Author |
Topic  |
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/04/2012 : 22:56:45
|
Odlican film :) Neverovatno mi je da Partizan nije mogao, koju godinu ranije, sa (daleko) jacim timom da bude prvak Evrope :) Moze da prica ko sta oce, ali profesor i Zeljko obradovic su sa razlogom trenerske velicine i genijalci :) |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 17/04/2012 : 22:57:50
|
Gledao sam juce tu proslavu.Zaista je bilo jako jako lepo.Onako bas sa stilom,kako i dolikuje nasem klubu.Steta sto Djordjevic nije dosao da upotpuni slavlje ali dobro.Covece kad pogledas ko je sve bio,koji igraci,koji velikani srpske kosarke shvatis koliko smo mi veliki klub.Obradovic je lepo rekao da kad bi se sabrali svi trofeji i sve medalje igraca koji su bili u Partizanu Partizan je daleko najtrofejniji klub na svetu. Sto se tice filma.Rece taj reditelj da je to samo uvod u ono sto sledi a to ce biti uskoro koliko sam ja skontao 6 epizoda serije o Partizanu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/04/2012 : 01:21:53
|
quote: Originally posted by okiboki
Pogledajte kakav covek je predsednik naseg FK-a.
Lik i delo Dragana Djurica http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bk3Wlba0cBs#!
Vredi pogledati.Traje samo 13 minuta.
EDIT: Da ne bi postavljao novi post vredi i ovo procitati. http://www.telegraf.rs/sport/166704-kolumna-milojko-pantic-partizanov-sportski-nacional-sovinizam-krivac-za-mrznju-na-stadionima
Milojko nikad nije bio normalan ali je u poslednje vreme totalno skrenuo.Gospode boze kakve budale se u ovoj zemlji bave novinarstvom
Za Djuru.....Oki sta si ocekivao ,klasican tajkun kao i hiljade drugih ..Iskoristio drzavu i uvukao sve u legalne vode ....To svi vec znaju....Da ovo nije banana drzava ,odavno bi on i slicni ,bili vec na dugoj robiji...
Za Milojka...Ja sam clan Ldp i to mogu ti reci dosta aktivan i ukljucen u tu pricu oko Milojka......Sto se tice njegovog dela kao novinara,tu se moze polemisati,njegov talenat je neosporan ali srce i glava mu nisu nasli zajednjicki jezik u poslu.......Tako j i sa politikom...On je demokratski orjentisan jos od vremena kada smo setali protiv Slobe...Opet mesa emocije i sve oko posla ,sa dodatkom politike to stvara totalnu konfuziju.....Jedna dobra vecina za njega ce reci kreten i to teski..Opet druga strana kaze ,,,ma car samo lupeta ... Deo ljudi ceni njegov rad kao novinara u profi smislu..Dok sam ja u delu ljudi koji ne mogu da provalim ko je i sta je taj covek....Kada si u njegovoj blizini ,cini se mnogo jaka licnost,ostroumna i profesionalna.....Onda usledi gaf,pa opet neka njegova ludost, pa nesto trece, itd.......Jednostavno to je Milojko(ludojko)Pantic..... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 18/04/2012 01:25:06 |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/04/2012 : 10:28:20
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Za Milojka...Ja sam clan Ldp i to mogu ti reci dosta aktivan i ukljucen u tu pricu oko Milojka......Sto se tice njegovog dela kao novinara,tu se moze polemisati,njegov talenat je neosporan ali srce i glava mu nisu nasli zajednjicki jezik u poslu.......Tako j i sa politikom...On je demokratski orjentisan jos od vremena kada smo setali protiv Slobe...Opet mesa emocije i sve oko posla ,sa dodatkom politike to stvara totalnu konfuziju.....Jedna dobra vecina za njega ce reci kreten i to teski..Opet druga strana kaze ,,,ma car samo lupeta ... Deo ljudi ceni njegov rad kao novinara u profi smislu..Dok sam ja u delu ljudi koji ne mogu da provalim ko je i sta je taj covek....Kada si u njegovoj blizini ,cini se mnogo jaka licnost,ostroumna i profesionalna.....Onda usledi gaf,pa opet neka njegova ludost, pa nesto trece, itd.......Jednostavno to je Milojko(ludojko)Pantic.....
Zvezda-Bolton, velika guzva na stadionu, u nasu press kabinu ugurale se zene nekih stranaca, a odmah zatim i Milojko i Bobi. Ide prvo poluvreme, svi gundjaju, zvezda ne igra dobro...pocinje drugo poluvreme, mazge sa severa sire neku koreografiju o kosovu i pocinju da pevaju "kosovo je srce srbije" i tome sl., Milojko, vidno revoltiran, ustaje i pocinje da se dere - "STA BRE KOSOVO, KOJEKURAC KOSOVO, JEBALO VAS BRE KOSOVO, IGRA ZVEZDA LJUDI!".
