Predpostavljam da ce i drugi dio ove price biti objavljen sledeceg mjeseca, zato sto u jednom mjesecu smo dobili i redovnog i Extra Dylana, a redovni inace izlazi u parnim mjesecima...
Predpostavljam da ce i drugi dio ove price biti objavljen sledeceg mjeseca, zato sto u jednom mjesecu smo dobili i redovnog i Extra Dylana, a redovni inace izlazi u parnim mjesecima...
A možda će izlati i parnim i u neparnim...
E to bi stvarno bio novi "zakon", kako naslov kaze
Samo je pitanje da li ce i to da okasni, i iz kojih se moze razloga to dogoditi?...jer i dalje mi Ludens nekako "sharen"... Nadam se da je sve ipak ok. Nakon toga bi trebalo da ne zeznu stvar pa objave cuvenu #200-ku, pa izbace to u c/b jer je epizoda jubilarac (SD zeznula stvar sa #121) Odlican Barbato/Brindizi, i u toj se epizodi navode takodje vazni detalji iz Dilanove proslosti, kao i njegovo upoznavanje sa Grucom... Jedna od meni najdrazih.
Ja makar predpostavljam da ce Ludens redovni da preskoce tog jubilaraca, Broj 200, pa ce ga sigurno objavit kao specijalca u boji, kao sto to rade sa Zagorom. To je jedini nacin da mogu da dignu cijenu, oko 25 kuna ili slicno, pa da im se isplati stampa u boji... samo da izadje u boji, pa nema veze jel u redovnoj ili kao specijalac, ako ga objave u crno bijelom, onda jadni mi :(
najgore je prošlo... ne ponovile se više pauze bez najave.. __________________________________________________ 42 god. ALAN FORDA u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja makar predpostavljam da ce Ludens redovni da preskoce tog jubilaraca, Broj 200, pa ce ga sigurno objavit kao specijalca u boji, kao sto to rade sa Zagorom. To je jedini nacin da mogu da dignu cijenu, oko 25 kuna ili slicno, pa da im se isplati stampa u boji... samo da izadje u boji, pa nema veze jel u redovnoj ili kao specijalac, ako ga objave u crno bijelom, onda jadni mi :(
Iskreno se nadam da ce da ga izdaju u redovnoj seriji a ne kao specijalca, pa cak i da mu dignu cenu zbog boje bilo bi bolje nego da ga ubacuju medju specijalce.
Ne vjerujem,jer u najavi za sljedeći broj piše za dva mjeseca DD 117.
P.S.Dobar broj!
Istina, ali ovaj broj je trebo da izadje u Februaru, tako da to 'za dva mjeseca' moze da znaci April 2011
P.S.Dobar broj!
Istina, ali ovaj broj je trebo da izadje u Februaru, tako da to 'za dva mjeseca' moze da znaci April 2011
E,vidiš,u pravu si ponovno.,ali će od onda vjerojatno opet ići svaka dva mjeseca.Valjda.
Odlično, konačno redovni DD! A ovo da će nastavak izaći idući mjesec zvuči mi logično, ako LU planira uspostaviti rutinu da svaki mjesec imamo po jedan novi DD broj, a ne da svaka dva mjeseca izađu dva broja.
Odlično, konačno redovni DD! A ovo da će nastavak izaći idući mjesec zvuči mi logično, ako LU planira uspostaviti rutinu da svaki mjesec imamo po jedan novi DD broj, a ne da svaka dva mjeseca izađu dva broja.
Misliš na redovni i extra? Redovnog nije bilo tri mjeseca, extra još i duže, a i možemo reći da je izlazio prosječno jedan po mjesecu.
Kad ćeš napisati koju recku za Dylana? Već davno nisi pukao nijednu...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."