Author |
Topic  |
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 14/03/2012 : 11:05:29
|
Ok, hvala za info. Mada nerazumno mi je da sad svakog navijaca Partizana neko okarakterise kao neznam cijeg tamo coveka samo sto je protiv uprave kluba.
Secam se zadnje kolo 2007 godine, ne mogu se setiti sa kime smo igrali, ali je bilo neko otkidanje na terenu (7:0 ili tako nesto), prva tekma nakon prekida bojkota. Jug pun, pesma celo vreme i naravno prozivka tadasnje uprave (zeka, bjeka i cure). Nakon utakmice Bjekovic kaze da je to mala grupica navijaca skandirala, kada su mu novinari rekli da je cela tribina skandirala protiv uprave, rekao je kako zapravo to i nisu navijaci Partizana?! WTF?! Ako su protiv uprave nisu navijaci kluba?! A ciji su onda navijaci?! Ma ludilo...
Elem, sadasnja uprava me po tom pitanju neodoljivo podseca na prethodnu. Uostalom kada se zna ko je bio savetnik aktuelnom prezidentu do skora, i ne cudi me... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 14/03/2012 : 11:18:25
|
Ali dobro sada je mnogo blaza situacija, ova uprava ipak ima rezultate, ne primamo vise petarde, ne gubimo od zvezde svaku utakmicu... Ali jedino sto me raduje je to sto ce Jug opet eksplodirati kad se ujedinimo, bas kao sto je i posle vracanja fronta bio jaci nego ikada. Cim se o nekim navijacima toliko prica, klinci se odmah opredeljuju za ALCZ ili Zabranjene i na kraju ce to sve dovesti do masovnosti. Pa pogledaj samo koliko mediji forsiraju tu pricu, nebitno sto je sve u negativnom smislu, gomile novih klinaca su privukli. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
d.r.p
Senior Member

1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 14/03/2012 : 15:25:08
|
Babovic i Miljkovic ....Ljudi da li je moguce ovo....Ovaj nasmrkani majmun nosi kapitensku traku ,najgori na terenu ... Drugi Majmum od 190cm sa ramenima ko sifonjer ,u skoku sa crncom od 170 cm ,ovaj ga naskace i daje mu gol ....Auu jebote je li moguce ovo.... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 14/03/2012 15:25:39 |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 14/03/2012 : 18:34:52
|
Svaka cast igracima na pobedi protiv ekipe ciji su igraci bili ostri kao da igraju finale lige sampiona, igra prosecna, Miljkovic i Vukic tuzno losi. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/03/2012 : 22:12:31
|
Dobismo Cedevitu... :) Nisam gledao, nisam ipak hteo da userem ovo vece i da propustim dobru utakmicu Celsija i Napolija.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 14/03/2012 : 22:41:47
|
Dobili smo.Sta reci,Cedevita je stvarno dobra ekipa,jos nisu ni kompletni.Tuku trojke kao blesavi.Ne toliko bitna pobeda za plasman koliko za samopouzdanje. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sai
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 24/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/03/2012 : 15:16:27
|
Igramo bez publike protiv Jagodine.Djuri se ostvario plan.Bas super,protiv Jagodine prazne tribine pa dva gostovanja,sve do Vojvodine nema vikanja uprava napolje.Mesec dana mira za Djuru mamicu mu... |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 15/03/2012 : 22:13:27
|
Zabranjeni maksimalno mogu da izvuku ono sto je i Juzni front izvukao nakon prosle podele juga, a to je da se, nakon dogovora, povuce par ljudi sa tribine i da se nastavi zajedno dalje. E sad problem je sto Zabranjeni od haosa sa Stanojevicem svu svoju pricu okrecu na borbu protiv uprave, sto im u pocetku nije bio cilj i tu sad nastaje problem. Uspeli su da na taj nacin privuku vise ljudi ka sebi, ali je taj zahtev vise nego nerealan za ostvarivanje u blizoj buducnosti, izuzev u slucaju gubitka titule, a ja se iskreno nadam da jos uvek nema onih koji bi zeleli da se to desi. Takodje, bez ljutnje Okiboki, ali zar stvarno verujes da bi, kad bi se plasio prozivki sa tribina, Djura pustao besplatan ulaz na stadion? Tesko. Uprava moze da ostane bez vecinske podrske samo u slucaju da prokockaju titulu, inace ce joj podrska porasti, a ako se dokopamo i nekog evro kupa, svi ostali su bez sansi na duze staze. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 15/03/2012 : 22:19:07
|
Jeben je Alkatraz ,jesu njuske teske ali da su svi tu, ne bi ni bilo sranja...Glupo je uopste pricati da Alkatraz napusti tribinu...Nadam se miru i prosirenju juzne tribine na pravu dimenziju... |
Edited by - radulovic marko on 15/03/2012 22:22:13 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 15/03/2012 : 22:33:31
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Jeben je Alkatraz ,jesu njuske teske ali da su svi tu, ne bi ni bilo sranja...Glupo je uopste pricati da Alkatraz napusti tribinu...Nadam se miru i prosirenju juzne tribine na pravu dimenziju...
