 + 50 kn poštarine! ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
Trljam ruke. |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:17:57
|
Wolfe,vjeruj mi da si jedini koji si sovi nanio veliku bol... Zašto? Zato što si prvi (vjerovatno i zadnji) koji je dobio natrag lovu koja je na prevaru bila izvučena!!! ...a on je te novce mogao uložiti u kupovinu stotinjak novih stripova za preprodaju...
Pa reka je hrvoje23 da kupuje od ljudi stripove po kunu, dvi. A cijene su svi vidili ![](icon_smile_dead.gif) |
Trljam ruke. |
|
rednazgul
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/chains(1).jpg)
Croatia
169 Posts
Member since 18/01/2011 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:27:56
|
quote: Originally posted by lwood
Što više razmišljam to mi se ova ideja sve više sviđa. Zamislite da se pojavimo na Mafestu ili CRŠ s takvim majicama ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
pa to ti nije problem.takvu majicu crne boje recimo s bilin slovima izađe te oko 100 kuna![](icon_smile_wink.gif)
Ma ne govori nitko da je to problematično, znam kako inače idu cijene tih majica.
Ali zbilja, zamislite ovaj scenarij:
Mafest 2012, dolaze ljudi autima, tu su gosti, organizatori, domaćini, turisti, slučajni prolaznici... Odjednom, stiže veliki autobus na kat. Iz njega izlazi stotinjak namrgođenih likova, ali sa sličnim majicama. Organizator Mafesta pita vozača: A koji su ovo likovi? - Ma to su vam ovi iz udruge 'sova.vg - never more!'. |
Edited by - wolf on 16/12/2011 20:28:35 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:30:26
|
Ja mislio da će sova biti spaljen ili obješen (zbog lova na vještice i zakona linča) ali vidim da na kraju postoji mogučnost da ga pojede RED NAZGUL !!!!
A i ti, Oki, nisi u redu. Ne brišeš negativni iako ON to očekuje ![](icon_smile_tongue.gif)
Wolfe,vjeruj mi da si jedini koji si sovi nanio veliku bol... Zašto? Zato što si prvi (vjerovatno i zadnji) koji je dobio natrag lovu koja je na prevaru bila izvučena!!! ...a on je te novce mogao uložiti u kupovinu stotinjak novih stripova za preprodaju...
Zaista sam polaskan tim uspjehom ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 16/12/2011 : 20:31:48
|
quote: Originally posted by rednazgul I tu je ta POANTA!!!! TKO ZNA KOLIKO JE OD ONIH 1800 POZITIVNIH što ih je okolo sakupio stiglo upravo na ovu foru!!!
I tko zna koliko ih je dao sam sebi služeći se alternativnim nickovima, tipa Fahro i sl. |
|
Bachy
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/DENNIS THE MENACE 1.gif)
Croatia
1766 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 16/12/2011 : 20:32:30
|
Znao sam ja da će Zagor sve riješiti - zato sam ga i zvao u pomoć!
Što se stripa tiče - nije problem - samo tiskanje je malo veći, predlažem jedan lijepi virtualni oblik sa cbr ekstenzijom! Mogu ja napravit jednu lijepu epizodu, uzet samo određene kadrove i cijelu ovu priču pretvoriti i klasični Zagorov strip u kojoj bi se on borio protiv barona Jakupovića - sve što mi treba je vrijeme...
Ja bih majicu onu sa svjetskim putnikom - bio u Njemačkoj!![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
Oki daj neku na školovanje!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Tu su mu isto odlični biseri! |
Oj, budi svoj! |
Edited by - Bachy on 16/12/2011 20:33:54 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/12/2011 : 20:38:45
|
quote: Originally posted by rednazgul
Pratio sam ovaj topic proteklih dana i nisam imao namjeru sudjelovati ali pošto me je "gospodin"Jakupović danas okrznuo i bukvalno me povlači za jezik, da mu u kratkim crtama odgovorim... Kupio sam od njega 4 stripa i uplatio mu 120 kuna na račun... Stripovi su stigli sutradan...sve pohvale za brzinu. Otvaram pošiljku i nalazim da su dva stripa u redu(Desperado i Diabolik) a ostala dva imaju nedostatke koji su,smatram,obavezno morali biti navedeni u opisu predmeta...tamo su bile samo tri točkice(...) Naprežem moždane vijuge i sjetim se da su tri točkice u Morseovoj abecedi slovo S(početna slova od Shit ili Sranje) i uspijem riješiti rebus.Naime,na jednom Billy Bisu nedostaju stranice 71,72,73,74,a zadnjih par strana konzumirao je maus ili neki drugi glodavac.... drugom stripu hrbat je puknuo napola i ispadaju stranice i smatram da su to feleri koji se MORAJU!!!!!navesti u opisu predmeta... Isto jutro(ponedjeljak)spakiram ta dva sjebana stripa,pošaljem ih natrag Vasifu i pošaljem mu PM sa svim ovim gore navedenim prigovorima i napišem mu moj broj računa u Splitskoj banci gdje da mi vrati novac za ta dva stripa...dobra dva stripa sam zadržao(I PLATIO) i ostavio mu pozitivne komentare... Do danas mi uplata nije sjela i ja sam zveknuo negativne.... Zašto Vasife???!!!iz tri razloga..... Trošiš moje živce...prvo sam popizdio kad sam vidio šta si mi poslao a danas sam poludio kad sam na banci vidio da mi nisi VRATIO moj novac Trošiš moje vrijeme...morao sam pakirati te stripove,nositi ih na poštu i dvaput sam bio na banci(nemam internet bankarstvo kao ti Vasife) Trošiš moj novac(barem privremeno) i igraš se samnom.... VASIFE...NEZNAŠ SA KIM