Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/04/2012 : 16:03:46
|
quote: Originally posted by okiboki
Ljudi preterujete.
По мени, Еду је добар играч, што је и пошео да показује. Добро је играо у пролећном делу. Сад, јбг, требало му је времена да се привикне на ново окружење, ове ливаде, стил игре, шта ти ја знам. Штета само што ће паузирату 6 месеци, таман када је прорадио. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 13/04/2012 : 17:27:22
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Caleb
http://www.zurnal.rs/2012/04/12/grobari-tukli-milaneze-na-derbiju-video/index.html
Бедници.
И после ће мени неко да пребацује што не идем на Југ.
Da, video sam juce. Kako li je ovima sto su ih pozvali? Sta da kazu ljudima? Kako da objasne?
То је стварно срамота. Мада сам ја мислио да су бедници, стока, идиоти, дебили, малоумници, генерално. Да има неке правде, па да се сви до једног похапсе и да се убију од батина, да више и не помисле да дигну руку на неког. Половина тамо је надрогирана, половина алкохолисана... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 13/04/2012 17:27:50 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 13/04/2012 : 17:34:03
|
Nemamo mi toliko zatvora, koliko ima kriminalaca u ovoj zemlji.
Ма, важно је да прави навијачи Партизана иду на Југ, ми са Истока и Запада смо само симпатизери. Морам да признам да ми је драго ако је тако. Онакав навијач не желим ни под разно да будем.  |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41240 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/04/2012 : 17:35:18
|
Sto poistovecujes ceo Jug sa par idiota? Ja sam isao 98% utakmica koje sam gledao na Jug pa se nisam nikad tukao.. Jesam dobio jednom pendrek preko kicme ni kriv ni duzan... U minusu sam sa tucom  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 13/04/2012 : 17:35:32
|
quote: Originally posted by Caleb
Nemamo mi toliko zatvora, koliko ima kriminalaca u ovoj zemlji.
Ма, важно је да прави навијачи Партизана иду на Југ, ми са Истока и Запада смо само симпатизери. Морам да признам да ми је драго ако је тако. Онакав навијач не желим ни под разно да будем. 
Kamo srece da postoje samo simpatizeri. Osvanulo bi i ovde sunce  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 13/04/2012 : 18:46:30
|
Mislim da sam u zivotu posetio juznu tribinu najmanje 100 puta....Skoro svaki put je izbila tuca ili koskanje ....Profil ljudi koji tamo dolaze je 60-70 % problematican....Da kazem 30 % ,dolazi da navija i oseti adrenalin koji se javlja pri bodrenju i pevanju u masi(ja spadam u tu grupu koja je uvek isla blizu zapada ).....Isto koliko sam puta bio na jugu toliko puta sam bio i na istoku....Nema velike razlike prisustvovao sam tucama na istoku ,daleko pre pojavljivanja zabranjenih na tribini.......Sto se tice staroj juga kada jos nije bio skracen ,mogao je da primi izmedju 12000 -14000 ljudi....Daleko je manje bilo tuca i sranja nego danas (pricam o tucama na jugu)...Profil danasnjeg klinca koji ide na jug je vise nego zabrinjavajuci...Teska narkomanija vlada ,fasizam i anarhija .....Kada se tu jos spoje politicki interesi ,postaje prava tempirana bomba .....Realno pocecu da izbegavam i meceve koji se igraju u evropskim kvalifikacijama....Poslednjih 7,8 godina samo to gledam...Inace pre 3 godine kada smo igrali pripremnu protiv Liona ,izasao sam na poluvremenu zbog politickog skandiranja.......Svakim danom sve je gore ,morace da se radikalnio nesto promeni u ovoj truloj zemlji i sistemu ...Da bi covek mogao najnormalnije da vodi svoje dete na utakmicu ,kao sto je mene moj cale vodio.......... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 13/04/2012 18:47:52 |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/04/2012 : 19:53:29
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Mislim da sam u zivotu posetio juznu tribinu najmanje 100 puta....Skoro svaki put je izbila tuca ili koskanje ....Profil ljudi koji tamo dolaze je 60-70 % problematican....Da kazem 30 % ,dolazi da navija i oseti adrenalin koji se javlja pri bodrenju i pevanju u masi(ja spadam u tu grupu koja je uvek isla blizu zapada ).....Isto koliko sam puta bio na jugu toliko puta sam bio i na istoku....Nema velike razlike prisustvovao sam tucama na istoku ,daleko pre pojavljivanja zabranjenih na tribini.......Sto se tice staroj juga kada jos nije bio skracen ,mogao je da primi izmedju 12000 -14000 ljudi....Daleko je manje bilo tuca i sranja nego danas (pricam o tucama na jugu)...Profil danasnjeg klinca koji ide na jug je vise nego zabrinjavajuci...Teska narkomanija vlada ,fasizam i anarhija .....Kada se tu jos spoje politicki interesi ,postaje prava tempirana bomba .....Realno pocecu da izbegavam i meceve koji se igraju u evropskim kvalifikacijama....Poslednjih 7,8 godina samo to gledam...Inace pre 3 godine kada smo igrali pripremnu protiv Liona ,izasao sam na poluvremenu zbog politickog skandiranja.......Svakim danom sve je gore ,morace da se radikalnio nesto promeni u ovoj truloj zemlji i sistemu ...Da bi covek mogao najnormalnije da vodi svoje dete na utakmicu ,kao sto je mene moj cale vodio..........