Ima tu mnogo kvalitetnih ljudi, ali problem je sto ih je veliki broj u zatvoru i u bekstvu, mada ljude kao sto su Dzoni klempavi i jos neke oko njega ne mogu ocima da vidim. A kao sto rekoh, maximum koji Zabranjeni mogu u pregovorima da postignu, jeste povlacenje sa tribine malog broja ljudi. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/03/2012 : 22:55:49
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Zabranjeni maksimalno mogu da izvuku ono sto je i Juzni front izvukao nakon prosle podele juga, a to je da se, nakon dogovora, povuce par ljudi sa tribine i da se nastavi zajedno dalje. E sad problem je sto Zabranjeni od haosa sa Stanojevicem svu svoju pricu okrecu na borbu protiv uprave, sto im u pocetku nije bio cilj i tu sad nastaje problem. Uspeli su da na taj nacin privuku vise ljudi ka sebi, ali je taj zahtev vise nego nerealan za ostvarivanje u blizoj buducnosti, izuzev u slucaju gubitka titule, a ja se iskreno nadam da jos uvek nema onih koji bi zeleli da se to desi. Takodje, bez ljutnje Okiboki, ali zar stvarno verujes da bi, kad bi se plasio prozivki sa tribina, Djura pustao besplatan ulaz na stadion? Tesko. Uprava moze da ostane bez vecinske podrske samo u slucaju da prokockaju titulu, inace ce joj podrska porasti, a ako se dokopamo i nekog evro kupa, svi ostali su bez sansi na duze staze.
Djura nije pustio besplatan ulaz na stadion nego je pustio besplatan ulaz na JUG sto je ogromna razlika.Mislio je da ce Jug(Alkatraz)drzati konce u svojim rukama i da ce nadglasati ostatak stadiona koji ce vikati protiv njega(Djure).Takodje je mislio da niko od obicnih navijaca koji su na jugu nece pored alkatraza smeti da vice protiv uprave.To se i ostvarivalo u pocetku,istok je vikao protiv uprave,pa i zapad ali je jug terao svoje navijanje i nadglasavao koliko toliko ove druge.E onda su se stvari otele kontroli,rezultat nije isao po planu i cak je i jug na kraju vikao protiv uprave.Ostala je mala izrevoltirana grupa tvrdog Djurinog jezgra koja to nije mogla da iskontrolise i zato su na kraju uleteli na stazu i desilo se to sto se desilo.Da li je bilo izrezirano to na kraju ne znam,ali nije nam to trebalo.Sklon sam tome da verujem da je Djura kad je video da je vrag odneo salu sa tim skandiranjem okrenuo koji broj i izrezirao sranje kako bi sledecu igrali bez publike i kako bi se strasti malo smirile. Realno je jedno a to je da smo u neverovatnim govnima.Nemamo zglavnu upravu,nemamo tribinu,navijaci su u svadji,trener je sacuvaj me boze i zaista mislim i pored +6 da nam je titula daleko kao da smo na -6.Jedina nada je da se igraci izdignu i izginu svaku utakmicu i to pod uslovom da ne slusaju onu budalu na klupi.Nadao sam se smeni uprave ali to se nece desiti pre izbora.Neverovatno je koliko je politika u nasem fudbalu.Evo i kod nas i kod cigana se ceka na parlamentarne izbore pa ce onda biti i klupski.Strasno. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:01:10
|
Zabranjeni maksimalno mogu da izvuku ono sto je i Juzni front izvukao nakon prosle podele juga, a to je da se, nakon dogovora, povuce par ljudi sa tribine i da se nastavi zajedno dalje. E sad problem je sto Zabranjeni od haosa sa Stanojevicem svu svoju pricu okrecu na borbu protiv uprave, sto im u pocetku nije bio cilj i tu sad nastaje problem. Uspeli su da na taj nacin privuku vise ljudi ka sebi, ali je taj zahtev vise nego nerealan za ostvarivanje u blizoj buducnosti, izuzev u slucaju gubitka titule, a ja se iskreno nadam da jos uvek nema onih koji bi zeleli da se to desi. Takodje, bez ljutnje Okiboki, ali zar stvarno verujes da bi, kad bi se plasio prozivki sa tribina, Djura pustao besplatan ulaz na stadion? Tesko. Uprava moze da ostane bez vecinske podrske samo u slucaju da prokockaju titulu, inace ce joj podrska porasti, a ako se dokopamo i nekog evro kupa, svi ostali su bez sansi na duze staze.
