Author |
Topic |
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/08/2011 : 23:45:26
|
quote: Originally posted by Colt
Koliko se samo ocekuje od promene trenera... a ko su bili treneri Partizana u prethodnih nekoliko godina? Djukic, Jokanovic, Stevanovic, Stanojevic... sve divni momci kojima je Partizan prva trenerska stanica i koji verovatno zajedno ne kostaju koliko neki osrednji evropski trener.
I ja ne znam sta se ocekuje.Dovesce opet nekog poltrona tipa "Plavi" koji nije bio sa ekipom na pripremama i ode sezona u majcinu.Sigurno nece dovesti nekog koga moraju da plate to je vec opste poznato. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 25/08/2011 : 23:47:13
|
Ми смо са Ђуком још и играли фино, само да нас није зајебо зарад репрезентације, а они су тамо њега ујебали. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 25/08/2011 : 23:51:13
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Imrahil
Šamrok!! kako nas je ukakilo
Vala bas...
Vidi, cigančići se poradovali |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/08/2011 : 23:51:53
|
quote: Originally posted by okiboki Iskreno zabole me za Ren i za Zvezdu.Nije se ni ocekivalo da prodjete jer su ovi jaci.Nije se ocekivalo ni onako da puknete i da ne sutnete na gol ali to je nebitno.Fudbal nam je otisao u majcinu vec poodavno ali ga je Partizan odrzavao na vestackom disanju.Uz sramotne uprave i jedne i druge koji samo gledaju kako da maznu pare nece nam ni biti bolje.Ovo je realnost i nece se promeniti do god ne dodje do privatizacije i do god je sve to nicije.
Ma znam da te zabole Nego, nije Partizan imao teoretske šanse da prođe u Ligu Evrope... Ne idu ren i boranija zajedno
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 25/08/2011 : 23:53:38
|
Djukic je imao previse radikalne ideje za Partizan : bekovi koji idu u napad, napadaci koji actually napadaju protivnicke stopere pred njihovim kaznenim, zadnji vezni koji umeju da proigraju i daju gol... srecom se to pod Plavim iznivelisalo. A svi vec pomenuti treneri su proizvod bata-Djorine skole koju odlikuju izvanredno shvatanje savremenog fudbala : igra sa dva zadnja bezvezna, sa jednim ili nijednim ofanzivnim bekom, glavni stoper po mogucnosti visok i spor i sl. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/08/2011 : 23:55:24
|
Vala bas...
Vidi, cigančići se poradovali
Kako se zovu ovi SAMARok ili kako vec. Ljudi imaju 400 navijaca, treniraju posle 17h kad dodju sa posla, dakle jos jedna nevidjena blamaza, ovo je gore od Vojvodine! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/08/2011 : 23:57:28
|
Vala bas...
Kako se zovu ovi SAMARok ili kako vec. Ljudi imaju 400 navijaca, treniraju posle 17h kad dodju sa posla, dakle jos jedna nevidjena blamaza, ovo je gore od Vojvodine!
Nije tačno da svi treniraju u 17h. Dvojica iz prvog tima su kelneri, pa rade u to vreme. Oni ne treniraju uopšte. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 25/08/2011 : 23:58:34
|
quote: Originally posted by srdjandj Kako se zovu ovi SAMARok ili kako vec. Ljudi imaju 400 navijaca, treniraju posle 17h kad dodju sa posla, dakle jos jedna nevidjena blamaza, ovo je gore od Vojvodine!
Kao što rekoh, cigančići se poradovali. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 25/08/2011 : 23:59:20
|
quote: Originally posted by manhunter
Vala bas...
Kako se zovu ovi SAMARok ili kako vec. Ljudi imaju 400 navijaca, treniraju posle 17h kad dodju sa posla, dakle jos jedna nevidjena blamaza, ovo je gore od Vojvodine!
Nije tačno da svi treniraju u 17h. Dvojica iz prvog tima su kelneri, pa rade u to vreme. Oni ne treniraju uopšte.
