Author |
Topic  |
miros
Average Member

Serbia
703 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 13/04/2025 : 13:43:11
|
Od nekad 100 hiljada ljudi,juče bilo 5 hiljada na derbiju!!!Čega god se vučić dohvatio,uništio je,klupski sport zahvaljujući svoj neizmernoj mržnji prema Partizanu!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40862 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 13/04/2025 : 16:58:26
|
Pasce govedo. Juce je nakupio poslednje od marve sto moze i namamio ih rostiljem. Jos malo i to je to. A onda ekstremni revansizam u svakoj grani. Jebe mi se za fer plej. Sad ces da dobijes par njih sa juga da ti vode navijanje na severu, u upravi Vucicevica i Sarapu koji ne imaju zadatak da unistavaju zvezdu. Za sponzora ces dobiti GSP sa besplatnim kartama za prevoz a nama kamionima pare. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40862 Posts
Posted - 14/04/2025 : 19:58:52
|
Vreme je da se prizna da Karlik Dzons ne zna da organizuje igru. Jeste on dobar za driblinge, prodore ali igra pod njim je poslednjih 3 meseca bas jalova. Gledam ovog Farela, on je konstantna opasnost.. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16586 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 14/04/2025 : 20:18:11
|
Vreme je i da se prizna da i Željko ne radi najbolje. Tačnije, za ove četiri godine, za mene je razočaranje.
I svaka njemu čast, jedan od najboljih trenera svih vremena, ali to ne znači da ga ne treba kritikovati. Prošlo je njegovo vreme.
Vreme je za promenu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16586 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 14/04/2025 : 20:36:37
|
I jedna dobra fora, na one zahteve žvalavog
6. zahtev! Žoc mora da ostane!

|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
miros
Average Member

Serbia
703 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40862 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11763 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40862 Posts
Posted - 15/04/2025 : 08:30:58
|
Jbt, pridjes na 5 razlike i imas 4 napada zaredom da to skrsis i sva 4 sjebes. Marinkovic sam promasi trojku, Majk promasi polaganje, Majk napravi korake i zaboravio sam vise sta smo sjebali cetvrto. Mislim da njima svima treba raspust.
Ali ja ovu statistiku za pleja nisam video do sada. Da nagruvas 23 poena i jednu jedinu asistenciju. Pa kakva je to kreacija sunce ti jebem.. I opet 2 bacanja zaredom masi.. Moze se to delimicno opravdati sa nepokretnim timom ali jbt.
Nilikina opet vola ne moze da ubode, mada je sada malo i stisnuo odbranu. Marinkovic tesko razocarenje ove sezone..
Videcemo. Nije ovaj poraz toliko los.. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6321 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 15/04/2025 : 11:30:40
|
Nije poraz tragičan, nego to kako mi izgledamo na terenu. Bez trunke samopouzdanja, uplašeno, vidi im se na facama da ne veruju. Gledaju jedan drugog, šire ruke, stalno neka priča, nervoza , gestikulacije, crtanje na tablu.. Nije da se nismo borili, tu nema prigovora. Mada meni je žalosno da gledam kako jedan Kamenjaš baca Daviesa i Tajrika kao beba igračke po sobi. Ali opet nas ubi statičan napad. Potpuno bez ideje. Karliku lopta pa šta bude a to ne prolazi. Kad mi zovemo tajmaut to je uvek strepnja jer kao po pravilu odigramo najlošije. Idu nam teške utakmice u ABA ligi a nikako ne izgledamo dobro. Od Baskonije ovamo - znači od kraja februara - mi nismo dobili utakmicu protiv jačeg protivnika. Porazi se redaju ,odere nas ko stigne. |
Bond.James Bond. |
 |
|
Topic  |
|