Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 07/02/2012 : 16:38:41
|
quote: Originally posted by sawitch
Osvoje titulu i udju u finale kupa, ja zadovoljan.. :)
E jebi ga pa to bi i svaki drugi trener ispunio.Ovaj kako ga hvalite treba minimalno da uzme duplu krunu i uvede nas u LS.Ako je cilj uzeti titulu onda je kao sto sam ranije i rekao baceno milion evra. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/02/2012 : 09:47:08
|
Ali nakon toga krece nova sezona sa jos vecim apetitima... Tada ocekujem LS... Ili bar LE.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 08/02/2012 : 10:19:06
|
Ali nakon toga krece nova sezona sa jos vecim apetitima... Tada ocekujem LS... Ili bar LE..
Zar on nije doveden zbog plasmana u LS? Kakva crna LE, to smo mogli i samnom na mestu trenera... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts
Posted - 08/02/2012 : 10:29:42
|
LE je jos bolja opcija od LS ali da se prodje grupa.. Ovako je onda utesna nagrada... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts
Posted - 08/02/2012 : 10:30:25
|
Inace, u menadzerskim krugovima je tim Partizana procenjen na 60 miliona eura.. Kakve procene izbacuju sajtovi i ovi po vestima ne znam, ali ovo je provereno.. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 08/02/2012 : 10:33:49
|
quote: Originally posted by red cloud
Ali nakon toga krece nova sezona sa jos vecim apetitima... Tada ocekujem LS... Ili bar LE..
Zar on nije doveden zbog plasmana u LS? Kakva crna LE, to smo mogli i samnom na mestu trenera...
Jbg, sa Stanojem nismo mogli    |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/02/2012 : 11:21:21
|
Videcemo posle prvog prolecnog derbija da li ce biti ovako nasmejani...a tek posle drugog, pa posle treceg... E onda cemo sumirati sezonu i trenerske kvalitete novog trenera. Nadam se, za dobrobit Partizana, da ste svi vi, koji ste inace na ovom topicu u ogromnoj vecini, u pravu kada ste podrzali upravu i novog trenera. Ali nesto mi govori da cemo u pravu biti samo crveni brat i ja...
Ja spadam u grupu koje je prevagnula na stani uprave partizana,nikad nisam rekao da je Grant trenercina......Ali odgovorno tvrdim da je ovaj tim partizana duplo bolji od zvezde na svim pozicijama ...Ne vidim ni jednog igraca zvezde da je bolji od naseg,cak bih se zakunuo da oni sto sede na klupi ......Eduardo,Markes ,Ninkovic,Smiljanic Su bolji od bilo kog zvezdinog igraca...Sad ako izgubimo kup koga boli uvo ,Vojvodina je veci favorit od zvezde za kup ......Bitno je da zadrzimo Markovica i kostur tima sa ovim brazilicima i jos ponekim pojacanjem mislim da mozemo do L.S. na jesen........Ne treba se hraniti ako Grant izgubi neku utakmicu ,po meni to je neizbezno jer ne poznaje uslove i ligu....On ce se pokazati tek na jesen ove godine da li vredi ili ne...... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 08/02/2012 11:40:57 |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 08/02/2012 : 12:52:06
|
LE je jos bolja opcija od LS ali da se prodje grupa.. Ovako je onda utesna nagrada...
djuric je rekao da ga je doveo zbog LS, i ja manje od toga ne prihvatam. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 08/02/2012 : 12:53:01
|
Inace, u menadzerskim krugovima je tim Partizana procenjen na 60 miliona eura.. Kakve procene izbacuju sajtovi i ovi po vestima ne znam, ali ovo je provereno..