Ovo nije istina.Zabranjeni su protiv uprave odavno nego dosta njih nije bilo za Stanojevica zato sto on i Krstajic nisu hteli da se mesaju oko njihovog povratka na stadion.Kako je Djura oterao Stanoja oni su stali na njegovu stranu zarad njihovog viseg cilja a to je teranje uprave.Cak kad je Stanoje trebao da drzi onu konferenciju za novinare,pa kad je doslo oko 1000 ljudi da ga podrzi,zabranjeni nisu ucestvovali u tome.Kad su videli da Stanoje ima ogromnu podrsku obicnih navijaca pruzili su mu podrsku. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:02:36
|
Jeben je Alkatraz ,jesu njuske teske ali da su svi tu, ne bi ni bilo sranja...Glupo je uopste pricati da Alkatraz napusti tribinu...Nadam se miru i prosirenju juzne tribine na pravu dimenziju...
Ima tu mnogo kvalitetnih ljudi, ali problem je sto ih je veliki broj u zatvoru i u bekstvu, mada ljude kao sto su Dzoni klempavi i jos neke oko njega ne mogu ocima da vidim. A kao sto rekoh, maximum koji Zabranjeni mogu u pregovorima da postignu, jeste povlacenje sa tribine malog broja ljudi.
Da li znas sta je Dacom iz Alkatraza ,onaj lik sto je proteran iz engleske ,pa se posle mesec dana slikao ispred BIG-BENA i poslao ambasadi V. Britanije...Poslednje sto sam cuo je da je Skotskoj... |
Edited by - radulovic marko on 15/03/2012 23:02:57 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:16:00
|
quote: Originally posted by okiboki
Djura nije pustio besplatan ulaz na stadion nego je pustio besplatan ulaz na JUG sto je ogromna razlika.Mislio je da ce Jug(Alkatraz)drzati konce u svojim rukama i da ce nadglasati ostatak stadiona koji ce vikati protiv njega(Djure).Takodje je mislio da niko od obicnih navijaca koji su na jugu nece pored alkatraza smeti da vice protiv uprave.To se i ostvarivalo u pocetku,istok je vikao protiv uprave,pa i zapad ali je jug terao svoje navijanje i nadglasavao koliko toliko ove druge.E onda su se stvari otele kontroli,rezultat nije isao po planu i cak je i jug na kraju vikao protiv uprave.Ostala je mala izrevoltirana grupa tvrdog Djurinog jezgra koja to nije mogla da iskontrolise i zato su na kraju uleteli na stazu i desilo se to sto se desilo.Da li je bilo izrezirano to na kraju ne znam,ali nije nam to trebalo.Sklon sam tome da verujem da je Djura kad je video da je vrag odneo salu sa tim skandiranjem okrenuo koji broj i izrezirao sranje kako bi sledecu igrali bez publike i kako bi se strasti malo smirile. Realno je jedno a to je da smo u neverovatnim govnima.Nemamo zglavnu upravu,nemamo tribinu,navijaci su u svadji,trener je sacuvaj me boze i zaista mislim i pored +6 da nam je titula daleko kao da smo na -6.Jedina nada je da se igraci izdignu i izginu svaku utakmicu i to pod uslovom da ne slusaju onu budalu na klupi.Nadao sam se smeni uprave ali to se nece desiti pre izbora.Neverovatno je koliko je politika u nasem fudbalu.Evo i kod nas i kod cigana se ceka na parlamentarne izbore pa ce onda biti i klupski.Strasno.