Da, plus jos trener i pomocni dok pomuzu krave, tako da ne treniraju svakodnevno. Kazu tri puta nedeljno imaju trening! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 26/08/2011 : 00:00:27
|
quote: Originally posted by manhunter
Nije tačno da svi treniraju u 17h. Dvojica iz prvog tima su kelneri, pa rade u to vreme. Oni ne treniraju uopšte.
Неумесно је зезати се на њихов рачун, Не заслужују то, никако. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:01:26
|
quote: Originally posted by srdjandj Kako se zovu ovi SAMARok ili kako vec. Ljudi imaju 400 navijaca, treniraju posle 17h kad dodju sa posla, dakle jos jedna nevidjena blamaza, ovo je gore od Vojvodine!
Kao što rekoh, cigančići se poradovali.
Joj kako volis da se izvlacis, gde je optimizam? I sad ti je lepo da pises cigancici, a ovamo pricas bajke, xaxaxa. Opasni irski farmeri! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:03:15
|
Kao što rekoh, cigančići se poradovali.
Kao i obicno kad ne mogu svojim pobedama oni ce nasim porazima. I posle mi mrzimo zvezdu |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:04:26
|
A sto vam nije branio prvi golman, bivsi reprezentativac? Mozda ste mislili da ce Radisa da preplasi i ove Irce, kao prosle godine Belgijance? Ali ovi ne mase penal! |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 26/08/2011 : 00:05:15
|
Vala bas...
Mi smo izgubili u nameštaljci od kluba sa budžetom od 6 miliona eura koji je igrao i prvu švajcarsku ligu. A ovi Irci su ništa drugo do srčani amateri, neki od njih moraju da dobiju i dozvolu iz škole da bi igrali.
No, ne pada mi napamet da likujem poput pojedinih šaljivdžija (kako sada nemate smisao za humor) , ovo je krah i srpskog fudbala.Sa svom ovom mafijom koja nam vodi klubove i savez, uskoro će nas bukvalno svi redom peglati.Ovo nema nigde šta se kod nas dešava.
A što se tiče Partizana, problem isti kao i kod Zvezde i Vojvodine i drugih klubova, dokle god su tu plaćeni navijači-agenti, tu sreće nema.Zeka i Bjeka nisu otišli iz Partizana, vode ga iz senke, Alkatrazima su dali 250 000 eura da bi prekinuli protest i ćutali (uz privilegije) i to je to.To svako zna. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:05:48
|
Pa šta drugo da ti kažem. Dolaziš ovde, kvotuješ komentare pre Hrista i naslađuješ se što smo pukli, jer jbg, nemaš čemu drugom da se raduješ. A ono cigančići, pa ne zovi ti nas stokom, pa neću ni ja vas ovako..
Optimizam je uvek tu |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 26/08/2011 : 00:08:38
|
Zvao me malocas Savic, krenuo je bos iz Zitista u nameri da bude raspet ispred stadiona kao zrtva za kisu koja ce odneti sadasnje rukovodstvo, pa me zamolio da nadjem 5-6 ljudi sa ovog topika da mu pomognu u tome. Dobrovoljci, javljajte se. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:08:45
|
Pa šta drugo da ti kažem. Dolaziš ovde, kvotuješ komentare pre Hrista i naslađuješ se što smo pukli, jer jbg, nemaš čemu drugom da se raduješ. A ono cigančići, pa ne zovi ti nas stokom, pa neću ni ja vas ovako..
Optimizam je uvek tu
Ne nasladjujem se, popizdeo sam sto ste ispali! Sta mogu kad su oni irski farmeri?