Uh, uh, uh...a sestina celog tima je Scepovic posto on vredi 10 miliona  |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 08/02/2012 : 12:57:59
|
quote: Originally posted by radulovic marko Ja spadam u grupu koje je prevagnula na stani uprave partizana,nikad nisam rekao da je Grant trenercina......Ali odgovorno tvrdim da je ovaj tim partizana duplo bolji od zvezde na svim pozicijama ...Ne vidim ni jednog igraca zvezde da je bolji od naseg,cak bih se zakunuo da oni sto sede na klupi ......Eduardo,Markes ,Ninkovic,Smiljanic Su bolji od bilo kog zvezdinog igraca...Sad ako izgubimo kup koga boli uvo ,Vojvodina je veci favorit od zvezde za kup ......Bitno je da zadrzimo Markovica i kostur tima sa ovim brazilicima i jos ponekim pojacanjem mislim da mozemo do L.S. na jesen........Ne treba se hraniti ako Grant izgubi neku utakmicu ,po meni to je neizbezno jer ne poznaje uslove i ligu....On ce se pokazati tek na jesen ove godine da li vredi ili ne......
Postujem tvoje misljenje. Licno mislim da malo potcenjujes zvezdu, jer ako je mali Miljkovic bolji od bilo kog igraca u nasoj ligi na toj poziciji, onda nek ide zivot. Uz to derbi jesenas nije bio u prilog konstataciji da smo duplo bolji od njih, naprotiv vrlo diskutabilno. A posto nema pojacanja ni na vidiku, onda je jos upitnije. Nemam nista protiv da izgubimo kup, ali u finalu. Ako se to desi pre finala, onda itekako imam protiv. Ja nemam toliko strpljenja. U aprilu cu ja sumirati igre i rezulatate i reci svoje misljenje o novom treneru. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 16:56:41
|
quote: Originally posted by radulovic marko Ja spadam u grupu koje je prevagnula na stani uprave partizana,nikad nisam rekao da je Grant trenercina......Ali odgovorno tvrdim da je ovaj tim partizana duplo bolji od zvezde na svim pozicijama ...Ne vidim ni jednog igraca zvezde da je bolji od naseg,cak bih se zakunuo da oni sto sede na klupi ......Eduardo,Markes ,Ninkovic,Smiljanic Su bolji od bilo kog zvezdinog igraca...Sad ako izgubimo kup koga boli uvo ,Vojvodina je veci favorit od zvezde za kup ......Bitno je da zadrzimo Markovica i kostur tima sa ovim brazilicima i jos ponekim pojacanjem mislim da mozemo do L.S. na jesen........Ne treba se hraniti ako Grant izgubi neku utakmicu ,po meni to je neizbezno jer ne poznaje uslove i ligu....On ce se pokazati tek na jesen ove godine da li vredi ili ne......
Postujem tvoje misljenje. Licno mislim da malo potcenjujes zvezdu, jer ako je mali Miljkovic bolji od bilo kog igraca u nasoj ligi na toj poziciji, onda nek ide zivot. Uz to derbi jesenas nije bio u prilog konstataciji da smo duplo bolji od njih, naprotiv vrlo diskutabilno. A posto nema pojacanja ni na vidiku, onda je jos upitnije. Nemam nista protiv da izgubimo kup, ali u finalu. Ako se to desi pre finala, onda itekako imam protiv. Ja nemam toliko strpljenja. U aprilu cu ja sumirati igre i rezulatate i reci svoje misljenje o novom treneru.
Njih se uvek treba paziti ali realno mozda je jedino Miljkovic slabiji od Mikica ali ne puno posto i onaj Mikic nije neki igrac a kapiten je.I eventualno mali Lazovic koji igra na nekom desnom krilu,kod nas je to Tomic.Da kazemo da su tu negde,ne bi rekao da je Lazovic bolji. Golmani su neuporedivi.Levi bek nam je Volkov i Lazevski,Zvezda nema nijednog koji je bolji od Lazevskog a kamoli Volkova.Na Stoperima smo takodje jaci.Ivanov,Rnic,Anderson koji ce tek da pokaze sta zna.Pogledamo stopere Zvezde i sve je jasno.Stopera im igra Tosic koji se tu ne snalazi ma koliko ga zuti forsirao.Dok su bili Adi i Vilotic moglo je da se prica ali sad smo bolji.Sredina kod nas Vukic,Ilic tamo Eduardo i Kadu.Mislim daj Kadu i Eduardo,pa ovo dvoje nasih su izmislili fudbal za njih cak i u ovim godinama.Zadnji vezni Kamara,Smiljanic a tamo ne znam ni ko je sad ali bolji od ove dvojice nema.O navali tek ne treba raspravljati,cak je i Scepinjo bolji od njihovog najboljeg centarfora. Kazem jedino diskutabilno je desni bek i desno krilo. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/02/2012 : 17:03:34
|
Како је све то лепо  Неки наши играчи ће показати шта умеју, а Звезда нема ниједног талента, осим Лазовића.
