Author |
Topic  |
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/07/2011 : 11:12:39
|

DAJ BOZE!!!!
A inace, cigani su se doooobro pojacali.. Odakle im pare, u to necu da ulazim... Da li ce dogodine biti katanac za ovo rasipnistvo, ne znam ali su sada zemlja jaki...
Kirovskog su doveli.. Odlicna akvizicija na golu.. Jos perspektiva i zaradice na njemu dobro za koju godinu...
Kovacevica vratili... Ekstremno glup covek ali grize, i sto je za njih vazno veliki cigan...
Scepovica malog doveli za napad.. Bolji je od Kaludjerovica 3 puta... Kako su to izdejstvovali ne znam...
O tom Mazengi i Paseku ne znam nista, ali ako su kvaliteta Evandra, bice dobri.. Jos da zatvore rupu na desnom beku i mislim da ce biti mozda i kvalitetniji od nas...
Ako nam ode Savic, ima da duva na sve strane...
Da gledamo po pozicijama..
Golman - Odlican
Levi bek - Volkov odlican
Desni bek - Miljkovic ocajan - To fali
Stoper - Ivanov odlican
Stoper - Savic odlican - Ako ode i to fali
Levi spoljni - Nema
Desni spoljni - Babovic dobar
zadnji vezni - Medo dobar
Poluspic - Vukic truba
Spic - Eduardo kazu dobar
Spic - Scepovic - Truba
E sad, namece se mali Lazar Markovic koji je na pripremama bio zver... Gledao sam mu poteze, bice igracina.. Samo ako nastavi da radi... Brasanac i Markovic alternative... Valjda dobre.. Jovancic u napadu, hmmm, videcemo... Da li ce ovaj Tomic krenuti da igra, da li ce Scepovic krenuti to Bog sveti zna... Sasa Ilic ne moze vise od pola sata ni na injekcijama... Sa do sada odradjenim prelaznim rokom ostaje da se nadamo da ce Vukic uci u formu, eventualno se Otasevic pokazati da vredi... Onaj Fripong je jos balav... Ne znam.. Podmladili se jesmo, i to dosta, a sve rupe nismo zatvorili.... Prodati Fejsu je bilo suludo... A ako je on prodat, trebao je bar Petrovic ostati.. Ovako ne znam sta cemo... Trenutno me hvata panika... Mislim, jebes Ligu sampiona, dobra je i UEFA liga za nase uslove, ali titula je diskutabilna po ovome... Vrsi se pritisak na sve strane od Lukica i kompanije, mogu da se kladim da ce biti brdo penala sledece godine za Zvezdu... Vojvodina se oslabila... Ne znam za vas, ali ja strepim... Nadam se da ce nas Krstajic razuveriti... Kada bi samo doveli malog Petkovica iz OFK-a ali od toga verovatno nema nista... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/07/2011 : 12:04:57
|
Daj bože da se Žuka vrati   kako sam se oduševio kad video  Ali ipak nam treba jop neko pojačanje, pogotovo taj zadnji vezni. Prodali Raću i Fejsu, otišao Lola. I još jedan napadač ne bio na odmet. Ovako Eduardo i Dijara i mrtvi Bogun i Šćepović.
Za Zvezdu mi se čini da im je ova sezona biti il ne biti, ali videćemo.
I Gist je stvarno budala. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
Posted - 01/07/2011 : 12:27:55
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ali ipak nam treba jop neko pojačanje, pogotovo taj zadnji vezni. Prodali Raću i Fejsu, otišao Lola. I još jedan napadač ne bio na odmet. Ovako Eduardo i Dijara i mrtvi Bogun i Šćepović.
Tu su i Jovancic i mladi Markovic. Mislim da ne treba gomilati napadace. Bolje neka odbranu ojacaju. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 01/07/2011 : 12:48:44
|
quote: Originally posted by sawitch
Mi nemamo najbitnije stvari za moderni fudbal - Krila i beka...