Prilicno identicna situacija na severu. I ja sam uvek isao prema zapadu ili istoku, jer nisam hteo da ulazim u popularni "evri go", toliko aktuelan 90tih na severu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 13/04/2012 : 20:26:21
|
Trenutno je takvo stanje na Jugu jer vise ne postoji dominantna ekipa koje se svi plase, sad svako sme svakome da kaze sta hoce i zato ispadaju sranja. 40+ doveli zabare, nikoga nisu pitali i obavestili i Shadowsi i Huntersi ih zgazili. Ja za razliku od vas tvrdim da je na Jugu bezbedno za sve koji ne zele da ucestvuju u tucama i koji dolaze samo da bi navijali. Nikada niko nije napadnut bez razloga. Naravno kome nije do guranja i gazenja zbog guzve, bolje da ode na istok ili zapad. I meni iskreno pocinje da dosadjuje da obarjaka ne vidim 1/4 terena i da se guram svaku drugu utakmicu. Vrlo izvesno da cu u narednih par sezona da se odlucim za godisnju za istok, umesto kao prethodnih 10 i vise godina za Jug. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 13/04/2012 : 20:29:51
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Trenutno je takvo stanje na Jugu jer vise ne postoji dominantna ekipa koje se svi plase, sad svako sme svakome da kaze sta hoce i zato ispadaju sranja. 40+ doveli zabare, nikoga nisu pitali i obavestili i Shadowsi i Huntersi ih zgazili. Ja za razliku od vas tvrdim da je na Jugu bezbedno za sve koji ne zele da ucestvuju u tucama i koji dolaze samo da bi navijali. Nikada niko nije napadnut bez razloga. Naravno kome nije do guranja i gazenja zbog guzve, bolje da ode na istok ili zapad. I meni iskreno pocinje da dosadjuje da obarjaka ne vidim 1/4 terena i da se guram svaku drugu utakmicu. Vrlo izvesno da cu u narednih par sezona da se odlucim za godisnju za istok, umesto kao prethodnih 10 i vise godina za Jug.
Za babino brasno li su napadnuti? Hahahahahahaa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 13/04/2012 : 20:30:07
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije Nikada niko nije napadnut bez razloga.
A ček, koji je razlog što su Žabari napadnuti? |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 13/04/2012 : 20:43:29
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Cuvam starudije Nikada niko nije napadnut bez razloga.
A ček, koji je razlog što su Žabari napadnuti?
Pa ne slazu se svi da nam oni bleje na tribini, poneli su neku zastavu i sirili se po tribini, valjda je neki njihov cak pljunuo jednog malog iz Shadowsa kad mu je ovaj dobacio nesto. Ma ne zanima me, ali je cinjenica da nijedna grupa ne moze na svoju ruku nikoga da dovodi javno. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 13/04/2012 : 20:48:16
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Pa ne slazu se svi da nam oni bleje na tribini, poneli su neku zastavu i sirili se po tribini, valjda je neki njihov cak pljunuo jednog malog iz Shadowsa kad mu je ovaj dobacio nesto. Ma ne zanima me, ali je cinjenica da nijedna grupa ne moze na svoju ruku nikoga da dovodi javno.
 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 13/04/2012 : 21:06:39
|
Ljudi na ovom forumu treba da me proglase za novajliju godine, koliko sam brzo uspeo da uticem na kvalitet i aktivnost nekih topika.    |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10066 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Topic  |
|