Tu me je kupio za sva vremena, sve mu je oprosteno posle toga (samo pre nedelju dana je na utakmici bez publike Zvezda-Borac opet sedeo sa nama i na telefonu penio sa nekime da treba da se organizuje "svezvezdaski sabor u Areni da se pokaze ko smo", tako da, eto, lepo kaze Radule, ima momenata kada te odusevi a ima i... :D).
EDIT : Da ne znas Milana iz Parking Servisa, on je isto u LDP prilicno aktivan. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 18/04/2012 10:28:53 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/04/2012 : 11:30:45
|
quote: Originally posted by Mairosu
EDIT : Da ne znas Milana iz Parking Servisa, on je isto u LDP prilicno aktivan. :D
Trenutno trazim dupe ,pa cu glavu zbog izbora.....Mozda se poznajemo iz vidjenja ,sa Gl.odbora ili slicnih manifestacija ... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 18/04/2012 11:32:33 |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 19/04/2012 : 19:30:14
|
Zato sto kao i svi iz LDP voli da se sigra sa belim linijama i travom , nego desavanjima na terenu. Mani me se tih narkomana, i lezilebovica ciji je predsednik stranke bez dana iskustva postao podpredsednik vlade i za 10 godina od plavog volva (gradskog prevoza i to kad se svercovao) dogurao autaomobila cija je vrednost preko 40 000 eura. I od pocepanih farki i vijetnamke do skupoceih odela. FUjjjj gade mi se ti svi politicari.... Sve sami lezilebovici, jos su mi gadljiviji oni koji im veruju... Razumem da se ljudi uclanjuju u stranke iz koristi, ali da mi palamude i pricaju da veruju u ideje stranke, onda mi se gade.
Pogledajte samo nase politticare:
Ceda Jovanovic - Veciti student, kad je postao neki politicki faktor tek onda zavrsio fakultet. Velja Ilic - Branio diplomski ili magistarski pred clanovima komisije koji su bili iz njegove stranke. Toma Nikolic - Gradjevinski Tehnicar koji je bio direktor nekog JP. Sad je kao i on zavrsio neki fakultet. Vuk Jeremic - prvi posao ministar inostranih poslova.
ITD....
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 19/04/2012 19:43:46 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 19/04/2012 : 19:49:54
|
Pogledaj samo biografiju uvazenog nam clana UO FK Partizan Branka Ruzica.37 godina nikad u zivotu nije radio nigde,samo se vucara po upravnim odborima,strankama i raznoraznim parlamentima. Ma sve ista govna slazem se i nemojmo vise o politici. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 19/04/2012 : 21:01:39
|
kakvi su nam politicari takvi su i fudbaleri, ako nemas nekoga da te gura mozes biti Mesi ,neces prici "FK mali mojmilovac" ... Zato nam Babovic i igra u prvom timu kao nezamenjivi, a Babvica imas jos 50 u mladim kategorijama. Kako narod kaze moras imati vezu i za vc |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 19/04/2012 21:04:09 |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/04/2012 : 16:47:48
|
Јао, опет овај Стојке. Тргни се мало, човече, уозбиљи се.
Алберт Нађ  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/04/2012 : 17:57:33
|
Lazar asistencija  Sasa Ilic  Manga 
Sest ljutih gusara Zbrisalo u svet Jedan se izgubio Ostalo ih pet! |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/04/2012 : 18:39:05
|
Ма, Нађ је после дербија срао како Стојке није мислима у игри и да мора мање да кикса, Рнића ни да помене 
Данас да није било Стојковића, минимум три гола би примили, миниму. Одбрана испред њега је криминална |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/04/2012 : 19:51:35
|
ASL: Partizanovo zagrevanje za fajnal-for
Više nego ubedljivo je Partizan mt:s pobedio Mega Vizuru u meču 8. kola Agroživ Superlige Srbije. Branilac titule je u prvom kolu u ovoj sezoni slavio sa 87:71, a večeras je rezultat bio znatno ubedljiviji. Ekipa Vlade Jovanovića je u "Pioniru" pobedila sa 92:60 (26:10, 27:14, 14:20, 25:16), a najefikasniji na terenu bio je Vladimir Lučić sa 14 poena. Po učinku iza njega su bili centri Nemanja Bešović i Miroslav Raduljica, sa po 13 poena. Najviše poena za Megu dao je Dušan Čantekin - 14. Dušan Cvetković je ubacio 13 poena, a Nenad Miljenović devet.
Naredne nedelje, branioca titule u srpskom šampionatu očekuje mnogo teži zadatak, a to je fajnal-for u Tel Avivu. Crno-beli će pokušati da odbrane titulu i u regionalnoj ligi.
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts
|
Caleb
Advanced Member