Eto, ostaje ti TOLE super liga za utehu! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:10:06
|
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/202126/Stanojevic-Sraman-poraz-promasivali-smo-nemoguce
Druze Stanojevic je gospodin za ona govna od uprave i ja sam uz njega pa makar bili sad i zadnji.Ako ga oteraju to je pobeda Djurica i skidanje odgovornisti sa sebe.Rasterao nam je sve vredno iz kluba,pocev od Ivana Tomica i tog sportskog sektora pa do Moreire.Sto kaze Stanoje svako nek snosi odgovornost za svoj deo posla.Realno ovaj tim je truba i tu ni Murinjo ne bi pomogao.Stanoje treba da dobije podrsku navijaca koji treba da teraju lopove pa onda da stavlja klince i igrace po njegovoj meri po cenu titule al da igraju igraci koji izgaraju. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:12:25
|
quote: Originally posted by srdjandj Eto, ostaje ti TOLE super liga za utehu![/blue]
A ne, nisam otišao na utakmicu ne pamtim, više neću da ih gledam ni iz fotelje. Dok god ova govna ne odu, pa ko zna kad to bilo.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 26/08/2011 : 00:14:38
|
Morate shvatiti da su vam Alkatrazi itekako veliki problem.Ima ljudi koji su protiv njih i hoće da ih teraju, međutim neki od njih bi samo želeli da dođu u sličan položaj. Samo iskrena priča, čista ljubav, navijanje bez interesa može da prođe i donese bilo kakve koristi klubu, a generalno i našem fudbalu.
Isti problem je i u Zvezdi i Vojvodini, nema razlike. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:15:33
|
quote: Originally posted by srdjandj Eto, ostaje ti TOLE super liga za utehu!
A ne, nisam otišao na utakmicu ne pamtim, više neću da ih gledam ni iz fotelje. Dok god ova govna ne odu, pa ko zna kad to bilo..
A sad ozbiljno, bruka srpskog fudbala, znao sam da ce Zvezda sigurno da pukne, a i danas govorim sinu grobaru da je 1:1 jako zajeban rezultat! Jedino strajnicu nista nije jasno? Ajde laku noc i prijatno, jebes nas fudbal, kazem ti ja da je bolje da pratimo macevanje! |
Edited by - srdjandj on 26/08/2011 00:16:10 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:15:37
|
quote: Originally posted by okiboki
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/202126/Stanojevic-Sraman-poraz-promasivali-smo-nemoguce
Druze Stanojevic je gospodin za ona govna od uprave i ja sam uz njega pa makar bili sad i zadnji.Ako ga oteraju to je pobeda Djurica i skidanje odgovornisti sa sebe.Rasterao nam je sve vredno iz kluba,pocev od Ivana Tomica i tog sportskog sektora pa do Moreire.Sto kaze Stanoje svako nek snosi odgovornost za svoj deo posla.Realno ovaj tim je truba i tu ni Murinjo ne bi pomogao.Stanoje treba da dobije podrsku navijaca koji treba da teraju lopove pa onda da stavlja klince i igrace po njegovoj meri po cenu titule al da igraju igraci koji izgaraju.
1) stanoje je kriv jer nema muda i jer je jedno ziheraško govno 2) ovaj tim ima kvalitet za šamrok 3) i iskreno, ne interesuje me više ni stanoje, ni đurić, ni partizan sa ovim govnima u njemu.. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:16:45
|
quote: Originally posted by tumen
Morate shvatiti da su vam Alkatrazi itekako veliki problem.Ima ljudi koji su protiv njih i hoće da ih teraju, međutim neki od njih bi samo želeli da dođu u sličan položaj. Samo iskrena priča, čista ljubav, navijanje bez interesa može da prođe i donese bilo kakve koristi klubu, a generalno i našem fudbalu.
Isti problem je i u Zvezdi i Vojvodini, nema razlike.
Znam ja to sve, ali džaba. Nema ovde promena.. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 26/08/2011 : 00:18:14
|
quote: Originally posted by srdjandj A sad ozbiljno, bruka srpskog fudbala, znao sam da ce Zvezda sigurno da pukne, a i danas govorim sinu grobaru da je 1:1 jako zajeban rezultat! Jedino strajnicu nista nije jasno? Ajde laku noc i prijatno, jebes nas fudbal, kazem ti ja da je bolje da pratimo macevanje!
ja ću streličartvo da pratim, ionako se njime bavim za mene je srpski fudbal umro večeras, klupski, reprezentativni, svejedno je.. |
|
|
Topic |
|