sawitch
Advanced Member
Serbia
40414 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/12/2024 : 08:45:47
|
Dobili su nas onako kako smo mi dobijali poslednjih 5 utakmica. Na zelju, trud i odbranu. A mi smo izgubili onako kako gubimo cele sezone, na promasene otvorene suteve i kad nam sacuvaju pleja.
Ali, igrali smo bez dva beka, centra i ograniceno sa Marinkovicem. Pored njih standardno nema Nakica vec duze. A za sudjenje mogu da kazem samo da je kriminal. Utakmica pocela sa 0 faulova za nas a 7 za Asvel. Pa nas petorica sa foruma da smo se skupili i igrali protiv njih izvukli bismo bar jedan faul.
Ono sto me malo razocarava jeste Pokusevski. Ne znam koja mu je uloga namenjena, sta se od njega moze ocekivati ali covek ne daje nista. Sa 2.11 ne moze da uhvati loptu. Ne moze da se zaleti na centra i ukuca. Ne moze da pogodi nijedan sut. Ne znam. Nadam se da ce proraditi. Vanja je proradio, cak i igra odbranu, a ovaj nikad. Zao mi je sto nas je ova utakmica docekala sa brdom povreda jer se morala dobiti iako Asvel nije za potcenjivanje, odlicna je to ekipa. Ali kostace nas ovo, kao i Virtus kod kuce. No, duga je sezona, pa videcemo. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|