SE IGRAŠ I VJERUJ MI,NE ŽELIŠ SAZNATI!!!! Ja sam ti u ponedeljak poslao sve potrebno za uplatu a ti si mi samo jednom šturo odgovorio i LAŽEŠ,LAŽEŠ,LAŽEŠ da si mi poslao nekoliko poruka...pa šta ti misliš da ja imam vremena i živaca sa tobom razmjenjivati poruke tjednima i mjesecima kao svi ovi momci koje si razguzio da bi mi vratio FAKING 73 kune!!! Šta ti misliš da ja imam vremena i živaca ovdje objavljivati javno moje prepiske sa tobom(neka ih objavi Markos ili netko treći) da bih nekomu dokazivao da sam u pravu???!!! Kloni me se,Vasife, u širokom luku i nemoj mi ništa uplaćivati,molim te.i NE SPOMINJI ME VIŠE NI OVDJE NA OVOM FORUMU NI DRUGDJE JER AKO TI JA DOĐEM U VELIKU GORICU TVOJ GONDOR ĆE PASTI A NAZGUL ĆE SE POČASTITI SOVINIM MESOM!!!![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_angry.gif)
Citiram:
"Upozorio sam vas prosli put prilikom prepiske oko problema sa članom wolf, ali vi se ne obazirete. Ovo je zadnje, ali zaista zadnje upozorenje: dosta mi je vaših laži, podmetanja, zavlačenja i prevara. Ne uplatite li rednazgulu iznos za koji je oštećen do ponedjeljka, na broj računa koji vam je dostavio, korisnički račun će vam biti zaključan zauvijek. Pojavi li se još jedan slučaj prevare korisnika sa preplaćivanjem poštarine, slanjem oštećenih i neadekvatno ocijenjenih stripova - istog trena vam zaključavam korisnički račun, zauvijek. BILO KAKAV sličan eksces - opet - ključ zauvijek. Na stripovi.com ste dobrodošli ukoliko ćete se ponašati kako priliči poštenom prodavaču, ali ovakvo ponašanje vam NEĆEMO tolerirati. Izaberite sami." |
Trouble will find me |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
DARKO18
Starting Member
91 Posts
Member since 17/01/2011 |
|
Barney
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/The-Flintstones.jpg)
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 17/12/2011 : 00:49:44
|
quote: Originally posted by paro
Eh, kasno sam se sjetio, al dobro, šta se neko nije ranije sjetio da me uputi. Još jedna važna stavka u cijeloj priči.
Reputacija na aukcijama wolf- 90 Bachy- 74 Barney- 66 Za Zlotvora mi nije važna brojka, jer ga poznajem i ne vjerujem da bi izmišljao ili preuveličavao, tako da se stanje na semaforu opet mjenja. Inače, naravno da ako je neko prevaren da nije važno kolka mu je reputacija al opet se ne može zanemarit ovo.
provjeri za 2 tjedna moju reputaciju i provjeri datum kada sam se registrirao na ovu stranicu, a samo za informaciju do sada sam prodavao samo stripove po par kn za razbibrigu i citanje i sada sam tek ubacio nesto malo vise zapazenu aukciju a i to nisu bile petice nego onako srednje ocuvani stripovi, tu i tamo neki preko ocjene 4 samo su ovo puno atraktivniji brojevi. Provjeri si sovu koliko je dugo clan na stripovi.com i gospodin koji se hvali da posjeduje preko 10 000 stripova je do sada skupio reputaciju 38 a ja cu kad ove aukcije sto su jucer i danas prodane budu realizirane imat reputaciju oko 90. Ako mu malo provjeris komentare a ne samo reputaciju prijetit ces da je sova do sada vise manje imao kupce samo u prolazu, i vecina ih je s njim jednom suradjivala i nakon suradnje su ostavili redaradi pozitivan komentar i vise se ne vracaju a kod mene se konstantno vracaju moji kupci i svakim danom ih imam sve vise i vise.
Necu dalje komentirati, pametnom dosta. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
goran split
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/hhfg.gif)
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 17/12/2011 : 08:35:47
|
quote: Originally posted by goran split
ovo je sapunica godine na stripovi.com sta je sljedece izbor za negativca desetljeca?
a čuj, da ljudi nemaju razloga, ne bi se javljali ovdje.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/12/2011 : 12:29:31
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Da zbilja, i ja san zaboravia navesti wildwesta kao jednog od najjačih - kod njega uvik znaš što kupuješ ![](icon_smile_approve.gif) Izdvojia bi i byomana, koji je zaboravia da je proda stripove od nekih čije mi je slike posla na mail (dogovorili smo van aukcija) i za stripove kojih nije bilo mi je uredno vratia lovu. I još mi je reka "plati kad budeš ima" I mister m je tu, i tomislav.baretic... Svaka čast svima! ![](hail.gif) Ali sa sovom - nikad više! Ja nisan umra radi 200 kn, ali se on nemilice izblamira...
Ovdje bi spomenuo par prodavača koji su meni izašli u susret i koji stvarno imaju puno razumijevanja: -Darko18 ( ta se priča več odavno zna sto i kako, čovjek mi još poklonio zadnje stripove koje sam bidao) -Pajini A. -Columbo -Dmar -Makarin I još neki od prije ali ovi momci svaka im čast. |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 17/12/2011 : 13:26:16
|
Zanimljivo, kad je Bachy osta sam na ovom topicu (eventualno wolf s njim) još je sova i navraća. Sad ga baš i nema, smanjila mu se krila kad je došlo 4-5 ljudi sa istim prigovorom. I što kaže Barney, svi kupci kod sove su jednokratni - jednom kupe i više se ne vraćaju! ![](icon_smile_approve.gif) |
Trljam ruke. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|