forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 652

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 13/11/2024 : 20:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Nije ovo bilo tako loše. Borili su se do kraja koliko su mogli i nisu se predavali. Svaka im čast. Kad je tako , nema šta da se zameri. Zadovoljan.

Idemo dalje.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2024 : 20:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Evo i Duleta da resimo pa navijajte za nekog drugog. Za Partizan se navija kad je najteze i kad igra lose.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2024 : 20:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Nije ovo bilo tako loše. Borili su se do kraja koliko su mogli i nisu se predavali. Svaka im čast. Kad je tako , nema šta da se zameri. Zadovoljan.

Idemo dalje.

E to je grobar! Bravo brate!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/11/2024 : 21:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zeljko nije ostavio pecat i nije doneo nesto? Kako te bre nije sramota. Idi navijaj za cigane.. .

Koju igru igra Partizan? Je l ima tu nekih uigranih akcija? Ne vidim ih nešto.

Šta ima mene da bude sramota. Gledam i vidim. Kao što sam večeras sa tribina Arene gledao samo borbenost i bio zadovoljan. To je meni dovoljno. Za ostalo nema tu mnogo pozitivnog.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2024 : 21:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
-23 protiv Barselone i vratimo se i nema igre? Tim koji se sjurio pre koji mesec tek.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/11/2024 : 21:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
To se zove borbenost i želja.

Zanima me šta bi pisao da je trener neko drugi.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/11/2024 : 21:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nijedan navijac Junajteda ne bi pljunuo Fergusona, kad to shvatis onda pricamo detaljnije. Bogotac znanja kosarkaskog, neprikosnoveni kosarkaski um i autoritet, onaj na cijim ledjima stoji ova puna hala i EL utakmice i ne valja. Tacno mi bude zao sto se vratio da ga pljuju oni koji kao navijaju za Partizan. Borbenost je stici Narsi 20+ razlike a Zeljkova glupost i neznanje izgubiti na individualnu glupost u odbrani i promasen sut za pobedu. Interesantna logika. A sudijsko kasapljenje i da ne pominjem.

Ne znam ni sto raspravljam uopste.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/11/2024 : 08:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ono što mi se nije svidelo sinoć je žviždanje Davisu. Nijedan naš igrač ne sme da bude izžviždan. Svakoga treba da se bodri, da mu se pomogne, pa kad se završi sezona e onda može da pričamo da li je opravdao očekivanja ili ne. Željko zna šta i kako, u smislu ako igrač ne pruža ono što se od njega očekuje i nije na maksimumu, kod Željka ionako neće ni igrati. Imamo par igrača koji su totalno izvan forme, za mene najveće razočarenje sigurno Lundberg koji se pogubio totalno (sinoć šut 0/7), ali sezona još traje, tek idu teške utakmice. Treba podržati ekipu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/11/2024 : 09:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dejvis je bas tesko podbacio ali zvizdanje koje dobija vec 2-3 utakmice ne stoji. Sad protiv Dubaija sam bio i cela hala zvizdi i skandira "Balsa" sto i razumem. Imas naseg klinca koji na terenu nece biti nista gori od ovog. Ali ne kontaju da ce Dejvisu jos vise ubiti psihu koja je evidentno jedini problem kod njega.

Sto se Lundberga tice meni je to nas najbolji igrac. Sut ce uci sad, sledecu nece i u krug. Ali to je ubedljivo najinteligentniji igrac kog imamo. Ne srlja, vidi sve, ne gubi lopte bezveze (osim one koja mu pri vodjenju pobegla sinoc) i koristi momentume. Kad je frka ja bih uvek njega trazio.

Go to Top of Page
Page: of 652 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000