Author |
Topic |
wintermute
Senior Member
USA
1556 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 14/03/2024 : 15:41:14
|
quote: Originally posted by BiDi Dosta se prodalo na kioscima uz more, na "mom kosku" u Premanturi/Puli/Rovinju imali su remitendu SS biblioteke za godine unazad.
Auh sad me podseti da sam i ja kao mali kupovao Vjesnikovu Alan Ford (i ostalu) remitendu na kioscima po mestascima u okolini Makarske: Gradac, Zaostrog, Mali/Veliki Drvenik... i cudio se kako se "stari a novi" stripovi tako prodaju... divna vremena... |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 14/03/2024 : 16:25:19
|
quote: Originally posted by wintermute
quote: Originally posted by BiDi Dosta se prodalo na kioscima uz more, na "mom kosku" u Premanturi/Puli/Rovinju imali su remitendu SS biblioteke za godine unazad.
Auh sad me podseti da sam i ja kao mali kupovao Vjesnikovu Alan Ford (i ostalu) remitendu na kioscima po mestascima u okolini Makarske: Gradac, Zaostrog, Mali/Veliki Drvenik... i cudio se kako se "stari a novi" stripovi tako prodaju... divna vremena...
Ja sam zahvaljujuci takvim kioscima jedne godine na Pagu kupio skoro cijelu Druzinu od vjesala i ne znam koliko AF trobroja i cega sve ne po devalviranoj cijeni, tako da je cifra cak i za moj djecji dzep bila smijesna. Jos se sjecam kako s bojazni pitam "striceka": "Koliko kostaju?" i kako ne mogu vjerovati usima na: "Pa toliko koliko pise" i kako s nevjericom nosim doma naramak stripova koji me kostao kao jedan sladoled. |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 14/03/2024 : 16:27:01
|
Auh sad me podseti da sam i ja kao mali kupovao Vjesnikovu Alan Ford (i ostalu) remitendu na kioscima po mestascima u okolini Makarske: Gradac, Zaostrog, Mali/Veliki Drvenik... i cudio se kako se "stari a novi" stripovi tako prodaju... divna vremena...
moji bi kupovali bukvalno sve na kiosku u tom momentu valjda da dobiju koji trenutak odmora od male dece
inace, bila je jos jedna tema koga zanimaju cifre: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=52605&whichpage=1 |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/03/2024 : 17:45:32
|
Auh sad me podseti da sam i ja kao mali kupovao Vjesnikovu Alan Ford (i ostalu) remitendu na kioscima po mestascima u okolini Makarske:Gradac, Zaostrog, Mali/Veliki Drvenik... i cudio se kako se "stari a novi" stripovi tako prodaju... divna vremena...
Ja ih i danas tu kupujem |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1556 Posts
|
wintermute
Senior Member
USA
1556 Posts
Posted - 14/03/2024 : 18:11:18
|
quote: Originally posted by Vlaadisha inace, bila je jos jedna tema koga zanimaju cifre: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=52605&whichpage=1
Bravo! Hvala! Ovo je tema koju sam davno ovde i ja citao ali nisam mogao da je nadjem. Odatle sam i skinuo onu sliku koju sam ovde okacio ali nisam mogao da se setim odakle mi pa sada dajem duznu zahvalnost i kredit clanu moore koji ju je tamo okacio.
Jako zanimljivi podaci, steta sto teme ne mogu da se spoje. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2158 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 14/03/2024 : 18:27:27
|
Sve se moze ako se hoce barem bi trebalo tako biti. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Topic |
|