Оки, објективан си у пм  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
o.O 321
Junior Member

.gif)
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 08/02/2012 : 17:09:48
|
quote: Originally posted by okiboki Njih se uvek treba paziti ali realno mozda je jedino Miljkovic slabiji od Mikica ali ne puno posto i onaj Mikic nije neki igrac a kapiten je.I eventualno mali Lazovic koji igra na nekom desnom krilu,kod nas je to Tomic.Da kazemo da su tu negde,ne bi rekao da je Lazovic bolji. Golmani su neuporedivi.Levi bek nam je Volkov i Lazevski,Zvezda nema nijednog koji je bolji od Lazevskog a kamoli Volkova.Na Stoperima smo takodje jaci.Ivanov,Rnic,Anderson koji ce tek da pokaze sta zna.Pogledamo stopere Zvezde i sve je jasno.Stopera im igra Tosic koji se tu ne snalazi ma koliko ga zuti forsirao.Dok su bili Adi i Vilotic moglo je da se prica ali sad smo bolji.Sredina kod nas Vukic,Ilic tamo Eduardo i Kadu.Mislim daj Kadu i Eduardo,pa ovo dvoje nasih su izmislili fudbal za njih cak i u ovim godinama.Zadnji vezni Kamara,Smiljanic a tamo ne znam ni ko je sad ali bolji od ove dvojice nema.O navali tek ne treba raspravljati,cak je i Scepinjo bolji od njihovog najboljeg centarfora. Kazem jedino diskutabilno je desni bek i desno krilo.
Koj ti je taj Eduardo? Da nisi mislio na Evandra? Ne verujem da ce Kadu da bude bitan (ili uopste) sraf u ekipi Zvezde.
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:13:49
|
quote: Originally posted by o.O 321
quote: Originally posted by okiboki Njih se uvek treba paziti ali realno mozda je jedino Miljkovic slabiji od Mikica ali ne puno posto i onaj Mikic nije neki igrac a kapiten je.I eventualno mali Lazovic koji igra na nekom desnom krilu,kod nas je to Tomic.Da kazemo da su tu negde,ne bi rekao da je Lazovic bolji. Golmani su neuporedivi.Levi bek nam je Volkov i Lazevski,Zvezda nema nijednog koji je bolji od Lazevskog a kamoli Volkova.Na Stoperima smo takodje jaci.Ivanov,Rnic,Anderson koji ce tek da pokaze sta zna.Pogledamo stopere Zvezde i sve je jasno.Stopera im igra Tosic koji se tu ne snalazi ma koliko ga zuti forsirao.Dok su bili Adi i Vilotic moglo je da se prica ali sad smo bolji.Sredina kod nas Vukic,Ilic tamo Eduardo i Kadu.Mislim daj Kadu i Eduardo,pa ovo dvoje nasih su izmislili fudbal za njih cak i u ovim godinama.Zadnji vezni Kamara,Smiljanic a tamo ne znam ni ko je sad ali bolji od ove dvojice nema.O navali tek ne treba raspravljati,cak je i Scepinjo bolji od njihovog najboljeg centarfora. Kazem jedino diskutabilno je desni bek i desno krilo.
Koj ti je taj Eduardo? Da nisi mislio na Evandra? Ne verujem da ce Kadu da bude bitan (ili uopste) sraf u ekipi Zvezde.
Da izvinjavam se Evandro.Permutovao sam sa ovim nasim Eduardom.Pa Kadu je na transfer listi ali vidim da ga nesto nece a bio je jako bitan sraf u Zvezdi prosle sezone. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:18:18
|
quote: Originally posted by Caleb
Како је све то лепо  Неки наши играчи ће показати шта умеју, а Звезда нема ниједног талента, осим Лазовића.
