Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/04/2012 : 22:56:40
|
Juhuu! Hvala.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/04/2012 : 13:54:21
|
quote: Originally posted by sawitch
Da, radnja se bas siri... Mozda mi i zato nema neki utisak... Stanis se ukljucuje a ni malo mi nije zanimljiv... Najvise sam se nadao vecem pojavljivanju vukova od Starkove dece i zmajeva od Targerijanke ali slaba vajda... Inace, IMP mi postaje jak lik skroz...
Realno pozitivni likovi u seriji ,ostalo je tesko zlo i naopako... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41125 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/04/2012 : 10:14:52
|
Hoce li sada biti trece epizode da se skine kao i prosle nedelje? Ono, jedna u napred... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 09/04/2012 : 10:26:47
|
quote: Originally posted by sawitch
Hoce li sada biti trece epizode da se skine kao i prosle nedelje? Ono, jedna u napred...
Vjerovatno hoce. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11956 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41125 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/04/2012 : 16:42:35
|
Iako sam ljubitelj fantastike, ovo nisam uzeo čitati jer nije završeno. No, sada već važem da li da propustim ovaj svjetski fenomen (knjige, serija, strip)... Problem je što zadnje dvije knjige neće biti gotove za najmanje 10 godina. Ne znam mogu li toliko čekati. Za to vrijeme mogli bismo umrijeti ili ja ili autor knjige pa ništa od svega. I tako ću ipak prekršiti svoj običaj i početi čitati nešto bez kraja. Dva pitanja: 1. Koliko točno knjige (knjiga) pokriva prva sezona (10 epizoda)? 2. Da li da prvo čitam knjigu ili da prvo gledam seriju? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 09/04/2012 : 16:59:07
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Iako sam ljubitelj fantastike, ovo nisam uzeo čitati jer nije završeno. No, sada već važem da li da propustim ovaj svjetski fenomen (knjige, serija, strip)... Problem je što zadnje dvije knjige neće biti gotove za najmanje 10 godina. Ne znam mogu li toliko čekati. Za to vrijeme mogli bismo umrijeti ili ja ili autor knjige pa ništa od svega. I tako ću ipak prekršiti svoj običaj i početi čitati nešto bez kraja. Dva pitanja: 1. Koliko točno knjige (knjiga) pokriva prva sezona (10 epizoda)? 2. Da li da prvo čitam knjigu ili da prvo gledam seriju?
prva sezona pokriva prvu knjigu..manje vise. Posto sam knjige poceo citati na hrvatskom, nastavio na njemackom a ovu najnoviju upravo citam na engleskom znam da su izdanja na pojedinacnim zemljama razlicito podjeljena i zato kazem “manje vise" Ako mene pitas, prvo procitaj knjigu, ali ako ne mozes cekati, onda pogledaj seriju.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/04/2012 : 17:12:03
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Iako sam ljubitelj fantastike, ovo nisam uzeo čitati jer nije završeno. No, sada već važem da li da propustim ovaj svjetski fenomen (knjige, serija, strip)... Problem je što zadnje dvije knjige neće biti gotove za najmanje 10 godina. Ne znam mogu li toliko čekati. Za to vrijeme mogli bismo umrijeti ili ja ili autor knjige pa ništa od svega. I tako ću ipak prekršiti svoj običaj i početi čitati nešto bez kraja. Dva pitanja: 1. Koliko točno knjige (knjiga) pokriva prva sezona (10 epizoda)? 2. Da li da prvo čitam knjigu ili da prvo gledam seriju?
prva sezona pokriva prvu knjigu..manje vise. Posto sam knjige poceo citati na hrvatskom, nastavio na njemackom a ovu najnoviju upravo citam na engleskom znam da su izdanja na pojedinacnim zemljama razlicito podjeljena i zato kazem “manje vise" Ako mene pitas, prvo procitaj knjigu, ali ako ne mozes cekati, onda pogledaj seriju.
Onda čitam prvu knjigu pa kad pročitam, gledam prvu sezonu serije... Ako netko misli da mi ovo nije dobro neka sada kaže ili ćuti zauvijek... |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 09/04/2012 : 18:58:55
|
Zašto se mučiti čitanjem? Čuo sam da je radnja gotovo preslikana. I da su kasnije knjige dosadne. Ak te zanima serija, pogledaj pa do kud dođe, a ako ukinu pročitaj.