to toliko puta ponavljamo, da se već automatski podrazumeva    |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 01/07/2011 : 18:14:59
|
Dakle, prodali smo Savića, Petrovića, Jovanovića i Fejsu, oterali Ilieva, a nismo otkupili Tejga. Nema šta, ozbiljan smo klub. Plus, tu su pare od lige šampiona  |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/07/2011 : 19:01:07
|
Dakle, prodali smo Savića, Petrovića, Jovanovića i Fejsu, oterali Ilieva, a nismo otkupili Tejga. Nema šta, ozbiljan smo klub. Plus, tu su pare od lige šampiona 
Meni stvarno nije jasno sta se tu desava,ali nesto gadno smrdi. Rasprodali pola tima Pa cak i da dovedu dobre igrace treba to uigrati.Ajde sve mogu i da razumem ali da prodaju Savica i Fejsu to ne mogu.Pogotovo sto sad za Savica nemamo zamenu.Strasno sta rade. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 04/07/2011 : 17:45:04
|
Ako bude sta za majice javite mi putem poruke ... Trenutno trazim posao pa ne stizem na forum redovno... Ako neko cuje da u nekoj firmi treba Dipl. Gradj. Ing. neka mi javi :) Ili ako neko drzi firmu a voljan je da zaposli kolegu sa foruma :) |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:08:43
|
Žreb za Evroligu – Partizan u trećem šeširu
Srpski šampion iščekuje žreb za novu sezonu Evrolige koji će se obaviti 7. jula. Čelnici elitnog evrospkog takmičenja odredili su šešire za žreb u Barseloni – Partizan u trećem.
Evroliga objavila raspored ekipa pred žreb kojim će se odrediti grupe za narednu sezonu najboljeg evropskog klupskog takmičenja u košarci.
kk partizan
Naš predstavnik, šampion Srbije Partian, smešten je u treći šešir zajedno sa Uniksom, Unikahom, Ulkerom i Fenerbahčeom.
1. Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid 2. Montepaski, Kaha Laboral, Makabi, CSKA 3. Partizan, Uniks, Unikaha, Fenerbahče Ulker 4. Prokom, Bilbao, Anadolu Efes, Žalgiris 5. Armani džins, Olimpija, Brose saskets, Kantu 6. Nansi, Zagreb, kvalifikant 1, kvalifikant 2
Za sada su poznata 22 tima učesnika Evrolige, dok će se preostala dva mesta popuniti po okončanju kvalifikacija u kojima učestvuju Alba, Asvel, Himki, Lijetuvos Ritas, Cibona, Nimburk, PAOK, Spriu basket, Galatasaraj, Donjeck, Banvit, Šole, Budućnost, Turov, Grevelin i Riga. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 05/07/2011 : 16:13:48
|
Real madrid nije zasluzio prvi sesir... Pre njega bi trebao CSK da bude u prvom sesiru, a bogami i makabi? Kojim rezultatima je real zasluzio prvi sesir???? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2011 : 19:23:50
|
Isto onim kojim mi nismo zasluzili A licencu..
I istim onim kojim prosle godine nismo bili u prvom sesiru iako smo ucestvovali na F4. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 05/07/2011 : 19:57:08
|
quote: Originally posted by okiboki
I istim onim kojim prosle godine nismo bili u prvom sesiru iako smo ucestvovali na F4.
Nisam strucnjak ali sam poprilicno siguran da je makabi igrao finale :) |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2011 : 21:18:45
|
quote: Originally posted by masni
quote: Originally posted by okiboki
I istim onim kojim prosle godine nismo bili u prvom sesiru iako smo ucestvovali na F4.
Nisam strucnjak ali sam poprilicno siguran da je makabi igrao finale :)
Naravno.To je poenta.Mi na F4,ne budemo prvi sesir prosle godine.Makabi u finalu,ne budu prvi sesir ove godine.Smejurija |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 06/07/2011 : 15:19:36
|
Dakle, prodali smo Savića, Petrovića, Jovanovića i Fejsu, oterali Ilieva, a nismo otkupili Tejga. Nema šta, ozbiljan smo klub. Plus, tu su pare od lige šampiona 
NEMOJ TAKO ,,,,ostao je BABOVIC...  ....Realno mislim da nismo ni malo slabiiji nego prosle godine...Volkov je odlican igrac,,Medo ce tek sad pokazati sta zna,,Rankovic je veliko pojacanje a Eduardo je ubica ,,,Jedino odbrana mi nije jos jasna ,,pokazace prve utakmice...ako se secate prosle godine i nasih igara od kojih je meni bilo muka,,,tesko da ce ove godine biti gore ....ali i Ministar spoljnih poslova je rekao da zvezda mora biti prvak....tako da bar znamo na cemu smo...vazno je da u evropi se pokazemo bolje nego proslih godina....a u kaljuga ligi sta bude nek bude.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 06/07/2011 : 15:56:43
|
Poenta je da ako stvaraš tim na duge staze, ne prodaješ pola prvog tima.  Meni su pojačanja ovako na prvi pogled sasvim ok, ali caka je da je to zbog para od lige šampiona, inače bi ko zna šta bilo..   |
 |
|
Topic  |
|