Оки, објективан си у пм 
To je moje misljenje.Uzimao sam u obzir jesenji deo sezone pa i proslu godinu.Uporedi ti pa reci ko je na kojoj poziciji bolji od nasih igraca,bas me zanima misljenje.Slozices se da ovi novi sto su dosli tek treba da se dokazu.Igraci koji su bili u banana klubovima i igrali nesto i sad u Zvezdi nije ni slicno. Sto naravno nista ne znaci,bitan je tim,taktika,postavka trenera.Videcemo kako ce Grant to da uklopi.Da je ostao Stanoje na kraju bi bilo + 20 ubedjen sam. I da nisam mislio na talente,ima ih Zvezda naravno kao i mi ali sam mislio na vec formirane igrace,na prvih 11 da tako kazemo. |
Edited by - okiboki on 08/02/2012 17:21:04 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:39:05
|
"Privrednik decenije" ruši Đurića
Dugo se u javnosti spekulisalo ko bi mogao da bude predstavnik opozicije na, ukoliko se zakaže, vanrednoj skupštini Fudbalskog kluba Partizan, koja bi odlučivala o poverenju aktuelnoj upravi. Dragan Đurić je izazvao nezadovoljstvo navijača (odnosno velike većine, pretežno sa istočne i zapadne tribine, prim. aut.) smenom sportskog direktora crno-belih Mladena Krstajića i verovatno najomiljenijeg trenera u istoriji kluba Aleksandra Stanojevića. Nije to jedino što mu se zamera, tu su još brojni transferi, kao i neracionalno poslovanje. Sada je opozicija u Partizanu spremila čoveka za koga veruje da bi mogao da donese boljitak i ispravi sve ono što je, prema njihovom mišljenju, loše učinjeno. U pitanju je Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma"!
Jedan od najboljih menadžera u regionu, u svom posedu ima i nekoliko rudnika, šabačku mlekaru, kao i fabriku za proizvodnju akumulatora, rudnik antimona i cinka "Raška", rudnik olova i cinka "LeCe – Medveđa" i većinski je vlasnik još nekoliko kompanija.
Kada je reč o rudniku olova i cinka, nedavno je otkriveno da u svakoj toni koncentrata ima 260 grama zlata, što ga čini jednim od najvećih u Evropi.
Zanimljivo je da je u Partizanu igrao profesionalno fudbal, ali je karijeru ubrzo prekinuo zbog povrede. U decembru 2010. godine Bogićević je dobio zlatnu plaketu "Privrednik koji je obeležio deceniju" u izboru Kluba privrednih novinara.
Potrebno je još istaći i da se Bogićević pominje kao jedan od privrednika koji su spremni da ulože nekoliko miliona evra za kupovinu JAT-a.
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:16:06
|
To je to,covek potvrdio .Ovaj je jak kao crna zemlja,saradjuje sa celom Evropom,Partizanovac,igrao za Partizan,pametan,nije mutav kao neki,ne eksponira se uopste u javnosti.Koliko sam guglao radnici ga obozavaju i ovaj se sigurno ne bi brukao da nije siguran u pobedu.Jao Djuro,Babicu,Vukadinovicu zvani Burek jel moguce da vam je kraj!!!
Bogićević za MOZZART: Mogu da napravim evropski Partizan!
Vlasnik šabačkog 'Farmakoma' potvrdio za naš portal da će verovatno izaći 'na crtu' Draganu Đuriću
Informacija da će Miroslav Bogićević biti protivkandidat Draganu Đuriću na verovatnim izborima u Fudbalskog klubu Partizan iznenadila je mnoge, s obzirom na to da se ime vlasnika šabačkog 'Farmakoma' dosad nije vezivalo uz klub iz Humske, bar fudbalski.
Privrednik decenije u izboru Kluba privrednih novinara Srbije potvrdio je za MOZZART Sport da ima želju da pomogne Partizanu: "Da, gotovo da sam odlučio da se prihvatim kandidature", kaže Bogićević i nastavlja: "Veliki sam partizanovac, igrao sam dve godine fudbal u tom klubu, a imam u njemu i dogogodišnje prijatelje koji su me zvali, objasnili mi koliko je loša atmosfera klubu i predložili mi da se prihvatim predsedničke kandidature. Situacija jeste specifična, Partizan ima predsednika, još nisu raspisani izbori, a postoji i određena procedura."