Osim ako baš voliš čitati. |
 |
|
mavra
Junior Member

439 Posts
Member since 13/01/2011 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/04/2012 : 20:02:22
|
quote: Originally posted by Windwalker
Zašto se mučiti čitanjem? Čuo sam da je radnja gotovo preslikana. I da su kasnije knjige dosadne. Ak te zanima serija, pogledaj pa do kud dođe, a ako ukinu pročitaj.
Osim ako baš voliš čitati.
Čitanje knjiga mi je uvijek bilo ispred svih ostalih hobija. Da! Ja baš volim čitati. Nije mi muka.  Samo što nemam nikako dovoljno vremena i lako me hvata san jer se dižem jako rano. 
Sad kada si rekao da je radnja preslikana, pada mi na pamet da ipak knjige odložim za 10 godina kada bude gotovo (za max impact), a do tada ću pratiti seriju sezonu po sezonu... |
Edited by - Obi-wan on 09/04/2012 20:05:21 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 09/04/2012 : 20:13:44
|
Obi,ne budali. Pročitaj knjigu a zatim pogledaj seriju. Prva knjiga je prve sezona serije. Knjiga je kao šta je i normalno puno bogatija opisima i poviješću svijeta ali serija je odlična isto ali će ti biti puno lakše pratiti seriju sa pročitanom knjigom. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/04/2012 : 20:33:59
|
quote: Originally posted by jaki
Obi,ne budali. Pročitaj knjigu a zatim pogledaj seriju. Prva knjiga je prve sezona serije. Knjiga je kao šta je i normalno puno bogatija opisima i poviješću svijeta ali serija je odlična isto ali će ti biti puno lakše pratiti seriju sa pročitanom knjigom.
Ok, ima logike. Učinit ću baš tako.  |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/04/2012 : 21:34:13
|
eto, sve ti je jasno obi ja sam nakon odgledane prve sezone pročitao 1. i 2. knjigu, sada gledam 2. sezonu, pa ću se bacit na 3. knjigu pa dokle doživim, doživim
i naravno, knjige su puno bogatije detaljima, poviješću likova i porodica... jedina mana im je što su predebele i nezgodne za čitanje u krevetu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/04/2012 : 20:21:13
|
Počni čitati jer puno propuštaš,ne možeš čekati da Martin napiše dvije zadnje knjige jer sad će se još više pričati o tom serijalu.
Što se tiče knjiga ili serija,prvo knjiga jer ćeš steći krivi dojam ako prvo pogledaš seriju. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 10/04/2012 : 23:41:01
|
quote: Originally posted by Windwalker
Osim ako baš voliš čitati.
Čitanje knjiga mi je uvijek bilo ispred svih ostalih hobija. Da! Ja baš volim čitati. Nije mi muka.  Samo što nemam nikako dovoljno vremena i lako me hvata san jer se dižem jako rano. 
Sad kada si rekao da je radnja preslikana, pada mi na pamet da ipak knjige odložim za 10 godina kada bude gotovo (za max impact), a do tada ću pratiti seriju sezonu po sezonu...
Eto, a meni je čitanje (knjiga, a ne stripova) uvijek zadnja stanica iskustva, tj. užitka, pa ako postoji serija/film/igra/strip koji pobliže prati radnju knjige, nema mi potrebe da tu knjigu čitam. |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 10/04/2012 : 23:53:33
|
Serija je odlicna sto se tice prenosenja napisanog (ali ne i savrsena/potpuna), ali opet knjiga je poseban i veci uzitak; Kompletnije, obimnije, bolje. Preporuka za prvo knjige i onda seriju (i onda boardgame!). |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41125 Posts
Posted - 11/04/2012 : 08:52:48
|
Ja sam odgledao prvu sezonu i podlegao sam pritiscima i kupio prvu knjigu.. Citacu je za jedno 2-3 nedelje kada zavrsim jedan serijal sto trenutno citam... Sta cu, moram.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Topic  |
|