Pa eto sam si rekao, kad rezultat nije isao i navijaci sa Juga su skandirali protiv uprave, znaci kada bude isao opet niko nece skandirati. A ulaz je bio besplatan i na istok, ako povedes neko dete.  -Upravu imamo, i to upravu koja je za 4 godine osvojila 4 titule i 3 kupa. -Tribinu smo sami podelili, tj. grupe su se medjusobno posvadjale bez ikakve veze sa upravom. -Bivsi trener nije smenjen ni kada je nakon prelaznog roka (u kome je ispostavilo se, doveo drva umesto igraca za 3 milke) ispao od Samroka, nego je podrzan, da bi posle par meseci umislivsi da je mnogo mocan, zapoceo puc posle koga bi ga i Misa Tumbas da je predsednik smenio. Uprava je morala da dovede novog trenera i kockali su se i doveli skupog trenera, koji od njih moze napraviti pobednike ili pokojnike. -Sranje koje pominjes niko nije mogao da izrezira jer sranja nije ni bilo. U svim zemljama sa razvijenom navijackom scenom(Poljska,Italija,Francuska...) je normalno da navijaci nakon ili pre utakmice kazu svojim igracima sta misle. Druga stvar je sto se nasao jedan mamlaz koji ne zna ni koji igrac kako izgleda i koji je u besu odgurnuo klinca koji nakon 2 Stanojeviceva letos dovedena spica, mora da nas cupa celu sezonu. Znam da si zabrinut, ali pusti da se zavrsi sezona pa cemo videti sta i kako, ja cu biti najveci borac protiv uprave ako se ne osvoji titula, do tada ce imati moju podrsku. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:19:43
|
Ima tu mnogo kvalitetnih ljudi, ali problem je sto ih je veliki broj u zatvoru i u bekstvu, mada ljude kao sto su Dzoni klempavi i jos neke oko njega ne mogu ocima da vidim. A kao sto rekoh, maximum koji Zabranjeni mogu u pregovorima da postignu, jeste povlacenje sa tribine malog broja ljudi.
Da li znas sta je Dacom iz Alkatraza ,onaj lik sto je proteran iz engleske ,pa se posle mesec dana slikao ispred BIG-BENA i poslao ambasadi V. Britanije...Poslednje sto sam cuo je da je Skotskoj...
Nije on iz Alcatraza, on je vise isao sa 40+ sad kad se poslednji put vratio, a ne znam gde je sada. Koliko sam cuo pitanje je i da li bi skocio protiv Zabranjenih jer koliko se secam, on se nije mesao niu sukob Front/agenti. Inace mnogo jak lik, znam da je Saviju nekoliko puta tukao 1 na 1 u dogovorenim tucama pred grobarima i ciganima.  |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:23:54
|
quote: Originally posted by okiboki
Ovo nije istina.Zabranjeni su protiv uprave odavno nego dosta njih nije bilo za Stanojevica zato sto on i Krstajic nisu hteli da se mesaju oko njihovog povratka na stadion.Kako je Djura oterao Stanoja oni su stali na njegovu stranu zarad njihovog viseg cilja a to je teranje uprave.Cak kad je Stanoje trebao da drzi onu konferenciju za novinare,pa kad je doslo oko 1000 ljudi da ga podrzi,zabranjeni nisu ucestvovali u tome.Kad su videli da Stanoje ima ogromnu podrsku obicnih navijaca pruzili su mu podrsku.
Nisu bili protiv uprave vec im je samo smetalo sto ne mogu da udju na stadion, a pravi razlog njihovog odlaska sa tribine je neslaganje sa Alcatrazom. Evo ti i skanduranje sa prve utakmice na koju su usli, nigde ni reci o Djuri ili upravi, a nadji i duzi snimak i neces cuti nista: |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 15/03/2012 : 23:24:30
|
Da li znas sta je Dacom iz Alkatraza ,onaj lik sto je proteran iz engleske ,pa se posle mesec dana slikao ispred BIG-BENA i poslao ambasadi V. Britanije...Poslednje sto sam cuo je da je Skotskoj...
Nije on iz Alcatraza, on je vise isao sa 40+ sad kad se poslednji put vratio, a ne znam gde je sada. Koliko sam cuo pitanje je i da li bi skocio protiv Zabranjenih jer koliko se secam, on se nije mesao niu sukob Front/agenti. Inace mnogo jak lik, znam da je Saviju nekoliko puta tukao 1 na 1 u dogovorenim tucama pred grobarima i ciganima. 
Znam ja njega i njegovog caleta ...Bio je u ALKATRAZU ,on je moje godiste 1976 ..Mozda se razisao sa Kimijem ,tako sam cuo..... |
Edited by - radulovic marko on 15/03/2012 23:26:54 |
 |
|
Topic  |
|
|
|