Bogićević je još jednom podvukao da je čovek sporta. "Volim sport i ulažem u njega. Pomažemo razne klubove u sredinama u kojima posluju naše firme. Inače smo sponzori Rukometnog kluba Partizan, pomagali smo i Košarkaški klub Partizan, a odnedavno smo i u Teniskom savezu Srbije."
Uspešni privrednik, međutim, nije želeo da otkriva ko ga je iz Partizana zvao: "Ne bih o imenima, dovoljno je reći da su to ljudi iz fudbala koji vole Partizan i misle mu dobro, ali nemojte tražiti da otkrivam imena, jer ne bih da im pravim problem, makar i na jedno prepodne. Inače, kontaktirali su me i neki ljudi van Partizana koji su takođe smatrali da, kao prvi čovek najuspešnije firme u Srbiji, mogu da pomognem Partizanu. Ja takođe verujem da mogu, i to vrlo brzo jer je vreme sve u životu, a Partizan može da bude još veći i jači nego što je sad. Mislim da mogu da napravim evropski Partizan."
Bogićević napominje da nije 'od juče' u priči oko prihvatanja kandidature za mesto prvog čoveka crno-belih... "Priča traje dugo, nedeljama i priznajem da sam dugo razmišljao da li da se upustim u sve ovo, jer biti predsednik takvog kluba ne znači samo čast, privilegiju i zadovoljstvo. Predsednik Partizana mora da živi za njega, a ja imam mnogo poslova i obaveza. Procenio sam ipak da mogu i želim da obavljam tu ozbiljnu i odgovornu funkciju", završio je Bogićević razgovor za MOZZART Sport, i dodao da još uvek nije razmišljao o eventualnim saradnicima.
Dakle, sada se i definitivno zna ko će biti kandidat opozicije za predsednika Partizana, a kako će se razvijati situacija, to jest da li će i kada će biti izbori, znaće se posle Skupštine, koja se održava 20. februara. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:24:53
|

Ogrejace, obasjace, sunce iznad Humske ulice, za pobede, za miran san, za titule, za Partizan!
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:36:38
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jbg, sa Stanojem nismo mogli   
Jbg, sa Stanojem smo usli u LS...
da, zaboravih na to.. u genku još uvek udaraju glavom o zid posle eliminacije od nas.. od šoka su izgubili posle i od šamroka.. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:38:50
|
quote: Originally posted by okiboki
To je to,covek potvrdio .Ovaj je jak kao crna zemlja,saradjuje sa celom Evropom,Partizanovac,igrao za Partizan,pametan,nije mutav kao neki,ne eksponira se uopste u javnosti.Koliko sam guglao radnici ga obozavaju i ovaj se sigurno ne bi brukao da nije siguran u pobedu.Jao Djuro,Babicu,Vukadinovicu zvani Burek jel moguce da vam je kraj!!!
u je, sa ovim dobrotvorom napadamo i ligu šampiona   |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:39:29
|
INTERVJU MIROSLAV BOGIĆEVIĆ: U Partizanu vlada haos!
Poznati biznismen u razgovoru za Telegraf potvrdio predsedničku kandidaturu: "Možda ću vratiti Stanojevića i Krstajića u klub"
Biće vatre na skupštini Partizana zakazanoj za 20. februar!
Predsednik FK Partizan Dragan Đurić tada će dobiti protivkandidata na izborima za prvog čoveka kluba. Uspešni srpski biznismen Miroslav Bogićević, vlasnik “Farmakoma” iz Šapca, u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf.rs. potvrđuje da će stati na crtu Đuriću na izbornoj skupštini.
- Jedna grupa ljudi iz kluba ubedila me je da bih morao da se kandidujem. Prvo je potrebno da se na skupštini zakazanoj za 20. februar pokrene pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu. Za to su potrebni glasovi 22 člana skupštine, ali verujem da tu neće biti problema – kaže Bogićević za Telegraf.rs.
Koji su to ljudi?
- Ne bih da otkrivam imena i da ih kompromitujem, ali u pitanju su neki članovi skupštine i neki bivši fudbaleri. Sve je ovo trebalo da bude tajna još neko vreme, ali sada kada je procurelo, neću ništa da skrivam.
Koji su vam motivi da se kandidujete za predsednika Partizana i kako vidite funkcionisanje kluba?
- Budući da još nisam zvaničan kandidat, ne mogu da govorim o konkretnom programu. Moramo da stavimo sve argumente na sto. I one zašto bi trebalo da postanem predsednik Partizana i one zašto ne bi. U Partizanu trenutno ne cvetaju ruže i ne možemo da dozvolimo da se takva situacija održi. Ambijent u klubu je loš posle nekih događanja i hteli da priznate ili ne, sve to utiče na ekipu i rezultate. Moraju da se upostave neka nova pravila – i zakonska i moralna. Ovakav ambijent i svađe u klubu koče napredak Partizana. Nijedan kolektiv, pa ni sportski, ne može da funkcioniše u takvom okruženju.
Kada pričate o lošem ambijentu, koliko ste zaista upoznati sa situacijom u klubu?
- Vrlo dobro sam upoznat. Dugo godina sam u Partizanu, moja kompanija je jedan od klupskih sponzora i znam kako klub funkcioniše. Nemam nikakve poslednje namere, jedino želim da Partizan izađe iz ovog kanala. Ja sam i generalni sponzor rukometnog kluba Partizan, dugo godinama sam u sponzorskom pulu košarkaškog kluba, tako da ne bi trebalo da dovodite u pitanje moju ljubav prema Partizanu. Onaj ko sponzoriše neprofitabilne klubove kao što je rukometni svakako nema neke skrivene i pokvarene planove. Imam firme u devet gradova širom Srbije i one su u tim gradovima ili najbolje ili, nažalost, jedine. U svakom od njih sponzorišem neki od sportskih kolektiva.
Sponzorišete li fudbalske superligaše i da li je moguć sukob interesa?
- Nisu u pitanju takvi klubovi. Sponzorišem FK Mačvu, somborski Radnički, košarkaški klub u Medveđi… Za mene je nezamislivo da Partizan danas nema generalnog sponzora. Upravo ta činjenica je bila inicijalna kapisla za moje razmišljanje o predsedničkoj kandidaturi. Mogu Partizanu da obezbedim jakog sponzora. Loše bih se osećao ako makar to ne bi uspeo da uradim za Partizan.
Poznajete li Đurića i šta mislite o njemu?
- Naravno da poznajem gospodina Đurića, u korektnim smo odnosima. Nadam da će tako i ostati. Nema potrebe za neku zlu krv, jer je ovo vreme demokratije i nije dobro da na bilo kojim izborima imate jednog kandidata. Neka se pored mene i Đurića pojavi još koji kandidat, tada će članovi Skupštine imati veći izbor.
Nije tajna da je veliki broj navijača Partizana bio protiv smene Mladena Krstajića i Aleksandra Stanojevića. Da li ćete vratiti njih dvojicu u klub?
- Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer još nismo stigli do te tačke. Razmišljao bih o tim stvarima, kada bi eventualno pobedio na izborima. Stanojević je radio fantastično. U pitanju je jedan od najvećih potencijala srpskog sporta uopšte. Ali, znate da nije lako sada pričati o njegovom povratku, jer postoje neki sadašnji ugovori koji moraju da se poštuju. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 18:43:24
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by okiboki
u je, sa ovim dobrotvorom napadamo i ligu šampiona  
Sigurno ne to ali da konacno pocnemo da funkcionisemo kao normalan FK i da vise ne gledamo one lopove.Za godinu dve zasto da ne da budemo redovni ucesnici evropskih takmicenja.Ne treba niko da ulaze milione u nas klub samo da vise ne uzimaju iz njega.Pogledaj samo poslovanja firmi ovog Bogicevica i Djurica.Neuporedivo! |
 |
|
Topic  |
|
|
|